Hvordan du rengjør ovnen?
 Mange husmødre, og gir deg rengjøre kjøkkenbenken, kjøleskap, de fleste styrene tror ikke at ovnen også trenger regelmessig renhold, spesielt når du vurdere hvor mye fett som samler seg i det etter matlaging paier, kjøtt- og fiskeretter. Rester av ost og deig, så er det vanskelig å få selv med gode fasiliteter. En løpende brann ovn! Ikke sikker på hvordan rense ovnen rett? Kjøpe i butikken husholdningskjemikalier stekeovnsrens, en annen oppvask svamp.
 Manuell rengjøring stekeovn
 1.  Komme ren ovnen i riktig rekkefølge: første interne kammer, deretter pannen etter frontplaten. Seng på gulvet ved siden av ovnen og sette gamle aviser arbeidstøy for å ikke forurense kjøkkengulvet og ikke vymazatysya samme.
  Ta hensyn til overflaten av de indre veggene i ovnen. Hvis den er laget av emalje har zhyroottalkyvayuschymy egenskaper, restene av mat den ikke kleber. Bare tørke veggene med en fuktig klut eller myk svamp. Hvis veggflate er representert med en glatt emalje, og deretter rense ovnen av fett vil være vanskelig. Hjelper par. Hell over i pannen en liten mengde oppvaskmiddel oppløst i vann, la stå i en halv time i forvarmet ovn. Rydd opp forurensning fuktig klut eller svamp.
  Hvis ovnen har ingen spesiell belegg (den tradisjonelle modellen), og deretter bruke en spesiell ovnsrens. Det er ganske giftig, så det er bedre å sette hansker når ovnen er helt avkjølt.
  Ligger i ovnen bokstaver og gitter vask med varmt vann og vaskemiddel. Ikke bruk metall svamper og skuremidler for å fjerne forurensninger. Dette starter intens korrosjon, og i en "naken" overflaten av maten vil bli brent to ganger.
  Frontpanelet på ovnen, tørk av med en fuktig klut. Fjern (hvis mulig) håndtere og sende dem i noen minutter i varmt såpevann og fjern skitt etter børsting.
   Naturlig rengjøring produkter ovn
  Våre mødre og bestemødre som bodde i sovjettiden, da spesielle rengjørings ovner var ikke alltid vet hvordan du rengjør en gass ovn slik at det skinte. Og ved å gjøre dette, de hjalp brus, eddik og sitron!
  1.  Rengjøre ovnen brus. Ca 50 gram mat brus oppløse i varmt vann, tørk innsiden av ovnen med en svamp fuktet i brus løsning, vent noen minutter, skyll med varmt vann.
   Ren sitron. Det lukter av sitrusfrukter familie enkelt fjerne fettet og legg ovnen behagelig aroma. En må bare gni en halv sitron og vegg ovnsdøren, så gå med en klut dyppet i varmt vann.
   Eddiksyre rengjøring. Ta tre deler eddik (hvit), fortynnet en del varmt vann. Gjelde for ovnen vegger med en fuktig svamp, la for et par minutter å suge eddik. Når bør skylle med eddik løsning med en fuktig klut til å tørke ovnen tørr.
   En god ren ovn - betyr å beskytte seg mot brann. Så i ovnen rydde noe mat ikke pryhoryt. I stedet kjøper deilig skorpe og behagelig aroma!  
Velge AeroAero - nå populære kjøkken apparatet der maten er forberedt konveksjon metode som er utsatt for strømmen av varm luft. På 80-tallet av forrige århundre, ideen aerogrill ga amerikanere som ønsket å være i stand til å lage mat kjøttretter på samme måte som det gjør på åpen grill. Prinsippet om aerogrill faktisk det samme, men i stedet for kull varmeelement i det, og i stedet for pust - innebygd vifte.
Til dags dato, denne enheten har ikke bare muligheten til å steke saftige biffer, men også mange flere funksjoner.
Funksjoner moderne aerogrill
I dagens enheter kan enkelt lage noe kjøtt, inkludert fullt bakt kylling, skinke eller surround pai. Du kan til og med lage en deilig suppe eller bruke den som en dampbåt for kosttilskudd eller babymat. Videre kan du også bake Aero kaker, koke suppe eller tørr for vinterlagring du trenger produkter fra grønne bær og sopp kjeks. Mange modeller har de funksjonene varmt og selv røkt kjøtt og fiskeprodukter ved hjelp av naturlige flis eller "flytende røyk".
Samlet sett dagens Aero - nesten universell enhet for det moderne kjøkken uunnværlig for arbeids husmødre og deres familier. Enhver bachelor vil sette pris på fordelene med å bruke denne enheten, som ikke krever ham stående ved komfyren etter en dag. Ekstra fordel av det er at han ikke trenger en kraftig vifte eller åpent vindu - alt at stoffer slippes ut i luften filtrert av enheten, slik at luften rundt den ren. Videre matlaging i Aero krever ikke bruk av vegetabilsk eller animalsk fett, slik tilfellet er i klassisk matlaging, eliminerer problemet med generering av farlige kreftfremkallende. På grunn av dette er det ikke bare praktisk enhet som sparer deg for tid og krefter, men en annen måte å ta vare på helsen sin.
Enhetstyper og aerogrill
Utenfor griller som en pott på et stativ med en motor over. Den består av en glasstank, som er omtrent på størrelse 30x45 cm og dybde på 30 til 60, avhengig av den valgte modell. Det er lagt til glassdekselet med en vifte og en motor. Kapasitansen er et rutenett som å sette forberede mat eller sette et annet fartøy, hvis du bestemmer deg for å lage suppe eller stuing.
