Hvis du har en lang tid til å være utendørs når som helst på året, har du sannsynligvis drømme noen ganger så spise eller drikke noe varmt. Men hva om mat eller drikke for å varme opp hvor som helst? Det er enkelt. Kjøpe en termos for å alltid være i stand til å nyte varme.

 Et lite om strukturen


 Generelt, termos ment å sette ham i et varmt måltid og holde varmen. Strukturen av slike anordninger er at varmen fra den ikke, men forblir inne. I tillegg må veggene være beskyttet mot ytre lave temperaturer. Dette betyr at den termiske ledningsevnen skal være minimal og varme, tvert imot, det maksimale.
Hvordan velge en god termos for mat og te?

 Derfor består eventuelle termos av flere deler. Her er det grunnleggende: flaske, container, cover, pakning, nakke. Bulb - er det indre kar, som også er innholdet. Container - et utenlandsk fartøy. Mellom pæren og beholderen har et lag med isolasjon, noe som øker varmekapasitet og termisk ledningsevne avtar. Halsen - en hals fartøy. Dekselet er utformet til å lukke. Hva er overnatting var behagelig å holde, kan det være utstyrt med et håndtak.

 Hvordan velger jeg?


 Hvis du trenger en termos, du får flotte funksjoner og gjennomføre de oppgavene du om å gjøre det riktige valget. Oppmerksomhet må betales når du kjøper et par viktige punkter.

 Avtale


 For å forstå hvordan du velger en god termos, først av alt, bør du bestemme sin hensikt. Her er noen alternativer:
 •  Termos for mat kreves inn hvis du ønsker å nyte et varmt måltid. Den har en bred munn for å sette inn i innholdet var passende. Hvis du kjøper mat termos containere, vil det være mer praktisk å spise. Bare oversette mat container og spise den. Det er lettere enn å få mat fra termosen.

 •  Termos te og andre drikker har en smal hals som gjør at du kan helle beleilig væske i sirkler.

 •  Og det er universelle termoser. Slike enheter kan ha flere avdelinger med egen hals. Ett rom kan helle te eller kaffe, og en annen bredere du kan sette varm lunsj eller middag.

 •  Noen funksjoner


   Nå nummerere flere alternativer for de som er vant til bekvemmelighet og funksjonalitet:
 •  Thermomug. Hvis du bare bruker en termos til å lagre varme drikker, er det fornuftig å kjøpe thermomug. Den har et behagelig håndtak og lokk. Vid hals og laget av materialer som ikke er oppvarmet, slik at te eller kaffe direkte fra en termos. Hvis du lurer på hvordan du skal lage te i feltforhold, kan vi gjøre det riktig i termokruzhtsi, er det praktisk og rask.

 •  Flytende termos trenger bare fiskere. Fra alle andre den avviker ved at når den kommer inn i vannet vil ikke synke, men vil flyte på overflaten på grunn av porøse og lette materialer. Noen ganger er det svært hensiktsmessig.

 •  Termiske vesker kan du ikke sette en slik enhet i en pose, og, for eksempel, bare henge den på skulderen og flytte, frigjør hendene. De såkalte Army termos kan utformes som en ryggsekk som lar deg overføre store mengder mat ganske uanstrengt.

 •  Det er til og med oppvarmet termos som kan kjøre på batterier eller bil. Så du kan ikke bekymre deg for hva mat kan kjøle ned.

 •  Materialer


  Hvordan velge en god termos for mat og te?

   Så, er det vanligvis laget termos? Hva slags materiale brukes oftest?
 •  Inne i pæren kan være laget av glass. Termos med glass - er først og fremst hygienisk. Det er lett å rengjøre, maten er nesten ingen prystыvaet glasset og lett skilles fra den. Men det er en stor ulempe - det er skjørhet. Så, etter en vanskelig bevegelse enhet kan være en pause.

 •  Metallkolbe - en praktisk og holdbar. For fremstilling av rustfritt stål anvendes, slik at fenomenet korrosjon, ikke kan gi.

 •  Plastflaske - er ikke det beste alternativet. Først holder dårlig plast varme (selv om spesiell speil belegg kan bedre situasjonen). Dernest er det også ganske skjør og kan bryte og bryte.

