Balkonger - en del av vårt hjem, de er veldig små - og store skyggefulle - romslige og lyse. De fleste mennesker ofte bare rotete balkonger. Hva er det bare ikke vil se: og tomme krukker, og gamle klær, og dekk. De gamle ski og sykler som er dødvekt for år, og nei de ikke bruker, og andre diverse ting som aldri vil komme godt med på gården. På denne balkongen djevelen selv en etappe pause. Stepping på en balkong ikke selv vil.
 Kan du forestille deg at din balkong hage ble blomstringen? Og det i stedet for tomme bokser er potter, containere og bokser der til å vokse og blomstre forskjellige farger. Og hver gang, forlater balkong, føler du gleden av forskjellige farger og smak, ømhet og skjønnhet blomster. Ja, og omsorg for blomster gi deg positive følelser. Gjør din balkong og selv på gaten vil se elegant og vakker. Så la oss gå fra balkongen på din prestasjon.
Hvordan du kan dekorere en balkong kvitamy.Kvity til balkong.

 Hvor skal jeg begynne?
 Slutten av mars, april - den beste tiden å gjøre omstillingen balkong. Først fjerne all den gamle ting fra balkongen din, fordi han vil være sommeren blomsterhage. Hvis glasert balkong, rent glass, blomster trenger mye lys, og skitne glass vil forsinke sollys.
 Finne ut hvilken side er din balkong - på den skyggefulle eller solsiden. Observere hva tid - i morgen eller kveld, eller kanskje hele dagen sola lyser balkongen, hvor ofte og hvor vinden blåser sterkt. Disse observasjonene hjelpe deg i å velge de riktige blomstene som er mest egnet for "klima" av din balkong.
 Hvis du har erfaring med voksende planter, du selv kan vokse frøplanter dine favorittfarger. Hvis erfaring eller ønske om å rote med frøplanter, nei, du kan kjøpe ferdige planter.
 Hva blomster kan dyrkes på balkongen
Hvordan du kan dekorere en balkong kvitamy.Kvity til balkong.

 Hvis balkongen ligger på sørsiden, er sør-vest eller sør-øst, sol det meste av dagen på balkongen, og derfor på en balkong, vil de fleste farger vokse godt og trives, blomstre veldig.
 Sontselyubnyh valg av farger er veldig stort, er det - Petunia, lobelia, Pelargonium, Purslane, ageratum, Iberis, hodetsyya, samt tusenfryd, stemorsblomster, tusenfryd, ringblomster, asters og mange andre.
 Frøplanter Marigolds veldig lett å vokse hjemme, er det ikke fjernes, det viser seg sterk, spesielt god form "Lille Hero" - en blanding av dvergmarigolds, forskjellige farger - fra sitron-farget til mørk oransje.
 Veldig hyggelig ser blomster i en container Purslane - sprer årbøker med nål blader, hans store doble blomster i ulike farger, som roser.
 Også på balkongen, slik at du kan plante og villvin, vil de ikke bare ta øynene av sitt slag, men også tilsløre solen, bringe coolness. Plante søte erter, ypomeyu, Kobe, tunberhyyu, dekorative bønner, ål.
 Men ikke glem å vanne blomstene til rett tid, på grunn av den sjenerøse solen tørker raskt jord og planter kan dø.
Hvordan du kan dekorere en balkong kvitamy.Kvity til balkong.

 For balkonger, som ligger på den nordlige, nordvestlige og nordøstlige sider egnede skygge-tolerante planter som nasturtium, petunia, balsam, bratsj eller stemorsblomster, ringblomster, begonia, vanligvis i solen de vil blomstre, men også på balkongene hvor lite sol fortsatt vil glede deg med sin blomstring.
 Balkong, som ligger på den vestlige og østlige sider opplyst av solen i kveld eller tidlig morgen timer. Det er best å føle og lukt, er ringblomster, ageratum, søt tobakk, petunia, nasturtium og andre.
 Hvordan du kan dekorere en balkong med blomster avhenger av din fantasi. Du kan plante dine favoritt blomster i plastbeholdere eller potter, men kan i suspendert potter eller kurver henge på kanten av balkongen eller på veggen, kan du improvisere eller kjøpe et spesielt stativ eller hylle for blomster.
 Hvis du vil kan du plante blomster av en type, men forskjellige i farge, og kan plukke opp ulike typer av blomster, men ligner i fargen.
Hvordan du kan dekorere en balkong kvitamy.Kvity til balkong.

 Å dekorere balkong blomster trenger ikke bare blomster og containere for blomster, men fortsatt trenger mye næring til jorda.
 Til blomstene vokse og utvikle seg godt, fornøyd med å ha en frodig og lang blomstring for dem å bry seg, tidsriktig vannes, fôres, samt fjerne falmet blomsterknopper, tørkede blader. Mat for plantene kan kjøpes på blomsterbutikker, mate plantene følge instruksjonene.
 Planter vannes med lunkent, samlet vann.
 Ikke legg blomster dreven mengde fuktighet, vannmettet jord, samt overdried påvirker veksten av planter.
 Dekorere balkong blomster fordi du ser mye mer behagelig å nyte skjønnheten av blomstrende og velduftende balkong med utsikt over balkongen enn sammensetningen representerer unødvendige ting.  
Som bracken bregne pickle

 Som bracken bregne pickle? I dag vil vi lære deg dette. I naturen er det over 10.000 arter av bregner. Fern retter er veldig populært i østlige mat, spesielt i Japan. Salte bregne kan nå bli funnet i våre butikker, og butikker hvor de selger koreansk pickles. Hvordan å pickle bregne hjemme?