Kapasiteten på instrumenter i forskjellige varianter kan være 8-12 liter, 10-14 eller 12-16 liter. Her det første sifferet angir paret volumkapasitet av grillen, og den andre - det totale beløpet, som vil bli utgitt etter forlovelsesring ekspansjon. Denne ringen - en spesiell middag av rustfritt stål, som kan settes på grillen kolbe og dermed øke sitt volum til 4 liter. Noen modeller er utstyrt med to utvidelsesringer, slik at du kan øke volumet av 8 liter.
Moderne typer aerogrill delt inn i enheter med elektroniske og mekaniske kontroller.
En enhet med en mekanisk kontroll systemet har til å dekke to standardisert kontroll knotter modus og tid. Denne maskinen har bare en hastighet konveksjon (varm luft blåser fart), som gjør det mer som en universell ovn eller komfyr. Aero Dette er nyttig hvis du trenger noe varmt, bake, broil eller koke.
I tillegg er han lett frigi et produkt fra fryseren, selv om hastigheten sammenligning i så måte med mikrobølgeovn det definitivt ikke stå opp. Men det krever ikke bruk av visse materialer i beholderen, slik at å sette mat på plater av metall, porselen eller keramikkfigurene av enhver type.
Electronic aerogrill, som nå er flertallet gunstig med tilstedeværelse av mekaniske konveksjon hastigheter så mye som tre og praktisk elektronisk kontroll. Disse enhetene har mange funksjoner som vi har nevnt. De kan være stekt eller røyk kjøtt og fisk, bake brød, paier og kaker, meieriprodukter fremstilt av fersk melk, kok suppe eller stuing satt ut. Faktisk elektronisk Aero - er en allsidig enhet for enkel tilberedning av noe mat.
Det finnes ulike modeller som brukes for de typer deksler. Eldre typer anordninger har en tendens til å være forsynt med lett avtagbare lokk, hetter ble deretter kastes for å gjøre det mer fordelaktig på grunn av det faktum at de har begynt å bygge i motorer mye utyazhelyayuschye utforming. Men klaff motor Lør mye mer lagringsplass, særlig åpen fordi mange modeller ble igjen utstyrt med avtagbare trekk. I dag kan du velge den type dekke enhet etter eget skjønn, basert på arbeidsflaten på kjøkkenet ditt.
Som for fylling av moderne aerogrill, den mest komplette sett med elektroniske modeller hittil omfatter slike alternativer som:
Ristene. I standardversjonen av tre - bunnen med hull for kokende egg, universell medium og grill for toasting med rom for brødskiver;
Deco.Klassisk metallbeholder for baking paier, kylling eller kjøtt i folie;
Grillspyd for matlaging grillspyd;
Dyse Vertikal matlaging grillet kylling;
Tang for enkle og sikre endringer arrays;
Steamer for næringsmidler.
All moderne aerogrill har funksjon av å sette ønsket temperatur (vanligvis 65-270), som vil bli støttet av riktig mengde tid, mens en sensorenhet ikke vil overopphetes. I tillegg er mange biler utstyrt med evnen til å varme maten, til du kan starte måltidet, og variabel hastighet luftstrøm.
Nesten alle moderne modeller er utstyrt med en praktisk selvrensende funksjon. Energiforbruket er begrenset aerogrill ca 1 kilowatt per time, og makt enheter som strekker seg fra 1300 til 1700 watt, slik at du kan velge den mest hensiktsmessige enheten til din kapasitet.
Vilkår for bruk aerogrill
Først av alt må operasjonen aerogrill ta hensyn til samsvar med sikkerhet på grunn av den høye driftstemperatur for anordningen. Før du bruker alltid steke en tom enhet i 10 minutter maks. Alle moderne enheter har sensorer som deaktiverer dem når du prøver å åpne døren på tidspunktet for oppvarming.
Vær svært forsiktig med kontrollpaneler av elektroniske enheter - de er veldig følsomme og ikke positivt svare på bruk av aggressive vaskemidler innvirkning fett og andre stoffer.
Ikke plasser enheten retter og bestikk av tre eller plast - rassohnetsya tre, plast og bare smeltet, skade enheten.
Vask enheten er også mye enklere enn det kan virke ved første øyekast - trenger bare å trekke fra datoen for instrumentet bølgebrettet og vaske den på vanlig måte. Veldig ren flaske eller svamp med midler for retter eller i oppvaskmaskinen hvis den eksisterer.

Måltider for aerogrill

Vanligvis Aero - en enhet konstruert for matlaging med den mest begrenset av fett, noe som betyr at det er ideelt for de som ønsker å gå ned i vekt eller bare ønsker ikke å lage mat på plante- og dyrefett av tvilsom nytte. Videre, selv fet mat - som kjøtt griser, fet fisk eller kylling vingene - gå praktisk talt kosten fordi de inneholder fett drypper på bunnen av kolben skuffen.
Selvfølgelig denne enheten - ingen rekord for fart matlaging. Snarere elektriske komfyrer, men mister gass. Men det du ser aldri brent mat i en gryte og du vil neppe bakt egg i skallet, og du vil neppe varm ovn for matlaging et par varme smørbrød til frokost. Det kan betraktes som Aero-enhet vellykket utfyller den klassiske komfyr eller mikrobølgeovn til å bli normen.  
Яндекс.Метрика