Hvordan du rengjør kashmir frakkStrøk - er ikke bare vakker, moderne, men også en status element av klær som gir eieren mer raffinement. Men, som vi ikke ønsker noen klær under skitne sokker, så trenger rengjøring og vasking. Dette gjelder spesielt for ting laget av delikat materiale som kasjmir. Men en ren frakk hjemme er enkelt, viktig å vite hvordan du gjør dette.
Å vaske kashmir frakk
Denne pelsen er god i at det lett kan vaskes. Men vasking er best å bruke sensitive modus og neharyachu vann. En spesiell filter som er utviklet til ull, vil bidra til å oppnå bedre resultater.
Men, dessverre, dette frakk ved lange sokken pellets vises. Dette kommer av det faktum at det gnis på ulike overflater. Fjern pellets enkel, ganske pent klippe dem med saks. Eller du kan kjøpe en spesiell maskin for stoffer som lett srezhet alle pellets uten å skade den samme strøk. Etter gjennomføring av prosedyrene som kreves for å gre produktet med en myk børste, noe som gir kasjmir selv ser.
Flekkfjerning hjemme
Skrell strøk av flekken lett, vel vitende om deres opprinnelse. Fet flekker vil hjelpe å bli kvitt bensin. Satt på stedet et stykke papir. Bomull pads DAB i bensin og ren pels innsiden ut. Etter det, bør det vaskes i maskinen ved å velge den skjøre vaskemodus. Temperaturen for vasking er best å velge inntil 30 grader.
Flekk av te kan også slette hjemme. Dette bidrar til ammoniakk (0, 5 teskjeer) og et litt glyserin (1 teskje). Blandingen ble satt på flekken, la det sitte en stund.
Ikke et problem å takle øl flekker på kashemyrovom strøk. For dette perfekt blanding av eddik og alkohol i forhold til hverandre. Flekker på pelsen dukket opp fra rødvin, kan fjernes ved å bruke salt. Dryss dem med salt, bør produktet skylles godt i vann.
I turnus, vedvarende flekker på frakken hjelper ren spesiell flekkfjerner beregnet for ømfintlige tekstiler. Men ved hjelp av denne kjemisk aktive stoffer bør være forsiktig og bruke den til flekken forsiktig, ikke glemme blot den tørr med en klut eller svamp. Harde børster anbefales ikke, de kan synes å kashemyre pellets.
Oppbevaring av kashmir frakk
Kashmir frakk bør lagres i et tre kabinett, pakket det inn i et stramt pakke som vil bidra til å beskytte mot møll. I tillegg bør du bruke midler fra møll. De bør alltid være frisk.
Hver gang etter slutten av sesongen strøk før gjemme i skapet, bør være grundig rengjort og best - vaske. Dette er for å sikre at ting ikke tiltrekke møll, fordi lukten av pulver og skyllemiddel er ekstra beskyttelse mot insekter.  
Omsorg for semsket skoSemskede sko å bo lenge nok vakker og presentabel, må underlegges en grundig og forsiktig regelmessig vedlikehold. Faktisk ikke bryr seg mye innsats er nok til å observere noen enkle regler, og deretter semskede sko lenge vil tjene. Men først, se hva slags semsket skinn er på markedet i dag.
Typer Suede
Ekte semsket skinn. Den er laget av valgt rå fett tanning metode, få det fra skinn av små husdyr, vanligvis den mest verdifulle varianter - fra elg eller elg skins. Fordelene med dette materialet omfatter porøsitet, viskositet, øket mykhet på grunn av disse egenskaper, pustende semsket godt, men også vann, men som svelle den er vanntett.
Syntetisk semsket skinn.For produksjon av kunstig semsket skinn er to måter - vevet og ikke-vevet.
Vevd metoden er mer arbeidskrevende, henholdsvis dyrere. Men, det gjør det mulig å få total kvalitet materiale med god tetthet.
Når vevde vei ut semsket lavere kvalitet, men dets produkter har meget lave kostnader, noe som gjør dem svært populære.
Selvfølgelig, hvis det er mulig, bør foretrekkes naturlige semskede sko, det har ikke bare mer presentabel, men også lar føttene til å "puste", noe som gjør hvert par av tå komfortabel.
