Hvordan velge en vannmelon

 Hvis du ikke vet hvordan du skal velge en vannmelon, slår frukt å kjøpe et lotteri: hvis du er heldig, vil det være deilig, men hvis ikke - ende opp i en sykehusseng.

 Det første du må vite er at vannmelon er som en svamp - alt i seg selv absorberer. Dette tyder på at det er viktig å velge et sted å kjøpe bær. For eksempel, hvis vannmeloner solgt like ved veien, og også dumpet her i en haug, er det et sted å kjøpe bedre ignorere.
 Vannmelon lagring i alle fall bør ikke berøre bakken. Fordi hvis det er de minste sprekker, riper eller andre skader, deretter et bær absorbere skitt. Det samme gjelder for de vannmelon som er lagret i nærheten av veien, fordi alle tungmetaller og andre forurensninger ende opp igjen på sin overflate, og minst skade, og komme inn. Derfor nøye inspisere før du kjøper bær på det bør ikke være noen riper eller andre skader.
Hvordan velge en vannmelon

 La oss snakke om de viktigste måtene mennesker blir vanligvis ledet i velger en vannmelon og fortelle deg om hvilke som er sanne og hvilke som ikke er det.
 1. Du må velge en vannmelon, som er et stort lyspunkt, skjønt, jo større og hvitere sted, er det speley vannmelon. Dette er misvisende. Hvit flekk tvert imot viser at vannmelon er ikke moden, og han sjenerøst udobryalsya nitrater for raskere vekst. Hvis vannmelon er kuttet, er det ofte mulig å se at massen sprekker. Dette er en annen indikasjon på at vannmelon vokste unaturlig raskt på grunn næring nitrater. Stedet kan være, men det bør være gul og ikke mer enn 5,10 inches i diameter.
 2. Vannmelon, hud at du ikke kan pierce spiker - moden. Faktisk er moden bær nesten umulig å pierce lett med fingrene når umodne fikener skrelle lett denne belastningen.
 3. En annen populær myte - hvis du banker på vannmelon og det vil dunk - derav, det modnet. Men dunk kan overmoden vannmelon, noe som kan være farlig for helsen, som det vil slå surne og slipper farlige giftstoffer som kan forårsake forgiftning. Frisk, kvalitet vannmelon lukten av fersk klippe gress.
 4. Velge trenger en vannmelon som har tørr hale. Vær oppmerksom på at halen vannmelon tørr i tre dager, som bær, som er tørr hale, bare plukket opp mer enn tre dager siden.
 5. I mange store vannmeloner nitrater. Dette er ikke alltid tilfelle, finnes det varianter av vannmeloner som under naturlig modning kan være opp til 17 kg. Disse Arbuzov veldig tykk hud. Et karakteristisk trekk ved Arbuzov - store lyse striper og langstrakt form.
 Og et annet tegn på at vannmelon inneholder mye nitrat, pierce kjøttet av vannmelon gul eller hvite striper. I noe tilfelle ikke spise dette bæret, slik at frekvensen av nitrat i det kan bli overskredet med flere ganger.
 Ikke kjøp allerede kuttet vannmelon. Det er ofte kuttet frukt selgere skitne kniver og deretter pakket i en film, og det er i en form på telleren. Selv et par timer i at vannmelon kan utvikle bakterier som senere kan føre til forgiftning.
 Som for lagring av vannmelon. Rett, ikke bearbeidet frukt lagret i 2-3 uker. For å forlenge løpetiden frukt kan håndtere parafin, lime eller alabast. Disse stoffene kan trenge inn i bær, og dermed kroppen.
 Hvis du ønsker å lagre en vannmelon for det nye året, er det veldig lett å følge tips:
 - Velg en vannmelon varianter "Chill", som modner i slutten av august;
 - Sett en vannmelon på nettet, slik at han hadde tilgang luft;
 - Oppbevar bær suspendert i et mørkt sted, best i kjelleren.

 Hvordan velge en vannmelon Video


Oppskrift syltetøy fra vannmelon skreller. Syltetøy av vannmelon yakoti

 Jam med vannmelon ønskelig å falle for å holde alle disse fantastiske bær vitaminer. Vitaminer i vannmelon er ikke så mye med unntak av folsyre. Hun er involvert i blod formasjon, støtter immunforsvaret. En annen tallerken er jam fra vannmelon skreller og syltetøy med vannmelon masse. Alle disse oppskriftene vannmelon jam vi nå vurdere.

 Ingredienser til syltetøy fra vannmelon skreller


 Du trenger: 1 kg vannmelon skreller, 15 kg sukker, 2 kopper vann, sitronskall eller sitronsaft.

