Hva vekten bedre mekanisk eller elektroniskNylig ble det svært populært å betale mye oppmerksomhet for deres helse. Så mange som ser på sine tall, holde vekten under kontroll. For normal vekt - er et av de viktigste kriterier for helse og forebygging av en rekke sykdommer. En kontroll deres kroppsvekt er best å bruke vekter. I dag er det to typer skalaer: mekaniske og elektroniske. Og for å finne ut hvilke er bedre, bør ha en idé om hvordan de fungerer.

Mekaniske vekter

Mekaniske vekter lar deg måle vekt, takket være måling våren som er strukket av vekten av kroppen og roter nålen. "Zero" på disse skalaene satt manuelt ved hjelp av hjulet. Presisjon av dem er 0, 5-1 kg. Hvis du ikke følger dietten, så denne feilen ikke vil saken. Men for de som prøver å gå ned eller opp i vekt, spiller det en viktig rolle. Mekaniske vekter svært enkel å bruke. Du trenger ikke å stadig skifte batterier, også tillatte vekt mye mer enn elektroniske vekter. Videre mekaniske vekter betydelig billigere, men ikke med mange funksjoner.
Elektroniske vekter
Først av alt, elektroniske og mekaniske vekter varierer i at det første settet digitalt display, som viser resultatet av veiing. Nøyaktigheten av disse skalaene kan variere fra 0, 1, 0, 5 kg. Derfor, de er mye mer autentisk vis vekt. Avhengig av utformingen vekter måles på forskjellige måter.
En av de første elektroniske vekter avvek bare ved mekanisk digitalt display, som ble fjernet resultat. Elektronisk skalaer mer kompleks struktur som inneholder to metallplater som danner en slags elektrisk kondensator. Selv med mindre svingninger i vektskiver divergere, elektrisk ladning mellom dem endres, noe som resulterer i endring av vektavlesninger. Denne designen øker påliteligheten og holdbarheten av vekter.
Det er en annen type konstruksjon av skalaer som benytter sensorspenning. Måling av kroppsvekten på denne måte oppstå på grunn av endringer i det elektriske signal i samsvar kroppsvekt. Dette designet er kontrollert bare av elektronikk, mekaniske elementer av det mangler.
Til elektronisk skala arbeid, ved hjelp av batterier som vanligvis er inkludert. Noen modeller kan drives av solenergi eller mottatt i løpet av mekanisk stress på vekt. Disse skalaene slås av og på automatisk og "null" når den settes uavhengig. I dag faktiske elektroniske vekter som har forskjellige funksjoner.
Andre funksjoner av vekter
Beregningen av kroppsmasseindeks skjer etter innføring av hukommelses skalaer følgende parametere: høyde, alder, kjønn, og så videre. Grunnlaget for denne beregningen er formelen: BMI = vekt (kg) / høyde m2. Tilgjengeligheten av denne funksjonen i balanse er ikke en nødvendig forutsetning for kjøpet, som du vil være i stand til å beregne kroppsmasseindeks.
Neste funksjon - beregning forholdet mellom muskler og fettmasse. Fordi det menneskelige legeme føres verdiløs utladning av elektrisk strøm, så vel som i muskel, fett og ben diverse elektrisk motstand, kan denne parameteren beregnes, men med stor nøyaktighet.
Hvis flere personer er alltid noen vekter, vil de automatisk bestemme brukeren.
Neste funksjon for de som stadig glemmer resultatet av den siste veiing - kontrollere vekten. Med vesentlige endringer i vektsystem varsler deg med et pip.
Hvis du har problemer med synet eller har problemer med å bøye seg framover, er det vekt trådløs skjerm.
Tilstedeværelsen av flere funksjoner forenkler prosessen med å veie mange mennesker. Selv om de er ofte en del av kampanjer. Det viktigste er å bestemme hvilke funksjoner som er nødvendig og som ikke er. Tross alt, det er ingenting å betale for noe som ikke bruker.
Hvordan velge en vekt
Hvis du foretrekker digitale vekter, sørg for å ta hensyn til det metriske systemet for måling. Noen skalaer produsert i Europa eller USA vekt er målt i pounds, så de bør bytte til kilo.
Precision mekaniske vekter kan kontrolleres på følgende måte: Trykk hardt på vekten, så brått la gå etter denne hånden må nøyaktig og raskt komme til "null". Og best av alt, kjenner sin eksakte vekt og sjekke resultatet av kjøpet.
Balanse må settes på rett og solid overflate, ellers vil de ikke nøyaktig gjenspeile vekt med en nøyaktighet på 10%. For noen modeller stabiliteten skalerer med konstruksjon som utjevner vekten.
I tillegg må skalaene være ru eller riflet overflate, eller den må ha anatomiske platå (site følger formen på fot).
Hvis du trenger en vekt eller badstue på badet, er det best å velge de som vil være motstandsdyktig boliger.
Mer pålitelige og robuste modell vekter er laget av metall. Ved drift av plast kan bli deformert og knust glass.
Og ennå, nøyaktigheten av målingene elektroniske vekter kan påvirke elektromagnetiske bølger som kommer fra sterke elektriske og radioutstyr. Så velge den mest passende sted for nøyaktigheten av veiing.
Hvilken type skalaer foretrekker, mekanisk eller elektronisk, avhenger først og fremst av hensikten med bruk fra brukeren og fra økonomiske evner. Med tilstrekkelig bruk og omsorg vil de vare deg i lang tid og bli en uunnværlig egenskap av livet ditt.  
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)Fisk tilberedes hjemme, alltid appetittvekkende og velsmakende. Det er magi hjemmebane vanlig kjøkken den opererer, og kanskje vissheten om at du forberede det selv. Det er én ting å kjøpe en ferdig fisk, den andre - for å lære hvordan velsmakende det marinere. Syltet fisk kan være på mange måter, blant annet ta med din egen hemmelige ideell salting.
Matfiskarter mye, og hver krever sin egen tilnærming. Hva som er bra for laks, dreper en smak av tunfisk og mer. Denne appetittvekkende artikkelen vil diskutere ulike måter og ikke så raske pickles ørret hjemme.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

