Lyset i interiøret yeri Feng Shui

 Som belysning i det indre av leiligheten eller huset påvirker våre liv?
 Dårlig opplyst rom med pløsete, depresjon qi. Hvis dine sensitive områder kjedelig og mørk, Feng Shui pengene dine bør jobbe hardere for å oppnå ønsket effekt. Hvis du ønsker å forbedre ditt kjærlighetsliv, sørg for belysning på soverommet setter en romantisk stemning. Aktiver følsomt område inne i rommet med rosa lys.
 Her er andre måter å bruke lys
 • Legg en lys lampe der du ønsker å heve eller aktivere qi;
 • Heng krans lysene på potteplante;
 • Bruk sterkt lys uansett hvor du ønsker å forbedre elementene på jorden eller brann eller undertrykke metall;
 • Sett et lys i området (omdømme, berømmelse), hvis en av dine mål - bedre forstå situasjonen;
 • Bruk lys for å fremheve den betydelige bildet du har valgt for sentrale posisjoner i det følsomme området;
 • Bruk lysene på gulvet i et følsomt område med skrå tak eller bjelke handlinger;
 • Bruk en timer for å aktivere belysningen betyr hver kveld mellom 23:00 og en time.  
Hvordan finne arealet av en sirkel?

På vår side har vi allerede snakket om hvordan å finne arealet av populære geometriske former som rektangel, trekant og trapes. I denne artikkelen ønsker vi å fortelle de som ikke kjenner og minne de som har glemt-school matematikk for klasse 6, vedrørende spørsmålet om hvordan man skal finne arealet av en sirkel.
På skolen, lærere fortalte oss at sirkelen er den sett av punktene like langt fra et gitt punkt og liggende på dette punktet, og hver andre i samme plan. Punktet som andre punkter like langt kalt midtsirkelen.
Avstanden fra et punkt på sirkelen til dens sentrum kalles sirkelens radius og påvirker vanligvis store engelske bokstaver R.
Avstanden mellom to motstående punkter, som forbinder deres segment passerer gjennom senteret av sirkelen kalles diameter sirkel og de allment aksepterte normer påvirker de engelske store bokstaver D.
 Omtrent er del plostkosty, begrenset rekkevidde.
Basert på definisjonen av er forståelig at diameteren av en sirkel er to radyusm D = 2R og radien er halvparten av diameteren av den motsatte R = D / 2.
Når identifiserte alle de viktige karakteristikker og egenskaper av sirkler og kretsene kan fortsette å bestemme arealet av en sirkel, som kan brukes følgende formel:
 S =? R2
der, S - arealet av en sirkel,? - Tallet pi (det beskrevet nedenfor), R - radius av sirkelen.
? = 314.
Formel diskplass kan bli forvandlet til den grad at radiusen av sirkelen er poludyametru. I dette tilfellet, tar det skjemaet:
D =? D 2/4
der, S - arealet av en sirkel,? - Tallet pi, D - sirkelens diameter.  
Som indikert av "all inclusive" i beskrivelsen av hotellet?
 Skal du på ferie, de fleste ukrainere begrenset selvstendig valg av land å reise og søke etter en bestemt resort, hotell, tur klarert fagfolk. De fleste av disse turistene express ønsker å motta fritid kategorien "all inclusive". Det er en grunn, fordi de fleste reisebyråene har full informasjon og kan tilby deg valget av mange byer og hoteller. Med alternativer som tilfredsstiller dine krav, vil du bare velge det beste. Men ofte de ansatte i reisebyråer rett og slett ikke har tid til å søke etter en eksklusiv tur og tilby kundene de gjennomsnittlige standardpakker, eller hva som er verre - ikke veldig populært, "zalezhalysya" tour. Hvis du ikke er veldig erfaren turgåer, risikerer du å bli eier av en slik tur.
Beskytt helligdager fra skruppelløse turoperatører er ikke så vanskelig - du trenger minst et lite å forstå de grunnleggende vilkårene for reisemarkedet. Og hvis du vet hvordan påvirker "all inclusive" i beskrivelsen av hotellet, rettet mot et antall hotellrom "stjerner" og kan skille fra Alanya Antalya lure deg er ikke så enkelt.
