Hvorfor ikke sette varmt i kjøleskapet?Barn hele tiden nødt til å gjenta, hvorfor ikke sette varmt i kjøleskapet. Voksne ikke alltid huske hva grunnen til at det var et forbud, men prøv å få parabolen til romtemperatur før du legger dem i en kjøleenhet. Hva er farlig varm mat? Hvorfor elskerinne forskjellige nasjonaliteter unquestioningly følge instruksene fra sine foreldre?
Kan jeg sette varmt i kjøleskapet?
Logisk, et kjøleskap bare for det og trenger å bli avkjølt. Det er derfor uklart hvorfor ikke sette varmt i kjøleskapet. Likevel, bortsett tvil til side, bedre husker en gang for alle, "selv for varmt og varm mat anbefales ikke å sende i kjøleskapet før de avkjøles i romtemperatur."
I løpet av sommeren er det svært vanskelig å sikre at retten etter brannen raskt redusert sine ekstra "grader". For slike formål bør kontakte sine små triks. Nok til å suge et håndkle eller et stort stykke tøy. Deretter forsiktig og tett vikle beholder med kokt mat.
Nok til å sette på gaten under solen for en kort periode for å la vannet fordampe fra overflaten aktiv vev. Av alle fysikkens lover kjerne starter temperatur å avslå panner innhold. Det er viktig å ta det øyeblikk når håndkleet er nesten tørr. Du må sjekke hvordan avkjølt produkter. Hvis ikke, så må du gjenta prosedyren med en fuktig klut innpakning beholdere.
Hva skjer hvis du setter varmt i kjøleskapet?
Det er vanskelig å svare på spørsmålet, hvorfor ikke se i speilet, men med et kjøleskap er mye enklere. Svar gjentatte ganger testet av tid. Alle som ønsker å gjenta eksperimentet og delvis (eller helt) bekrefte riktigheten av anbefalinger.
Så, hva kan føre til varm mat i kjøleskapet:
Endre smaken av mat. Noen retter er veldig viktig selv kjøling uten ekstreme temperaturer. Produktene kan miste eller få nødvendig homogenitet dårlig smak.
Det er også en risiko for at tilstøtende mat ved hyppig plassere dem i nærheten varme retter er bare skysnuty forhånd.
Brudd på integriteten av fartøyet. Ekstreme temperaturer ofte føre til sprekker eller delt i glass og keramiske ware. Dermed er moderne teknologi vellykket arbeider på dette problemet ved å tilby høy kvalitet og bærekraftige alternativer for alle beholdere. Men nok en gang hvorfor risikere det?
Kanskje er det ikke så skummelt når en sprekk i fartøyet. Likevel, tydelig ukomfortabel når du ser på din favoritt film i stedet ha peremyvaty indre kammer av kjøleskapet gjennom sølt inne i væsken.
Ved å øke belastningen på motoren-kompressor. Betydelig del av motorenheten er i en spesiell modus. Motoren slår sykluser som sparer strømforbruket og forlenger levetiden på apparatet. Bryte syklusen av sedvanlig monteres inne i kjøleskapet temperatursensorer.
Når innsiden av kjøleskapet er varmere (for eksempel på grunn av varm tallerken plasseres der), deretter signal til motorkompressoren. Det starter med et forsterket start arbeid der "overtid" og redusert tid til å hvile. Konstant aktivitet er ikke bidrar til motoren. Hyppig øke tempoet i arbeidet fører til skade på enheten.
Kondensering på de indre flater av kammeret. Fysikkens lover mye klar over at varmt måltid aktivt identifiserer parene. Paret - er vann. Inne i kjøleskapet hun har ingen steder å gå, så det ender opp på veggene og takrenner for utstrømningen av smeltevann. Dette øker i stor grad sannsynligheten for isdekke på veggene i anordningen.
Neste gang kjøleskapet vil være fantastisk snø "pels" på veggene i apparatet, er det verdt å nevne årsakene til sin forekomst. Bare ikke planlagt fulle avriming kjøleskapet vil hjelpe å bli kvitt frosset kondens på veggene.
