Blanket - er noe uten noe som er det umulig å gjøre, spesielt om vinteren. Men at drømmen var sterk og sunn, er det viktig å velge riktig teppe. Og hva du skal se etter når du kjøper? La oss finne ut!
Hvordan velge en kvalitet teppe?

 Materialer


 Materialet som laget quilt - en meget viktig kriterium, ta hensyn til som du nesten først. I dag, ved hjelp av en rekke materialer, slik at valget er ganske enkelt stor. Her er alternativene.

 Fluff


 Dyner er veldig populært, og ikke uten grunn. Disse tepper er holdbare, myk, utrolig lett og perfekt pustende, noe som er viktig. De også holde på varmen godt, men gi tilgang på oksygen til kroppen og gjør søvn en hyggelig og sunn. I vinter vil du ikke fryse og kjølige somre ikke zaparytes. Men det dyner og noen ulemper.
Hvordan velge en kvalitet teppe?

 For det første kan de svette når luftfuktigheten i rommet økt. For det andre, er de lange nok til å tørke etter tørking og kan miste sin opprinnelige utseende (dette skjer ikke alltid, men bare under forutsetning av lav kvalitet).
 Forresten, til det beste produktet gi til renseri, vaskemaskin etter at det bare blir søl. For det tredje, noen lo allergi. Og for det fjerde, ved at fyllstoffer kan zavestysya støvmidd som er skadelig for helsen.
 Pris dyner kan variere, avhengig av en filler. Dermed blir netto ned uten urenheter - det beste alternativet. Men legger fjær forverre kvaliteten på produktet. Det kan være vanskelig og rask mengden. Som oftest brukt for å lage tepper and eller gås dun og fjær Diver (det er dyrere).

 Fable


 Fables tepper er ikke egnet for kald vinter. Ja, de er lys, lett slettet, lekke luft og godt holde på varmen. Men disse tepper er for det meste ganske tynn og kan ikke helt varm i vinter. Men dette alternativet er best for kjølig sommer, sent på våren og tidlig høst. De fleste av historiene er laget små babytepper.
Hvordan velge en kvalitet teppe?

 Silke


 Silke teppe kan klassifiseres som all-sesongen, så det er ganske tynt, godt pustende og holder på varmen og absorberer godt og deretter nesten umiddelbart fordamper fuktighet. Men det er verdt å merke seg at slikt materiale ikke kan kalles lett, men de fleste produsenter gjør det tynne tepper at frosten ikke er helt varm.
 Silke er et naturlig og naturlig materiale (fibrene - resultatet av sommerfugler, silkeormer), men det betyr ikke forårsake allergi. Blant annet gjør parasittene ikke leve i silke, slik at denne saken ikke kan overleve. Og dette materiale har en antibakteriell virkning, som ikke vil bli overdreven. Silke dyne vil tjene i lang tid (ca 10-20 år).
Hvordan velge en kvalitet teppe?

 Ulempen med slike produkter litt. Den første - en relativt høy pris, og den andre - en komplisert behandling. Dermed maskin eller hånd vasker teppet bare ikke overleve, så du har å tillegge det til renseri. Men ikke alle typer silke kan bli utsatt enda profesjonell rengjøring.

 Ull


 Ulltepper i noen tid vært svært populære og nesten det eneste rimelige, men i dag blitt av dem. Og alt fordi de er ganske tunge og ofte stikkende, så kan forårsake ubehag ved bruk. Men disse produktene er godt beholde varme og absorberer fuktighet. I tillegg kan de bli renset nesten uavhengig av hverandre.
Hvordan velge en kvalitet teppe?

 Selv isolert menneskelig svette per natt og raskt absorberes så raskt vyvitrytsya. Men husk at dette materialet kan forårsake allergier, så vær forsiktig. For øvrig antas det at ull kan brukes for å behandle visse sykdommer, slik som isjias eller kald.
 Gjøre slike produkter fra annet dyr ull. Den rimeligste og derfor billigere alternativ - ull. Sau teppe heller varm og slitesterk. Dyrere alternativer - kamel og kasjmirtepper. De er lett og behagelig å ta på. Den dyreste materiale - en merino ull og lama.
 Tepper kan vattert eller kjøres som tepper. Det andre alternativet er egnet for våren eller høsten, den første - for en kald vinter.
 Som for vedlikehold, er det best å velge renseri.

 Bomull


 Vattert teppe noen tiår siden var det nesten hvert hjem, men i dag er det nesten umulig å se. Ja, disse produktene er veldig varm og anses hypoallergene og miljøvennlig. Men fortsatt flere ulemper.
Hvordan velge en kvalitet teppe?

 Først, er veldig vanskelig dette teppet. For det andre kan bomull fjerne seg til klumper, som er svært upraktisk. For det tredje, absorberer dette materialet raskt lukt, og i dette tilfelle til og med ventilasjon kan være ubrukelig. Fjerde, vaske disse produktene kan ikke gi dem til renseri.

 Bambus


Hvordan velge en kvalitet teppe?

 Bambus Blanket - er en av de beste alternativene. Fordelene ved denne naturlige materialet så mye at noe og ikke er oppført.
 •  Først, er det miljøvennlig og vil ikke skade noen person eller miljø.

 •  Sekund, er Bamboo utrolig myk og behagelig å ta på.

 •  For det tredje er lett dette teppet.

 •  Fjerde, bambus fiber er helt pustende og håndtak og suge opp fuktighet fordampning.

