Hvordan velge en sofaModerne mennesker kan ikke forestille seg en ekte komfort hvis huset er ikke rom for en sofa. Produsenter av møbler oppfunnet et stort utvalg av design, bare for å gjøre det praktisk produkt kan lett passe inn i interiøret i leiligheten eller på kontoret.
Velge sofaen

Huset sofa er ofte en integrert del av stuen eller soverommet. Fra hans kvalitet avhenger livet. En god seng kan tjene 5-10 år. Gitt at produktet har en så lang tid, meget ofte tilfelle at hans valg blir et problem.
Du må tenke på hvor ofte forvandlet eller sofa. Det avhenger av handlingen av noen mekanismer som noen ganger ikke er laget for hyppig bruk. Mange kunder velger når de bestemmer seg for det er mykt produkt, ta hensyn til sine tilleggsfunksjoner: armlener, puter, salongbord tilgjengelighet eller lin boks. Det er riktig! Siden selv tilsynelatende ubetydelige detaljer kan bli veldig nødvendig i hverdagen.
Heller velge en sofa med et stort spekter av modeller vil hjelpe deg å finne den prisklassen. Når du bestemmer deg for hvor mye du skal bruke på denne møbler, vil utvalget av produkter reduseres, og du kan se på i mer detalj de viktigste egenskapene til produktet.
Mål sofa
Produsenter kan tilby et bredt spekter av sofaer med forskjellige dimensjoner. Ditt valg avhenger av utformingen av leiligheten og rom i huset, noe som bør passe en sofa.
Veldig ofte, etter å kjøpe sofa viser seg at det ikke er hensiktsmessig eiere, til tross for at målingene ble tatt svært nøye. For eksempel, kommer fra det faktum at den romslige studio sofaen virker mye mindre enn den faktisk er. Når det begynner å spørre allerede i leiligheten, eierne forstår at å kjøpe et nytt visuelt tar opp for mye plass. Eller størrelsen på alt er greit, men formen ikke passer. Med et slikt problem møtt selv når du kjøper en sofa, som er mer hensiktsmessig for den enorme rom. Derfor, gå til butikken, må du finne ut selv hva størrelsen og formen på sofaen du trenger, kan du prøve å forestille seg hvordan det vil se eller selv med spesielle programmer på datamaskinen for å reprodusere den ønskede innvendig rom med en sofa.
Frame sofa
Materiale av ramme avhenger av hvilken modell ville sofa og mekanisme for transformasjon. De viktigste materialene for rammen inkluderer: sponplate, naturlig tre eller metall. Det er også kombinerte rammer som kombinerer forskjellige materialer.
Billige materialer ansett DSP, men det er ikke så holdbart som andre materialer. Hvis du ønsker å finne ut hva som gjorde ramme, bare løfte sofa: SSE mye vanskeligere tre.
Når du bestemmer deg for at du trenger en møblert kun med en treramme, så bør du vite at produksjonen kan bruke ulike treslag. Eik, bøk og bjørk - den mest populære luksus sofa ramme. Billigere rammer - furu.
Pass på å huske på når du velger en grad av tørr ved, bør fuktinnholdet ikke overstige 8%. I tillegg bør du alltid ta hensyn til barer og tilstedeværelse av knuter, bør de ikke være. Når kjøpte sofaer for hyppig bruk, du må ha metallrammer.
Påfylling av sofaen
En viktig rolle for den lange levetiden på at soft ware er dens innhold. Det kan være en fjær eller uavfjæret, alt avhengig av hvilken grad av mykhet du foretrekker.
For de som liker å sove på et fast underlag mer egnet uavfjæret sofaen. Grunnlaget for denne enheten er vanligvis skum. Det er viktig at det skal være tett og elastisk. For å sjekke skum fjærer, du sitter på den, og steg opp, se på stoffet hvis det sags, da skum er ikke så veldig god kvalitet.
Nå, mange butikker tilbyr sofaer med fylling med skum, som har et minne. Det er laget av termoplast, og har evnen til å ta form av det menneskelige legeme. I ortopedi, er disse produktene høyt verdsatt, men kostnaden er ganske høy.
Tilgjengelighet våren boks seng gjør mykere. Gjennomsnittlig høyde springer innen 8-12, ser du.Det finnes to typer elastiske blokker:

