Som med fiolblader vokse?
 Innendørs fiolett - en av de mest populære planter. Dens like mange blomsterbutikker. Upretensiøs Saintpaulia (slik vitenskapelige navnet Violet) er funnet i naturen i Øst-Afrika. Det brakte ut den fiolette europeiske reisende, imponert av rikdom og variasjon av paletter. I dag er det så mange som 1500 arter uzambarskoy fiolett. Personer med extrasensory evner, hevder at fiolett med hvite og rosa kronbladene er i stand til å forbedre energi huset. Forplantning er med stiklinger av denne planten blad og å vokse med fiolett blad nødvendig å vurdere noen nyanser.
 Vokser med fiolett blad
For vakker plante med blader, blader for fremtidige planter tar ingen ung eller gammel, midt-tier voksen blomst. Violet utrydde den beste tingen i vannet. Når røttene vises, må du transplantere bladet stilken i en liten pott til en dybde på en centimeter eller selv har lenge å vente ut barna. For stabilitet fiolett bør opprettholde tannpirkere eller trepinner. Som barn vokse, må spissen av morforetak trim til mindre trakk over juice.
Det er to populære typer fioler vokser blad borekaks.
  1.  I en liten glasskrukke, hell kokende vann. Vil bli senket la fiolblader i vannet for et par inches, men i alle fall ikke kommer til enden av stammen til bunnen! Bank of bladene skal stå i en varm og ganske opplyst område om to eller tre uker, til røttene. Deretter forsiktig fjern arket banker, transplantasjon i en pott. Overflødig sollys fiolett tolerere dårlig fordi banken og plater borekaks, potteplanter og sted hvor ingen direkte sollys. Plant fiolett i en gryte med en vinkel på omtrent 45 grader. Velg en blomsterbutikk spesiell måte for fioler. Fukte jorda spray.
    Forberede plast kopper med dreneringshull, som vil ta rotavleggere ark. Sett dem i et substrat basert på torv. Den bør være forholdsvis løs. Nettopp på 45 grader innlegg i underlaget fiolblader i en godt fuktet jord etter ca 1 cm dype, lukker glasset med en plastpose, og skaper en slags drivhus. Bladene plantet uten røtter kan forsiktig visne bort. Ikke bry deg om det vil være røtter, blader restaurert. Pakken kan fjernes i en måned, når blad borekaks slå rot nok.
    Noen dyrkere elsker spraglete fiolett. Å vokse denne typen Saintpaulia trenger å mate barn nitrogengjødsel en gang i uken og velge malopozhyvnu jord. Spraglete fiolett ofte vokse på et kjølig sted, men de krever intens belysning.  
Hvordan ta vare på rips våren

 Rips - ganske lite krevende busk som gir en duftende og deilig bær rike på vitaminer og mineraler som vil bidra til å sikre helse i vinter.
 Men for å dra full nytte av alle gavene du trenger å vite hvordan man skal ta vare på rips, nå vurdere i detalj omsorgen for rips på våren, fordi det påvirker dens realiseres.

 Planting og beskjæring rips våren


 Til tross for at de fleste rips eller hevde sete i løpet av vinteren, er det mulig planting og våren.
 Gjort det i et dypt hull dybde av omtrent to meter under tilsetning av gjødsel, men nesten mer viktig i denne perioden er sanitets beskjæring.
 Vi må huske på at forventet levealder for hvert skudd er fra 5 til 8 år.
 Så hvis forrige sesong viste lavere avkastning bush, ideelt sett ta vare på den oppdaterte var i høst.
 Hvis dette ikke ble gjort, kuttet de gamle, inkludert slettede grener skal våren slik at de ikke er å trekke juice fra rundt busken, og han kunne bruke energi på å vokse avlingen, ikke støtte for sin krone.
 For å skille den gamle tråden er ikke vanskelig, de har ingen farge cortex. Fjerne overflødig skudd fra roten hjelper også forme selve kronen på bush og er obligatorisk prosess for unge rips.

 Vanning og jordarbeiding for våren rips


 Rips samt andre busker trenger fuktighet. Hvis det ikke er det, kan eggstokken i bushen banal crumble. Derfor, rips rikelig vannet, spesielt når våren er varm og tørr.
 Etter vanning og tørking matjord er fornuftig for ham mulch til en dybde på 5-8 cm Dette vil hindre fordamping.
 Jord under rips dypt ikke grave for ikke å skade rotsystemet. Oppdatering jord gjør det lett løsner.

