Hvordan velge en dusjDusjer mulig å finne løsningen på problemet med mangel på ekstra plass på badet. I tillegg er disse hyttene har en rekke nyttige og fine funksjoner som ikke finnes i standard støpejern bad.
Målinger og beregninger for dusj
Tar den endelige beslutningen om å velge og kjøpe en dusj umiddelbart sendte henne til butikken er ikke nødvendig. Først må du ta et stykke papir, en penn, rulett og nøye måle plass på badet, som er reservert for dusjen. Måling av lengden, bredden og høyden er nok.
Men ender på dette forberedende stadium. Å velge og installere dusjkabinett retten til, uten noen feil, må du også vite hvordan horisontale, vertikale er vegger og gulv. Ideelt sett bør vegger og gulv være plassert ved 90 grader til hverandre. Da det nye oppkjøpet vil skje tildelt ham akkurat som det skal, og vil ikke ha noen problemer med å installere det. Med konstruksjonen nivå kan bestemmes, og krumningen av veggene, deres avvik fra den vertikale linje.
På det forberedende stadium bør også sjekke tilstanden på vannrør, og de befinner seg. De som rør langs veggene, ikke misunne, for da når du installerer dusjen trenger å begrave dem i en av veggene eller klippe seg messe.
Det bør også sjekke vanntrykket og kvaliteten på elektrisitetsforsyningen på badet. Det første du trenger å jobbe vanneffekter, gitt noen dyrere, dusjer og elektrisitet for å drive mange systemer.
Typer dusjer og deres komponenter
Disse hyttene er delt inn i åpen og lukket. Sistnevnte er sammensatt av flere elementer og dører, de vanligvis ligger nær en av veggene på badet, eller i hjørnet, og de hadde ingen tak. Denne enkle kabinen, slik at funksjonene utfører den minimale, for eksempel ved at dusjen ikke vil være i stand til å skape effekten av "dampbad". Det er flott for krevende brukere, i tillegg til flere elementer og dør enkelt lage en rekke former dusj over.
I sin tur dusjer stengt typen som består av solid monoblokk som effektivt isolert fra utenforliggende faktorer, og er lydisolerte. Denne utformingen kan installeres dit du måtte ønske, men med sin transport kan ha problemer. Lukkede dusjkabinetter er mye dyrere, men de har et rikt indre innhold.
Et viktig element er den åpen dusj over pallen. Du kan ikke bruke penger på det og bare lage et gjerde på en spesialbehandlet gulv med sluk. Men pallen er i stand til å gi pålitelig isolering av vann og gjøre rammen dusj mer stabil og pålitelig. Pall varierer i form, de er laget av forskjellige materialer.
Den mest praktisk å bruke og anses En femte rektangulære skuffer. For ikke-standard hytter, som kan installeres selv i midten av badet gitt runde, ovale skuffer.
Det vanligste materiale som brukes til å lage palle dusj er akryl-, som beholder sitt opprinnelige utseende i lang tid, i tillegg til akryl behagelig å holde. Men akryl skuff må være installert på en spesiell ramme, så det gjør ikke prohynavsya. Når du velger pallen for å ta hensyn til overflaten, er det bedre at det var en lettelse. Da det ikke vil gli.
Velge en dusj, sørg for at pannen er flatt mot veggen. Andre så vann siver gjennom den og gulvet på badet er alltid våt.
Sett til dusj
Det er vanskelig å forestille seg uten en dusj dyse dusj. Tidligere var det bare et rør med hull til å sprøyte vann. Nå satt for sjelen - et komplisert mekanisk enhet er utstyrt med diverse elektroniske deler.
Imidlertid består en vanlig dusj sett av en trakt, som tjener som spruting og slange gjennom hvilken vann fylles i trakten. Vanligvis er moderne dusjhoder laget av plast eller metall. Utad kan de ikke engang være forskjellige fra hverandre, er denne effekten skapt av krom finish.
Plast dusjhoder med lav vekt og ulike former. Imidlertid kan deres kjedelig forkromming overflaten til slutt bli svart, noe som er uvanlig for lignende metallprodukter. I tillegg metallet trakt mye sterkere, selv om de faller på flislagt gulv på badet med dem ingenting skjer. Men plastprodukter kunne lide et fall, så det er bedre å ikke tillate alt.
