Strømpe opp for vinteren sorrel, sorrel hvordan å forberede seg på vinteren

 Hvordan forberede vinteren sorrel vet ikke alt. Dessverre er sorrel brukes her hovedsakelig i grønn borsjtsj, mens den kan brukes i mange retter. I matlaging sorrel brukes i salater, gryteretter med kjøtt, selv for brødbaking. Temaet for dagens artikkel - sorrel forberedelse for vinteren.
 For kompleks av vitaminer og mineraler som er funnet i sorrel tilsvare det er vanskelig å finne. Hvordan å holde all denne rikdommen som sorrel forberede seg til vinteren? Utarbeidelse av sorrel i vinter - en flott mulighet til å gi seg med vitaminer for alle varamedlemmer. I vinter, sorrel salt, lage blanks for schiv, hermetikk og frosne uten salt.

 Salting sorrel i kar


Strømpe opp for vinteren sorrel, sorrel hvordan å forberede seg på vinteren


 Pickle sorrel i en badestamp. For å gjøre dette, blader sorrel vaskes, tørkes og brettes i karet, strø med salt. Beregning av salt som følger: Et kilogram av Sorrel - 30 g salt. Sorrel dekke sirkel og satt under press. Sorrel gradvis legger seg, så kan du legge frisk. Fat lagret i et kjølig sted. Salte sorrel grundig vasket før matlaging og brukes til andre formål.

 Hermetisert sorrel


 En annen måte å forberede seg til vinteren dock - er i form av oksalsyre puré. For å gjøre dette, sorrel nedsenket i kokende saltet vann i 3-5 minutter. Beregning av et salt, 900 g Sorrel - 100 gram salt. Deretter sorrel bladene gnidd gjennom en sil. Den resulterende puré varmes og helles i glassene. Fylt med steriliserte glass 60 minutter.

 Strømpe opp for vinter sorrel banker


 En av de mest populære måter - en forberedelse til vinter sorrel banker. Vasket og tørket sorrel fint kuttet og legg dem i krukker, strø med salt. 1 kg sorrel - 100 gram salt. Sorrel fast tamp bankene. Lukk lokket og oppbevar på et kjølig sted.

 Sorrel naturlig


Strømpe opp for vinteren sorrel, sorrel hvordan å forberede seg på vinteren

 Valgt sorrel forlater kokk i kokende vann i 45 minutter, fordelt til bankene. Bankene er sterilisert 30-40 minutter. Wrap dekker.

 Sorrel frosset


 Bladene av sorrel skyll og tørk godt. Fold i forseglede poser i fryseren. Frozen sorrel blader tines før bruk er nødvendig, kutt sorrel i frosset form.
 Her er noen måter å forberede seg til vinteren dock. Strømpe opp for vinteren sorrel tillate deg å ha et lager av vitaminer gjennom hele vinteren.

 Strømpe opp for vinteren sorrel video


 På temaet arbeidsstykket sorrel video for vinteren også.
Oppskrift syltetøy med valnøtter grønn

 Jam med valnøtter ofte koker innbyggerne i byer, hvor voksende mange valnøtt trær. Mange interessant oppskrift syltetøy med valnøtter.
 Jam med grønne valnøtter forbereder seg til en lang tid, og prosessen tidkrevende, bør dette være klar. Men resultatet vil ikke skuffe deg. Mer original og velsmakende syltetøy er ikke funnet. Det er derfor temaet for denne artikkelen - hvordan å lage syltetøy med valnøtter hjemme.

 Jam med valnøtter: Fordeler


 Fordelene med valnøtter kjent for alle. En av funksjonene valnøtt er at sammensetningen av vitaminer og mineraler varierer valnøtter som modner frukt. Jam med valnøtter tilberedt med umoden frukt, som, forresten, de fleste av vitamin C.

 Ingredienser


 For matlaging trenger du: 100 stykker valnøtter bryst modenhet, 2 pounds av sukker, 10 gram av nellik, kanel 10 g, 5 korn av kardemomme og allehånde 5 nøtter.

 Lage syltetøy


Oppskrift syltetøy med valnøtter grønn

 Hvordan lage syltetøy fra valnøtter hjemme:
 Å starte rene nøtter fra skallet, dekk med kaldt vann og sette i 6 dager. Prøv å endre vann hver 3-4 time. Når nøtter formørket, tømme vann og lavere nøtter i kalkvann.
 Kalk vann er som følger: en halvkilo quick helle 5 liter vann, røre og sil av gjennom cheesecloth.
 Nøtter i kalk vann skal være i løpet av dagen. Med jevne mellomrom må de blandes. Fortsett å koke syltetøy fra valnøtter.
 Preparerte grønne valnøtter grundig vasket i kaldt vann. Stukket med en gaffel nøtter i flere steder. Deretter koke nøttene i 10 minutter, og deretter fjerne fra vannet og legg i en bolle med kaldt vann i en time.
Oppskrift syltetøy med valnøtter grønn

 Sirup for valnøtt syltetøy


 Forberede sirup. Sett det i nellik, kardemomme og paprika i en gasbind bag. Sette nøtter i varm sirup. Kok i noen minutter en dag og sett den til side. Gjenta denne operasjonen skal være tre. Da pose med krydder fjernet. Syltetøy av grønne valnøtter klar.
 Som du kan se, oppskriften på syltetøy fra valnøtter grønn ganske arbeidskrevende og tidkrevende. Men jam med valnøtter anses de beste kulinariske ferdigheter. Nå vet du hvordan du skal lage syltetøy med valnøtter hjemme.