 •  Det ytre hylsteret kan også være laget av forskjellige materialer:
 •  Plasthus reduserer vekten av produktet, noe som er viktig for mange.

 •  Metall korrosjon bygge sterke, praktisk og holdbar, er det vanskelig.

 •  Glass kan også anvendes, men denne versjonen er helt praktisk.

 •  Kork


   Korken bør passe nær varmen som er lagret inne, og ingenting skjedde. Termos med glasslokk er ofte utstyrt med kork. Dette alternativet er ikke den beste, så ufullkommen tetthet, kan bli lekkasjer.
   Den optimale valg - skrukork. Termos Drikke kan utstyres med ventiler. Dette er praktisk, men hvis du skader ventilen, justeringsegenskapene svekkes, vil det ikke være i stand til å utføre sine funksjoner. I tillegg kan denne delen blir uryddig og skitne, og det er vanskelig å vaske.

   Omfang


   Bestemme volumet bør Termos holderen. For eksempel, hvis du flytter lange avstander eller reise, bør du velge en termos mer. Hvis denne justeringen skal beregnes på selskapet, ikke per person, bør beløpet bli enda større. Hvis du bruker en termos for å spise en gang i løpet av dagen, så ikke kjøpe for mye.

   Emisjonskurs


   Hvor mye koster en termos? Prisen avhenger av kvaliteten og produsenten. Men det er verdt å merke seg at ikke alltid høy pris garanti best ytelse.
  Hvordan velge en god termos for mat og te?

   Dessuten vil kostnadene påvirke andre aspekter som materiale fra som gjorde termos. Også vurdere og volum. Det er klart at det som det er, vil det dyrere produktet koster. Hvis produsenten tilbyr tilleggsfunksjoner, vil det også påvirke prisen.
   De enkleste termos kan koste ca 300-400 rubler. Du kan finne billigere alternativer, men kvalitetsprodukter er usannsynlig. Men mer sofistikert tilpasning kan koste alt fra 1 til 2 tusen.

   Nyttige tips


   Eksperter gi noen nyttige anbefalinger for de som kommer til å kjøpe en termos:
 •  Når du kjøper en god titt rundt termos. Det er ingen synlige skader (skolovshy, riper og andre bør ikke være, vesentlig påvirker alt dette forestillingen.

 •  Sniff produkt. Det skal ikke ha skarpe eller lukt.

 •  Rist termos. Ingenting skal skrangle og klirre. Du hører lyden? Så dårlige deler sydd sammen.

 •  Foretrekker eneste produsenten med et godt omdømme. Kjøpe disse produktene i spesialforretninger.

 •  Veggene i skallet bør ikke varmes opp.

 •  Stopper trenger for å dekke halsen og gi tetthet kapasitet. I dette tilfellet trenger du raskt og enkelt åpne og lukke lokket.

 •  Emballasjen må indikerer følgende: compliance, informasjon om produsenten (adresse, navn, telefonnummer), Lifetime, vilkår for bruk og grunnleggende egenskaper.