Viktig!
Hvis du bryter forbudet spesifisert, kan uønsket konsekvens ikke skje umiddelbart. Men det er sannsynlig at avhengighet vil raskt sidelengs til sin herre. Bør jeg risikere det så? Ganske generelt produsere en "Kalde retter" at livet var litt bedre. Ellers i de mest uventede øyeblikk, vil noe må forholde seg til ubehagelige konsekvenser vaner sende varm mat i kjøleskapet.  
Hvordan velge en skyvedør garderobeGarderober fast forankret i vår hverdag, og det er ingen tilfeldighet. De er veldig praktisk, komfortabel, tar liten plass. I tillegg gjør valget av garderober med hundrevis av modeller du til akkurat det produktet som passer best for deg. Videre kan du bestille produksjon av skap som ønsket. Men vil kjøpet glede deg i mange år bare gitt noen få øyeblikk. Nedenfor vil vi diskutere hvordan å velge riktig skyvedør garderobe.
Det første du må vurdere - er kvaliteten på materialet som brukes i produksjon av skap. Typisk brukt drevesnostruzhennaya plate (DSP). Møbelet er holdbar og billig. Noen ganger skapet du kan se markeringene helt ukjent for deg. For eksempel, Dette betyr M, W, P-A 1. at produksjon av sponplater anvendes melkostrukturnoe polert første klasse av T-A. Valget av garderobe med dette materialet - det beste alternativet. Også ta hensyn til merking av E1. Det bestemmer innholdet av formaldehyd harpiks og kobler registreringer. Etter en tid harpiks og slipp luften eteriske oljer er svært skadelig for helsen. E1 - den minst giftige produkt. E2 - en svært giftig produkt av oppkjøpet skal være forlatt.
Velge garderober bad, kjøkken eller andre rom, se på merking betegnelser B, noe som antyder fuktighetsprodukter.
Hvordan velge farge på skap og dekselet? Velg farge produkter under fargen på møbler i rommet. Dette vil mest harmonisere forholdene. Ytterligere dekning. Merk at lakkert og laminert deksel koster omtrent det samme, men det første er mye mer holdbar. Du kan sikkert kjøpe et tilfelle av heltre, men kostnadene vil være mye høyere.
Hvis du ikke vet hvilken du skal velge garderobe, se mot produkter med polert sponplater. De vil glede deg med en rekke farger og teksturer. Men nylig oppnådd stor popularitet laminert sponplater, papir-dekket harpiks film. Dette materialet er ikke så forferdelig ekstern fuktighet og friksjon.
MDF - et annet materiale, som gjør skap, men han holdt på nye teknologier. Tre tørkes og behandles av spesielle tog. Så presset hun. Dette materialet inneholder minst skadelig og kan ikke være sopp.
Det neste trinnet, som forteller hvordan du skal velge riktig skyvedør garderobe vil avgjøre systemet. Produserte produkter fra stål og aluminium system. Stål systemer er det mest slite. Men de ser så slurvete og billig. Aluminium er for sterk, siden metallet tilsatt forskjellige tilsetningsstoffer. Og de ser ryddig. Sine kostnader er ganske høy.
Skap dører må settes helt inn i rammen av aluminium eller stål. Klipp er bunnen og toppen er styreskinnen. Valget av garderobe døren, ikke vedlagt nedenfor vil resultere i et fjell av problemer, som det alltid vil hoppe ned fra stativet. Kvalitative dyre dører er vanligvis utstyrt med en dør på kulelager som tillater å oppdage tilnærmet lydløs.
Det er innebygde skap og skap rommet. De skiller seg noen strukturelle trekk. Å installere de innebygde garderobeskap trenger ryggen og to sidevegger. I åpningsrammen er satt inn, avstemming sikrede dører og alle skap installert.
Hvordan velge avstanden mellom hyllene? Den ideelle avstanden er 30 cm. Dersom en sak bok, er det nok for 25 cm. I nærvær av store bøker spådd øverste hylle mer.
Gjør valget skap, sørge for at han kunne montere en liten lampe.