Velge et sett for dusj, bør spesiell oppmerksomhet rettes og bar seg, som er fast på den ene veggen. For å danne et rør laget av metall eller plast, som fester holderen til sjelen. Ved hjelp av en spesiell holder og trakt kan det lett gå opp eller ned, og dermed gir for å velge den mest praktisk å bruke tilstand. Velge en shot dusj er bedre å foretrekke det som er lengre, for da kan du ta en dusj, selv når du er i en sittende stilling.
For fans av ekstreme opplevelser perfekt vertikal dusj. Den er montert på taket dusjkabinett stengt. I tillegg kan denne modellen være utstyrt med funksjonen av kunstig foss, tropiske dusjer.
Ledelse dusj
Selvfølgelig må en dusj være pålitelig, sikker og matche den generelle interiøret badet, men annet enn det, bør det være enkelt å bruke. I konvensjonelle modeller av dusjnisjer kan justere temperaturen og trykket av vann, med en mikser. Men en multifunksjonell dusjkabinetter gir elektronisk kontrollpanel, hvor er knappene ved hjelp som du kan endre vanntemperaturen, modus trykket. Det er også en skjerm hvor du kan se all nødvendig informasjon.
Dyrere modeller kan inneholde og fjernkontroll. For en vanlig dusj nødvendig, fordi det kontrollpanel og så er alltid for hånden. Men førerhuset med en kombinert fjernkontrollsystem er nødvendig for å, for eksempel, slik at dusjvannet temperaturøkning eller som massasje.
Styringssystemer basert på elektronikk, veldig behagelig, men velger disse dusjer, du bør tenke på hvem de vil bli installert. For å gjøre den jobben, må du koble til strøm dusj. Så vil ringe hjem kvalifisert fagperson.
Massasjedusj utstyr
Noen ganger dusjen kan inneholde utstyr for hydro. Dette er en svært nyttig funksjon som gjør at du kan få morgen munterhet, og på kvelden - en velkommen avslapping. Massasje delt i vertikal og horisontal. I messe for vertikal massasje på veggmontert spesiell kolonne har to rader med dyser. Deres monteringshøyde bestemmer hvilken del av kroppen kan massere bruk av vannstrømmer, skuldre, rygg, nakke, føtter. Jo flere typer massasje, jo mer du trenger injektorer. Noen ganger deres antall kan nå tretti stykker.
Når du bruker horisontal hydro person bør ta en horisontal kroppsstilling. Ofte kan denne funksjonen råd til bare de som har et kombinert system. Kropps effekten skyldes vannstråler som kommer fra dysene som ligger på bunnen av badekaret eller i dens vegger.
Velge dusjer er utstyrt med hydromassasje, bedre kjøpe de som har roterende dyse. Deretter kan du sende vannstråler basert på fysiologi av kroppen.
Tyrkisk bad i dusjen

For de som liker å gå til badet, nå kan du ikke kaste bort tiden din og installere en dusj med et tyrkisk bad effekt akkurat som hjemme. Naturligvis er temperaturen her ikke så høy som vanlig badekar, men bare 60 til 80 grader. Siden disse hytte dusj laget av plast, som har blitt hot eiendom under høy temperatur, så rørte en av veggene, kan du få alvorlige brannskader. Det er derfor en dusj med tyrkisk bad er sparsom temperatur. Imidlertid, ved høy luftfuktighet damp i et slikt bad kan varmes opp til 45 grader. Og dette vil være nok til å varme opp og nyte et tyrkisk bad, uten å forlate sitt eget bad.
Ved å velge denne hytta, bør du spørre selgeren om den gir beskyttelse mot overoppheting funksjon. Det tillater ikke damp for å kjøre hvis systemet ikke har nok vann, og dermed beskytter dampgeneratoren fra skade. Pass også på at ditt sete i dusjen med dampbad praktisk, fordi det vil bli brukt ofte.
I praksis har massasje og tyrkisk bad, moderne dusjkabinett kan utstyres med stabilisatorer sensorer og temperaturforhold som tillater å tildele den samme mengde varme over hele høyden av førerhuset. Også, de utfyller intelligent styring, som i seg selv vil gjøre alt som er nødvendig. Om ønskelig hytte dusj kan gi telefonen, spiller, er innebygd radio og selv TV beskyttet mot inntrengning av vann. Å sette stemningen, og det kan være utstyrt med lys-.

Men før du hodet til butikken for en dusj, må du bestemme på dets definerbare funksjoner som må være tilstede, velge hvilken type, det materialet som det er gjort. Klart å vite at det ønsker å kjøpe et produkt, vil det være mye lettere å gjøre et valg. Ikke glem at hytta for sjelen å være ikke bare stilig og vakker, men også behagelig å bruke. Etter kjøpet er nødvendig for å strengt følge bruksanvisningen for produktet, så vil det vare veldig lenge.  