 Fôring rips


 Denne kultur er på ingen måte forskjellig fra andre planter. Derfor, under rips kan gjøres som fosfat- og nitrogengjødsel, ikke glem at hvis den først ble introdusert i høst, da blir det nok nyre gjødsle sist.
 Som sådan, kan du ta den vanlige beregningen av urea med to teskjeer av midler for Q1. meter fra land. Vanligvis er den unge bush rips slik mengde gjødsel mer enn nok. Hvis landet ikke er veldig fruktbar, og busken er gammel, kan dosen økes.  
Bli kvitt fluer i leiligheten
 Carriers infeksjoner og bare irriterende insekter - fluer noen ganger strever for å bli mestere likte ham i leiligheten. De flyr inn i rommet for å unnslippe varmen, eller arrangere et sted å bo i hjemmet ditt, må disse urolige gjestene være i stand til raskt og effektivt utvise.
 Vi viser deg hva du skal gjøre hvis du var små fluer, frukt fluer i leiligheten, og hvordan du kan bli kvitt pesky fluer konvensjonelle flokker.
 Velg et egnet alternativ for deg og frimodig erklærer krig mot små skapninger.

 Den kjemiske arsenal
 Disse midler som er effektive mot huset med jevne mellomrom vises i insekter og mot hele kolonier.
 Å motvirke fluer ønsker å fremstå i ditt hjem, noen ganger nok til å kjøpe en standard dyhlofoz insektmiddel og spray det i henhold til instruksjonene. Effekten av insektmiddel vil fortsette i lang tid og vil ikke føre til fluene ønsker å fremstå i din leilighet enn en måned. Den største fordelen med denne metoden - høy effektivitet, og blant de ulemper - kostnader og toksisitet. Husk at de fleste av kjemikaliene er farlige for mennesker og dyr, så etter sprøyting bør lufte rommet godt.
 Hvis du er sikker på at situasjonen er kritisk og summende insekter fast bosatte seg i hjemmet ditt, bør du bruke nanokapsulyrovannыe eller mykrokapsulyrovannыe Insect å bli kvitt fluer i leiligheten. Disse insektmidler er solgt i jernvareforretninger, og deres toksisitet føler bare insekter, men for de menneskene de er trygge. I motsetning til de vanlige dichlorvos, nano - bør og mykrokapsulyrovannыe midler fortynnes i vann og sprayet av mekanisk sprinkleranlegg.
 Folk rettsmidler
 De hjelper bare hvis du regelmessig trenger å avskrekke insekter flyr ut av vinduet. Ødelegge den store kolonien av insekter de ikke kan.
 1. Making gift for fluer alene. Gjort en trylledrikk ingredienser tilgjengelig, og det er ikke giftig. Ordningen er enkel: vi gjør en spesiell løsning, hell den i en skål, og sette hver på et lite stykke papir. Når løsningen og tørt papir, vi dryppende vann på papir og plassere skål på steder der flyr. Det finnes to varianter av løsning forberedelse:
 - 200 ml vann, tar vi 1 g sakkarin og 10 g honning.
 - 100 ml melk vi legge 40 gram sukker og samme sort pepper.
 Fordelene med denne metoden - enkel tilberedning av løsninger, og som vi har sagt, ingen toksisitet. Men blant hans feil - neestetychnist fordi parabolen med tørrmelk ikke dekorere interiøret. I tillegg vil denne fremgangsmåte ikke opptre så raskt som insekticider.
Bli kvitt fluer i leiligheten
 2. Bruk urter mot insekter. Det er kjent at fluer ikke liker lukten av bregner, hyllebær, musk og tomatblader. Velg: kan utvides ved å bygge de tre første bladene av planter eller kjøpe tomat frøplanter og sette et par potter i vinduskarmen. Den mest effektive av disse verktøyene - en moskus, men det må brukes med forsiktighet, da det er for noen mennesker en hodepine. Også, plantene må være forsiktig med allergi. Generelt andre svakhetene ved denne metoden er ikke, med mindre du har sett på vinduskarmen tørkede blomster av reinfann eller bregne blader.
 Det er én måte, ikke etterlater synlige spor - en laurbær olje. Den kan brukes i ren eller fortynnet form. Vi gnir denne oljen ben av møbler, vinduskarmer, hjørner. For en mann lukten av olje nesten umerkelig. Den eneste ulempen med denne metoden - lukten av olje fordamper, og behovet for å gjenta prosedyren hver 2. uke.
 Mekanisk beskyttelse
