Hva om den ødelagte speilTro om de negative konsekvensene av et knust speil er det stor sett. Forklar dem ganske enkelt hvis du gjør en liten utflukt inn i historien.
Tegn på ødelagt speil
Tegn på et knust speil der nesten hver nasjon, bare tolkninger er litt annerledes. For eksempel, noen antok at ødelagte speil "belønning" år med elendighet, som gjorde det, kan andre jenta brutt speil si at det vil bli lang og smertefull søk etter hans dommer, og ikke det faktum at generelt funn. Atter andre mener at den ødelagte speil vil bringe ulykke med hvem den er tilknyttet.
Opprinnelsen til disse skiltene er veldig lett å forklare. Speil i disse dager, når, faktisk, disse skiltene dukket opp, var det svært sjeldne og verdifulle gjenstander, det er derfor de eldste, vel vitende om at de fikk jobb, prøver å innpode i yngre respektfull og omsorgsfull holdning til speilet. En måte - for å skremme. Som du vet, dårlig husket mye bedre enn bra, det er gått disse "kunnskap" fra en generasjon til en annen, og nådde oss tross alt.
I tillegg til ovennevnte fordommer var "informasjon" fra den esoteriske, og hevdet at de kobler oss til den andre verden, og kan samle energi i hovedsak negativ. Dessverre, eller heldigvis, ble disse deres "informasjon" vitenskapelige bevis ikke funnet. Det er derfor spesielt stole på dem ikke verdt det.
Hvis du tror fortsatt tegn til et knust speil, ikke få panikk. Eksperter på området sier autoritativt at minimere de negative effektene av et knust speil er fullt mulig, hvis ikke redusere dem til ingenting. Dette kan gjøres på flere måter.
Hvordan bli kvitt et knust speil høyre

Hvis speilet er brutt, er det første du må gjøre for å riktig sette sammen fragmenter og bli kvitt dem så snart som mulig. Dette bør gjøres etter følgende rekkefølge:

- Ikke se på sitt eget speilbilde i den ødelagte vraket;
- Bruk hansker for å unngå skader ved innsamling fragmenter;
- Ta et segment tette vev fragmenter og dekke det, ikke for å se reflektert i dem;
- Samle store speilfragmenter som brøt forsiktig, være forsiktig med å berøre skarpe kanter;
- Innsamling shards, gå på do og vaske under rennende vann dem. For større effekt kan sette dem i en bøtte med vann og direkte flyt. Så vaske av alt det negative;
- Så igjen nøye samle fragmenter, så gå ut og begrave dem i bakken;
- Retur hjem, tett våt klut speil samler støv, som for øvrig kan oppstå og små biter, så vær forsiktig;
- Kast tøystykker og filler som hadde kontakt med glasskår;
- Hang / Skift ut den gamle speil nye;
- Kast ut av hodet mitt alle fordommer og negative tanker og glem om hendelsen.

Hva hvis speilet sprakk
I tilfelle at speilet ikke er brutt i stykker, men bare sprakk, til mange falt for fristelsen la det hjemme, minst, for å kjøpe nye, som vanligvis er utsatt på ubestemt tid. Men de er farlig ikke bare i form av fordommer, men også fra synspunkt av sunn fornuft. Før eller senere, kan sprekken splittet og ødelagt speil eller bryte opp i beste fall i to. Vel, hvis ved siden av ham på den tiden ingen mann, men om det vil være et barn, konsekvensene kan være trist.
Esoterica anbefales ikke å holde huset sprakk speilet og ikke se på dem for å hindre "sprekker" i hans personlige liv. I alle fall på sprekk speil, samt av et ødelagt, er det ønskelig å kvitte seg med så snart som mulig.  
Hvordan distribuere skoMange av oss står overfor problemet med trange sko. Det skjer slik at når du kjøper ting virker komfortabel. Men på vei hjem fra å kjøpe, er du overrasket over å oppdage ubehag og komprimering. Men det er ingen grunn til å fortvile. Det finnes mange metoder for å distribuere sko på kort sikt uten å skade sin struktur.
Den største feilen vil være ditt ønske om å bære nye sko neste dag og ikke raznosyv den riktig. Ønsket om å imponere andre med sine flotte nye sko kan føre til uutholdelig smerte og blodige blemmer.
Vilkår roznoshennya sko