Hvorfor kan ikke kip yatyty vann to ganger?Leger rådes til å bruke te og kaffe bare vannet som kyp'yatylasya gang. Det vil si hver gang du trenger å fylle kjelen med ferskvann.
Hvorfor er fordommer å re-koke? Hvorfor kan ikke koke vann to ganger?
Hva skjer med vannet når du koker?
Uten vann, kan menneskekroppen ikke eksisterer. På åtti prosent av kroppen vår består av væske. Ferskvann er viktig for normal metabolisme, utskillelse av giftstoffer.
Men vannet i den moderne verden er det noen problemer. Ikke hver innbygger metropolen kan få vann fra en brønn eller fra en naturlig kilde. Healing fuktighet kommer inn i våre hjem gjennom rør kilometer. Naturligvis, la hun til desinfeksjonsmidler. For eksempel klor. Snakker av behandlingssystemer, er kvaliteten dårlig. I noen byer, de har ikke forandret seg i flere tiår. For å bruke dette vannet til matlaging og drikking, folk kommer opp koking.
Grunnen ett - ødelegge alle mulige bakterier og bakterier som er i råvannet. På dette emnet er det en anekdote.
En jente spør moren:
Hvorfor du kypyatysh vann?
Til alle mikrober dø.
Dette er hva jeg drikker te med likene av mikrober?
Faktisk er de fleste bakterier og bakterier drepes ved høye temperaturer. Men hva skjer med vannet når du koker?
Kokende oppløst oksygen og vannmolekyler.
Enhver råvannet inneholder noen urenheter. Kokende de vil ikke divayutsya. Er det mulig å drikke sjøvann hvis det koke? Koke fjerner oksygen- og vannmolekyler, men saltene igjen. Videre vil deres konsentrasjon øker etter hvert som vann ble mindre. Derfor kokt sjøvann udrikkelig.
Som vannmolekyler til stede isotoper av hydrogen. Denne tunge grunnstoffer som er motstandsdyktige mot kokende. De avsettes på bunnen, "overbelastning" vann.
Hvorfor kan ikke koke vann to ganger? Dette vil bli nærmere omtalt.
Du kan koke vann to ganger?
Og hva gjør det? Bakterier ble drept i løpet av første koking. Du trenger ikke å re-varmebehandling der. Kan ikke endre vann i kjelen? Vel, la oss forstå, gjentatt kokende farlig eller ikke?
Kokt vann er helt smakløst. Hvis det perekyp'yatyty flere ganger, blir det veldig, veldig smakløst. Noen kan hevde at altfor råvannet har ingen smak. Ikke i det hele tatt. Tilbring et lite eksperiment.
Med jevne mellomrom drikke ubehandlet vann fra springen, filtrert vann fra springen, kokt og kokt en gang mange ganger. Disse farvannene ville ha forskjellige smaker. Når du drikker det siste alternativet (kokt flere ganger), munnen selv igjen en ubehagelig ettersmak, en metallisk smak.
Koke "dreper" vannet. Hvor ofte koke vann, jo mindre nyttig blir det. Fordampede oksygen egne vannmolekyler. Kokt vann kalles dødt vann.
Som nevnt ovenfor, etter koking forurensninger og salter forblir. Hva skjer på hver re-oppvarming? Oksygen er, vannmolekyler og dermed også økende saltkonsentrasjon. Selvfølgelig ikke denne kroppen føles ikke riktig.
Giftigheten av slike vann er ubetydelig. Men "hard" vann alle reaksjonene oppstår saktere. Et deuterium (et stoff som er frigjort fra hydrogen under koking) har en tendens til å akkumulere. Og dette er dårlig.
Kok vi vanligvis klorvann. I prosessen med kokende klor reagerer med organisk materiale. Resultatet er kreftfremkallende. Re kokende øker konsentrasjonen. Og disse stoffene er svært ønskelig for mennesker. Tross alt, provosere de kreft.
Kokende vann er litt nyttig. Re koke gjør det skadelig. Derfor må du følge disse enkle regler:
hver gang for å helle kokende rent vann;
koke vannet igjen, og ikke for å fylle den forblir friske;
før vannet koke, la det stå i flere timer;
helte kokende vann i en termos (for fremstilling av et medikament samling, for eksempel), dekk med en kork i et par minutter, umiddelbart.
Drikk for helsen din!  
Яндекс.Метрика