Hvordan ta vare på skjermen dinNettstedet tilbyr nyttige tips du leser noen av de grunnleggende omsorg for en dataskjerm eller laptop. I denne artikkelen vil jeg prøve å korrekt fortelle deg hvordan du rengjør skjermen og gjør ikke vondt.
Hvis du er den stolte eier av en skjerm med antirefleksbelegg (det er faktisk veldig praktisk), aldri tørke den med alkohol. Videre bør denne skjermen ikke rengjøres med aceton og andre løsemidler, vaskemidler, løsninger for vask av vinduer og andre retter og ikke ment for den saks skyld. Følge av hyppige rubbing av slike midler vil være utseendet av sprekker i antirefleksbelegg, som i betydelig grad forverre utseendet på skjermen. I tillegg skjermer slutt mister denne dekningen, og det vil reflektere lys fra kilder bak.
Pulverisert vaskemidler, renhold kjøkken, bad og lignende svært skadelig for skjermer. Det er meg til det faktum at det i enkelte fora kan du finne håndverkere som råder andre besøkende å rengjøre skikkelig skjermen pulver. Rengjøring pulver stoffer vil resultere i å skrape, og de inneholder virkestoffer kan trenge inn i filmen og bli med det å reagere og forårsake turbiditet, fargefeil og så videre. D.
Hvordan og hvorfor å rengjøre skjermen?
Servietter for kontorutstyr tørr. Før du kjøper kluten, må du innse at du har valgt produkt - bezvorsovi servietter. Ellers kan få hvite pellets på overflater. Å rense dem, må du bruke de ekstra spesialspray eller gels for skjermer.
Serviett filler. Det er det samme stoff som beskrevet ovenfor (bezvorsovi), men gjennomvåt med en spesiell løsning. Kjøpe dem, ikke filler som består av alkohol og andre løsemidler.
Skum, aerosoler og geleer bryr skjermer. Det finnes en rekke spesialutstyr for rengjøring av kontorutstyr og omsorg for henne, produsere mange kjente elektronikkprodusenter (HP, Defender, Screen, etc.). Fordelen med å bruke disse verktøyene er lang antistatisk effekt og en høy grad av rensing. Når du kjøper må finne ut hva det ønskelig verktøyet ikke inneholder alkohol og løsemidler.
Hvis du ikke kan kjøpe rengjøringsprodukter overvåke ulike årsaker, kan du få materialet på hånden. Ta to flanell klut, en bløt i såpevann og rengjør skjermen. Sekund, tørk den med en tørr klut. Viktigst, ikke bruke alkohol løsninger.
Hvordan ta vare på skjermen. Forebygging
Nå la oss snakke om hvordan du tar vare på skjermen og forebygge problemer. Her er noen råd som skal følges.
Vents bør være ren. Pass på at innløpet og luften var gratis. Ellers mulig overoppheting overvåke med alle konsekvenser ...
Ikke berør skjermen matrise. Å overvåke matrise bør ikke berøre hender. Spesielt, ikke la sine små barn. Vandrende fingre på matrisen kan forårsake skade. Spesielt hvis du har lange negler. :) I kontaktområder er vanligvis fettete fingeravtrykk som er vanskelige å fjerne uten å involvere løsningsmidler.
Valget jobb. Datamaskinen må være plassert i et godt ventilert, kjølig og rent sted. Ellers vil det være noen elementer av for mye varme, samt deler, hvorav noen er kontinuerlig luft zabrudnyuvatymutsya støv.
Overvåke og andre maskindeler bør rengjøres for støv minst to ganger i måneden. Det vil tilveiebringe i det minste et godt utseende av anordningen.
Fortsett å følge arbeidet kan, hvis du stiller inn lysstyrken på 70%.
Ved å følge disse enkle reglene, kan du øke levetiden på skjermen og gi ham det perfekte utseende.  
Hvordan fjerne en ring fra fingerenI morgen gratis odilas ring på fingeren, og om kvelden når fingrene er hovne, giftering sitter som en hanske og fører til mye smerte. Hvordan fjerne gifteringen for å unngå å skade enten fingeren eller dekorasjon?