- Uavhengig - når fjærene ikke er festet til hverandre og hver av dem har sin egen bærevesken. Den positive siden av sofaen som svikt i en av fjærene hvile fortsette å utføre sine funksjoner perfekt.
- Dependent - alle kilder tilkoblet. I denne enheten har sin egen fordel - det er mer holdbar.

For å teste den typen våren boks, heller sitte på sofaen, å sette ved siden av et krus hvis det ikke sprer seg, så fjærene er uavhengige av hverandre, og når du bøyd bare en av dem.
Hvis du er ute etter en modell som vil underholde deg i mange år, er å velge en som har en uavhengig våren blokk.
Møbeltrekk sofa
Velge en sofa, vi alltid betale stor oppmerksomhet til møbeltrekk, det er behov for å passe inn i de fargene på rommet hvor møblene skal stå dette, selvfølgelig, må være av god kvalitet. Italia, Belgia, Tyrkia og Russland - de mest populære leverandørene av sofa møbeltrekk. De to første er anerkjent verdensledende på dette feltet.
Møbelprodusentens data bedre, har et stort utvalg av farger og design. Selvfølgelig, i tillegg til de fordelene det har for og imot til hver sin egen. Så før du velger en modell, må du tenke på hva formål du skal bruke den. Hvis du trenger en seng å sove, egnet for stopningsmaterialer du vil gobelenov eller jacquard stoff, mikrovelyur, velur, shenil eller flokk.
Den billigste materiale - flokk. Med det kommer en stor møbeltrekk for sofa for dyreelskere, hvis hjem er en katt eller hund, fordi det er lett å rengjøre fra ull og andre forurensninger. Mindre av det, er at det ikke er holdbare. Den mest komfortable og behagelig å ta på modellen de dekket med matter, men leverer store problemer rense dem.
Lær deksel gunstig i at det vil tjene i mange år, men det bør bemerkes at med sofa møbeltrekk er ikke veldig behagelig for å sove. Mange interessante spørsmål som best å velge møbeltrekk - lær eller erstatning naturlig hud. Det avhenger av hvor mye du har tenkt å bruke på å kjøpe en sofa. Men det er mye bedre å velge en god erstatning for huden enn huden er ikke bra. Nå en stor etterspørsel ekokozha. Den beste produsenten av lær - Italia. Men mer, som vist, er den vanligste og billigste koreansk kunstlær, som også er bra, men konstant bruk av soft ware raskt kan miste sitt opprinnelige utseende.

Mekanismer transformasjon sofa

Moderne sofaer kan brytes ned, snu, dytting eller katytysya.Transformation mekanismer er ganske forskjellige, og det faktum at du trenger avhenger av dine personlige preferanser:
- Evroknizhka- En mekanisme for å omforme den mest enkle og pålitelige. Dekomponerer produkt bare én bevegelse, bør dekselet bli konvertert fra en posisjon (vertikal) til en annen (horisontalt). Kjøpe en sofa, er det best å velge for våren blokk og ortopedisk rustning.
- Klikk-klakk- Denne modellen er forskjellig fra mekanismen til "bøker" bare at det er "Relax" - posisjon tilbake når du sitter på sofaen, kan det romme liggende.
- Trekkspill- Disse arrangementene er perfekt hvis du er ute etter en modell for resten, fordi de har et bredt nok sted å sove. I denne montert møbler tar opp lite plass og er like bra etter transformasjon.

