Hvordan å se TV på Internett?
 Tradisjonelle metoder for å skaffe kringkastings kabel-TV, Digital mottak via satellitt eller analogt signal ved konvensjonell TV-antenne. Men vi lever i en digital tidsalder, som er den konvergens og integrasjon av ulike kommunikasjonsteknologier. Tidsskrifter, er radio og fjernsyn oversatt til digitalt format og er tilgjengelig i alle deler av verden hvor det er tilgang til Internett. Denne artikkelen vil forklare hvordan å se TV over internett og som er nødvendig.
Mange Internett-leverandører, sammen med bredbåndsbrukere å koble til Internett, de tilbyr også digital-TV tjeneste kalt IPTV. IP-TV, eller som det kalles IP-TV er den neste generasjonen av TV-signal overføring protokollen IP. Dette betyr at en høyhastighets tilkobling til Internett vil tillate deg å se på TV over Internett, hvis leverandøren tilbyr denne funksjonen.
Denne tjenesten er tilgjengelig for en ekstra månedlig avgift, og for å beskytte den mot fri bruk av mange leverandører koding kanaler. For raskodyrovky abonnent side etablere de spesielle IP-TV set-top-boksen til TV-en, som i tillegg raskodyrovky kringkastingssignalet og utføre mange andre nyttige funksjoner. For eksempel, for å ta opp programmer på en innebygd harddisk, lett å navigere og kikke gjennom den andre. Prefikser er vanligvis leies av brukere og de ikke betale.
En rekke tilbydere forlate nezakodyrovannыmy kanaler. Å vise dem på en datamaskin heller installere en spesiell spiller, som VLC, og laste den ned spilleliste format m3u.
Det er også mulighet for å se på TV over internett uten å installere noe og uten å betale. For å gjøre dette, åpner nettleseren et av nettstedene videresending fjernsynskringkasting og velg ønsket kanal.
En liten liste over disse nettstedene:
http://guzei.com/online_tv/
http://www.interntv.ru
http://onservis.ru/tv-online.html
http://www.planeta-online.tv
http://pro-tv.net
http://online-television.net
Dermed er alle brukere av bredbånd Internett er evnen til å se dine favoritt TV-programmer når hoved hjem TV vil være opptatt på feil tidspunkt. For eksempel, under sendingen av interessant fotballkamp.  
Pulver eller tabletter for oppvaskmaskin

 Hvis du har et spørsmål om hvordan du velger eller pulver eller tabletter for oppvaskmaskin, er derfor tilrådelig å kjøpe enheten ikke er i tvil og med rette.
 Det er fornuftig å spare ikke bare penger, men også sin tid og energi, men valget av vaskemiddel i dette tilfellet er ikke mindre viktig enn de fleste oppvaskmaskiner, da det avhenger av kvaliteten av resultatene samt livet størrelse biler og midler brukt for oppvasken.

 Pulver til oppvaskmaskiner: fordeler og ulemper


 I motsetning til piller, er det mer overkommelig, selv om det er vurderinger som omhandler rengjøring det mye verre. Som det kan legges merke til mangelen ikke er for høy kompakt pulver under lagring, sammenlignet med tabletter.
 Også, pulveret bør ekstra skylling, som helt eliminerer spor av vaskemiddel retter, men vurderinger si at selv når du kjøper skylling koste mye lavere enn med tabletter i ren form.
 Også pulver for å hindre forurensning filtre og ingen skilsmisse på serviset i hardt vann krever bruk av spesialsalt.

 Tabletter for oppvaskmaskin: fordeler og ulemper


 Sammenlignet med pulveret de er mer praktisk, ikke trenger å måle, hell eller vidsypaty, du bare sette en ryddig rommet pille og vente på resultatene.
 Til tross for likheten i struktur kvalitet vasketabletter forskjellige, og de ligner på pulveret.
 Men som negativ med hensyn til tabletter merke tilstedeværelse i dem av fosfater, som ikke er godkjent for bruk i europeiske land fordi de ikke er miljøvennlig.
 Vel, den største ulempen - høy kostnads ​​tabletter midler.
 Men resultatene i stor grad avhenge av kvaliteten av piller eller pulver og sine egne preferanser, så universell svar på spørsmålet om pulver eller tabletter for oppvaskmaskin bedre, kan ikke være i prinsippet.
 Mange husmødre punktet som brukes for verktøymaskiner ble valgt dem etter gjentatte forsøk og testing som pulver, tabletter eller likvide midler og endre sine produsenter.

