Hvordan lage mandel mel?
 Å innføre variasjon i menyen er ikke vanskelig - bare for å vise fantasi og ikke være lat. Vanligvis er dette insentivet en rett som du prøvd en kafé eller på en fest, og bare forelsket i smaken. Den virkelige husmor i dette tilfellet kan ikke sove om natten, mens ikke gjenta deg selv dette mesterverket. Hindringer på sin vei til målet kan være unntatt eksotiske ingredienser i oppskriften, ukjente og / eller sjeldne i markedet. Mandel mel - en av komponentene, som er avgjørende for å forberede noen deilige desserter. Heldigvis kan du gjøre mandel mel hjemme. Denne prosessen sikrer sin friskhet og kvalitet, og vil gi deg en ny kulinarisk opplevelse. I tillegg, mel og mandler eller andre nøtter - et flott alternativ til hvetemel. Bare erstatte hvetemel mandel i noen oppskrift, og klar til å dele ut ikke bare sofistikert, men også mer givende.
 Mandel mel: sammensetning, egenskaper og karakteristika
 Mandel mel, noe som skyldes den fine sliping og hvitt er ofte referert til som mandel pulver - er ingenting som søt mandel knust korn. Selv om hvitt pulver oppnås bare hvis pre-skall skrelles mandler, eller mel vil ha beige skygge. De viktigste anvendelser av malte mandler - spesielt matlaging og bakverk arts. Tilhengere av ernæring og folk som følger en lav-karbo diett, bruke mandel mel i økende grad erstatter sin raffinert mel ikke bare i baking, men også mange andre retter. I alle tilfeller av mandel pulver takler rollen som fortykningsmiddel, breading og en test basis. Men det beste bevist:
 Mandel mel for mandelmasse. Men sukker sirup, danner det et plastmasse - spiselige "leire" for å lage sjokolade, dekorative figurer og andre spiselige dekorasjoner dessert brød og mange andre. al.
 Mandel mel for makarun. Disse franske bakverk fra mandel pulver er nå på høyden av moten restaurant.
 Kransekake mel brukes til baking kjeks, kaker, paier, brød og så videre.
 Selvsagt, mandel pulver i alle fall finne en bruk for kjøkkenet. Og samtidig bidra til helse av husholdningen, som i ernæringsmessig verdi det langt bedre enn raffinert mel. Mandel mel beholder den kjemiske sammensetning og egenskaper hele kjerner. Og at minst 30% protein med en kompleks aminosyresammensetning, verdifulle fettsyrer, diettfiber og kompleks (såkalt. "Slow") karbohydrater. I motsetning maismel, nesten blottet for vitaminer, inneholder mandel mel vitamin E, vitamin C og karoten. Det er høy i kalium, fosfor, magnesium og kalsium. Selvfølgelig vil alle disse komponentene ikke lage en søt dessert eller lite sukker informasjonskapsler, og helt ufarlig nettopp på grunn av det faktum at dens sammensetning er mandel pulver. Men sammenlignet med andre sukkervarer slik sødme vil bli bedre. De har en svak nøtteaktig smak, spesielt myk tekstur og raskt mette, så du trenger ikke spise mye til tross for at en annen rett med mandel mel - det er svært velsmakende. 
 Mandel mel hjemme
Hvordan lage mandel mel?
 Så, er du imponert over de funksjoner og kvaliteter av mandel mel og ønsker å prøve dem så snart som mulig? God idé, og at den viktigste ingrediensen, kan du søke etter den i butikkene eller gjøre mandel mel hjemme alene. Det er ikke så enkelt som mange guruer lover bakverk kunst, men også så vanskelig ikke opp til oppgaven med en passende mengde av nøyaktighet og tålmodighet. Men før du begynner å lage mandel pulver hjemme, bestemmer hva du skal lage mat. Vil avhenge av fremstillingen av råstoffer og teknologien for sliping mandler i mel. Bare to alternativer:
 1.  Hvitt mandel mel, mandel mel eller raffinert med mandler - en snehvit pulver som anvendes i oppskriften delikat dessert kjeksdeig, enkelte typer kaker. Forberedelsene tar lengre tid fordi det omfatter rensing av huden av mandler. Hvis din oppskrift innebærer bruk av den hvite mandel mel, deretter kaste i mandler dyp bolle og fylle et varmt vann. Permisjon for 5 minutter, deretter helle varmt vann og skyll kjernen kjører kaldt vann. Deretter helle kokende vann over mandler og vente 10 minutter Etter denne tiden dampet huden løsner lett.
   Mandel mel med råolje mandler brukes i mange oppskrifter der fargepulver ikke trenger spille en nøkkelrolle - for eksempel med sjokolade. Dette baking og salater og mange andre retter. I dette tilfelle kan fremstillingen av mandler begrenser skottet av skadede kjerner og vasking i kaldt vann.
   De rensede eller vasket mandler må tørke før sliping, eller i stedet for pulver du kan få en myk mandel velling. Ideelt sett bør kjerne utvides jevnt lag på et tørt og godt ventilert område, fortrinnsvis i lyset, og la stå i minst to dager. Men siden de fleste av dagens kokker aldri vente så lenge, kan du fremskynde prosessen, tørkede mandler i ovnen. Varme den til 85 ° C. Zastelit bakepapir og dryss mandler i et enkelt lag, pre-cut med en kniv på hver kjerne på 2-3. Hold mandler i ovnen ikke lenger enn 20 minutter, så det holder ikke brent hvit. I løpet av denne tiden, bare en gang røre kjerne. Tørre og mandler kan være en tørr stekepanne, men deretter holde den fra perezharyuvannya være vanskelig. Tørkede mandler avkjøle helt (du kan til og med i kjøleskapet) og begynne å slipe på følgende måter:
  1.  Mandel mel i en blender. Dryss tørkede mandler i blender bolle uten å overstige halvparten av sitt volum. Slå maskinen på middels hastighet i 20 sekunder og deretter banke på veggene i bollen for å riste av fester seg partikler av mel. Igjen, slå til 20-30 sekunder, riste veggene og bruke det ferdige mandel pulver resept. Kokt i en blender, vil det ikke være så fin sliping, noe som kan gi en kaffekvern.
