Ved hjelp av e-bok?
 I dag er vi omgitt av mange moderne enheter og gadgets som i stor grad forenkle våre liv. Et av disse verktøyene er en e-bok. Det er praktisk å ta med på tur hjem og lese en forretningsreise, det tar ikke opp mye plass, er lett, men dens minnekapasitet i en multi-bibliotek. I tillegg har e-bok mange ekstra funksjoner og enkelt grensesnitt forståelig selv for et barn. Så kjøp en kompakt multifunksjonelle elektronikk mirakel - den riktige løsningen for de som elsker å lese, ikke bare i lesesalen på biblioteket. Vel, hvordan du bruker e-bok, vi beskriver i denne artikkelen.
 Litt om eBook
De som tror at e-bøker var bare i går, dessverre feil. Faktisk, den første e-bok var allerede i 1971. I 1996 har desember utviklet et apparat for å lese elektroniske dokumenter. Men på grunn av den høye prisen i masseproduksjon ikke spilte noen rolle. Så, etter ca to år, er et annet selskap NuvoMedia brukere presenterte sin modell av e-bok, som dessverre også gikk på en pilotprøve. Så den "nye" e-bok - det er vel glemt idé multiplisert med moderne teknologi som begynte å implementere i produksjon siden 2007.
 EBok i dag
I dag eBok - tilbehør hevdet som gjerne bruker hos voksne og barn. I hjertet av moderne enheter er teknologien for elektronisk papir e-blekk, som har skapt og svært funksjonell enhet. Disse bøkene har flere fordeler i forhold til sin søster papir:
100% allergivennlige og støv ingen bok;
stor informasjons kapasitet kan "store" i en bok hundrevis av bøker;
lav vekt og praktisk størrelse;
muligheten til å tilpasse bilde, font, farge sider;
ingen skadelige effekter på øyet (bevist at alle aktuelle modeller for e-bøker er mye mindre skadelig for øynene enn en dataskjerm);
mulighet til å bruke ytterligere funksjoner bøker (se videoer, lytte til lyd)
mulighet til å laste ned dine favoritt bøker (film, video) fra Internett, noe som sparer tid og penger for kjøp av papirbøker;
rimelig pris (i dette tilfellet, å kjøpe en e-bok, betaler du en gang for et bibliotek).
Som for ulempene med e-bok, men nå er det bare må lades.
 Format saken
Ved hjelp av e-bok?
 Moderne ebøker støttede formater som: TXT, DOC, PDF, EPUB, DJVU, RTF, FB2 HTML, CHM, PRC, TCR, LRF, WOLF. Men selvfølgelig, hver enhet en liste over tilgjengelige filer. Hvis du er interessert i mer funksjonell bok, så kjøperne bør ta hensyn til de modeller som er "leser" eller flere formater til disse formatene støttes av mye brukt på Internett eller enkelt konverteres til andre populære formater.
 Komme i gang
For å begynne å bruke enheten, bør det være forberedt på å jobbe. Dette betyr at boken skal bli belastet med laderen som plugges inn i vanlig stikkontakt eller USB-kabel som kobles til datamaskinen. Den første øvelsen boken bør vare i minst ti timer (mer presist Se instruksjonene). Da boken kan slås på ved å trykke på power-knappen og hold den i noen sekunder. Før du bruker boken bør også utforske brukeren og sett inn SD-kortet i en spesiell slot.
 Meny Book
Når lastet ned, er menyen som vises ved hjelp som du kan få tilgang tilgjengelig i bibliotekets materiale som er på minnekortet, må du justere bok eller bruke avanserte alternativer. Alle meny signert og kompleksiteten av sine funn, ingen der.
Noen sensor modeller har en ekstra meny som kan kalles direkte under lesing. Det ser ut som en pop-up vindu, og for hans utseende, bare berøre skjermen nedenfor.
Hvis du velger en modell med berøringsskjerm, deretter snu sidene og oppdage alle menyelementene ved hjelp av fingeren. Ved hjelp av e-bøker med skjermen er veldig enkelt, men de fleste av disse modellene gir backup-funksjonalitet og knapper og markør, de samme guiding konvensjonelle modeller.
Nesten alle modeller kontrollknapper under skjermen og styrespaken til å flytte markøren og side snu - i midten. Det er behagelig og ergonomisk. Vel, sensoriske modeller er spesielt nyttig for de som er vant til å lese på farten eller i transport, som de kan klare seg med én finger.
 Standard funksjoner
I dag er også de enkleste modellene av e-bøker og mer avanserte enheter. Men et sett med standard funksjoner i alle omtrent det samme. Disse inkluderer:
paging (det kan være rask eller personsøker, som er utført ved hjelp av markøren eller synes vinduer Meny);
"Fast" hoppe til forrige side (dette gjøres ved å klikke på panelet);
"Fast" gjennomgang av listen over bøker (utføres ved hjelp av markørknappene på frontpanelet eller hender - for modeller med berøringsskjerm)
å lage et bokmerke på de riktige stedene (en hendig funksjon når du leser flere bøker eller bruke enheten flere brukere);
Vise bilder og fotografier;
spille av lydfiler (denne funksjonen kan du lytte til lydbøker som kommer godt med i tilfeller der det ikke er vei til selvstendig lese og hjelper i studiet av fremmedspråk);
innstillinger (dette inkluderer å sette skjerm farge og skrift, og justere lysstyrke, kontrast, lys, skriftstørrelse, volum, etc.);
installasjonstid (tid og dato som vises på hjemmesiden)
Still dato.
