Hvordan du lagrer honning i kammen?
 I medisin, det er en hel seksjon dedikert til honning - apitherapy. Honning - en unik naturlig stoff har sjeldne medisinske egenskaper kjent og mye brukt siden antikken. Nesten alle produkter av bier er gunstig for menneskers helse og honeycomb - spesielt. I terapeutisk effekt direkte fra honning er gunstig for helsen og tygge voks, som gjorde celler. Fordelene med honning kam
 Når tygge hundrevis kroppen er mettet med vitaminene A, som kommer fra dem, tenner renset og nøye bleket og desinfiseres munnen. Sam Honey er svært nyttig for idrettsutøvere fordi det inneholder raskt absorbert karbohydrater. Derfor, basert på det laget en spesiell drink slukker tørsten før og etter trening.
 Honning stimulerer bloddannelsen, forbedrer aktiviteten av det sentrale nervesystemet, normaliserer permeabiliteten av blodårene øker motstanden mot infeksjon og akselererer produksjonen av antistoffer. Tygge et stykke kam hjelper med akutte luftveissykdommer og svelg, stimulerer fordøyelsen.
 Det er viktig å spise riktig lagret honning i kammen, bare for å forbedre helse, ikke skade.
 Hvordan du lagrer honning i kammen?
 1.  Lagringstemperatur bør være 5 - 10 ° C. Overskridelse av denne temperaturverdi fører til forsuring av honning, og for lav eller negativ ødelegger mange vitaminer og aminosyrer som utgjør produktet.
   Fuktigheten i rommet for lagring bør være under 21 ° C. Manglende etterlevelse av de to første punktene føre før gjæring av honning.
   Honning absorberer lukt, så lagre den i en lufttett beholder behov. Og neste ikke bør være tungt parfymerte produkter.
   Rommet bør kvitte seg med insekter (desinfeksjon) eller rotte (gnager).
   Sammen med honning kam bør ikke lagres poteter, løk, kål, frukt, særlig bananer; petroleumsprodukter og andre kjemikalier.
   Rommet bør velges slik at den er i stand til å lufte det regelmessig.
   Det er bedre hvis rommet eller beholder med honning er nedtonet noe eller dekkes med noe tykt og ugjennomsiktig. Det faktum at i lys av mange nyttige vitaminer produkter blir ødelagt, mistet medisinske egenskaper.
   WordHex bør brukes som en ren og tørr beholder. Det er bedre at de var laget av glass eller aluminium.
   Ikke alle honning kam kan lagres. Det krever perfekte (mer enn 90%) forseglede celler, eller honning sølt, og det vil være en sterk sur lukt.
   På grunn av sine kvaliteter av honning - et meget verdifullt produkt, men det er - en sterk allergen, så før behandling med det, bare sørg for at ingen allergi mot det.  
Hvordan ta bee pollen?
 Fordelene av bee produkter krever ytterligere bekreftelse, det er velkjent og leger, og birøktere. Alle andre mennesker er glade fôr søtt honning og andre resultater arbeidsom insekt liv, bruker dem til å forebygge og behandle alle kroppens systemer. Og apiary er nesten null avfall produksjon, verdsettes ikke bare honning og pollen, som det er gjort, men voks, royal gelé og andre deler og produkter elveblest. Bier er i naturen og bringer her de beste for å gjentatte ganger øke sin egen prosesseringsegenskaper. Hvis du besøker bigården eller i det minste gå mellom "honning" -serien på markedet, kan du beundre mangfoldet av bie aktivitet og ytelsen. Likevel, til tross for det store utvalget, betaler spesiell oppmerksomhet til bee pollen. Det kan bli solgt i forskjellige pakker, rene eller blandet med honning, men ingenting av dette svekker sin mirakuløse kvaliteter. Men for å bruke den, må du være i stand til å finne og velge et kvalitetsprodukt. Og vel klar over at det er og til hvilke formål du kjøper, så vel som kommer til å ta bee pollen. 
