Hvordan du lagrer linfrøolje?
 Health Care, bokstavelig talt, var en bemerkelsesverdig offentlig trend. Og våre medborgere ikke ligge etter i denne utenlandske tilhengere av den rette levemåte, med den eneste forskjellen er at vi må forstå viktigheten av denne tilnærmingen kom senere. Men orientert fast food bransjen å kjøpe en ny trend i dag er ikke vanskelig å kjøpe naturlige, sunne produkter til nærmeste supermarked. En av de mest populære på grunn av sin allsidighet og tilgjengelighets posisjoner - er linfrøolje. Synes det er ikke vanskelig, men hva gjør jeg? Linolje krever spesiell behandling, uten noe som forandrer dens kjemiske sammensetning og mistet gode egenskaper. Hvordan du lagrer linfrøolje for å holde sin tjeneste og ikke ødelegge et kvalitetsprodukt? Ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.
 Sammensetning, egenskaper og fordeler med linolje
 Linolje eller linfrøolje utvunnet ved kaldpressing - at denne prosessen ikke blir utsatt for høye temperaturer. Det samme prinsipp bør følge senere under lagring av produktet. Produsenter og leverandører gir de riktige forholdene i varehus og hjemme for å holde linfrøolje bør ha romtemperatur som ikke overstiger 20-23 ° C. Disse strenge krav - et direkte resultat av funksjonene i den kjemiske sammensetningen av linfrøolje, som er den viktigste fordelen - et høyt innhold av flerumettede fettsyrene omega-3 og omega-6 (linolsyre - opp til 30% linolensyre - opp til 60% olje - opp til 25%). Selv fiskeolje, kjent som en kraftig tonic middel som inneholder dem i mindre mengder. I-slag (ikke i form av kapsler) er enig, ta matolje og hyggelig enklere enn fiskeolje. Bare 2-3 teskjeer (eller 1 ss) ss linfrø olje om dagen er nok til å etablere intestinal motilitet og drift av fordøyelsessystemet. 
 Kvalitet linfrøolje, skjemt feil oppbevaring, med regelmessig bruk bidrar til å senke blodtrykket til å rydde fartøy fra kolesterol og styrke sine vegger. Følgelig er risikoen for hjertesykdom, inkludert slag, betydelig redusert. Linfrøolje er svært nyttig for beskyttelse mot aterosklerose, koronar hjertesykdom og diabetes selv. Gynekologer foreskrive det til pasienter med menstruasjonsforstyrrelser, og gastroenterologer - mennesker som lider av halsbrann, gastritt og / eller magesår. Flerumettede fettsyrer er aktivt involvert i fett metabolisme av menneskekroppen, sin balanse og dermed bidra til å kvitte seg med (ikke få) fra overvekt. De trengte å hydrat huden, håret og glitter spiker vekst. Nylige studier har også vist muligheten av linolje for å beskytte mot kreft. Som for sine egenskaper til å rense kroppen for giftstoffer og parasitter - de har lenge vært kjent og brukt i tradisjonell og folkemedisin i. 
Hvordan du lagrer linfrøolje?
 Men alle disse positive egenskaper gjelder naturligvis bare relativt frisk, bruk linolje. Uansett hvor du kjøper den, sørg for at det på dette stadiet lagringsforhold ble ikke krenket. På åpne hyller tåle vanskelige markeder riktig temperatur, så det er best å velge linfrø olje i apotek eller dagligvare butikker. Dermed foretrekker mørke eller ugjennomsiktig pakker ligger på ikke utsettes for direkte sollys hyller. Flasker av lin lete etter olje i de avdelinger av krydder, oljer og / eller bevaring, slik at lagring ikke er nødvendig (og til og med kontraindisert) kjøleskap. Så les etiketten, til tross for den tilsynelatende attraktivitet, ikke bukke under for markedsføring triks og gi opp "forbedret" Warehouse. Kjøp linolje første kaldpresset uten ekstra ingredienser, og dessuten noen konserveringsmidler, smaker og andre kunstige tilsetningsstoffer. Men hvis, til tross for alle forholdsregler, kjøpte du linolje ble funnet ødelagt, du bare definere den ved sin lukt og smak: bitter og harsk smør er dårlig "muggen" smaken, noe som indikerer dannelsen av ketone partikler i den, aldehyder og epoksider. Bruken av denne olje er ikke bare nyttig, men også skadelig. I et knipetak kan du bruke det for kosmetiske eller tekniske formål så snart som mulig å oppgradere innenlandske leverer fersk lin olje. 
 Vilkår for linolje lagring
 Krav til oppbevaring linfrøolje ikke tilfeldig - de er på grunn av særegenheter dens sammensetning. Og selv om du føler at dette ikke er så viktig, ikke forsømme dem. I motsetning til andre vegetabilske oljer (solsikke, oliven), mye brukt i matlaging og hjem, er linfrøolje mye mer sårbar og forverres under påvirkning av miljøet. Det er lett å se: det tørt og dekket med gjennomsiktig men tett film. Denne prosessen kalles polymerisasjon olje, og det er under påvirkning av oksygen i luften. For å unngå dette og andre effekter, som pleier linfrø olje, følger i sin besittelse følgende vilkår:
 1.  Emballasje Linfrøolje skal være sterk og ikke inngå kjemiske reaksjoner med innholdet. Ideal - brun glassflaske, grønn eller andre mørke nyanser, med en smal hals. Sørg for sin integritet og tilgjengelighet nakken kork tett. Denne beholder praktisk å ha blant husholdningsredskaper å helle henne linfrø olje, kjøpt i bulk. Du trenger ikke kjøpe mye på en gang - linolje brukes i små mengder, du har bare ikke tid til å bruke den. Av samme grunn og hjem lagercontainere, velger du en liten mengde - mindre enn 350-500 ml Keramikk også betinget egnet for lagring av linfrøolje, men bare hvis den indre overflaten av containere håndteres effektivt. Men plast og papp definitivt kontraindisert.
   Temperaturområde lagring linolje varierer 20-23 ° C, dvs. normal romtemperatur. I kjøleskapet er det bedre å ikke (fryse og stivne) og en kjølig kjeller eller pantry - enkelt. Men aldri varme. Når du steker, og legger til et varmt måltid og andre metoder for oppvarming gunstige fettsyrer for å danne frie radikaler som ødelegger cellene. Det er en annen fare: langvarig oppvarming linolje blir så brannfarlig at for å unngå betennelse, selv med sine industrielle prosesser som involverer erstattet av alternativ, og ikke minst risikable eksperimenter i levekår.
   Belysning ønskelig for linolje, spesielt lyskilden. Fjern mørk flaske med olje i stekeovnen med gjennomsiktig dør tett lukket. Solens stråler utløse oksidasjon av fettsyrer, oppheve alle fordelene ved produktet.
  Hvordan du lagrer linfrøolje?