Funksjoner semsket sko omsorg

Det er den første og viktigste regelen at du bør huske - semskede sko ment utelukkende for tørt vær. Av denne grunn bør du ikke bruke den på senhøsten og tidlig på våren. Ikke egnet for slike sko og hvor du trenger å gå for mye. Til tross for alle sine fordeler, semskede sko er heller parade-utgang alternativet.
Til semsket lenge beholdt sine egenskaper før du bruker sko med den behandles med spesielle beskyttende midler som kan ha volohovidshtovhuyuchymy egenskaper. Kjøp disse funksjonene kan bli funnet i spesielle butikker. Midler for beskyttelse sprayet over overflaten ren skoene til den blir fuktig. Deretter fottøy tørket for ti til tolv timer. Bare da kan bruke sko fordi det er beskyttet mot fukt og saltløsninger, skitt og støv. Prosessering nanospreem (dette er navnet på produktet) må periodisk gjentatt.

Rengjøring semskede sko

Med omsorg og renhold semskede sko trenger ikke å gjøre noen brå bevegelser nadavlyvayuschyh også. Rengjøring bør være forsiktig og nøyaktig, så din paret mister sitt utseende.
I vinter for å rense semsket sko enkleste. Det er nok til å riste snøen, tørk av med en myk klut par tørke ut og la på et sted langt fra batterier og andre ildsteder. Hvis du trenger en dyp rengjøring, kan du bruke en spesiell børste semsket sko omsorg.
Resten av rensing vil være litt vanskeligere, men likevel gjennomfør alle.
Tørre støvete semskede sko lett rengjøres med flanell klut eller en spesiell børste for semsket skinn. Hvis skoene våt, før du rengjør det nødvendigvis tørket.
Fjerne flekker fra semsket sko
Hvis skoen var flekker kan fjernes med spesialverktøy for å fjerne flekker semsket skinn og nubuck for. Også flekker fjernes lett med en spesiell eller normal skole viskelær. Det kan bære til enhver tid hatt mulighet til å friske opp utseendet på sko.
For rengjøring og vedlikehold kan også bruke moderne midler som en skum-cleaner spray. Det hjelper dyp ren men myk fluffy materiale. Denne fargen og lysstyrken fiberstrukturen bevart. Å rense semsket skinn, spray skum fra kort avstand, bidrar det til å bli distribuert ved hjelp av silke eller flanell klut. Etter noen få minutter er skummet fjernes fra overflaten med støv og skitt. Etter inngrepet semskede sko bør tørke naturlig.
Følg semskede sko, verne- og rettidig bruk rengjøringsprodukter, så vil det vare lenge.  
Symptomer på bronkitt hos barnBronkitt hos barn - er den andre i sykdommens alvorlighetsgrad etter lungebetennelse. En slik diagnose fører foreldre til forvirring. Men i dag bronkitt og er effektivt behandles uten komplikasjoner hvis alt er gjort riktig.
Bronkitt i bronkial slimhinne betennelse begynner. Sykdommen kan være akutt eller kronisk. Sistnevnte er mindre vanlig hos barn enn hos voksne. Akutt bronkitt oppstår vanligvis etter en virusinfeksjon. De fleste patogener er influensa, parainfluensa, adenovirus. Først av alt blir barnet betent hals, og deretter infeksjon påvirker mer legeme, som påvirker bronkiene. Dette er den første årsak til sykdommen. Den andre, som er mindre vanlig, - en bakteriell infeksjon er Streptococcus, Haemophilus influenzae, moraksellы. Vanligvis bakterier komme inn i luftveiene av fremmedlegemer. Når et barn taler under måltidet, kan han puste et stykke eple eller frø. Deretter luftled fremmedlegemer ut, men infeksjonen kan bo. Dette tilfellet oppstår bronkitt. En annen grunn - blandet der luftrom får første viral og bakteriell infeksjon. Også bronkitt kan utvikle seg under påvirkning av irriterende stoffer så som inhalasjon av bensindamp, eller som et resultat av allergier. I tillegg er noen medfødte åndedrettsorganene, som kjennetegnes ved purulent prosesser i lungene, er et symptom på bronkitt.