 Ja, det er gode gamle myggnett på vinduer og borrelås-tape fra fluene. Grid lar ikke insekter og tape fanger dem, men at mangel på tape - neestetychnist. Disse midlene er egnet som beskyttelse mot inntrengning av fluer i rommet, men, selvfølgelig, vil båndet ikke være effektiv hvis huset avgjort og aktivt avle fluer.
 Som du kan se, dagens arsenal av verktøy som gjør det lett å vinne kampen om territoriet med fluer. Hvis huset lurking koloni av insekter, insektmidler velger. Hvis kolonier der, men du ikke ønsker å fly "på besøk" leiligheten din, eller velge musk laurbær olje. Og ikke glem myggnetting til vinduer - barriere bokstavelig lar ikke flyr i huset.  
Hvordan ta bee ambrosia?
 Bees - fantastiske skapninger som lever på denne planeten for ca 140 millioner år. Forfedrene til moderne søte bier var rovdyr - veps vill. Men i utviklingen av veps byttet til vegetarisk mat - blomst nektar. Så med bruk av farger dukket opp og honningbier. Den helbredende egenskaper av produkter av bier personer syntes århundrer siden, da de la merke til hvor gull farge tyktflytende væske drypper fra klipper. I slike steder leve bier er på steinete bakkene de levde hele sin store familie.
Allerede i det gamle Egypt, har folk lært å temme villbier og birøkt avtale, mens de første elveblest. Allerede gamle birøktere verdsette de helbredende egenskapene til honning, pollen og cerago. Hva er bee ambrosia? Hva er de medisinske egenskaper det besitter?
 Hva representerer ambrosia
Bee ambrosia - en pollen som bier tett dyttes inn i cellene, og hell honning på toppen. Ofte kalt ambrosia bee brød fordi smaken er veldig lik brød med honning. Perge perfekt bevart, trenger det ikke fungere enten bakterier eller virus eller sopp. Dette produktet birøkt er mye brukt i medisin og kosmetikk, som det har mange nyttige egenskaper:
Bie brød spaltet ved 100%.
Perge er rik på enzymer, noe som gjør det nyttig for behandling av sykdommer i fordøyelsessystemet.
Opptak cerago bie bidrar til å øke immunforsvaret, bekjempe anemi og redusere blodkolesterolet.
I Perge inneholder en enorm mengde jod, så det er mye brukt til å behandle skjoldbruskkjertelkreft.
Bee brød er rik på vitamin A.
For mannlig potens godt ta bee ambrosia.
Dette er ikke hele listen over nyttige egenskaper, som har bee brød. Pergamon kan brukes selv for gravide kvinner og barn. Som bee brød - ganske kraftig i sin effekt på produktet før administrasjon bør rådføre seg med legen din.
 Hvordan lage ambrosia bie
Pass på å sakte oppløse ambrosia, tisser hennes spytt, bare slik at kroppen kan fullt assimilere alle næringsstoffer. Nok til å spise ambrosia en gang om dagen for å gi kroppen med en daglig dose av viktige vitaminer og mineraler. Den daglige dosen for voksne - 1-2 gram cerago. Dose barn er pivhrama. Ta ambrosia behov etter et måltid. Personer som har høyt blodtrykk, bør spise ambrosia på tom mage før måltider. Du kan ikke drikke ambrosia. Etter å ha mottatt bee brød bør overleve uten å drikke minst en halv time, eller ambrosia ikke absorbert ordentlig.
Dersom pasienten har nylig hatt et slag, bør ambrosia ta 1 gram til 5 ganger om dagen. Produktet bør tas under tungen og sakte løses opp. For å forebygge forkjølelse ambrosia behov for å ta daglig 2 gram for voksne og barn - ved pivhrama produktet. Hvis et barn har allergier, ambrosia må gi barnet å pivhrama tre ganger om dagen. Den mest ambrosia allergivennlige og har ingen kontraindikasjoner.
Ved sykdommer i fordøyelsessystemet ambrosia må ta 2 - 4 g tre ganger om dagen. Perge stor hjelp til å håndtere problemer med potensen hos menn. Dette produktet er i stand til å herde selv adenom av prostata. I slike tilfeller bruker ambrosia trenger 1 gram 1-3 ganger om dagen.
Gravide kvinner bee brød vil bidra til å takle tidlig giftighet og komme seg raskere etter fødsel. Ta bee brød gravid bedre i første og tredje trimester ett gram en gang om dagen.
Å ønske cerago bringe maksimal nytte, må du gå sin gang, ta en måned, andre måned med hvile. Det vil være nok til å gjøre 4-5 kurs for å hjelpe kroppen bli sterkere og sunnere.  
Яндекс.Метрика