For å unngå dette ubehaget, kan du bruke en av de mange tipsene:

Ikke ha et par nye regn, vil det være bedre å gå den i tørt vær. Så i fremtiden vil det være nye ting raskt bli våt som hennes porer og mikrosprekker zab'yutsya støv;
Rubbing eddik inne i skoene kan ikke bare mykne materialet, men også bli kvitt soppen, som kan legges inn flere kjøpere meryvshymy varer;
Hvis skoene slites i huset hver dag i en time, en uke senere vil det bli helt praktiske former;
Under roznoshennya obkleyte alle sårbarheter patch - det bidrar til å beskytte mot rubbing og dannelsen av bobler;
For å redusere materielle bakgrunner sko kan være dekket med et tynt lag med voks stearinlys, såpe eller alkohol suge.

For ikke å kaste bort tid på raznashyvanye sko, kan du sende det i en skobutikk, hvor eksperter på noen få timer med mekanisk og kjemisk betyr at den kan spre seg raskt. Du kan velge å distribuere sko zbryznuvshy sin spesielle sammensetning og sko raznashyvaya i to timer.
Hvis hånden er ingen spesifikke midler, kan du bruke en enkel cologne. Med en alkohol sko kan spre seg svært raskt.
En av de metoder som anses som ekstremt pakken med vann, fast bundet og plassert i sko. Igjen i en slik ny ting i fryseren kan godt strekke. Men ikke glem at vinter-sesongen fottøy tåler frost og sommer der. Resultatet av denne metoden kan være svært ulykkelig.
Ikke mindre ekstrem måte - strekke en topp støvler. Sette kameraet i fotball, kan du pumpe den pumpe og oppnå effekten av stretching.
Tradisjonelle metoder roznoshennya sko
Ønsket om å passere skoene dukket opp hos mennesker i stillestående sovjettiden, da det var vanskelig å få god, moderne ting til fots. Dersom varene blir sluppet ut i hyllen, ble han umiddelbart feid bort, ofte glemme å prøve. Det var på den tiden og ble oppfunnet mange måter å distribuere sko. Her er noen av dem:
Distribuere aviser. Fint revet avis fukting og stupe dypt inn i skoene tørke helt. På dette tidspunktet er det ikke ønskelig å forlate nær varmeovner - materiale kan bli deformert. Metoden er ikke veldig bra, fordi noen ganger i stedet for den forventede effekten av nye ting i strid tørker.
Stretching bruker vodka. Fuktet med alkohol inne sko kan spres i ullsokker. Alkohol vyvitrytsya raskt strekke huden.
Raznashyvanye semskede sko øl. Hvis plesnuty inne sko eller øl med kokende vann og umiddelbart spredt med tykke sokker - materielle gjennomført uten deformasjon.
Velg Sko må svært nøye for å unngå å miste senere gleden av å iført flotte og komfortable sko.  
Hvordan velge en mikserHvis du elsker å lage mat velsmakende og deilig mat, vil god hjelper for deg være mikseren. Dette apparatet er på kjøkkenet i mange husmødre. Moderne teknologi blir stadig bedre, er så helt rimelig spørsmålet om hvordan å velge mikseren riktig?
Typer miksere
Miksere er tamme og stasjonære. Det første ingen boller i den andre det under der. Stasjonære enheter blir ofte kalt til standen miksere. Håndmikser en håndholdt, som ikke er veldig praktisk hvis du arbeider med enheten ville være lang. Hvis du ofte banker produkter du plass til flere stasjonære miksere. I tillegg har de høyere effekt, sant og verdien er mye høyere.
Kvaliteten på mikseren er uavhengig av sitt slag, fordi det kommer an på personlige preferanser og plass på kjøkkenet. Selvfølgelig er det håndmikser kompakt, det er lettere å rengjøre. Stasjonære blandere kan være forskjellig i forhold til skålen, antallet dyser og andre parametere.
Valget av blandebatteri basert strøm
Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en mikser, den første tingen å vurdere - makt. Dette er en meget viktig indikator. Om nødvendig mixer å kna batter eller skyte ned eggene, kan strømmen være av hvilken som helst type. Men husk at det påvirker levetiden til mikseren uten overoppheting og separate funksjoner. Makt håndmikser er mellom 150-400 watt, stasjonære modeller har en kapasitet på 200-700 watt.
En viktig indikator - antall hastigheter. I billige miksere er ikke mer enn to, dyrere - kan nå femten. I dette tilfellet, blir for fremstilling av noen retter vanligvis programmert hastighet.
Hvordan velge en mikser vedlegg
Før du velger en mikser, er det nødvendig å undersøke dens utstyr. Et standardsett av blanderen - er to typer av dyser for deig. Noen pisket krem ​​batter, potetmos, egg og fløte, den andre - en tykk røre. Noen miksere er utstyrt med spesielle dyser for potetmos. I alle fall må du nøye studere vedlegg - de må være pålitelig og av god kvalitet.
Kjære miksere inkludere et sett med dyser som:
- Visp til pisking egg, fløte, kremer,
- Blender - noe som gjør babyen puré
- Plastic plate - dyse brukes til å lage tette matvarer homogen,
- Enn chopper - for kjøtt, grønnsaker, nøtter og andre.
- Sil - Fray produkter som revet,
- Elektronizh -. Å kutte brød, ost, frukt og så videre D.