   Tilgang luft linolje for å bli utryddet, slik at oksygen for ham - den sterkeste antioksidant. Fordi kork skal sitte tett til halsen av flasken, og du - for ikke å glemme henne bung. Ellers reaksjonen med oksygen linfrøolje, i det minste, raskt tørr og dekket med folie, som et maksimum - skaper destruktiv frie radikaler.
   Hylle linolje i lukket originalemballasje, som begynner med produksjon - 1 år. Men etter å ha åpnet flaske linfrøolje bør brukes innen en måned. Avslører fabrikken segl, signere på flasken kalenderdato at det sannsynligvis ikke vil glemme og ikke bland.
   Folks oppskrift råder til å sette i linfrøolje bordsalt (1 teskje per 1 liter) til denne naturlige konserveringsmiddel forlenget livet hans. Men det vil ikke lagre produktet dersom reglene ikke blir respektert lagring. Ikke angre kaste forsinket harsk linfrøolje - selv med sin relativt høye kostnader, dyrt helse. Men mest bruk for å gå tapt, også, ikke prøv å overdreven bruk av linfrøolje som biologisk aktive produkt fører til fortykkelse av blod, metabolske forstyrrelser og andre problemer. En spiseskje linfrøolje på tom mage om morgenen eller i løpet av dagen som en del av maten er helt nok voksen. Smake det ganske fin, litt som peanøtter. Men hvis du falt han ikke liker - refill lin olje salater og frokostblandinger, noen ikke altfor varme retter. Og ved å følge disse enkle reglene for lagring og bruk linfrø olje, du virkelig hjelpe kroppen din opprettholde immun egenskaper, ser bra ut og vedlikeholde helse i mange år.  
Ebisu og Daikoku - guder av lykke og lykke i Feng Shui
 Ebisu og Daikoku - guder av lykke og lykke i filosofien feng shui. Vanligvis utgjør de sammen. Selv om noen ganger portrettert dem separat, men at de til sammen representerer en harmoni av materiell velstand og åndelig fred. Det antas at de er direkte ment for de som allerede har kjøpt noen økonomisk status og rikdom, og frykten for at som et resultat, kan de være egenskaper som materialisme, grådighet, likegyldighet.

 Om
 Vi anser disse gudene er ikke alliert med hverandre og hver for seg,
 finne for deg selv at Ebisu bærer ikke bare flaks og lykke, men også
 et symbol på handel, og det er derfor han er så elsket av mennesker som er engasjert i
 fartsområde. Blant annet Ebisu bidrar også til
 valg av partner eller kompis var riktig, fordi han - Mascot
 oppnå harmoni. Ebisu, som ligger i en bygning også beskytte sine innbyggere fra
 forræderi og svik av andre.


 Beskrivelse guddom Ebisu

 Som
 blir vanligvis avbildet kledd i Ebisu høy lue kantløs mer lik
 cap. I den ene hånden han vanligvis stang i den andre - stor magisk fisk
 Tai, som representerer lykke og åndelighet. Som oftest er det tilskrives
 kjent setning som har blitt en bevinget hvordan å fange lykke med bare hendene.