 Forskjellen mellom bie og pollen
 Det er kjent at bier forlate bikuben hver dag på jakt etter blomstrende planter. Sittende på blomsten, de dyppet sine ben dekket med masse små villi, midtveis, bestående av pollenbærere dekket med pollen. Pollen fester seg til bee ben og de flyttet til strukturen, hvor han fikk navnet profesjonell birøktere vokabular: pollen (dvs. pollen fra bee ben). Bestemt for formering av planter, inneholder den mange bioaktive komponenter for den personen jeg ble en avl produkt.
 Pollen inneholder nødvendig for fremveksten av nye liv lager aminosyrer (protein), karbohydrater, fett og mineraler. Phytohormones, enzymer og naturlige antibiotika i sin struktur utformet for å beskytte planten og foreta en tilsvarende effekt på det menneskelige legeme. Antall elementer som ligger i pollen, og et sett av aminosyrer og deres konsentrasjon likestille det å tillate gjenopprette middel for mennesker som mangler mat, gjenopprette helse etter sykdom og / eller utmattelse.
 Likevel, pollen - det er bare en råvare for cerago, eller bie pollen. Bringe pollen fra blomst pollenbærere til strukturen, går bie hver celle i cellen sin, "pickles" melkesyre og helle honning. Bevart så bee pollen er flere ganger mer næringsrik og brukes av bier som protein-karbohydrat feed. Vel, folk har lært om sin eksistens og egenskaper tilpasset til å trekke ut og bruke bee pollen for sin egen fordel.
 Metoder som tar bee pollen
Hvordan ta bee pollen?
 Ambrosia selv har en veldig spesiell aroma og smak, litt som en multivitamin innenlandsk produksjon og derfor har smaken er ikke alt. I dag er det fire hovedformer for lagring og ta bee pollen, hver med sine egne særtrekk:
 1.  Perge kam ikke er utsatt for kunstig påvirkning og har den naturlige form og sammensetning. På den ene side fastholder den optimale sammensetning av bie pollen. På den annen side, gre det ødelegger fort, hjelper dempe og ødeleggelse av skadedyr, og fortsatt inneholder spor av voks og bee kokonger.
   Ground ambrosia - En perhoviy celle, knust til pulver og smaksatt med honning. Det er bedre bevart, men med mye mindre av bee pollen.
   Granular ambrosia - Et stoff som trakk seg ut av hundrevis, og deretter ryddet av urenheter og tørket. Det kan lagres i lang tid og fortsatt opprettholde sin opprinnelige sammensetning, fordi folk bare ryddet det ikke lenger kan endre.
   I blanding med andre produkter, er bipollen bakken og forbinder med smør, honning eller jam - kort sagt, med en hvilken som helst bindemiddel stoff, som på samme tid forbedrer smaken av medikamentet. Det er kjent at i en blanding av tørr sennep bie pollen er spesielt effektivt skjermer dens egenskaper.
   Bruken av bee pollen
   Bi pollen er mye brukt for forebygging og behandling av forskjellige patologier. Hvordan bruke varierer avhengig av indikasjoner, dosering og form av administrasjon. Men den viktigste funksjonen som bestemmer effektiviteten av naturressurser, er det ikke opplagt ved første øyekast. Det faktum at, til tross for den ekstraordinære rikdom av dets kjemiske sammensetning, inneholder bipollen alle de verdifulle stoffer i meget små mengder. Hvis legene måtte forlate den bokstavelige assimilering av pasienten, ville de foreskrive ambrosia store deler.