 Viktig!


 Velge et pulver eller tabletter for oppvaskmaskin, må man huske på at i alle fall kan ikke bruke produkter som ikke er designet for dette.
 Den minste problemer på sin søknad - dette er ikke en kvalitet resultat. Det er mye verre når disse funksjonene føre til skade eller brudd av retter maskin.  
Hvordan sette opp Wi-Fi på den bærbare datamaskinen?
 Enhver moderne laptop har en innebygd modul for å arbeide med trådløse nettverk. Dette betyr at du kan koble den til Internett via Wi-Fi-tilkobling og tilgang til nettverket på noe punkt i leiligheter, hus eller hus uten å bekymre legge ekstra kabler til arbeidsplassen. Alt du trenger å gjøre, bortsett fra den bærbare er trådløs marshyrutyzator koblet til Internett via bredbånd og avanserte operativsystem som støtter trådløse nettverk.
Dersom alle vilkårene er oppfylt, gjenstår det bare å sette opp Wi-Fi på en laptop. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 1.  I å sette opp et nettverk for å koble Ethernet-kabel laptop til en trådløs ruter. Etter å snu den bærbare datamaskinen og ruteren forbindelse mellom kabelen bør etableres automatisk, noe som vil indikere LED-indikatoren på den tilsvarende Ethernet-port router.
  Alle innstillinger rutere fra ulike produsenter er utført ved hjelp av den såkalte web-grensesnitt enhet som kjører et sett i alle nettlesere bestemt IP-adresse. Vanligvis er dette 1.921.680,1 1.921.681,1 eller. Avgrense adresse du kan alltid bruke guiden på ruteren.
  Logg inn på webgrensesnittet til ruteren ved å skrive inn brukernavn og passord. Vanligvis standard pair innlogging: passord er satt som admin: admin. Hvis admin: admin ikke passer inn i ruteren din, kan du prøve å finne den aktuelle informasjonen på etiketten på bunnen av enheten. Vanligvis er det angitt adresse og web-grensesnitt og innloggingspassord til det.
  I tilfeller hvor standardpassordet er endret og deretter glemt, bidrar til å nullstille enheten ved å holde i noen sekunder den skjulte knappen Tilbakestill. Vær oppmerksom på at reset må re-konfigurere og koble til Internett.
  I webgrensesnittet få tilgang til det trådløse nettverket. Tilordne den en unik identifikator, eller SSID. Navnet må være unikt og forskjellig fra navn på trådløse nettverk dine naboer.
  Sørg for å beskytte nettverket bytte en av modusene for sikkerhet WEP, WPA og WPA2. WPA og WPA2 er bedre enn WEP, men kanskje ikke støttes av enkelte enheter. Still inn sikkerhetsnøkkelen (passord) som må tastes inn på alle enheter som er koblet til nettverket. For ikke å glemme passordet, kan du skrive det i et hemmelig sted. Restart ruteren for å konfigurere satt i verk.
  Sørg for å slå det trådløse nettverket på en bærbar PC var på. Det er vanligvis plassert på forsiden av den bærbare datamaskinen, og er designet for å spare batteri når batterilevetid uten bruk av trådløse nettverk.
  I nedre høyre hjørne av laptop, såkalt systemstatusfeltet, skal du se en melding om at du er innenfor rekkevidden til en eller flere trådløse nettverk. Vi klikker på den, velg nettverket, angir du sikkerhetsnøkkelen. Dette Wi-Fi-innstillinger på laptop komplett.
  Hvis i forrige trinn meldingen vises, kan du prøve å finne nettverket manuelt. For å gjøre dette i Windows Vista og Windows 7, klikker du på "Start" -menyen, velg "Network". I vinduet som kommer opp klikk på "Center Nettverks- og delingssenter" på venstre side av de som går til "Administrer trådløse nettverk".
  Klikk "Legg til" for å velge navnet på det trådløse nettverket, og klikk "Connect". På forespørsel, angir du sikkerhetsnøkkelen (passord) og sett Wi-Fi-tilkoblingen ved å klikke på "Connect".
  At tilkoblingen var vellykket, kan du se lansere noen nettleser og skrive inn adressen bar alle andre områder. For eksempel adressen til nettstedet kakimenno.ru. Hvis det åpnes, så Wi-Fi på en laptop konfigurert.  
Hvordan du laster ned en bok på iPhone?
 Selv den første generasjon iPhone med 320x480 oppløsning tillater ganske godt lese ebøker i ulike formater fra skjermen på telefonen. Med samme Retina-skjerm med høy oppløsning 960h640 punkter iPhone har blitt hvis ikke utmerket, er det et veldig godt verktøy for visning og lese elektroniske bøker. Men før vi ser en bok om hennes iPhone for å spille inn telefonminnet. For å lære hvordan du laster ned bøker på iPhone, vi beskriver i denne artikkelen.
Før du laster ned en bok på iPhone, sjekk at telefonen er satt til et spesielt program for å lese bøker. Opprinnelige gratis program for å lese bøker på iPhone er iBooks, som ikke er inkludert i pakken operativsystem iOS og installeres separat. Hvis et slikt program på telefonen din ikke, kjører du App Store, i søkefeltet begrense søket til iBooks, og når den er funnet, installere det på iPhone.
Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