Måter å hjelpe slipper fingeren fra bryllupet

Den enkleste, vanligste metoden - å bruke fet produkt. Egnet vegetabilsk olje eller krem.Zmastit finger på noen måte, og gifteringen går som smurt. " Du kan bruke oppvaskmiddel eller flytende såpe.
Neste altfor smertefritt eliminerer bryllupet, men du trenger en tykk silke tråden en lengde på ca en meter og en nål. Skyv tråden og presse en nål i en ring for å trekke tråden til bunnen av tommelen. Nå en del av tråden tett vikle den langfingeren. Finger vil lekke og skade, men ha litt tålmodighet. Domotayte tråd av den første falanks og gå tilbake til korte strenger til roten av tommelen. Nå, ta tak i enden av tråden, prosunutыy under ringen, og begynne å vikle tråden, noe som gjør vkruchuvalni bevegelser. Ziskovzne giftering fra finger uten å etterlate noen riper.
Hvordan fjerne en ring fra hoven finger
I løpet av sommermånedene, til fram til slutten av dagen i mange hovne fingre, på grunn av hva som er problematisk å fjerne giftering. Ikke vent på morgenen, håper at hevelse vilje. Selv. Prøv å forholde seg til ham saltlake. Oppløse salt i kaldt vann, hold fingeren i en løsning av 7-10 minutter. Hevelse redusert i front, og du fjerne ringen.
Kvitte seg med hevelse kan og bruke is eller isvann. Fest til den kalde finger og hold den under rennende kaldt vann i fem minutter, og løft det opp og sitte i den posisjonen i flere minutter, til hevelsen forsvinner.
Problemet med hvordan å fjerne ringen, møter ofte gullsmeder eller kirurger. De blir behandlet når de ovennevnte fremgangsmåter ikke gi det ønskede resultat. Disse selskapene spesialister radikalt løse problemet, de bare kutte forlovelsesring og dyre smykker er konvertert til ordinære skrap. Før du bruker denne barbariske metoden, bruke en annen metode. Du trenger en assistent.
Med en hånd trekker han i ringen ved siden av spikeren, og den andre trekker utvorynnya skinfold til roten av tommelen. Hoven hud rundt ringene kommer trekkspill og må trekke den ringen kunne flytte.  
Hvordan heve en stram skoDet skjer ofte at prymiryane sko i butikken er for nær. Hvis du har et par nye presser, ingen grunn til å fortvile, kan det spre seg. Måter å gjøre dette er det mange å bruke dem, kan du passere skoene gjøre det behagelig og lett å bruke.
Nye sko trenger ikke å bære beregningen for å ta dem hele dagen. Roznoshuyte de gradvis bruke hver dag for en og en halv time. For å dekke problemområder på såler av gips for å unngå gnagsår. En uke senere, bør stramme sko spre seg og bli mindre tett.
Hvis dette ikke hjelper, kan du passere trange sko, børsting hans såpe (vått, vått eller alkohol gni voks (stearinlys).
Hvis disse metodene ikke fungerer, må ty til mer drastiske metoder for å distribuere trange sko.
Den enkleste og mest pålitelige måten ut - gjelder til verksted sko. Master strekke skoene dine, ved hjelp av spesialutstyr og anlegg. Dessverre, dette utstyret du finner i hver workshop.
Hvis et slikt verksted i nærheten ble funnet, nære avstand sko ved hjelp av spesielle stretching sko. Den kan kjøpes i butikkene. Den er produsert i form av en spray. Bruk den skal, forårsaker de stedene som er spesielt tett. Da har du bare bruke sko og slitasje i det i flere minutter.
Hvis du passerer trange sko tidligere metoder ikke hjelper, kan du bruke folk rettsmidler.
Distribuere trange sko kan du ved hjelp av aviser. Ta med et stort antall aviser Riv i stykker, bløt i vann og presse skoene. Prøv å aviser fit som mulig. Du må vente til papiret tørt, og fjerne dem fra skoene. Note sko kan ikke være tørre nær varmeovner eller de vil ødelegge. La dem tørke naturlig.
