Jam med svisker pitted for vinteren

 Jam med svisker - oppskrift for alle, fordi denne typen plommer er ikke alle liker. La svisker og bemerkelsesverdig å se på, men fordelene teller ikke. For å bestemme hvordan du koker syltetøy svisker pitted forstå hva svisker. Denne variasjonen oppsto i kors Blackthorn og kirsebær plomme, holde smaken av begge. Svisker refererer til den tørkede frukt og laget av mørke plommer med mørk fruktkjøtt og langstrakt.

 Deilig plommesyltetøy for vinteren


 Frukten av plomme inneholder vitamin C, B 1, B 2, A, P og elementer: kalsium, fosfor, kalium, jern, magnesium. Innholdet av sukrose, glukose og fruktose er 9-17%. Frukt plommer inneholder organiske syrer (eple- og sitronsyre og oksalsyre og salisylsyre). Det er pektin, nitrogen, tanniner.
Jam med svisker pitted for vinteren

 Svisker har egenskaper som regulerer tarmen og magen. Den kan brukes til å normalisere trykket, og kardiovaskulære sykdommer. På grunn av det høye innholdet av vitaminer kan fylle den mang av dem i kroppen. Den har en lakserende effekt, så ikke overspise. Men hjelpe med forstoppelse.

 Oppskrift jam pitted svisker for vinteren

 Ingredienser:


 Pitted svisker: 1kg;
 Sukker: 200-300 gr.

 Syltetøy av pitted svisker


Jam med svisker pitted for vinteren

 Svisker vaske. Skrell og frø. Sette i panne, tilsett et par spiseskjeer vann og kokk under omrøring. Når rozm'yakshytsya svisker, begynne å legge sukker, bare ikke alle på en gang, men stykkevis. Og kok i ytterligere 10 minutter ferdig varme jam svisker pitted strømmet inn prosterylyzovannыm banker.
 Oppskrifter, hvordan du koker svisker hjemme mye. Beskrivelsen ovenfor er brukt som base oppskrift, men kan variere noe avhengig av de valgfrie ingredienser. Som komponenter kan brukes kanel, kakao, rum, vanilje, etc. Du kan kjøpe renset svisker og mandler på plass, får saftig verdt et forsøk.
 Det var en oppskrift på syltetøy svisker pitted vinteren.

 Video oppskrift hvordan å lage mat hjemme svisker


 Vakker video oppskrift chernoslyvovoho jam for vinteren.
Oppskrift drue jam

 Drue jam (oppskrift vi gir nedenfor) perfekt fjerner høst- og vinterdepresjoner, og minner oss om den varme sommeren. Oppskrift Grape jam er ikke komplisert i utførelse, men holder alle de gode egenskapene av bær og vil glede deg på overskyete dager. Hvis du ikke vet hvordan du skal lage drue syltetøy hjemme, la oss se hva druene og hva den er rik på vitaminer.

 Syltetøy av drue favør


 Anlegget kom til oss fra Lilleasia, er en søt saftige bær samlet i børsten. Ofte brukes rå eller behandlet for vin. Avhengig av hvilken type produkt får sin hue smak. Druer er rike på Fe, Mg, Ca, K, P, og full av folat, karoten, pyridoksin, pyrydoksamynom, flavonoider, askorbinsyre, etc.
Oppskrift drue jam

 I stand til å redusere densiteten av blod, noe som gir en positiv effekt på hjertet og karsystemet. Konsentrert druejuice er i stand til å lindre hodepine og migrene. Drue syltetøy oppskrift nedenfor anses avføringsmiddel, så ikke bli involvert i bruken.

 Oppskrift drue jam:

 Ingredienser for drue jam:


 Druer: 1 kg;
 Sukker: 1 kg;
 Vann: 2 kopper;
 Vanillin: 1-2 g.

 Lage syltetøy fra druer:


Oppskrift drue jam

 Drue bær syltetøy foretrekker litt dospevshye til kjøttet var tett. Tar over dem, skille grener og skadede bær. Skyll i kaldt vann. Hvis huden er tykke, kan det vaskes i en kontrast vann (varmt i et par minutter, deretter kald) slik at det vil være litt mykere. Forberede sirup med sukker og vann, deretter sovne druer, la for en halv time. Sett på varmen og tilsett vanilje. Kok til de er møre. Under utarbeidelsen av overflaten vil dukke opp frø, fjerne dem med en skje til å redusere deres antall i den endelige jam.