Jeg håper nå du vet hvordan du skal velge den skyvedør garderobe.  
Hvordan skjerpe kjøkkenkniver?Selv den gode enn slutt miste skarphet. Å lære å skjerpe kjøkkenkniver vet ikke alle. La oss se på de viktigste måtene denne enkle prosedyren. Beskrevet nedenfor bør ikke brukes til å skjerpe kjøkkenkniver belagt. Hvorfor? Se etter svar i fotnoter. :)
Sliping bar
Sliping bar, eller som det kalles, spisser skjerpe kniver, er glatt, uten spor og avrundet konkav sentrum, bestående av korn av mineraler. Hva det er lengre, jo lettere vil det være å skjerpe en kniv. Bredden er ingen innvirkning på ytelsen. Spisser for sliping kniver må installeres på et flatt underlag og, hvis mulig, å fikse. Det bør ikke flytte på skarphet.
Ta tak i håndtaket på kniven i høyre hånd og sin venstre på vent blad. Den del av bladet nær håndtak som, sett i en vinkel på linjen i 1020 grader (hvis utformet for å behandle enn kjøtt, vinkelen området fra 30 til 35 grader). Så hold forsiktig kniveggen på baren fremover, vekk fra deg. Vinkelen av bevegelsen vil ikke endres. Som vi flytter gradvis fortrenge zatachyvaemuyu av retten til en enden av baren var det spissen. Nær spissen av kniven bør lett ta tak i håndtaket for å sikre jevn sliping vinkel hele.
Retur kniven til startposisjonen og gjenta flere ganger. Vanligvis den ene siden oppskarping trenger 5 til 10 minutter.
Deretter fortsetter til den andre parten. Flytt kniv flips over nå. Bare utføre riktig vinkel. I dette tilfellet vil det bli sendt til deg cutting edge. Gjenta for å fullføre skarphet.
Spisser for sliping av kniver bør velges slik at kornene var ikke for liten eller stor.
Emery maskin
Hvordan skjerpe kniver på maskinen? - Du spør. Veldig enkelt! For å gjøre dette, inkluderer sandpapir og hold knivbladet i ønsket vinkel utover den roterende slipeskive. Typisk har maskinen to sirkler - grov og fin. Den første anvendelse for grovsliping, og den andre - å bringe knivbladet. Nå også vet du hvordan du skal slipe kniver på maskinen. :)
Mussat
Mussat ser ut som en stang laget av keramikk eller stål. Det ligger grooves. Faktisk - en rund fil. Mussatom kan skjerpe enn dette: i høyre hånd ta tak i håndtaket på kniven i venstre - mussat. Neste bilde flere ganger mussatom deretter ett, deretter den andre siden av bladet.
Disc bakken
Disc spisser er spesielt designet for å skjerpe kniver. Sett bladet groove og raskt bære dem hele. Enheten har flere stasjoner med slitesterk metall som fjerner et tynt lag av metall fra bladet. Ulempen med denne metoden er rask sliping blad. Og bladet deretter tupytsya raskt.
Keramiske krus
Det hender at siden ingen tilpasning, for å hjelpe deg å skjerpe en kniv. Avslutt - for å bruke et keramisk krus. Keramikk har høy styrke, er det vanskeligere enn stål. Vann kniv langs de nederste sirkler i noen tid, og resultatet er gitt til deg. Dette er noe eksotisk måte, så ikke bli overrasket. :)
Noen spørsmål:
må skjerpe keramiske kniver? Nei, fordi de aldri ikke se på, og dermed blir ikke skjerpet;
eller skjerpe kjøkkenkniver belagt cutting edge? Nei, fordi sjiktet av fast metall blad legger en høy motstand mot slitasje;
trenger å slipe kniver med taggete cutting edge? Heller, i hvert fall hjemme. De trenger å skjerpe laserkontroll.
Det er alt. Jeg håper du nå vet hvordan å skjerpe kjøkkenkniver på en dreiebenk, ved hjelp av bakken og andre enheter.  
Яндекс.Метрика