 •  Femte, betyr dette materialet ikke absorbere nesten ingen lukt og svært raskt ventilert.

 •  Sjette, har bambus antibakterielle egenskaper, så ingen bakterier og uønskede gjester i produktet vil bli.

 •  I den syvende er materialet helt hypoallergene.

 •  Endelig er vare på dette teppet veldig enkelt, og det vil vare lenge, bevare sin opprinnelige kvalitet.

   Syntetiske materialer


   Tror ikke at syntetisk - det er ille. Moderne teknologi tillater å lage helt sikre materialer med høy ytelse. Den best kjente og billig syntetisk materiale - en polyester. Det forårsaker ikke allergier, holdbar, lett, lettstelt, beholder sin form og er billig. Men det pustende dårlig og ikke god fuktighet fordamper.
  Hvordan velge en kvalitet teppe?

   Også brukes til å lage tepper og andre materialer. Ja, er polyester god varm, hypoallergeniske, varme, ikke absorberer lukt, pustende, billig og lett å rengjøre.
   Silikon fiber gir luftsirkulasjon er miljøvennlig, lett og allergivennlige materialer, godt vasket og perfekt varm. Men disse produktene er for lengst silikon kan miste formen og bortkommen.
   Hollofayber - den mest moderne og hadde blitt veldig populært materiale som perfekt varm, passerer oksygen, godt vasket og tørket, er lett og allergivennlig.

   Viktige utvalgskriterier


   Så hvordan du velger et varmt teppe og unngå feil? Hva er best og riktig for deg? Når du kjøper, ta hensyn til følgende viktige punkter:
 •  Studere etiketten nøye på det produsentene må indikere all relevant informasjon, regler for omsorg, gode materialer.

 •  Noen dyner er tilfeller der filler er plassert. De bør også ta hensyn. Det beste materialet for produksjon av deksler - en satin og jacquard. Disse materialer som er tykke og lange, men passerer luften og fordampe fuktighet. Silke er også akseptabelt, men det er dyrere og ikke veldig behagelig å bruke på grunn av raset. Bomull er også bra, men det er ikke så lenge samme sateng.

 •  Det er best å ta i tepper testet spesialforretninger.

 •  Produksjonsteknologien. Det finnes flere typer tepper, dyner, kassett og karostep. Produkter av den første typen er den mest vanlige, men ikke veldig holdbare. Fylling fast, men materialet er hull og nåler. Teppe klynge består av individuelle patroner fylt, som er festet sammen. Materialet ikke viker og holder formen. Karostep - er, faktisk, dyne, sydd, men med ulike mønstre. Ikke det beste alternativet, så lenge dette produktet ikke vil vare.

 •  Sesong. Velge et teppe, huske på å hvilken tid på året du kjøper den. Tilgjengelig helårsprodukt.

 •  Størrelse. Det hele avhenger av dine preferanser og antall personer under teppet.

 •  La teppet varmer deg og er lang!  
  Hvordan fjerne voks fra klær
   Fra situasjoner der flekker på klær voks, ingen er immune. Besøke tempelet romantisk middag med stearinlys og midlertidig mangel på elektrisitet i huset - i hverdagen situasjoner er vanlig. Hvis dråper av voks på hjemmebane klær svært få mennesker vil bygge, behovet for å bruke penger på renseri eller nekte gjennom forurenset voks festlig klær, selvfølgelig, vil svært få folk setter pris på.
   For å takle disse plassene vil ta litt tålmodighet. Så hvordan du fjerner voks fra klær, nesten uten et spor, kan selv hjemme, men du være sikker på å ta hensyn til det faktum at hvert materiale krever sin spesielle tilnærming.
   Det første trinnet bør vente til voksen stivner helt. Du kan for eksempel sette skitne ting i fryseren kjøleskapet. Deretter voks flekken bør være litt bøyd for å få mest mulig pensjonert voks stoff. Hvis pelsen var skitne (både naturlig og kunstig), skal håret forsiktig gni fingertuppene, flytte fra basen til spissen. Dette bør gjøres veldig forsiktig for ikke å trekke seg hår. Med skinnvarer voks etterlater nesten ingen problemer. Og med klær laget av naturlige eller semi-syntetiske stoffer har fortsatt litt mer trøbbel, fordi etter å fjerne voks partikler på klær forblir vanligvis voskosoderzhaschee fettete flekken.
   Det neste trinnet vil trenge jern og en viss mengde papir som absorberer (f.eks papirhåndklær eller toalettpapir). Klær plassert på strykebrettet opp forurenset grunn. Deretter flekken er et lite stykke papir. Iron utsatt for maksimumstemperatur for stoffet (som er vanligvis angitt på etiketten klær). Når prohlazhyvanyy flekk jern partikler beveger på voks papir serviett (tidvis det bør endres til den nye). Hjerneslag bør være til papiret begynner å være helt ren. Hvis stoffet er at jern kan ikke, i prinsippet, kan du prøve å sette den i varmt vann og myknet voks for å fjerne med en ren myk klut.
   Nå vevet er igjen bare fettete sted som er best fjernes med rødsprit. Men vær forsiktig for å unngå skade på selve stoffet. Du kan også prøve å bruke god løselige legemidler som brukes for oppvasken.
   Etter at alle prosedyrer anbefales vask forurenset tøy som normalt ved hjelp av tradisjonelle vaskemidler.  
  Яндекс.Метрика