Hvordan velge en datamaskin skrivebord bøker?Våre liv er så tett knyttet til datamaskiner som uten dem er det bare ikke mulig. Kmpyuternыy tabellen er en viktig egenskap av det moderne hjem eller kontor. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe eller bestille PC-bord og er interessert i ikke bare sin farge, området Nyttige tips på nettet tilbyr ny interessant materiale. Jeg skal fortelle deg hvordan du skal velge en datamaskin skrivebord at det var ikke bare vakker, men også enkel å bruke.
Før du går til butikken, vel tenke over alle detaljene: hvilken del av rommet er satt skrivebordet. For eksempel, når du installerer databord mot veggen, velge et rektangulært bord. Hvis du ønsker å plassere den i hjørnet - hjørnet datamaskin skrivebord er nyttig.
Bredde databord dolzhrna valgt på en slik måte at skjermen ble satt i tilstrekkelig avstand fra øyet. I tillegg bør størrelsen av tabellen at for praktisk arbeid med dokumenter. Jeg anbefaler å ta hensyn til den semi-sirkulære cutout i midten av bordet. Det vil gi trøst til å jobbe med dokumenter, og du trenger ikke å strekke seg etter gjenstander. Ikke forstyrre, og en spesiell hylle for tastatur, som er i hver datamaskin skrivebord. Dette vil spare mye plass på bordet. Velge riktig datamaskin skrivebord bredde kombinert med en hylle for tastatur vil gjøre arbeidet en virkelig komfortabel.
Det er tabeller hvor det er en hylle for musen. Legg merke til den ekstra hylle. Systemet skal installeres på en blogg laget for hennes hylle, ellers vil det fort tett med støv. Forresten, hvis du tror i fremtiden å kjøpe en skriver eller skanner, den tidligere spådd en plass for dem.
Merk at datamaskinen desk vil tjene deg en arbeidsplass hvor du tilbringer mye tid. Derfor Vær spesielt oppmerksom på plasseringen av bena under bordet. Noen stoы utstyrt med spesiell fotstøtte.
Ofte omorganisere møbler i rommet? Så sørg for at tilstedeværelsen av hjulene på beina.
Hvis du ønsker å bestille den originale møbler, kan du bestille en datamaskin skrivebord. I dette tilfellet, tar hensyn til alle dine forespørsler. Produksjon av datamaskin skrivebord arrangert i alle store byer i Ukraina, så ingen problemer skulle oppstå. Det eneste negative - de høye kostnadene.
La oss snakke om hvilke materialer som gjør datamaskinen pulter. Tree - den mest populære og billig materiale. Metall bord skjønt dyrt, men nylig også stadig mer populært.
Pc bord laget av tre. Perfekt for klasserom ledere. I andre utførelsesformer er bedre egnet sponplater tabell - en billig og pålitelig alternativ. Når du velger en titt for tykke plater WSP - det bør ikke være mindre enn 17 mm. Stor vekt er dekket vegger og benkebord. Selv den billigste av dem utmerket beskyttelse mot mannen ut av harpiks og damper DSP. Usti at billige tabeller kan ikke dekkes bak noe som er spesielt skadelig for helsen, spesielt barn og syke mennesker.
Kanten av bordet som regel utstyrt med plast eller metallramme som hindrer dem fra slitasje. Å avlaste eieren fra å fortsette faller penner og blyanter kant tabellen gjøres vanligvis like over de viktigste overflaten. De viktigste og den eneste ulempen med tre datamaskinen pulter - er at de bryter og smuldre når hyppig demontering og montering.
Metall kom'yuterni bord satt hovedsakelig i kontorer. De består vanligvis av glass eller tre benkeplater og ramme av metall (stål eller aluminium nerzhaveyuschas). Glass bordplaten bør ikke være tynnere enn 10 mm. Selve bordet er ikke riper, men det er kult å ta på og krever tørke av fingeravtrykk.
Hvis en tabell på hjul, må det ha låsemekanismer som ikke ri. Guiding uttrekkshyller bør ikke brukes med plast spiler. Det er bedre om den er av metall.
Størrelsen på bordet avhenger av rommet hvor den er installert. Databord bredde bør ikke være mindre enn 60 cm, da monitoren er normalt innstilt i en avstand på ikke mindre enn 1 m fra øyet. Høyden på bordet bør være ca 80 cm eller litt under midten på skjermen under øyehøyde. Hylle for tastatur og mus bør være tilstrekkelig bredde.