 Walks
 ideen om at tolstoschekyy Ebisu litt dempet, men det vennlig
 og munter, det er derfor han fikk tilnavnet - Gud ler.


 Prinsippet av maskoten Ebisu

 Ebisu
 ansett gud hardt arbeid, og med god grunn, spesielt det hjelper dem som
 ærlig arbeid gjennom sitt arbeid. Bønder først hedre Ebisu -
 det bidrar til å dyrke avlinger og beskytte avlinger fra ulike naturlige ulykker,
 type tørke og flom. Mest Ebisu portrettert som en håndverker, en mester
 sin sak. Anlegget symboliserer Ebisu - bambus.


 Til
 Til talisman jobbet Ebisu bør plasseres i nærheten av vann, passende
 slik som en vase med vann, dekorative fontene eller andre "våte"
 sted.


 Talisman Daikoku

 Daikoku
 (Daykokutэn) - guden for velstand og rikdom i Feng Shui, en av de syv gudene for lykke. Det er
 considered protekterom hjem, nedlatende hjemme og
 beskytter den mot noen negativ energi. Så Daikoku -
 beskytter og keeper av åren rikdom.


 Gud Daikoku

 Vanligvis
 Han er avbildet med en cap-ebosi toryene, i en dress-karyhunu, den hellige hammer
 i hånden, og en annen med en pose og rotte der er det lett å kjenne igjen og som er
 ikke bare skremmende tegn i hans bilde, men også representere overflod.
 Inni posen Daikoku lagret rikdom.
 Ikke rart det er antatt at en rotte kan bare vises i sin helhet bolig
 mat og overflod, som ikke vil føle behov for mat.


 Daikoku
 avbildet dans, og i løpet av dansen slår han sin hellige
 klubbe, ruvende som smir lykke og velstand for bolig, hvor
 det er.


 Alle
 blåse klubbe presenterer ny rikdom, lykke og velstand ikke bare for hjem
 der det ligger, men også for hele verden!


 Legend of Daikoku

 Ifølge
 en overføring av Daikoku, hans magiske pose full av ris, og når rotte
 prohryze denne vesken funksjoner posypletsya du rett i håndflaten din.


 Andre
 samme legende forteller at da Daikoku dans, med hvert slag av hans beater
 bag spyr ut ikke bare ris, men også mynter og edelstener
 det vil si - det avhenger av hva du trenger. Dette tømte posen
 thanks snovanyyu rotter som gnager hull i det gjennom
 det viser seg at all rikdommen du rett i håndflaten.


 Der
 og en annen legende som forteller hvordan rotta hjulpet ut og hjalp Daikoku
 flykte fra hevn av gudene sinte da han var skyldig i nechemnosti. Nøyaktig
 deretter rotta sluttet en allianse med Daikoku, og det er det viktigste
 følgesvenn. Essensen av Daikoku bot
 manifest frase brodert på tasken Gjør skjønnheten din ånd
 perfekt, og deretter vedta lykke og rikdom i hendene, og du
 vil bare nyte og smake frukten.


 Prinsippet av maskoten Daikoku

 Daikoku
 starter når det er behandlet med kjærlighet og respekt. For å gjøre dette,
 behandle den deretter, beundre ham og hans magiske dans. Dette
 holdning til guddommen de vil ikke stå ubemerket og vil vise det
 aktivitet som lover deg hjelp i huset til lykke, velstand og
 materiell rikdom.


 Ebisu og Daikoku

 Sammen
 Ebisu og Daikoku er skytshelgen for handel og håndverk hjemme, de -
 voktere av fred og husholdningenes velferd. Walks er det syn at Daikoku
 og Ebisu - beskyttere av små bedrifter, spesielt små
 bedrifter og selskaper. I forhold til hverandre er de gitt som lærer og lærling, far og sønn.


 Tillegg
 disse to tegnene er ofte en Fukurodzyna - guden av lykke. Ofte de
 representert ved tre kombinert ett maskot.


 Union
 Daikoku og Ebisu vil ikke bare føre deg berike ditt oppdrag, men også beskytte
 av forfengelighet som kommer med rikdom. Noen ganger Union
 lagt enda en guddom - Shousin som øker magi
 makt og gjøre mest mulig effektiv talisman å tiltrekke velstand, harmoni
 og lykke til.


 Fordi
 Daikoku og Ebisu, i tillegg til å bringe suksess, lykke og rikdom, men likevel
 og beskytte hjem fra negativ energi, stadig kommer utenfra
 kilder, de er bedre plassert i front av huset. Disse
 Charms er bedre plassert på østsiden av eiendommen - i området av familie og helse
 og i sørøst - i området av rikdom. Vanligvis disse tallene være i ditt
 hjem, kan betydelig endre livet ditt til det bedre. Veldig bra
 skilt anses å presentere dem som gaver til ønskene til alle typer
 Lykke til.  
Яндекс.Метрика