Symptomer på bronkitt hos barn
Akutt bronkitt medfølgende virusinfeksjon vanligvis ikke krever spesiell behandling. Du må se etter symptomer på sykdommen og gi universell omsorg leverandøren. De viktigste symptomene på akutt bronkitt inkluderer feber, hoste, slapphet og apati. De samme symptomene preget av kulde. Det er viktig å vite at hvis for det oppstår akutt bronkitt uten komplikasjoner, er moderat temperatur, da den alvorlige SARS pasienten føles veldig ille.
Foreldre og leger bør varsle hoste, tørre og fuktige rales i lungene. Det viktigste symptomet på betennelse i bronkiene - hoste. Kanskje oppspytt i akutte form det klar væske, kronisk - gjødsel. Nøyaktig diagnose bidrar til røntgenstråler.
Små barn bronkitt er ofte ledsaget av bronkial obstruksjon syndrom, noe som resulterer i en forstyrret funksjon av luftveiene - utveksling av gasser, noe som resulterer i hypoksi utvikler seg. Sykdommen påvirker bronkiene av forskjellig kaliber, alle suppleres av akutt respiratorisk virusinfeksjon, så ganske typiske kliniske symptomer.
Bronhoobstruktyvnыy syndrom utvikler seg i den tredje eller fjerde dagen av SARS, merket manifestasjoner som kortpustethet, tungpustethet bråkete spredt tørre og fuktige rales i lungene. Gjentatte episoder av obstruktiv bronkitt alltid følge med virusinfeksjon og stoppe, vanligvis tre eller fire år.
Akutt bronkiolitt er karakterisert ved lesjoner i små bronkiene. Vanligvis oppstår hos spedbarn i tilfelle av luftveisinfeksjoner. De viktigste manifestasjoner - uttalt bronhoobstruktyvnыy syndrom og respirasjonssvikt. Det ekspiratorisk dyspné eller blandet karakter, som innebærer støtte muskler - mage og interkostalrom muskler, pasienten bemerket kompatibel engasjement inkluderer brystet, blåser nesen vinger, cyanose.
Gjentatte episoder med akutt bronkitt, vises to eller tre ganger i året er diagnostisert som tilbakevendende bronkitt. Kliniske manifestasjoner av sykdommen symptomer på akutt bronkitt kamp. Hovedsakelig hos barn under fem år.
Tidlig diagnose av forskjellige former for bronkitt nødvendige for valg av egnet behandling.
Behandling av bronkitt hos barn
Absolutt ikke kan kurere sykdommen selv. Sørg for å konsultere en lege som vil gi råd basert på sin sak. Behandlingen avhenger av pasientens alder og sykdomskarakteristika. Ikke all akutt bronkitt krever antibiotikabehandling. Trengs slike alvorlige tiltak bare hvis det var en trussel av lungebetennelse. Alt dette kan bare gjøres av en lege. Behandling kan være hjemme, men hvis det er symptomer på forgiftning, høy feber om natten, kortpustethet, krevde sykehusinnleggelse. Dette gjelder spesielt i forhold til barn opp til tre år.
Behandlingen består primært i å undertrykke infeksjonen tidlig, rengjøring bronkiene og allmennmedisin. Adekvat behandling kan ikke bare lindre symptomene på akutt betennelse, men også eliminere patogenet, redusere varigheten av behandlingen og sikre rask gjenoppretting.
Det viktigste stoffet velges i henhold til den sannsynlige årsaken til sykdommen. Preferanse er gitt til å ta et produkt og gjennom munnen. Hvis sykdommen er vanskelig, først stille antibiotika i form av injeksjoner, og etter forbedring av pasienten overføres til oral medisin.
Bronkitt bør behandles sammen, kombinere antibiotika med fysioterapi metoder anbefales spesiell diett og omsorg. Nylig, mye brukt av administrasjonen ved forstøving.
Vanligvis bronkitt er to til tre uker. Men dette begrepet er bare mulig med rettidig behandling. Det bør bemerkes at for tiden viser bronkitt og lungebetennelse noe endret. Den største forskjellen - varigheten av sykdommen øker til fire uker. Tegn er intens, for eksempel barn noen ganger klager over smerter i hjertet, merket neurasthenic reaksjon, spesielt irritabilitet.
Ofte bronkitt hos barn er bare en maske andre sykdommer - medfødte misdannelser i lungene og bronkiene. Derfor er alle barn som er diagnostisert med "kronisk bronkitt", bør være nøye undersøkt og behandlet.  
Яндекс.Метрика