Denne metoden for å føre de trange sko er ikke for alle. Noen hevder at våte aviser lage bredere sko, men etter fordampning sko kan zsohnutysya mer.
Distribuere trange sko vil hjelpe alkoholbasert væske. Du kan bruke vodka, men bedre, selvfølgelig, gjelder ren alkohol. Suge sko med alkohol eller vodka på innsiden, slitasje varme sokker og begynne å bære i trange sko.  
Hvordan velge kjøkkenEn av de viktigste rommene i huset er kjøkkenet. Det er her vi tilbringer mye tid og slik at kjøkkenet skal være komfortabel, og stedet det skal brukes rasjonelt. Før du besøker butikken i håp om å kjøpe nye møbler, må du måle området av kjøkkenet, tegne en plan og tenke på hvordan du ordne. Uansett hvor lite kjøkkenet var ved utarbeidelse hver kvadratmeter kjøkken må vurdere og bruke så mye som mulig.
Stil
Stilen du velger, vil være heller. Og moderne og klassisk. Men husk at jo mer uttrykksfulle kjøkkenet ditt ser ut, jo raskere det går ut av mote design.
Kjøkken Colors
Fargevalget du velger bør hjelpe deg å slappe av eller på annen måte utøve en stimulerende effekt på deg. På kjøkkenet, hvor mye lys, er det best å bruke kalde nyanser av blått, grønt og grått. Hvis kjøkkenet ditt lys nok, så må du foretrekker pastell farger som aprikos, beige, rosa, sitron, fersken.
Unngå altfor mettede farger, intrikate tegninger på bordet, samt på små tomter vegger.
Bolig materialer
Hvordan kabinett materiale i produksjon av kjøkken ofte bruke slikt materiale, har vi ordnet i stigende rekkefølge etter pris: sponplater, MDF, multiplex og tre.
For møbler brukes i kjøkken, brukte ca 40 arter av trær. De er utsatt for grundig tørking, behandling av spesialverktøy som er nødvendig for å beskytte materialet mot ytre påvirkning.
Et veletablert materiale som multiplex. Det bør bemerkes at det også er naturlig. Multiplex - et visst antall av tynne lag av forskjellige treslag som er limt sammen. Dette materiale er praktisk talt ikke påvirkes av fuktighet, og er ikke utsatt for deformasjon.
Som oftest brukt for kjøkken moderne materiale som MDF eller sponplater. Hvis du tillater penger er bedre å velge MDF. Det er mer holdbart og miljøvennlig materiale. Og hvis du bestemmer deg for å kjøpe kjøkken med DSP, er det nødvendig å se på tilstedeværelsen av selgeren hygiene sertifikat, som angir antall utvalgt materiale formaldehyd.
Vi må være forberedt på nesten hver produsent brukes til produksjon av sponplater ramme (unntak for å inkludere kun originale verk eller den dyreste luksus kjøkken). Men dette bør ikke forvirre deg. Moderne DSP har ingenting å gjøre med fortid sponplater, som stadig suge endene. Europeisk produsenten i de senere år ved bruk av DSP, som har utmerket impregnering, som hindrer fuktighetsgjennomtrengningsmateriale. Lignende SSE har relativt høy densitet og hardere vanlig. Dette skyldes det faktum at fremstillingen av moderne DSP brukes nesten dobbelt så mye lim og voks. Produsenter fra Tyskland, blant annet også i tillegg presset sponplater, behandle dem på en spesiell vakuumsystemer. Typisk er tykkelsen av platene mindre enn 18 mm, men noen ganger er forsterket med en tykkelse opp til 2, 5 cm.
Dør bokser, skap, hyller, også ofte laget av sponplater, dekker den med laminat eller melamin. Avhengig av hvordan den trimmede kanten, er det to typer belegg - softforming og postforming. Sistnevnte er karakterisert ved at en etterbehandling materiale har en jevn overgang fra enden til hovedplanet. Derfor malingstype postforming mye dyrere og bedre, fordi ingen sting.