 Som bracken bregne pickle hjemme


 Spiselige bregnesorter bare to. Denne type fern lett skjelnes fra alle andre arter, så det ikke danner busker. Bladene vokser alene, og de er koblet sammen bare lang underjordisk rotstokk. Bracken bregne bladene er svært store, svarte stilker på basen og falle hardt. Petiole bregne kalt rachis og brev - Frond. Oversatt "vaiya" - en palmegren. Svært nøyaktige navnet. Bladene ligner bladene av bregner virkelig håndflatene.
Som bracken bregne pickle


 Som bracken bregne pickle: maten fortært rahysы bregner samles tidlig på våren, når arket ennå ikke er avslørt, og betale i ulytochku. Shoots rahysa bryte av nær bakken. I rå bregne skyter giftige, slik at de enten kokt eller saltet.

 Bracken bregne salting egne hender


 For beising bregner er en bank eller fat rom innredet med en plastpose. Nederst helles salt, og deretter sette en fern, så salt og så videre. Det øverste laget bør være av salt. På toppen satt veken. Beregning av salt som følger: 10 kg fern er 4 kg salt. Tre uker saltlake drenert, og bregne settes til et annet fat av den samme ordningen, men er mye mindre salt. På 10 kg bregner - 1 kg salt. Igjen satt under trykk i tre uker. Som bracken bregne sylte dine egne hender? For det tredje beisesaltlake fremstilt: 10 liter vann - 1 kg salt. Fern helle saltlake og la stå i ytterligere tre uker. Salte bregne vyvaryuyut flere ganger i vann for å fjerne overflødig salt.
Som bracken bregne pickle

 Hvordan å pickle bregne struts fjær hjemme


 Dette er en annen type spiselig bregne. Han ser ut som en bregne kjent for oss, men svært kraftig, noen ganger vokser til to meter. Likevel er det annen form bushen. Bladene vokse fra rotstokker i en sirkel, som en lyspære.
 Hvordan å pickle bregne struts fjær sine egne hender? Salt i bregne struts fjær rahysы også, men samle dem når sneglen har allerede begynt å utfolde seg. Salting metoden er den samme som i bregner.
 Smaken bregner og struts fjær svært forskjellige. Hvis bracken sin smak som minner om sopp, ser struts fjær mer som en blomkål.

 Hvordan å pickle bregne video


 Kort video "bracken bregne som salt" for deg.
Nyttige egenskaper av bjørk sap

 Bjørk juice, smaken av fortiden, ikke alle er kjent med innbyggerne i moderne byer!
 Og helt ubrukelig, fordi for å få en hel haug med vitaminer og mineraler den inneholder, du bare finne en passende tre.
 Men de mest nyttige egenskaper av bjørk sap kjent i århundrer. Dermed å få denne saken, vil det brygge av bjørk sap høsting av vinteren eller i en annen form. Selv med bevaring av sine fordeler han holder.

 Hvor nyttig bjørk sap


 Det omfatter vitaminer, mineraler slik som kalium, kalsium, jern, tanniner, og en rekke organiske syrer. Derfor, ved bruk av bjørk sap mer enn allsidig.
 Nyttige egenskaper av bjørk sap brukes til å forbedre metabolisme (forresten, er det nyttig for alle de som mister vekt, fordi selv om 2% sukker, inneholder det kalori drikke ikke mer enn 8 kalorier per 100 g.).
 Glukose og flyktig til stede, styrke immunforsvaret, noe som er spesielt viktig i akutt virussykdom i løpet av våren.
 Også er det antatt at bjørk sap fremmer fornyelse av blod, forbedre metabolismen, lindre tilstanden ved revmatoid artritt og ulike former for forgiftning.
 Bjørk juice hjelper rense kroppen for akkumulerte deri giftstoffer, samt nedbrytningsprodukter av noe, så rotovirusnoyu infeksjon glass bjørk sap passert en halv time før måltider vil bidra til å lindre sykdommen og dens symptomer bedre.
 For folk med problemer i fordøyelseskanalen gode egenskapene av bjørk sap hjelper forlenge remisjon og redusere smerte i akutt.

 Hvilken form gunstig egenskaper av bjørk sap lagret maksimal


 Ideelt sett ethvert stoff konsentrasjon av vitaminer og mineraler avtar i direkte forhold til økningen i tid av produktet etter at det er mottatt.
 At juice er den mest nyttige som fikk et par timer siden. I kjøleskapet uten fullstendig tap av dens egenskaper kan lagre opp til to dager. Så før du samler bjørk sap er ikke overflødig å tenke på hvordan det vil bli behandlet på forhånd.
 De minst nyttige egenskaper av hermetisert juice, som det innebærer en prosess med rullende-sterilisering. Vel, er nesten fullstendig analog ferskt produkt frossen juice.  
Яндекс.Метрика