Ørret - rød fisk, selvfølgelig, er veien ikke bare her, men i hele verden. Derfor oversette dette utmerket i smak fisk ville være utilgivelig. Før du går videre til ørret, er å pickle rimeligere typer laks, som ved hjelp av salting litt annerledes. Også er det nødvendig å lære hvordan du rengjør en fiskefilet og skille fra benet.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)


Beste oppskrifter salting ørret

Ørret kan sylte på to prinsipper: hurtig og for en lang tid. For rask beising noen ganger mangler og to timer. Den lange tid kan variere avhengig av marinaden. Men dette er vanligvis ikke fisken marinaden i mer enn en uke. Også, når du velger en metode for salting ørret velge en som vil holde fisken dens gode egenskaper og avsløre smaken. Her er en liste over enkle oppskrifter for beising og universell ørret.
Så snart pickle salt
Kanskje den enkleste oppskriften.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

For beising ørret foretrukket ikke-metallbeholdere. Egnet bank eller badekar. Kapasitet bør være tett lukket.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

Blonder loin med salt og deretter sette i kjøleskapet med ikke veldig kalde temperaturer. Ikke bekymre deg for at fisken kan være veldig salt. En unik funksjon i alle typer laks - er å rydde opp så mye salt som trengs. Med andre ord, det er praktisk talt umulig å ødelegge.
Fisk vil være klar om et par dager.
Forbindelsen med krydder
En kilo filet er utarbeidet følgende blanding: ss eddik, 80-100 gram kokt vann, tre / fire teskje fine salt, pepper, krydder etter smak. Du kan legge til en teskje sukker eller mer om ønskelig. Bland eddik med salt vann og suge filetene i blandingen. Inngå en container. Fisk vil være klar i to / tre dager.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

Som i den første og i den andre, og i nesten alle oppskrift filet av ørret i beisevæsken vil skille seg ut og danner zasolyuvalnyy saltvann. Denne væsken renne ikke. Helst hver fem fisk bland det igjen og igjen. Også etter salting, kan fisken ikke vaskes. Overflødig salt fjernes med en kniv eller fille våtservietter
Saltet ørret hjemme
Denne oppskriften er for de som ikke liker altfor distinkt smak av salt. På kilo filet bør neste saltlake, kjølt halvliter kokende vann, salt og sukker i like proporsjoner (to spiseskjeer). Rør sukker og salt må bare sylte fisk og la på et kjølig sted for et par timer.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

For å fjerne overflødig fuktighet fra filet ferdig fisk bør dyppe fille klut.
Krydret ørret med honning
Gourmet anbefaler pickle fisk spesiell oppskrift med honning allerede ukonvensjonelle for matlaging sjømat. Men oppskriften er ganske enkel. Ett kilo batcher skiver fisk trenger to / tre spiseskjeer fersk eller smeltet i vannbad av honning og tre spiseskjeer fint salt.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

Viktig! Før må plasseres direkte zasolkoyu fisk i svært kaldt vann i noen få minutter, og deretter ved en hastighet på tørt papirhåndkle. Denne blandingen av salt og honning bør være for hånden.
Filetere obtyrayetsya bland godt og plasseres i en tett lukket beholder. Salinization av denne type er effektive den følgende dag. Men for å oppnå perfekt smak, bør vannes daglig fisk skilles væske og vente tre / fire dager.
Hvordan å pickle fisk ørret hjemme (bilder)

I noen av de ovennevnte oppskrift, hvis ønskelig, kan du tilsett saften av en sitron, noe som også bidrar til å avsløre smaken.  
Яндекс.Метрика