 Grape Jam oppskrift


 Oppskrift "drue jam" er ikke unik, mange av dem, så velg en som passer for deg er ikke vanskelig. For elskere av søt-sur kan legge til en bit av sitronsyre. Hvis du vil ha noe uvanlig, kan du sette inne hver frukt nøtt jam så du vil vinne hjertene til søte elskere. Nå som du vet hvordan du skal lage drue jam.

 Video oppskrift med drue jam


 Interessant video fra drue jam oppskrift for deg.
Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?
Vinproduksjon er en kunst - med en lang historie og sjel. Fatte det er ikke gitt til alle.
Vin fremstilt ved gjæring av druemost og masse. Utvalget av røde og hvite viner er ganske stor. Bare i vårt land produserte 200 elementer av ulike typer viner.
Druevin, som, ja, er eventuelle andre alkoholholdige drikkevarer klassifiseres på flere grunnlag. Produksjonsmåten, sukker og alkohol, farge, varighet av eksponering, og så videre D. Avhengig av metode for produksjon av vin, brennevin og dele den spesielle naturlig.
Naturlige viner innhentet av hel eller delvis gjæring mos eller masse, noe som resulterer alkohol vises endogen opprinnelse. Også ved fremstilling av vin kan benyttes konsentrert druesaft.
Spesielle vin laget med tillegg av det ferdige etanol. Ved fremstilling av disse viner kan brukes mistel eller druesaftkonsentrat.
Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?

Vin kan opprettholdes eller brukes uten aldring. Per definisjon, vin uten aldring - er alkohol, utarbeidet av konvensjonell teknologi og gjennomført den første av januar som følger innhøstingen av druer kalenderår. Modnet ansett hvit, rosa og røde viner av bedre kvalitet, avledet fra visse varianter av druer med den obligatoriske eksponering før endelig tapping.
For å inkludere vintage viner av høy kvalitet som er produsert bare i visse druetyper for spesiell teknologi.
Når du lager vin fra druer skille primære og sekundære vinproduksjon. Før primær vinproduksjon inkluderer: vintage, knusing, hrebneotdelenye matlaging surt, som til slutt vil vandre med masse, trykke og belysning. Mange oppskrifter vin hjemme ringer begrense primær vinproduksjon. Men bare etter modning og bearbeiding av vinen blir mer intens og fløyelsaktig smak. Mange oppskrifter innenlandske viner begrenset til primær vinproduksjon.
Resirkulert vin omfatter utholdenhet, perelyvku, påfylling, blending, og tapping og sekundær eksponering. For eksempel, fine viner som er i alderen for minst 1, 5 år, og samlinger - minst 3 år.
Hjemmelaget druevin
Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?

Matlaging med vindruer hjemme er annerledes. Med andre ord, kvaliteten på det endelige drikke sin sødme og grad avhenge av modenhet på druene. Ja, druer, dyrket i de midtre breddegrader, inneholder mer syre og mindre sukker enn druer dyrket i sør.
Men selv med denne druen vin kan tilberedes hjemme. I dag forteller vi om hvordan du gjør druevin. Generelt er det mange oppskrifter for vin, men alle krever høykvalitets råvarer.
Vin er ikke egnet umodne druer. Bare ikke bruk i å lage vin hjemme overmodne eller råtne bær. Druer til vin bør være moden, så bærene vil inneholde den maksimale mengden av sukker. I solrike været kan stå på vintreet lengre busker. Men regnvær kan påvirke kvaliteten av avlingen. Druer liker ikke fuktighet. Dette bidrar til fremveksten av grå mugg som påvirker druer og gjør dem uegnet for hjemme vin fra druer. Ikke alle oppskrifter vin inneholder informasjonen, men det må tas hensyn til ved fremstilling av vin hjemme.
Oppskrift vin hjemme
Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?