    Mandel mel i en kaffekvern krever en spesiell metode, men til en meget tynn og delikat. Men hvis enheten vil fungere i lang tid, vil bladet gjør den varm og mandler i stedet for mel vil gjøre en lime. Derfor mal mandlene i en kaffekvern korte serier på 15-20 sekunder, noe som gjør en pause mellom dem.
    Mandel mel jeksel uten kan gjøres i en kjøkkenmaskin (valg av modus avhengig av egenskapene til den modell) eller til en kjøttkvern. I det andre tilfellet, må du bla mandler et par ganger for å bryte opp store biter av overlevende kjerner.
    Det anbefales å bruke mandel mel umiddelbart etter tilberedning. Over tid, mister det sin delikat aroma og komprimert til en ball. Til tross for at fettsyrene i mandler og mandel mel er i en stabil form og ikke prohorkayut, bedre forhindre oksydasjonsprosesser. For å gjøre dette, holde gjenværende mandel mel i en krukke under et tett lokk uten tilgang til vann og bruk så snart som mulig. Før du legger til deigen sikkert sile melet gjennom en sil. I utgangspunktet holde en mandel mel kan også være en lang tid - men da det vil helle i en lufttett beholder og sette i fryseren. Men generelt, ser du, og utarbeidelse og bruk mandel mel er ikke særlig kompleksitet og gjør ingen store problemer. Og sikkert tapt på bakgrunn av mulighetene som tilbys av mandel pulver dyktige og oppfinnsomme kokker. Så ønsker deg inspirasjon og selvfølgelig nyte måltidet!  
Hvordan å dekorere huset med blomster
 Det finnes knapt en person som ville nekte viktigheten av farger for å skape komfort. Når som helst på året kan lage en bukett og satt i en bolle, tallerken, kopp, glass, liten kurv. Ville blomster, kvister eller skyter av trær med frukt gjort i huset pittoreske stykke natur.
 Hvordan å dekorere huset med blomster
 Foreldet stor bunt av blomster, buketter, planter sheaves opphopning bare distraherer fra skjønnheten og sjarmen til hver blomst. Dette gjøres best med et ulikt antall buketter av blomster (357) og utfylle flere sprigs av grøntområder. Det er mange alternativer for å velge planter buketter. Men spesielt gode blomster, gress, blader, grener, som ligger i vaser fritt, naturligvis.
 Vakker bukett som musikk, stemningen, lyse, fargerike, frodige med blomster - som samtaler, gledelige, festlige sanger og en haug med blomster med beskjedne myke fargetoner nær hverandre, som en mild melodi.
 Sjarm og skjønnhet bukett understreke Vellykket vase uten blomster sorevnuyuschayasya lyse farger. Form og farge det skal være i harmoni med planter. Det fine med påskeliljer, tulipaner, nelliker, roser og iris kan understreke den brede, lav vase (hvis mange farger) eller høy smal - for en eller to blomster, ornamenterte med grønn kvist eller 1-3 blader.

 For delfynyumov blå dress og store vaser av roser eller mørk-farget krystall med en lengre topp. Lyse peoner stå godt ut i store vaser konveks myk blå-grønn farge.
 Hvordan å dekorere huset med blomster
 Veldig elegant og motstandsdyktig mot kutt georginer. Selv om de er små, det enda forbedrer dekorative bukett. Buketter av dem med noen sprigs av grønne dekorere spisebordet. På soverommet, sminkebord, skrivebord bedre sette bunter av liten flat i vaser, krystall rosetter eller blomster som stemorsblomster, tusenfryd. Bright knapp med 2-3 små slanke blomster og grønne kvister hell utfylle lunefull dekorasjon i skjema tråder eller kjuker.
 Flott utseende og bleke hassel kvister 1-2 våren eller bjørk som bare oppløst hans "øredobber" og 1-2 påskeliljer i sfærisk krystallvase. I denne vasen kan sette эhoryya gren og røde lys.
 Ved middagsbordet blomster er bedre plassert i en lav beholder. Ved å opprette buketter på bordet, er det ønskelig å ta hensyn til fargen på duken. Hvis det er flekket, bør blomstene velger monokrom, eller vice versa.
 Legg også merke til oppbevaring av blomster i buketten. Nelliker ikke tolerere veldig kaldt vann (interessante fakta om vann), så de satt i vann ved romtemperatur og tilsett en klype borsyre.
 Til lengre holdt friske georginer, roser og krysantemum, tilsett vann aspirin. Tulipaner og asters bedre å legge til sukker. Snittblomster kameliaer og gardenias er lengre hvis vannet helle litt salt. Dahlia og valmuer anbefalte øyeblikk dyppe skiver i kokende vann og deretter satt i en stor bolle med kaldt vann.
 For lengre sto lilla, det stå i 1-2 timer i kaldt vann, så tips av kvister bør knust med en kniv eller en hammer og umiddelbart satt i vannet. Hvis tidlige syriner i en vase fade, flytte en haug med kokende vann, beskytte blomstene fra den varme dampen papir.
 Liljer, påskeliljer, mignonette, nelliker, søte erter, bør hvite liljer plasseres separat fra de andre fargene.
 Nå vet du hvordan du kan dekorere huset med blomster.  
Яндекс.Метрика