Hvordan du rengjør sølv hjemme?
 Vanskelig å finne et hus der ingen sølv produkter. Sølv - en meget edel og, på samme tid, praktisk metall. Men det kommer en tid da under påvirkning av miljøet sølvgjenstander begynner å mørkne og miste sin opprinnelige glans og deretter vertinne begynner å lure på hvor rent sølv svarthet og returnere dem til den opprinnelige utseende. Rent sølv kan enkelt og hjemme, er det mange bevist, effektiv, og på samme tid enkle måter.
 Den mest populære av disse kan betraktes som en sølv rengjøring med en løsning av ammoniakk kritt. For denne pre-vaskes i varmt såpevann produkt bør smøres med en blanding av ammoniakk og kritt. Etter tørking en løsning av produktet også, for å skinne, tørkes ulltøy.
 Du trenger ikke lang tid å puslespill over hva du skal rengjøre sølv hjemme, i nærvær av tartar. Å bruke den til å rengjøre produktet av denne edelt metall, trenger bare noen få minutter å sette det i en løsning av tannstein, og deretter trekke ut og nøye tørk stykke semsket skinn.
 En annen hjemmelaget løsning, slik at du ikke bare å rengjøre sølv svart, men tilbake glansen - en blanding av tre deler vann og én del natriumsulfat. Denne løsningen siler brettes flere ganger gasbind, som forsiktig tørkes produktet. Da er det tørkes.
 Kanskje du vil bli overrasket, men også tobakk aske perfekt renser sølvtøy. De bør rett og slett kokt i vann, som legges aske, eller ren klut fuktet med en løsning av aske med sitronsaft, og skyll i rent varmt vann og tørk.
 En effektiv hjem rette - yoghurt, noe som bør holde sølv produkt for noen tid, og skyll med varmt vann og tørk. Eller, for eksempel vann som er igjen fra matlaging poteter, som også brukes til rengjøring sølv! Mens det varme den i 5 minutter, sette en sølv objekt med et lite stykke folie og mørkere forsvinner.
 Men fremgangsmåten for å rense produkter med sølv ved bruk av tannkrem som har blitt så populært i mange år, er det nå anses som skadelig, på grunn av evnen til å ødelegge sølvpasta når den kommer inn i sprekker som allerede har vist.
 La litt mer å rense sølvtøy. Å gjenopprette glans til det, må du først antent den i ovnen for å fjerne fett, deretter vaske og koke løsningen, som er utarbeidet med 400 ml vann, 25 g salt og 10 g tartar. Sølvskje nyttig for å bevare sin opprinnelige glans vask i såpevann, som legges noen dråper ammoniakk.
 Hvis du ikke er en fan av innenlandske prosedyrer for rengjøring sølv, men du kan ikke dra nytte av gullsmed verksted, rent sølv hjemme ved hjelp av spesialkonstruerte biler som selges i smykker butikker.
 Og, selvfølgelig, som ofte ikke trenger å tenke på rengjøring sølv smykker, bør du behandle dem og holde i rom med høy luftfuktighet eller i nærheten av kjemiske eller medisinske spørsmål. Det beste stedet for å lagre dem - et spesielt tilfelle, som er plassert på et tørt og mørkt sted.  
Hvordan du rengjør sølv fra svarthet
 Ethvert produkt laget av sølv til slutt blir svart. Dette skjer av forskjellige grunner. Sølv kan bli oksidert i kontakt med kroppen (hoved oksidant er svette) eller noen kosmetikk, med høy luftfuktighet og hyppig interaksjon med innenlandske gass, gummi og litt rengjøringsmiddel. Spille en viktig rolle som den kjemiske sammensetningen av luft og teste produktet.
 Svertet sølv smykker kan tas i et studio, hvor hans bly intakt med spesiell teknologi og kjemiske sammensetninger.
 Men mange mener at dette ikke er nødvendig, siden det dypeste rent sølv kan og hjemme. Her er noen verktøy for å hjelpe håndtere problemet:
 1. Et spesialverktøy. Du kan kjøpe en smykker verksteder eller butikker. Prosessen med rengjøring ikke viser noen problemer, du bare tørk av produktet med en vev dynket i væske.
 2. ammoniakk. Fremstille en løsning av alkohol og vann i et forhold på 1:10. Du kan tørke av den flytende serviett og tørket sine produkter eller dip smykker i løsningen i 15 minutter, tørk av med en myk klut.
 3. Hydrate. Koke 05 liter vann, tilsett 2 ss bakepulver og reduser varmen. På bunnen av beholderen, plassere et stykke folie mat. Sette pengene i vannet og la stå i 10-15 minutter, deretter tørke forsiktig av med en klut.
 4. Salt. Denne metoden er lik den forrige, men trenger litt mindre salt, 1 ts. L. 200 ml vann.
 5. tannkrem eller tann pulver. Det er enkelt: bruke verktøyet på din tannbørste og rent produkt. Imidlertid er denne metoden mindre åpenbare - etter rengjøring av overflaten på produktet kan stå skrape.
 6. Sitronsyre. 100 g sitronsyre oppløses i 05 liter vann, oppvarming av oppløsningen i et vannbad. Det lavere sølvtøy med et stykke av kobbertråd, koke i 15-30 minutter, og skyll med vann produkter og tørr klut.
 7. eddik. 6% løsning av eddik å varme opp litt, klappe dem serviett. Dette sølv klut tørk.
 8. Ammoniakk. Sølvtøy, sted i en krukke med ammoniakk Lukk lokket. Rist innholdet i 3-5 minutter, og skyll med vann juveler.
 9. Svovelsyre. Kok i en svak løsning av sølv (5,10%) svovelsyre, og skyll med vann.
 10. 3% sannsynlighet for hydrogenperoksyd, ammoniakk og en hvilken som helst detergent. Alle komponenter blanding i et forhold på 1: 1: 1 resulterende oppløsning helles juveler. Etter 20 minutter, skyll med vann.
 11. Såpe, ammoniakk og vann. I 1 liter varmt såpevann, tilsett 1 ss. l. ammoniakk. I den utarbeidede løsning skylle sølv.
 12. Eraser. Mørkere sølv kan viske viskelær vanlig skole.  
Kina. Kompetent utvalg og omsorg
 Kina - er ikke bare et symbol på rikdom, men også komfort. Det er dekorert med livet, forbedrer humøret. Du sikkert få estetisk nytelse, ved hjelp av ting fra Kina.