iBooks støtter lesing dokumenter formaterer ePub og PDF.
Last ned bok disse formatene til iPhone på to måter:
 1.  De umiddelbare stillinger ned bøker fra Internett direkte til iBooks.
  Portable i eksisterende hjem datamaskin bøker gjennom iTunes.
  For klarhet, gir vi eksempler på begge metodene.
   Nedlasting av bøker iBooks
  1.  Start nettleseren Safari på telefonen.
   Åpne hvilken som helst nettside som gir tilgang til bøker med disse formatene. I vårt eksempel brukt området
   http://etextlib.mobi
   . Kanskje har du din favorittbok nettsteder. Du kan bruke dem.
   Søk på nettstedet eller på annen egnet måte finne interessant bok.
   Velg format for nedlasting ePub.
   Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

   Safari automatisk bedt om å lagre en fil i iBooks, som vil bli snakket tilsvarende ikonet fil og knappen øverst til høyre på "Åpne i« iBooks ». Tapnite knappen.
   Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

   6. Etter nedlasting av boken vil være tilgjengelig for å lese gjennom iBooks på "bøker".
   Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    Overførings bøker fra datamaskinen til iPhone
   1.  Koble iPhone til datamaskinen med en USB-kabel og kjøre den på iTunes.
    Standard av bøker er ikke aktivert i iTunes. For å starte det, trykk på ikonet i inngangsinnstillingene og velg menypunktet "Innstillinger". For å komme til innstillingene, kan du bare trykke på hurtigtasten Ctrl +, (Ctrl og hvem den engelske tastaturoppsett). I den grunnleggende konfigurasjon, kryss av for å "bøker" og klikk "OK" for å lagre endringene.
    Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    Etter å ha jobbet med bøkene vil bli inkludert i iTunes klikk på "bøker". Hvis kategorien ikke er der, og start iTunes.
    Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    Dra ønsket bok mappe på datamaskinen ut flippen vinduet "bøker".
    Når boken vil vises i dette vinduet, dra inne i boken til venstre mot høyre.
    Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    Gå til den tilkoblede enheten ved å trykke på knappen merket «iPhone», som vises på den tilkoblede telefonen.
    Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    Å være på kategorien "Bøker" huke av for valget "Sync-bøker" sjekk den nedlastede filen og klikk "Apply". Book ristet på iPhone.
    Hvordan du laster ned en bok på iPhone?

    I tillegg til standard program for å lese iBooks fra Apple er også et tilsvarende tredjepartsprogramvare. For eksempel, Stanza. Det er ikke så pen som iBooks, men i tillegg til PDF og ePub-format kan også lese DjVu og mer sjeldne CBR eller CBZ filer.  
Яндекс.Метрика