Ganske dyrt materiale for kjøkken fasade - en tre array. Det er ca 30% dyrere enn MDF. Hvis du bestemmer deg for å velge møbler laget av solid, trenger så nøye for å finne ut hva møbler er laget av tre. Mesteparten av tabellen er laget bare dør ramme og panel laget av finér MDF eller limtre under tak. Faktum er at hvis døren er helt laget av tre, vil det være svært utsatt for forandringer i fuktighet og temperatur, og er ofte deformert. Det er derfor mange produsenter prøver for å frembringe en matrise av bare rammen. Kjøkken laget utelukkende av tre, som er spesielt populær i Skandinavia og dekket med spesiell antiseptisk impregnering dyrt, og selv etter lakyruyutsya.
Ganske vakre og uvanlige utseende fasader, som er laget av kompositt trær. At døren er laget av multi-farget barer av forskjellige arter: kirsebær, eik, akasie, valnøtt. Eksperter mener at de mønstrede fasader mye mer holdbar og ikke så mye kan endres av eksterne faktorer som for eksempel fasader laget av en matrise. Også fasaden kan være laget av en treramme med glass nettverk, flis eller smalt. En av de mest moderne løsninger - døren er laget av rustfritt stål. Ulempen med en slik overflate, er at det er svært vanskelig å fjerne fingeravtrykk.
Ikke lenge siden, i design og produksjon av kjøkken utstyr begynte å vinne popularitet spesielt metall. Fremsiden utstyrt med aluminiumsinnsatser med anodisert belegg som mykere enn stål. Satynovana stål, i sin tur vil gjøre kjøkkenet svært effektiv, men krever mer forsiktig omsorg.
Moderne glass materiale ruggedized for dører av skap og hyller. Dette glasset tåler ikke bare tung vekt, jevne tak.
Slab
La oss snakke om de topper eller som de også kalles, stasjonære. De kan være laget av rustfritt stål, herdet glass (merk at dette er et svært kostbart materiale), laminert MDF, monterings barer, naturstein eller keramiske støv, som er trykket av gummi. Veldig populært nylig er bruken av Corian - high-tech materiale som er basert på en akryl harpiks, pigment og mineral filler. Dette materialet er meget slitesterk og vil vare i svært lang tid. Det er meget motstandsdyktig mot kjemiske angrep, ikke avgir giftstoffer i omgivelsene. Men benkeplater av granitt og marmor er ikke en løsning. De er svært motstandsdyktig mot kjemiske angrep, men ganske skjør og kan bli skadet ved innvirkning ikke bare, men også med kokende vann.
De fleste foretrekker såkalt vinkel plassering av skrivebordet. Men dette krever ekstra sømmer. Til disse skjøter er beskyttet mot deformasjon, er det nødvendig å bruke spesielle "styazhy" - metallstifter. Disse klippene er ofte brukt tyske og italienske produsenter.
Syntetiske steiner som corian, aksylan, varikor, på ingen måte dårligere enn deres naturlige motstykker, og ofte selv den beste av dem i form av praktisk.
Grunnlaget for kunstig stein er: sand, akryl, kvarts, bauksyt og sterk binding. Denne steinen er mye enklere enn ekte, krever behandling enkel, svært hygienisk og motstandsdyktig mot varme og meget holdbar.
Sanitær
For vendt på kjøkken er ofte brukt finér - naturlig eller syntetisk og polymer - melamin og laminat. Ved bruk av et belegg av naturlige finér, tre skåret i svært tynne lag, og så holde seg til det grunnleggende. På grunn av syntetiske finer kan ikke bare med hell simulere tre, og andre typer av materialer og beskyttende film erstatter lakk.
Melamin laminat brukes som kunstig belegg for sponplater eller sponplater. Melamin brukes på overflater som ikke er utformet for tung innflytelse. Laminat mye mer solid, så det kan gjøre selv den bordet.
Element basen
Etter ca tidlig 60-tallet kom opp med et modulsystem, ble kjøkkenmøbler forvandlet til en "designer", som består av mange elementer som kunde med direkte deltakelse konsulent "samle" deres fremtidige kjøkken. Det skal bemerkes at basis mengde av disse elementer er standardisert og ofte multiplum av 15 cm. Selvfølgelig, hvis du ønsker skap eller hylle bredde er for eksempel 52 cm, vil du gjøre det selvfølgelig, men det vil koste mer. Men nå er alt gjort for lettere for brukeren. Så kjente produsenter redusere deres steg opp til 5 cm og den minste elementet er 10 cm. Disse små skap er svært komfortable ved siden av vasken og komfyr. De er montert skuffer, skuffer og hyller.