 Flere funksjoner
For ekstra funksjoner, så alle dine enheter satt, som kan omfatte:
dynamikk (dessverre, høyttalerne er ikke alle modeller av bøker, men for behagelig lytting til lyd og visning av video bedre de, og ikke headsettet);
spille av MP3-filer;
Wi-Fi-modul - Book lar deg koble til Internett og e-biblioteket for å fylle opp raskt og uten en datamaskin;
opptaker - en nyttig funksjon for studenter bidrar til raskt å ta opp forelesninger og deretter lytte til dem ved hjelp av avspillings filer;
Video File - en praktisk funksjon som lar deg bruke eBok for filmer, videoer, filmer.
 Slutten av
Ved hjelp av e-bok?
 Hvis du ønsker å deaktivere en bok, du bare trykker på av / på og holde det et par sekunder. Det betyr ikke nødvendigvis kommer fra menyen. Hvis et unntak skjer når du åpner en side, vil boken huske dette automatisk (dvs. vil opprette et bokmerke). Og for å slå lesbar bok ytterligere åpner på riktig side.
 Hva å gjøre med en bok suspendert?
Interessant, rådet suspendert på e-bøker på Internett er ikke så mye. Men alle elektroniske enheter fra tid til annen kan henge. Årsakene til en slik "oppførsel" i mange eBook: fuktighet inn i enheten, programvare funksjonsfeil, svikt konrollera mat, for mye fil, slipp boken, etc.. I slike tilfeller, mistet selv de som vet hvordan du bruker e-bok. Hva hvis enheten er fast? Å begynne å undersøke boken for skader og våt. Hvis alt er bra, sjekk ladenivå (lavt nivå kan også føre til "henge"), en bok ved å koble til strømforsyningen. Hvis dette er OK, da, må du starte. Dette gjøres enten via USB-kabel gjennom datamaskinen (etter tilkobling velge ønsket menypunkt), eller direkte - funnet på slutten (et sted i nærheten av laderen) pinhole diameter på nålen. Det klikke vanlig synål til noe som er inne i hullet, og starter bok.
Ved hjelp av e-bok - lett og praktisk, og at det servert i lang tid, og var virkelig uunnværlig ting før du bruker verdt å lese instruksjon.  
Diffuser HairI livet til nesten enhver moderne kvinne lang og godt etablerte ulike virkemidler for å ta vare på seg selv, ikke bare skjønnhet, men også maskinvare. Som en av de faktorene som ligger til grunn kvinners skjønnhet er feilfri, naturlig hår og stilig, tilbyr dette området det høyeste antallet enheter for sin skapelse. Nå ønsker vi å snakke om dette en praktisk og enkel måte som en diffuser.
Hva diffuser
Kjeglen - en spesiell tilknytning til konvensjonell tørketrommel som er en flat sirkulær flate med plast "fingre" som simulerer hår. Disse fingrene er hull gjennom som tjente dem varm luft, fikse dem i en gitt situasjon.
Opprinnelig ment diffuser håret etter en perm for å gjøre det enklere å modellere krøller. Da hans favør selv vurdert eier direkte og mykt hår. Tross alt, med diffuser kan style håret i myke krøller naturlig, er bare et middel for å behandle dem ukladochnыm.
Diffuser gunstig med konvensjonell hårføner at på grunn av deres "fingre" forhindrer hår "spredt i ulike retninger til samme dyse fanger flere krøller enn du kan holde i hånden. I tillegg vil diffusoren ikke brenne hår, som luften passerer gjennom "fingre" betydelig avkjølt, og de ikke lider av varme.
Videre er "fingre" av diffuser massere huden og håret røtter, bedre blodforsyning og ernærings pærer. En retning av luft direkte til røttene av håret gir dem ekstra volum. Selv om det ikke er nødvendig å ty til diffusoren hver dag - selv meget høye temperaturer er skadelige, gjør håret sprøtt og kjedelig.
Velge den diffuser
Det finnes mange typer av ventiler. De skiller seg i typer hår, som er designet og hår typer, som er planlagt å bli opprettet.Her er noen kommentarer som skal vurderes for å velge den mest passende for din hår diffuser:

- Korte "fingre" er mer egnet for langt hår og krøllete;
- "Fingers", hul inni, gi hele beløpet av hår fra røttene;
- Kort hår er bedre å inngå stor diameter munnstykket;
- Tykk langt hår diffuser med glatt fit "fingre";
- Langt rett hår beste håndtakene "super volyum."

Hvordan bruke en diffuser
Å legge ned håret i en bølgete frisyre magi, må du forstå hvordan å bruke en diffuser. Vask håret, deretter tappe hår håndkle, fjerne overflødig vann. Behandle alle hår styling - mousse, skum eller gelé. Del håret inn i nedre og øvre halvdel, og arbeide med den nedre delen først, deretter toppen. Ikke kritisk, hvis du håndterer hårpleie, hvert hårstrå individuelt, deretter et hår styling vil ta lengre tid.
Ta en lås sammen og rotere som låsen ønsker å se. Deretter satte håret i diffuser og slå den på. Prosess krøller før de tørker ut, så gå til neste låsen. Du kan hjelpe håret med den andre hånden, vzъeroshyvaya og banke dem til større volum. Når alle trådene blir behandlet, behandle henne håret maling direkte på toppen av ca 30 cm Ikke børste håret etter styling -. Det vil ødelegge håret mitt.
Vanligvis blir disse frisyrer opprettet med diffuser kan holde opp til to dager, er bare i morgen og hente ned våpnene glatt gel.  
Яндекс.Метрика