 Hvordan lage syltetøy fra vannmelon skreller hjemme


 Hvordan lage syltetøy fra vannmelon skreller:
Oppskrift syltetøy fra vannmelon skreller. Syltetøy av vannmelon yakoti

 Rene vannmelon rinds av grønn Skrell og skjær i biter, fyll dem med varmt vann og la det koke i 10-15 minutter. Deretter tappe vannet og avkjøl skorpe. I bolle hell sukker og hell vann. Kok sirup og tilsett krydder eller sitronsaft.

 Sett vannmelon skall inn i den varme sirupen og stek i 20-30 minutter. Nå fjern fra varmen og avvise.
 Etter 2-3 timer gjenta prosedyren igjen. Igjen bringe vannmelon skreller syltetøy til en byll og stek i 20-30 minutter, og deretter syltetøy avskjedige i 2-3 timer.
 Tredje gang jam bringe vannmelon klar. Kirk skal være gjennomsiktig.
 Hot jam fra vannmelon skreller brytes ned i krukker og forseglet.
 Dette er den opprinnelige oppskriften for syltetøy fra vannmelon skreller hendene. Jo flere som ikke trenger å kaste vannmelon skorpe etter å ha spist vannmelon.

 Hvordan lage syltetøy fra vannmelon masse hjemme


Oppskrift syltetøy fra vannmelon skreller. Syltetøy av vannmelon yakoti

 For å få en deilig vannmelon jam, trenger du: 1 kg av papirmasse av vannmelon uten frø 4 kopper sukker, 2 kopper vann, saften av en sitron, vanilje.

 Lage syltetøy fra kjøtt av vannmelon


 Jam med vannmelon kjød er som følger. Skjær kjøttet av vannmelon uten frø skiver og dekk med vann. Satt i brann og kok på småkoke 5-7 minutter for tidlig. Deretter satte skiver vannmelon i kaldt vann og avkjøl.
 Etter 6-8 timer med vannmelon masse fjernet fra vannet, hell sirup og sett til side. 12 timer fusjonere sirup, tilsett sitronsaft, vanilje. Vi legger sirup i brann. I varme dyppet skiver vannmelon sirup og kok til gjennomsiktig. Jam med vannmelon massen er klar, kan du spise.

 Vannmelon jam oppskrift video


 Enkel video oppskrift vannmelon jam.
Oppskrift morbær syltetøy

 Jam Mulberry - en veldig, veldig god! Ved omtale av dette i mange bær, sannsynligvis i minnet float forurensede hender og munn ser søt smak. En morbær, ser det svært verdifulle bær helbredende egenskaper, som, særlig for pasienter med hjerte er avgjørende. Dessverre, raskt og gjør morbær det smuldrer opp. Ville bære henne veldig øm. Og jeg ønsker å beholde en del av sommeren i form av morbær jam i dag vil vi fortelle deg oppskriften morbær syltetøy.

 Ingredienser


 Du trenger: 1 kg av morbær, 12-15 kilo sukker, et glass vann, 3 g sitronsyre.

 Lage syltetøy


 Hvordan lage morbær syltetøy hjemme:
Oppskrift morbær syltetøy


 For morbær syltetøy er bedre å ta umodne bær Mulberry. Modne bær raskt miste sin form under behandlingen. Å jamme egnet for både svart og hvit morbær. Selvfølgelig kan du bruke andre typer morbær og enda vill morbær, men smaken av morbær jam vil gi de to første. For hvit morbær ta mindre sukker, da det er mer søt enn svart.
 Veldig forsiktig tar over bærene, fjerne skadet. Skjær stilken med saks, og etterlater en liten del av det.
 I bollen eller pan hell sukker og hell vann. Koke sirupen.

 Hvordan lage morbær syltetøy


Oppskrift morbær syltetøy

 Bær er fylt med varm sirup og satt i brann. Når morbær jam begynner å koke, reduser varmen og la det småkoke 5-8 minutter matlaging. Deretter fjerne den fra varmen og la det stå.
 Etter 6-8 timer, gjenta prosedyren igjen. Beviser igjen morbær syltetøy til en byll og kok i 5-8 minutter, deretter jam avfeie i 6-8 timer.
 For tredje gang på en jam legge sitronsyre og bringe den til perfeksjon. Hot morbær syltetøy, lagt ut i krukker og forseglet. Oppskrift morbær jam med hendene er svært enkel og vil glede deg og din familie gjennom vinteren.

 Video oppskrift morbær syltetøy


 Vi tilbyr deg en interessant video "hvordan å lage mat morbær syltetøy."
Яндекс.Метрика