Ikke velg en mørk farge bord, som det vil kontrast med den lyse skjermen. Det er ikke veldig bra for synet ditt.
Når du kjøper en tabell være sikker på å kjøpe alle de ekstra midlene til å opprettholde den. Dette kan være rensing kluter, støvsugere, og så videre til datamaskinen. D.
Nå vet du hvordan du skal velge riktig datamaskin skrivebord.
Lykke til!  
Hvor raskt slag skjorte?Hvor fort slag skjorte, men gjøre det effektivt? - Stilte dette spørsmålet hver dag, mange menn og kvinner, spesielt hvis de har denne lille tid. Men skjorte krever forsiktig håndtering og stryke det bør være svært forsiktig.
La oss se på prosessen steg for steg:
Ta misbrukt skjorte, er det ønskelig at det var litt fuktig. Legge den på et bord eller brett. Hvis skjorten er helt tørr, fukte det litt.
Gå direkte til stryking. Bedre å starte fra toppen. Hvordan stryke en skjorte krage? Den beste første tingen å stryke feil del av hjørnene til sentrum. Deretter slår du den og lage en lignende avtale til ansikt. Aldri bøye kragen til fronten når stryking.
Neste vurdere hvordan å stryke en skjorte ermet. Start med å vidprasuvaty mansjett: den første på vrangen og deretter på forsiden. Deretter rozkachuyemo ermet søm på brettet opp og glatt det. Snu og stryke den andre. Etter at vi gjør ermet søm til søm og glatt på kantene. Hold på stofftrykk ble ikke bøyd. En utmerket løsning er å bruke et strykebrett for ermene, så det kan trekke hylsen og dermed dets slag. Tilsvarende handlinger, selvfølgelig, skal utføres og det andre ermet.
Deretter fortsetter å avstemninger skjorte. Plasser en av disse knappene opp, forlater tilbake, og andre etasje la henge. Forsiktig stryke gulvet, nøye unngå knappene jern. Flytter proprasovuyemo skjorte og ermhull (område under ermene) og andre etasje.
Det er det, nå vet du hvordan du skal stryke en manns skjorte.
Nå la oss snakke kort om moduser strykejern, som skal stå for ikke å brenne stoffet:
Iron bomullsskjorte med skifte av sengetøy bør ved 180-200 grader under stort press plate. Paret bør være nok.
Skjorte laget av bomull med polyester bør legges til jern ved temperaturer over 110 grader. Paret skal være liten eller ingen kan klare seg uten det.
Skjorte viscose prasuyetsya vel ved temperaturer opp til 120 grader. Det bør ikke være våt, men en liten mengde damp tillates.
Skjorter av bomull strøk jern med overflatetemperaturer opp til 150 grader og med mye damp.
Lin skjorter hladyatsya under høyt trykk med masse damp og temperatur 210-230 grader.
Men få vet hvor raskt klapp skjorte. Kanskje du ønsker å lære hvordan å stryke en skjorte uten jern? Eller kanskje du ikke ønsker å klappe den? Denne nyttige råd for de late. :)
Hvis du har en vaskemaskin har funksjon av tørking av klær, for ikke å stryke en skjorte, bør det være tørket for maksimal hastighet og høy temperatur. Imidlertid er denne metoden ikke egnet for enkelte stoffer.
Til ingen jern skjorte (men det skal se fint) bør velge når du kjøper et produkt av bomull blandet med syntetisk. Selvfølgelig, puste hud vev under slike vanskelige, men (hva lykke til! :)) Du trenger ikke å stryke den etter vask. Disse skjortene, selv når sammenkrøllet i kveld,
morgenen raskt rette ut. Nå vet du hvordan du skal stryke en skjorte uten jern eller ikke stryke den.
Dette er ennå. Ønsker du ser fin og ryddig. :)  
Slik sparer du vann i en byleilighet?For en stor familie som bor i en byleilighet, meget presserende problem å spare vann. Hvis du ikke vet hvordan du lagrer vann, da disse tipsene vil være svært interessant for deg.