Hvis du er ny på vin, prøv å lage hjemmelaget vin "drue". Denne oppskriften hjem vin er ganske enkel og krever ingen spesielle kunnskaper eller besittelse av ferdigheter.
For å forberede vin du ville trenge 10 kg druer og 3 kg sukker.
Uvaskede druer overtar og oversette dem til emalje bøtte. Deretter bruker du en stempel peremnit dem riktig. Når ønsker frigi store mengder juice, dekk med gasbind sette en bøtte i 5 dager på et varmt sted for primær gjæring. Prøv hver dag for å blande vin tre spatel. Når massen vil stige, druesaft press gjennom cheesecloth og klem massen igjen. Deretter helle ren druesaft i en stor glassflaske. Tilsett sukker og bland. På flaskehalsen slitasje medisinske hansker. Flere steder stikk hull på det med en nål som kom ut av luften som vil bli opprettet som et resultat av gjæring av druesaft. For bedre tetthet av stedet av halsen og slips elastiske hansker. La vinen gjære i 3-4 uker. Når hanske zduyetsya vin er klar. Med hevert helle vinflasker og korker deres ukuporte. Etter 1, 5 uker helle vinflaske i den andre, slik at alle rester igjen i det siste. Gjør du det 3 ganger. Så la en flaske vin for en annen måned. Holde dem på et kjølig mørkt sted. Deretter kan du drikke vin. Oppskrift vin kan virke meget komplisert, men det er ikke. Ikke vær redd for og prøve å gjøre denne vin hjemme.
Hvordan vørter
Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?

Tenke på hvordan å lage hjemmelaget vin, ser vi at kvaliteten på vinen stor grad avhengig av riktig tilberedning av vørter.
Druer samlet i sentrale eller nordlige deler av landet ikke så egnet for å lage vin hjemme. Med andre ord, er husets vin for surt. Derfor bør forberedelse scenen vørter redusere surhetsgraden i vin.
Vanligvis er det flere måter å redusere surhetsgraden i vin, men vi skal nevne bare én, som innebærer å tilsette vann.
Kompleksiteten i denne metoden er at vinmakeren behov for å vite at den opprinnelige surhetsgraden i vin, og du trenger for å få surhetsgraden i det endelige produktet. Eksempler på beregninger surhet kan bli funnet på internett, så vi vil ikke fokusere på dette. Det eneste jeg ønsker å være oppmerksom på at vannet er tilsatt vinen må være av god kvalitet, at vann ikke skal inneholde organiske urenheter og forurensninger. Men samtidig kokt vann litt dårligere kildevann. Ofte unntatt vann og sukker i druesaft og gjær tilsettes til vørteren fermen bedre. Men mange vinprodusenter mener at bruk av gjær i vinproduksjon er ikke helt riktig, og du kan gjøre uten dem. Det faktum at overflate bær inneholder naturlig gjær, som bør være nok til å gjøre god vin fermen. Det er derfor ikke nødvendig å vaske druene før videre bearbeiding. Derfor gjør mos mix nok vin, sukker og tilsett vann om nødvendig.

Ny vin

Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?

Vin - en naturlig tørr vin, som er resultatet av primære vin. Til tross for at alderen vinen har en rik og fløyelsaktig smak, er vinen anses å være den mest nyttige av alle viner. Dermed inneholder en rød drue vin store mengder polyphenolic forbindelser som er mest ettertraktet i vinen. Denne årgangen rødviner sterkt, dårligere unge viner over innholdet av disse stoffene. I mange europeiske land til jul besluttet å gi unge franske viner, fordi de blir regnet ikke bare deilig, men også nyttig.
Hvordan lage druevin befestet
Hvordan lage hjemmelaget vin fra druer?

Vanligvis er hjemme vin ikke veldig sterk. Så mange har et ønske om å gjøre hjemme hetvin. Denne oppskriften vin vil bli ganske sterk alkoholholdig drikk.
Å forberede vin hjemme trenger du: 600 gram sukker per primære vindruer 5 kg og 20 gram sukker per liter vin for senere vedlegg.
Forberedelse hetvin foregår i to etapper.
Den første fasen. Overtar bær sette deres omfattende container peremnit å få en juice. Deretter drue juice med masse for å fjerne et par dager på et varmt sted. Etter helle juice i flasken og sette en vannsklie. Etter 15 dager kan du begynne å montere vin.
Den andre fasen. Fortress vin beregnet på ønskene vinmakeren. For å øke styrken av drikken ved en grad, er vinen tilsatt til 20 gram sukker per liter saft. Dermed 5 liter juice du ønsker å legge til 100 gram sukker eller mer hvis du vil ha en ganske sterk drikk. Når du legger til sukker, igjen satt på vannsklie på flasken og la den i ytterligere to uker, hvor intensiv gjæring vil gå. Hell så befestet vinflasker og ukuporte. Opprettholde vin i ytterligere tre måneder. Bare da hetvin klar til å drikke.
Video hvordan å lage hjemmelaget vin fra druer?
Яндекс.Метрика