Videre, i de siste årene flere og flere reisende velger seg resort, sammenligne og bestille en flyreise. Ingenting komplisert om det der, men denne tilnærmingen sparer du penger og gir tillit til det riktige valget. Så hvis du føler deg styrke til å bli som selvstendige etater turist, til våre råd hjelpe deg.
Faktisk har den beryktede kategorien "all inclusive" blitt synonymt med en viss komfort. Du kan enkelt finne ut denne typen brettet ved forkortelsen Al (All Inclusive). Faktisk er disse to tegn (eller ord) skjult informasjon som i hotellet vil du mate og vann uten noen restriksjoner, når som helst på dagen eller natten. Som for alkohol, kategorien "all inclusive" tilbyr alkohol av landet der du hviler. Så hvis du ikke tror ferien uten andre sterke merkevarer, er det nødvendig å bestille overnatting i en høyere kategori. Det vil påvirke akronym UAL (Ulta All Inclusive) oversatt til russisk - om "ultra all inclusive". Noen ganger denne kategorien er også kalt All Inclusive De Luxe. I denne kategorien av hotellet kan du ikke bekymre deg for at baren ikke vil ha din favoritt whisky eller rum servert fremmed produsent.
Som indikert av "all inclusive" i beskrivelsen av hotellet?
 Som du kan se, forstå fremmede begreper er ikke vanskelig, er vanskelig det riktige valget. Etter høyt "all inclusive" ikke garanterer en god hvile som standard. Velge Kategori hotell, primært styres på deres smak og vaner, som ferie liker du? Hvordan har du tenkt å tilbringe denne tiden enn seg mett? Hvor mange vil reise med deg, som de blir eldre? Svarene vil gi deg muligheten til å navigere.
Erfarne turister tyder på at kategorien "all inclusive" er ideell for dem som drømmer om en rolig og avslappende ferie. Hvis din ideelle ferie - en lat ligge på en solstol med en cocktail i hånden, periodisk svømmetur i krystall basseng og spa-behandlinger, uten tvil sette en hake ved siden av uttrykket "all inclusive" i beskrivelsen av eiendommen. Denne type feriepenger oppmerksomhet og de som reiser med barn. Så du avanserer spare deg bryet, enn å mate barn, plutselig sulten etter spill på sørkysten.
Men ikke alle turister forventer å slappe av på turen. Noen ønsker å se mer enn veggene i hotellet selv designet av motedesigner interiør. Hvis du behandler disse reisende, og ønsker å reise rundt i byen for å forlate hotellet for noen timer en dag, betal-stop styret i ditt tilfelle rett og slett ikke fornuftig. Du trenger ikke lenger passer den såkalte full pensjon, som består av frokost, lunsj og middag (Merket med FB fra engelsk Full Board) eller til og med halvpensjon med frokost og middag (Angitt HB - halvpensjon). I alle fall, forventer de planer og styrke til å gå ut av hotellet og catering.
Som indikert av "all inclusive" i beskrivelsen av hotellet?
 Alle de ovennevnte rådene gjelder hovedsakelig sørlige landene, den største underholdningen som er en strandferie med sporadiske utflukter til attraksjoner. Reiser til Europa, trenger du ellers fylle ferien. Mest sannsynlig, vil dagen bestå av å utforske byen, og du foretrekker å spise i kafeer og restauranter, som vil møte på veien. I denne modusen kategorien "all inclusive" i beskrivelsen av hotellet ikke ville oppfylle sitt formål, så det er bedre å foretrekker lettere alternativ for overnatting tilbyr bare gjester frokost. Markert akronym BB (Bed & Breakfast) Dette styret vil ikke hemmende.
Det finnes andre typer mat på hotell, men de er mindre etterspurt, henholdsvis - er mindre vanlig. Skianleggene og vandrerhjem tilbyr spesifikke prinsipper for oppgjør. Heldigvis tilbyr moderne reiselivsnæringen et bredt utvalg at du alltid kan finne et egnet alternativ. Og ikke glem at kvaliteten på maten påvirker ikke bare ordene "all inclusive" i beskrivelsen av hotellet, men antall stjerner. Jo mer - den bredere utvalg av mat og drikke. Selv om de fleste hoteller bare følge prinsippene for ernæring, kan et sett spekter av produkter og menyer variere selv innenfor samme kategori. Vær forsiktig i valg og hyggelig!  
Hvordan brygge ingefær for forkjølelse?