Det første du trenger - er eliminering av lekkasjer. Lagre vann i nærvær av lekkasje er usannsynlig å lykkes. Merk at flyten er ikke alltid synlig ved første blikk. Å bestemme lekkasje av vann for å huske meter vann og ikke bruke rennende vann for en stund. Så ta en titt på bevisene. Selv meget små lekkasjer (1-2 mm i diameter), kan føre til en betydelig økning i vannforbruket. Vanligvis den svakeste tank avløp toalett, kraner. Undersøke disse områdene.
Mye vann har tid til å kjøre når du pusser tennene (spesielt hvis flere personer i familien). Det er bedre å åpne og lukke vann etter behov. Eller samler det i en beholder (glass cup) og ta ut. Denne fremgangsmåten er nyttig for barbering. Måned slike besparelser vil spare mye penger familien budsjett.
Hvordan kan du spare vann når du vasker retter? Veldig enkelt! Det er nok å vaske i spesialbygde containere. Kjøpe to store bassenget volum og bruke dem. One - vask, den andre - for skylling. Vasking sekvens som følger: første krus, kopper, gafler, skjeer, kniver, plater og deretter panner, og endelig pannen. Vann besparelser oppnås ved hjelp av oppvaskmaskinen med full last.
Dette er enkelt og tilgjengelig for alle hvordan å løse problemet med lagring av vann - en verdifull naturressurs som er så nødvendig for folk i dag.  
Hvordan velge en pan?Som du vet, i denne verden er ingenting evig. Dette gjelder helt til grytene. Mange står overfor et problem når verdifulle egenskaper nonstick gradvis tapt, noe som resulterer i brent og maten begynner å feste seg på overflaten av pannen, clean det blir stadig vanskeligere. Dette problem å forstå alle moderne panner, unntatt jern, som kan anvendes for nesten alt liv.
I dag er det et stort utvalg av ulike non-stick belegg. Naturligvis blir hver produsent prøver forskjellige måter å forbedre og foredle sine produkter. Men vi er interessert i tre viktigste faktorene som bør se etter når du velger panner, liv, helseeffekter, og selvfølgelig, non-stick egenskaper. I denne artikkelen vil vi beskrive kort hvordan du velger en panne og hva du skal se etter.
Som pan påvirke helsen?
Valg av materiale, basert på non-stick panner som gjør, spesielt ikke stor. Vanligvis er enten keramiske eller teflon. Når det gjelder sistnevnte, antatt ham skade menneskers helse. Derfor, la oss få vite om dette. Under ulike studier funnet at Teflon belegg faktisk har en negativ innvirkning på menneskekroppen. Men ikke teflon og perftoroktanovaya syre, som anvendes for påføring av teflon i en stekepanne. Når dette faktum ble etablert, har mange produsenter forlatt syre og lært å gjøre uten det. Men noen non-stick belegg, enten Teflon eller keramikk når oppvarmet til ultrahøy temperatur (over 250 grader) begynner å bryte ned og til slutt kommer inn i kroppen med mat. Men hjemme, i den grad at varme pannen krever en spesiell ferdighet, og hvis du eier den, er det bedre å velge en støpejern pan (selv om de har sine ulemper). I tillegg er det sterkt anbefalt å gi opp å kjøpe billige panner ukjente produsenter, siden deres kan benyttes i produksjonen farlige materialer.
Rednings panner
Med daglig bruk nonstick pan, er det lite sannsynlig at du vil tjene mer enn seks år. Men uttrykket er ganske stor. Ofte, på den andre eller tredje år ved hjelp av unike egenskapene til pannen begynner å miste. Men billige panner fra ukjente produsenter i stor grad kan skuffe deg i et par måneder. I tillegg, har observasjoner vist at dersom kjelen ikke anvendes i ovnen, dens levetid økes betraktelig. Nok en gang, er det ikke nødvendig å operere pannen hvis egenskaper hadde forverret seg, da det kan føre til en negativ innvirkning på helsen din.
Nonstick panner eiendom
Dette er trolig den viktigste faktor ved utvelgelse av panner. Å si utvetydig at bedre - Teflon eller keramikk er vanskelig. Enten pannen har sine fordeler og ulemper. Således, teflonbelagt stekepanner lettere, men disse baserte keramer er mer holdbare.
Så valget er ditt. Vi prøvde bare å dekke de viktigste aspektene av hvordan du velger en panne. Et nettsted er gode råd jeg ønsker deg god helse!  
Яндекс.Метрика