- Fransk clamshell
- Sofa med denne mekanismen er på metall ben. Hvis hans støtte består av latin, har god holdbarhet møblene. Mindre produktet er i utbrettet form av overflaten av sofaen er ikke helt like, slik at det blir ofte brukt som en seng bare rommet.
- Amerikansk ("Sedaflex")- Modell av en slik mekanisme i likhet med den franske klapp, men mer holdbare. Forvandlet, uttrekkbar sofa blir en del av bena på stål. Den har en veldig fin design, men prisen han høyere enn andre myke produkter av denne typen.
- Dolphin - Ofte hjørne sofaer med mekanisme av denne typen. For å forvandle dem spesiell nok til å trekke stroppen og det andre soverommet av utkasting fra under setet. Dette produktet er stor for å sove, men ulempen er at boksen for klær den mangler.
- Rull ut - mekanismen for denne sofaen holdbar og enkel å bruke: uttrekkbar seng med stroppen på setet foran sofaen.  
Hvordan å rense klimaanlegget. Rengjøring og desinfeksjon av air condition med hendeneDen lange og pålitelig drift av klimaanlegget er umulig uten forsiktig omsorg, som inkluderer regelmessig rengjøring og desinfeksjon av apparatet.
Hvor ofte å rense klimaanlegget
Alt avhenger av støv på rommet ditt eller på kontoret. Vi anbefaler at du gjør følgende: å rense husholdning luftkjøler en gang i måneden. Hvis en måned etter hans rensing balsam og luftfilter er sterkt forurenset, så bør rengjøres oftere hvis filteret er fortsatt relativt ren air condition vedlikehold kan utføres sjeldnere.
Trekk ut luftfilteret
Holde hender på forsiden, som ligger på forsiden av klimaanlegget, løft det opp. Med en hånd fortsette å holde lokket på frontpanelet, en hånd trekke luftfilteret, noe løfte det.
Avhengig av design, med unntak av luftpartikkelfilter, som består av et rutenett av svært små celler, klimaanlegget kan også antimikrobielle luftfilter: kull, plasma eller katehynovyy. Det kan også være hentet fra skallet på innendørsenheten klimaanlegget.
Rengjør filteret
Med vakuum rengjøre luftfilteret, rengjør grid celle fester seg støv. Enda bedre vask filteret med vann med vaskemiddel og skyll den godt og tørk.
Antimikrobielle luftfilterrensing og kan ikke erstattes av en ny.
Vi bære desinfisere og fjerne lukt
Ved hjelp av spesielle flytende antiseptiske midler eller desinfeksjonsmidler for klimaanlegg typen CONDICLEAN, kan du ikke bare fjerne ubehagelig lukt av mugg, men også til fordamperen plater desinfisering flater i kontakt med kondensat.
For denne modusen er luftkondisjonering ventilasjonsluft for maksimal effekt, sende en strøm av aerosol spray og spray rensemiddel nær luftinntaket området (vanligvis på toppen av apparatet). Vi anbefaler å sprøyte for å bruke om lag 2/3 kapasitet på beholderen.
Etter ca 10 minutter klimaanlegget fordamperen overflaten blir dekket med en beskyttende film i form av et tynt lag av antiseptisk, og lukten av formen vil være over.
Installere luftfilteret
Det var en tredje bindet spray grundig vasket og tørket prosess pыlevuyu setku.Zatem satt antimikrobielle air condition filtre (hvis noen) og støv. For dette mesh filtrere anther vind-up, satt i sporene, og deretter slippe ned til nedre låse festene.
Rengjør utedelen varmeveksler
Med jevne mellomrom bør ta hensyn til utedelen klimaanlegget. Men i de fleste tilfeller, er tilgang til utedelen varmeveksler komplisert på grunn av sin montering på utsiden av bærende vegger, fortsatt trenger å rense radiatoren fra sin poppel lo, støv og skitt.
Hvis ikke varme radiator verre, vil kompressoren arbeide med økt belastning vil bli overopphetet, og til slutt svikter.
La rent og godt vedlikeholdt klimaanlegget serverer deg uten sammenbrudd og effektivt konditsioniruya ventylyuyuchy luft, skaper i ditt hjem koselig og kult!  
Яндекс.Метрика