 •  Kan kjøpe vil være nyttig og vellykket.  
  Hvordan velge en dampbåtStekt mat og kokte nesten ingen inneholder mineraler og vitaminer som er avgjørende for menneskekroppen. I noen tilfeller er det svært farlig for helsen vår. Som et resultat av varmebehandling av mat produsert kreftfremkallende stoffer som kan utløse dannelsen av kreftceller i kroppen. I sin tur, til fremstilling av et vannbad når produktene ikke ved høye temperaturer, de holdt nesten alle næringsstoffer.
  Fordeler dampskip
  Steamers verdt å kjøpe de som lider av ulike sykdommer i mage-tarm. Disse menneskene vil sette pris på fordelene med dampskip, fordi takket være denne enheten sparer mye tid. Med dampbåten kan du lage flere retter. Blitt uunnværlig dampbåt for de som leder en sunn livsstil og fortsatt ønsker å spise tilstrekkelig. Damp mat raskere og mer effektivt absorbert og lagret i dens fremstilling av nesten alle mineraler og vitaminer.
  Nyttige egenskaper dampskip trenger og mødre med små barn. Stekt mat er ikke anbefalt til barn, men de er kokt i et vannbad, men veldig nyttig. Nyttig til denne enheten, og de som bare ikke liker å lage mat eller ikke har nok tid til å stå ved komfyren. Deretter kan du bare kaste de nødvendige produkter i apparatet og fortsette på sin virksomhet.
  Prinsippet om dobbel kjele
  Uten unntak dampskip operere på ett prinsipp. Vann fyller en spesiell beholder, er det oppvarmet, koker og gradvis begynner å fordampe, og dermed dannet Scorching parene. Under hans innflytelse, og forberedt matvarer som er plassert i bollen av enheten.
  Par kommer inn i cup dampskip gjennom hullene. Det omslutter kjøttet på alle sider, slik at det er forberedt raskt og jevnt. For et par matlaging bør være mye mindre tid enn en panne eller gryte. Mat som er tilberedt i en dobbel kjele, ingen pauser, tilnærmet uendret i farge, beholder sin smak. Damp, som er involvert i matlaging, blir til kondens og opprinnelig avsatt på veggene i dampbåt, og deretter flyter inn i skuffen.
  Apparatet kan varmes opp til 40-100 grader. I gjennomsnitt er denne temperaturen nås på bare 1-1, 5 timer. Hvis et vannbad trykk over atmosfære kan temperaturen inne i apparatet overstiger 100 grader. Deretter maten er tilberedt raskere.
  Enhver vannbad råd til ikke bare forberede mat, men tinte matvarer. Noen modeller er egnet for sterilisering av utstyr og produkter umiddelbart tint og oppvarmet med damp mat.
  Hvis du trenger å lage mat samtidig to eller tre måltider i et vannbad, deretter matvarer som krever lengre matlaging, må du sette på bunnen av enheten. Hurtigmat preparatet kan være til stede på overflaten av bollen. Men samtidig forberede mer enn to måltider anbefales ikke fordi produktene er på toppen av dampbollen skal varme opp dårlig. Men for oppvarming mat kan settes i minst tre lag.
  Type kontroll dampskip
  De fleste moderne damp har en mekanisk type kontroll. I disse anordningene, kan arbeidet styrt av den runde bryteren det nok å slå i riktig retning. Enheter med en mekanisk type kontroll er meget lett å betjene, er utført i en bevegelse.
  Men kan du finne apparatet, som er utstyrt med elektronisk kontroll type. Hun har et panel med knapper og en skjerm som viser all nødvendig informasjon for brukeren. Slike enheter er mer funksjonell. Disse holdere er glade for å utsette den tid vil begynne matlaging. Aktivering av denne funksjonen kan trygt gå for, og du kom i et vannbad er velsmakende og varm mat. Elektroniske enheter kan også holde mat i en varm tilstand selv etter koking. De er ikke koblet fra, og fortsette å operere i oppvarmingsmodus, noe som er veldig praktisk.
  Selvfølgelig er damperen med elektronisk kontrolltype er mye mer funksjonell sin mekaniske motstykke, er det imidlertid vanskelig å bruke. Å starte denne enheten er ikke nok til å slå av bryteren, må du trykke på en knapp, og du trenger å vite hvilke. Ja, og indikatoren bør følge. Derfor hyppig bruk av mer egnet mekanisk modell av en dampbåt.
  Kapasitet og kapasitets dampskip
  Kraften i denne enheten bestemmer ofte hastigheten og kvaliteten på arbeidet. Vanligvis, priser varierer 600-2000 watt. For rask matlaging apparatet skal tilegne seg mer makt.