 Video syltetøy fra grønn valnøtter oppskrift


 Interessant video oppskrift "hvordan å lage syltetøy fra grønne valnøtter."
Hvordan velge en agurk?

 Riktig valg av grønnsaker - nøkkelen til suksess ikke bare i den kulinariske feltet, men også god helse. Hvordan du gjør det? Hvordan kjøpe et virkelig kvalitetsprodukt og ikke la oss bli lurt inn i hendene på uærlig selger?
 Først - ta en agurk i hånden, føler sine torner. Hvis de er myke og lett ødelagt - en kvalitet agurk. Hvis alvorlig eller for mye hud og dermed for mørkt, er det svært sannsynlig produsert av "ta over" kjemikalier.

 Fra disse agurker skal være forlatt.


 For å sikre kvalitet, litt podkovyrnite hud nær stilken og lukt. Den virkelige kvaliteten skal lukte som agurk. Hvis ingen lukt - ikke bruke penger.
Hvordan velge en agurk?

 Poschupayte agurk nær stammen. Det bør være fast og elastisk. Hvis ikke - så er det sannsynligvis gammel agurk. Så er nesten alle vitaminer og andre næringsstoffer i det er brutt, og bruk av det er ikke mye.
 Helst velge agurker uten flekker, bulker og sprekker. På steder hvor integriteten av huden er brutt, veldig raskt, er det ulike patogene sopp og bakterier som kan skade helsen din.
 Før bruk, for å skrelle generelt best fjerne. Tross alt, akkumuleres det den største mengden av nitrater. Det er mulig, selvfølgelig. Hva vil nitrater er OK, men better safe og Gud frelser.
 Hold agurker bør være slik at de ikke mister fuktighet. Du kan bruke plastposer eller annen emballasje pohermetychnee. Men hvis agurker fortsatt litt podvyali, ikke bekymre deg.
 Dypp dem i kaldt vann i to timer, og de igjen tilbake til en "presentasjon". Og forresten, soaking - en annen måte å nøytralisere nitrater.
 Alle gartnere vil være interessant å lese "Hvordan å vokse agurker".

 Hvordan velge en agurk? video


Oppskrift ananas jam. Ananas jam.

 Ananas jam oppskrift vi gir deg i dag, men deres smak har også en rekke svært nyttige funksjoner. I ananas jam inneholder såkalt «fettforbrenner» og mente at hvis et stykke ananas å spise om natten, kan du gå ned i vekt. Men få vet at ananas jam hindrer dannelse av blodpropper i blodet, og er nyttig i hypertensjon. I tillegg er ananas veldig godt med kjøtt, og i den østlige matlaging brukes svært ofte. Så i dag skal vi fortelle deg alt om ananas jam oppskrift også levere.

 Hvordan å lage mat ananas jam


 Dagens eksotiske frukter er ikke uvanlig på vårt bord. Derfor er det noen ganger ønsker å imponere dine gjester og du lukke uvanlig. Dette kan være en overraskelse jam med ananas. Hvis du er interessert i hvordan å lage ananas jam hjemme, vil vi gi deg oppskriften på ananas jam på sine hender.

 Ingredienser


 1 kg skrelt ananas, 5 kopper sukker, 4 kopper vann.

 Lage syltetøy


Oppskrift ananas jam. Ananas jam.

 Hvordan lage syltetøy med ananas hjemme: først av alt, må du riktig rent ananas. For denne første kniv kuttet toppen og bunnen av ananas, deretter fjerne huden, kuttet ananas stykker inn i runde skiver og hvert rør er fjernet akutt tøff midten. Når renset ananas, skjær den i biter og legg dem i en panne.
 Kok sukker sirup og hell dem biter av ananas. Ananas i sirup må stå 6-8 timer, deretter tappe sirup, koke og hell over ananas. Gi ananas i sirup stå stille i 6-8 timer, og deretter sette potten på et lite bål og koke i fem minutter. Ta av ananas jam fra varme og helles i glassene.
 Hvis sirup var for væske, kan du legge til eller fjerne fortykningsmiddel ananas med sirup og sirup dovaryty separat.
 Som du kan se, er ananas jam oppskriften ganske enkel. Veldig interessant smak av ananas jam ut med epler og ananas med rabarbra.  
Яндекс.Метрика