 På de gode egenskapene av ingefær menneskeheten visste allerede om tre hundre år siden. I Nord-India ingefær servert som valuta, men over tid, da de ble oppdaget de helbredende egenskapene til ingefærrot, dette krydderet begynte å importere for salg i middelhavslandene. Populariteten av dette unike anlegget spredte seg raskt nesten over hele verden. I Afrika, ingefær først begynte å bli brukt til å behandle forkjølelse. Kina mirakel rot har vært kjent i nesten to årtusener, dette krydderet er nevnt selv i noen vitenskapelige skrifter av Konfucius.
Det finnes mange typer stauder. Hver type skiller seg i form, farge og smak, men absolutt alle varianter av ingefær har en ting til felles - når den er fullt moden rot, alle slags ingefær blir bestemt skarp smak.
Ingefærrot har mirakuløse helbredende egenskaper, det er mye brukt for forebygging og behandling av et stort antall forskjellige sykdommer. Ginger - en kilde til vitaminer og mineraler som er viktige menneskekroppen. Effektiviteten av denne planten i menneskekroppen er svært avhengig av hvilken form for å bruke den. Ikke alltid for salg kan bli funnet fersk ingefær, ofte kan kjøpes som et tørt pulver. I tørr ingefær brukes til å behandle betennelse og forkjølelse.
Veldig populært ingefær te, som er nyttig for alle. Dette flavored drikke er i stand til å styrke immunforsvaret, fjerner giftstoffer fra kroppen, bedre humør og generell helse. Ingefær te er rett og slett uerstattelig for forkjølelse. Denne te skal drikkes før og etter spise sakte, i små slurker. Ideelt sett, hvis du kan få fersk ingefær rot, men hvis dette ikke er mulig, passer den vanlige hakket ingefær pulver.
 Oppskrift te med fersk ingefær
Riv fersk ingefær rot på et grovt rivjern. Du trenger 1-2 spiseskjeer av produktet. Deretter helle ingefær 200ml kokende vann, kok på svak varme i ca 10 minutter med lokket på. Når væsken begynner å koke, la det brygge i ytterligere 5-10 minutter. Du kan legge til en te honning etter smak. Drikk ingefær te varm.
 Oppskrift te med revet ingefær pulver
Ta en halv teskje malt ingefær, hell 200 ml kokende vann. Gi drikke brygge i 3-5 minutter. Deretter tilsett honning etter smak og nyte forfriskende duftende te.
For å få maksimal nytte av ingefær te, bør denne drinken fremstilles ved å følge noen regler:
 1.  Du kan brygge ingefær i en termos, men insisterer det må være noen timer.
  Hvis du bruke tørket i stedet for fersk ingefær, bør deres antall reduseres til det halve.
  For behandling av kaldt kokt ingefær bør åpne beholderen.
  Ingefær te er ikke bare i stand til å styrke kroppen din i kulden, men også kan kurere både tørr og våt hoste. Hvis du er bekymret for tørr hoste, hals artikkelen, forberede en te for denne oppskriften:
  Bland revet ingefær med honning og sitronsaft.
  Hell kokende vann blanding.
  La te brygge i 20 minutter i et varmt sted.
  I tilfellet hvis du hoster med masse slim slippes, vil du hjelpe denne oppskriften:
  Revet ingefær rot Hell varm melk.
  Gi drikke brygge i ca 10 minutter.
  Legg honning eller sukker til smak, drikke varm.
  På anmodning fra en drink med ingefær kan du legge nellik, kanel, lime, mynte. En meget effektivt verktøy for forkjølelse er ingefær olje, som du kan lage innånding.
  Meget god drikke av ingefær under influensaepidemier. Denne te er den mest styrke immunforsvaret og redusere sannsynligheten for kalde virussykdommer.
   Oppskrift ingefær te for å forebygge influensa og forkjølelse
  Forberede en ts malt ingefær 1 ts honning, 1 ts kanel, malt svart pepper. Hell alle ingrediensene 200 ml kokende vann, la stå i 20 minutter. Drikke drikker 200 ml hver 3. time.
  Ginger - en meget kraftig medisin, bør bruken være nøye og ordentlig. Før du bruker ingefær til å behandle sikker på å ta kontakt med lege. Merk at ingefær te ikke kan drikke på i andre halvdel av svangerskapet i tilfelle av høyt trykk og magesår.  
Яндекс.Метрика