  Med hensyn til kapasiteten på denne enheten, må det være bestemt antall personer som vil forberede maten, og hvor ofte det kommer til å bruke. Tungt utstyr kan være i sin komplette flere kurver for matlaging. Dette forenkler oppgaven, fordi begge kan lage mat for et par ikke ett, men flere retter hvis de matvarer i forskjellige kurver.
  Mest parovarok utstyrt med to eller tre boller for matlaging, samt ekstra kopp ris. Det er ikke gitt åpninger som lar deg lage noe rot eller første parabolen. Hvordan velge apparatet avhenger av preferanser og behov eieren. Dersom familien er stor, er det nyttig å kjøpe en enhet med tre kurver for matlaging. Vanligvis bolle dampskip med volum 1, 5-3 liter, og ris kurven er beregnet til 1-2 liter. Når plass på kjøkkenet er ikke for mye, kan du velge enheten av boller bestående hverandre på en "matryoshka dukker". For sin produksjon er mest brukt klar plast som tåler høye temperaturer. Dette gjør at du kan se hvordan matlaging, og ikke være redd for at bollen rozplavlyatsya påvirket av temperatur.
  Kjøpe kjøkken apparatet med flere boller, sjekk om de er identiske i skjemaet. Noen modeller har parovarok boller av ulik diameter og bredde. På den ene side er det meget fordelaktig, fordi de kan settes inn i hverandre, frigjøre plass på kjøkkenet. Disse kurvene er svært enkelt å lagre, selv i et lite kjøkken. På den annen side kan skåler av forskjellige størrelser ikke bytte ut under koking. Dette kan være nødvendig hvis de lavere bolle produkter nesten klar til å spise, og toppen - ganske rå. Dette skjer ikke ofte, men likevel, hvis det er mulig, bør du kjøpe en modell med de samme dampbåt kurver.
  Dyrere modellene har en kopp gjennomskinnelig plast. Deres produsenter hevder at dette materialet kan du se hvordan maten er tilberedt. Men ikke stole på dem. Fordamping av vann boller dampskip svetter mye, fordi gjennom dem nesten ingenting er synlig. Og er ikke så viktig, siden de er laget av klar plast eller ikke. Har fortsatt å åpne lokket for å se hva som er inni.
  Steamer skuffen
  Denne detaljen fortjener spesiell oppmerksomhet. Bedre å kjøpe noen paller for å hindre inntrengning av mat kondensat, og juice fra ett produkt til et annet. Men de som planlegger å kombinere smake flere produkter (kjøtt og grønnsaker, for eksempel) kan enkelt kjøpe en dampbåt skuffen. Det er viktig at magasinet var så dypt som mulig, eller mens matlaging regelmessig behov for å kvitte seg med kondens. De lenger bli tilberedt mat oftere til å gjøre det. Hvis du gikk glipp av dette øyeblikket skuffen kan perepovnytysya og kondensat flom varmeelement. Noen billigere dampskip, har den ulempen.
  Til slike problemer ikke skjedde, er det bedre å velge en pallhøyde 2 til 2,5 cm. Så for en time (denne gangen ofte nok til å lage mat de fleste måltider) brett vil ikke ha tid helt fylt med væske.
  Vel, når dampbåten skuffen har to håndtak på sidene som ikke er oppvarmet. Deretter holder dem, kan du trygt tømme kondensat og ikke være redd for å brenne hendene. Tilgjengelighet penner essensielle for pall har en liten høyde, fordi det er sannsynlig fylt.
  De fleste av disse apparatene har bare en pall. Det er fylt med kondensat, som dannes i bollen av dampskip, og juice fra kokt mat. Når to eller samtidig forberede måltider og de som er på bunnen av kurven må prosochatsya juiceprodukter, som er plassert ovenfor. Men for mange husmødre er ikke et problem, som det finnes produkter som kan kombineres perfekt, og denne blandingen gjør dem enda mer smakfull. Når mat er forberedt på samme tid, bland uønsket, så man kan putte i en kurv for matlaging ris.
  Dyrere dampskip utstyrt med flere skuffer under hver en kopp. Dette unngår selv de minste blandingsprodukter. I tillegg gjør flere magasiner det mulig å tilberede samtidig, for eksempel flere forskjellige sauser, som varierer i deres smak. Men slike modeller krever kvinner til avanserte kulinariske kunster. Når flere paller på ingen særlig behov, vil en modell med ett brett på alle typer damp boller være gode hjelpere på kjøkkenet, spare tiden det tar å tilberede et måltid. Derfor vil kvinner kunne vie mer tid til sine barn og elskede mann.  
  Яндекс.Метрика