Noen produsenter av Finland besluttet å gå videre og sette en terskel steg opp til 1 cm. Derfor nesten alle bredde du kreve sammenfallende med underskap, slik at du kan unngå ekstra kostnader for produktet. Den tyske produsenten, fremfor alt gir visse standarder for høyde for de lavere moduler. Dette er for å sikre at kjøkkenet var "ergonomisk" og tilbake på jobb mindre sliten.
Tilbehør
Prosessen med å lage kjøkkenet er ikke bare kreativ og spennende, men også veldig tidkrevende. Fasader - bare en form som vil skjule innholdet, eller snarere innholdet i kjøkkenet - den mening og formål. Når du har valgt fra "deler" kjøkken designer du samler, må du riktig og korrekt utfylt. Sikre det nødvendig å fylle eksterne og interne tilbehør. Muligheter er din ikke begrenset, og prosessen er også basert på prinsippet designer. Prøv å avsløre bare de mest praktiske og nødvendig tilbehør.
Omtrent den indre strukturen av boksene kan skrive en egen artikkel. Det er tilfeller der det er en dobbel bunn er flyttbare gummimatter, nåtid lineære separatorer, skuffer for kjøkkenapparater. Mange produsenter tilbyr såkalte "rullerende" elementer som gjør størst mulig bruk vinkel plass. Også svært nyttig tilbehør er alle typer metall maske, som nachynyuyutsya skyve kolonne.
Nesten hver produsent har en hylle der det er spor. Disse stativene er ment for lagring av vin.
Også svært nyttig og Relingi diverse rail som å henge småting. Også, med komplett kjøkken bør nevne behovet for nisjer brødristere, miksere og kaffe.
Veldig nyttig mekanisme som enhets argument gå. De ga nesten alle element som utsettes for skli. Essensen av denne mekanismen er at den siste centimeter av veien skuff eller dør gjør selv og deretter helt tett lukket. Det er praktiske bokser som tåler opp til 80 kg og kan sette seg helt, men ikke med tre fjerdedeler, slik tilfellet er med konvensjonelle bokser. Oftest, gjennomføring av slike bokser på kjøkkenet, kan den tyske produsenten.
Også veldig interessant er mekanismen som spesielle rozstibayutsya sløyfe (klipp). De vil ikke bare uten store problemer å fjerne døren, men for å utplassere dem i motsatt retning (180 grader). Det er veldig lett å ta vare på fasaden kjøkken enheter. Hva skal man si om alle slags nyttige enheter, for eksempel avskrivninger og protypylovi profiler benkeplater, antykapelnыe groove. Selvfølgelig bør det bli forstått at disse endringene sterkt påvirke prisen på kjøkkenet.
Levetid
Kjøkkenutstyr vil tjene deg i mange år. Den tyske produsenten evaluerer levetiden deres kjøkken i 15-20 år. Finsk produsent mindre - 10-15 år. Tsjekkisk bedrifter vil vare deg ca 10 år. Som det er trist, men innenlandsk produsent, selv når de brukes utenlandske komponenter kan si bare vilkår som varierer i størrelsesorden 8-10 år. Italienske møbelprodusenten anbefaler å endre hvert 5-6 år, men ikke for å kompensere for de pengene, som for øvrig er veldig bra, og for å håndtere stress og monotoni. De viktigste kjennetegn, som skal se ut når man velger møbler med lang levetid - et materiale som brukes ved fremstilling produsenten.
Konklusjon
Husk disse enkle reglene, og du vil være i stand til å innrede kjøkkenet ditt. Det viktigste å huske på at selv den minste kjøkkenet kan slå slik at det vil virke mest komfortable og vakkert sted i ditt hjem. Vi håper at denne artikkelen vil hjelpe deg når du kjøper mat.  
Яндекс.Метрика