Hvordan velge et materiale mikser bolle
Antall produkter som kan knuses eller blandes på en gang avhenger av kapasiteten av bollen. Forskjellige stasjoner ingrediensene selv når et stort volum av bolle mix produkter tillater små doser. Det er verdt å merke seg at det faktiske volumet av koppen omtrent en halv liter mindre enn angitt i instruksjonene.
Å produsere boller hovedsakelig brukt rustfritt stål og plast. Sjelden møtes miksere med bolle, laget av glass. De ser mer estetisk tiltalende, miljøvennlig, lett å rengjøre, men er dyrere og ikke avviker styrke. Plast boller kan etter hvert pomutnity, i tillegg er de utsatt for fordreining. Den mest fornuftig valg - en bolle av rustfritt stål. Det ser flott ut, helt ren, ikke mister formen og rimelig.
Viktige detaljer når du velger en mikser
Ordinære blendere gi driften mye støy. Motorer, hvor det er metalldeler, mer varige enn nylon elementer.
Én funksjon mixer - sliping. Denne handlingen blad som beveger seg i en retning, motoren i - i revers. Bowl blir stående stille. Produktene som inngår i koppen for sliping, bryte mikser homogen blanding.
Låsen holder dundrende i enheten for å holde det fløy under drift. Også lar deg låse klubbe å bo på en viss høyde fra motorene.
Den enklere design, mer praktisk å bruke en mikser, vaske den. Kroppen må være laget av slitesterk plast og dyser - sin høye kvalitet metall, helst i rustfritt stål.
Ulike modeller av miksere har flere funksjoner:

- Turbo - bruk denne knappen for å øke mikser rotasjonshastighet for en kort tid,
- Pulse - den kan brukes til å sette fart, denne knappen skal presses med varierende kraft
- Utslipps dyser - muligheten for enkel fjerning fra mikseren,
- Beskyttelse mot overbelastning - motor mikser av automatisk i tilfelle av alvorlig stress, noe som kan resultere fra å blande produkter, som i mikseren mangler kraft
- For ledningen hulrom - takket være hennes enhet beleilig lagret uten å ta opp mye plass.

I tillegg miksere kan utstyres med nyttige gjenstander, målekopper, blad for miksing, børste for rengjøring og så videre. D.

Hvordan velge en mikser

For tekniske parametere stasjonære blandebatteri er mer kompleks, men kostnaden av det ovenfor. Dette er ikke å si at han er den beste. Erfaring viser at de mest populære hånd blender. De kan styre kokeprosessen - direkte vispene eller kroker til stedet hvor blandingen ikke er godt plassert, stoppe arbeidet. Samtidig, mens hun glir inn i en stillestående blandebatteri, kan du utføre en annen jobb, noe som er veldig praktisk.
Hvis du har tenkt å lage kaker, mousse, suffleer, har du nok hånd mikseren pålitelig produsent. Funksjonaliteten ordne eventuelle elskerinne. Å forberede tykk test mer egnet stasjonært mikser.
Noen husmødre velger dyrt food prosessor, men er bare muligheter mikser. Hvis du ikke har for mye, ikke betaler, bare velge en passende modell mikser. Du kan gjøre dette i enhver jernvarehandel eller bestille nettbutikk.  
Яндекс.Метрика