   Men naturen ville det annerledes: menneskekroppen er ikke bare bee pollen fyller leverer vitaminer og organiske stoffer, og fungerer som en kraftig katalysator og aktiverer all produksjon og regenerering prosessen. Og da kroppen selv produserer nøyaktig de næringsstoffene som er nødvendig. Men til disse biokjemiske reaksjoner gått riktig, må du vite hvordan du skal ta bee pollen i de vanligste tilfellene:
  1.  Å øke immunitet og som en styrkende middel for barn 3 til 5 år er to ts av pollen i morgen, omtrent en halv time før frokost. Barn eldre, fra 5 til 10 år, kan du øke den delen av sagen til tre teskjeer, og alle de eldre - opptil fire teskjeer per dag. Men denne balansemetoden pollen kan deles i to like deler, en om morgenen og den andre om kvelden til middag. Listen dosering basert på pasientens alder når du tar pollen fester seg til rette på eventuelle vilkår, bare å endre metoden for administrasjon og relaterte komponenter.
   Hvordan ta bee pollen?

    I blodmangel kan bidra til å øke hemoglobinnivå, tar bee pollen tre ganger om dagen på tom mage med vann. Hvis ikke klarer å ta pollen i sin rene form, kan finnes i like proporsjoner å blande det med honning.
    Hypertensjon, hypotensjon og andre ustabilt blodtrykk forhold mottagelig for korrigering ved hjelp av å ta bee pollen på tom mage tre ganger om dagen i tre uker. Deretter er lik lengden av bruddet og tar en kurs blir gjentatt.
    Gastritt med lav surhet og hyppige tarmsykdommer å behandle bie pollen, hvis tatt i følgende blanding: en halvliter av honning, pollen 20 gram og 75 gram fersk juice fra aloe blader. Komponenter omrørt inntil den var homogen og lagret i en forseglet krukke i mørket. Ta en terapeutisk sammensetning trenger en teskje tre ganger om dagen før måltider. Den samme metoden for mottaket blir bedre appetitt og bidrar til å gjenopprette kroppsvekt etter overdreven vekttap.
    Hvis nervøsitet, tretthet, stress forhold tar bee pollen, blande i et glass cerago 20 gram, 2 gram royal gelé og bie halvliter væske naturlig honning. Tre ganger om dagen på tom mage spise en full teskje av denne blandingen og den resterende delen forbli under tett lokk lukket på et kjølig mørkt sted.
    For tidlig vev reparasjon etter skade (intern og ekstern) bee pollen daglig på tom mage løser munnen (kan være med honning, tatt i samme mengde). Enda en gang en dag snart pasienten føler seg bedre.
    Disse anbefalingene er gode og de som bringer bare fordeler, ingen skade og bivirkninger. Selv allergi kan fryktløst ta bee pollen fordi alle allergener nøytralisert behandling av bikuber. Så selv helt friske og livskraftige mennesker kan ikke skade å berike din diett ambrosia. For å gjøre dette, er det ganske oppløse under tungen for en halv time før frokost og kveldsmat. I løpet av denne perioden, etter å ha tatt pollen og mat, ikke drikke eller ta andre rusmidler.
    Men selv den effektiv og sikker apitherapy kan være rett og slett ubrukelig hvis du bruker lav kvalitet på produktet. Så ta hensyn til reglene for valg av bee pollen og tenke på dem før du gjør et kjøp i markedet eller i apotek:
   1.  Sørg for at pollen du er i ferd med å kjøpe, virkelig samlet av bier, og ikke av menneskehender. Moderne teknologi tillater å samle pollen uten hjelp av insekter, men uten kontakt med bier pollen ikke kjøpe alle medisinske egenskaper.
     Bee pollen for opptak må være frisk: tre måneders lagring, mister det en tredjedel av sine eiendommer, seks måneder - en halv, og senere omgjort til et tomt ballast.
     Prøv å beholde en del av sagen når resorpsjon i munnen så lenge som mulig til det er oppløst.
     Instruksjon er ganske enkel, men det er viktig å respektere optimal ytelse ta bee pollen. Tren deg selv og dine kjære ta kurs tar det minst en gang i sesongen for to eller tre uker - og du vil merke hvor mye sterkere, munter og positiv holdning du vil bli. Bruke naturlige produkter og lykke til!  
Яндекс.Метрика