 Porselen produkter - det er veldig vakker, men også svært skjøre ting. Omsorg og pleie de krever spesiell behandling for ham. Disse vakre ting jeg ønsker langtidslagring, overføre sine barn og barnebarn. Porselen - en spesiell leire keramikk. Det fotografert ved et relativt tynt lag. Hvis du holder å treffe, kan du høre en lang og svært klar lyd. Denne lyden er karakteristisk bare for porselen, forfalsket lære av det.

 Hvordan du skal velge?
 Kjøpe retter av høy kvalitet kan lagre eller på skjermen, og selge det i butikkene. Men fordi alle ønsker å kjøpe kvalitet ting. En kvalitet porselen avhenger av hvor stor prosentandel av det kaolin (hvit leire), fine sliping og teknologiske funksjoner.

 Kjøpe de beste innenlandske produsenter. De klart satt et stigma. Du kan finne kataloger. Fartøyene som ingen merker kan være farlig for helsen din.

 Avstå fra å kjøpe kokekar med perle eller veldig lyse bilder. De inneholder vanligvis bly og kadmium.

 Høy kvalitet porselen alltid varm og krem ​​eller hvit. Nyanser av grå-blå snakk om sin dårlige kvalitet. Se på bunnen av platen eller kopp. De ser den virkelige fargen på det valgte porselen.

 Porselen produkter aldri fullt innredet. Dette gjør det mulig å kontrollere renhet og vekten av porselen malefinhet. Disse områder kan sees urenheter.

 Artikler av porselen er alltid like glatt. Det skal ikke være noen sprekker, bobler, riper, chips eller små inneslutninger. På bordet, kopper, tallerkener og andre ting bør ikke svinge. De skal sitte tett til skrivebordet.

 Hvordan ta vare?
 Porselen - et meget skjørt materiale (selv kvalitativ), er det svært intolerant holdning til husholdningskjemikalier. Dette gjelder de fleste antikk porselen. Overflaten vil ikke bare ødelegge slipemidler, eller til og med varmt vann. Farget porselen blir skyet og fine detaljer og kurver på komplekse former potriskayutsya.

 Vask porselen gjenstander anbefales kun i varmt vann uten å senke dem i vann i lang tid, ikke gni. Som vaskemiddel fungerer godt noen nøytral såpe, jo bedre - barn. Vask bør være atskilt fra skjeer og gafler. Face metallgjenstander porselen har. I hendene skal ikke være ringer og andre smykker.

 Ikke bruk porselen retter med en metall dekor i mikrobølgeovn. Og i oppvaskmaskinen til å vaske det også forbudt. Du kan vaske i maskin bare retter som har ingen metall dekorasjoner, og deretter litt varmt vann.

 Gullbelagt og håndmalte skulpturer, bør figurer ikke vaske i det hele tatt. Du må bare ofte fjerne støv med en myk børste med naturlig bust. Du kan bruke en tørr klut. Hun legger raskt ekstra glans ting.

 Etter langvarig bruk over tid eller fra porselen servise kan endre farge, mørkere, mister respektabelt. Men det er veldig lett skinnende rent sengetøy kan returneres. For å gjøre dette, gni forsiktig porselen med en myk klut som vinsyre eller terpentin. Dette problemet kan også løse mat soda og eddik med salt. Og hvis du tilsette noen dråper av ammoniakk, kan flekkene fjerne skipene.

 Fjern støv og skitt bør være myk, hvit klut. Du kan bruke børster med naturbust med sekundær mykhet. Skyllemiddel kan ikke være under en massasjedusj. Du bare slippe inn i en beholder med vann ting om gangen. Deretter porselen bør tørkes forsiktig, slik at dens overflate flekker ikke vil gå. Tørre porselen egne ting å gi.

 I tråd porselen ønskelig å sette ting i en spesiell glass skap-mart. Disse skapene er svært komfortable, servise fortsatt en fremtredende plass, men godt beskyttet mot støv. Husk at ofte ikke kan rengjøre porselen. Dette vil påvirke kvaliteten.

 Porselen kontra fuktighet. Så holder den på balkongen eller i garasjen ikke kan. Skuffer for lagring må være enten tre eller plast. Hvert produkt er sendt til lagring, innpakket i en myk klut eller papir. Ledig plass er fylt med noe mykt (bomull). Forsvarlig oppbevaring av porselen er svært viktig som omsorg.

 I antikken porselen betalt mer oppmerksomhet. Han ble kalt "hvitt gull".  
Яндекс.Метрика