Hvordan velge en vannkokerLivet uten komfort apparater for å forestille seg i dag er svært vanskelig, eller til og med - er umulig. Dette gjelder spesielt for kjøkkenutstyr. En av de viktigste enhetene i kjøkkenet er elektrisk. Ordinære vannkokere som kypyatyaschye vann på komfyren, har lenge vært i det siste. De ble erstattet av rask og praktisk elektrisk, som er den beste kan redde vår dyrebare tid.
Vannkokere i dag i hvert hjem, kontor, kafé og etterspørselen reduseres ikke, men heller hvert år blir bare mer.
Utvalget av disse enhetene på markedet apparater rett og slett fantastisk mangfold. Produsenter av elektriske kjeler tilby forbrukerne et slikt utvalg av enheter som enkel kjøperen er vanskelig å avgjøre hvilken som er rett på gården, hvilke egenskaper bør ta hensyn og bør være i denne enheten noen ekstra funksjoner.
Typer av vannkokere

Alle produktene av dette segment er delt i flere hovedgrupper:

Vannkokere åpen varmeapparat;
Vannkokere stengt varmeapparat;
vannkokere i en termos.

De mest kjente vannkoker er åpen varmeapparat - spiral. Det kan være krom-dekket "gull" eller laget av rustfritt stål. Disse vannkoker er ikke alltid lett å bruke, så det koke sakte enn andre modeller og omfanget av helix er svært vanskelig å fjerne. Også åpne vannkokere har siden av TVen, slik at du kan sette på varme base med et bestemt parti.
Enheter som er vedlagt varmeelement, veldig behagelig. De har en sentral kontakt, for eksempel kjelen på stativet plasseres på hvilken som helst hensiktsmessig for dere utenfor. Varmeelementet av den lukkede typen består av rustfritt stål, som er dekket med en tynn plate (plate) beskytter varmeapparatet fra kontakt med vann. Denne te er lengre, koke vannet raskt og er lett å rengjøre. Men når du bruker det ganske høyt støynivå.
Selskapet spesialiserer seg på produksjon Panasonis Dummies termos. Deres prinsipp er at etter øyeblikket for kokende vann i en kjele (4 minutter), blir dens temperatur opprettholdes innen 95-98 oz. inntil enheten er i holderen, og er inkludert i nettverket. I tillegg kokende vann i kjelen som er fjernet fra elementene klor, så det kan også brukes til matlaging for små barn. Volumet av vann i tekanner, termos til 3 L, og kapasiteten på kokende vann -. 750-850 watt.
Makt vannkoker
Før du velger en tekanne, mange velger å kjøpe den mektigste. Det er veldig viktig karakteristisk for denne enheten, men kraftig - betyr ikke det beste. Ulike Dummies annen makt, og det varierer mellom 1000 og 3000 watt. Det avhenger av om lukket eller åpen varmeapparat, fordi for lukkede varmeelement krever mer strøm. Vannet i kjelen med stor kraft koker raskere, men noen ganger, i nærvær av svak eller gamle elektriske ledninger i huset bør forlate denne vannkoker fordi den ikke tåler en tung belastning på elektriske meter og automatisk nedstengning arbeid elektrisitetsforsyning.
Volum vannkoker
Vannkokere kan ha ulike mengder fra 0, 5 liter. til 3L. de mest vanlige er kjeler 1, 7 liter. Kraften av dette instrumentet og dets beløp - ting henger sammen. Derfor bør man være for å matche tatt. Det burde ikke kjøpe te med stor kraft, hvis han har en liten mengde. I tillegg er volumet direkte relatert til prisen på apparatet, enn det er, jo høyere pris. Dette er når du bestemmer deg for å velge te, er også en viktig indikator.
Ofte, kjøpe en vannkoker, skuffet en mann i ham bare på grunn av det faktum at hver gang det har å koke mye vann fordi det er et must at dekke varmeelementet. Vurdere denne beskrivelsen. Hvis du ikke liker det, er det best å velge elektriske kjeler med skjult varmeapparatet.
Sikkerhet vannkoker
En viktig rolle for menneskelig sikkerhet i driften av apparatet. For å beskytte brukeren, hver kjele tett lokk lukket, og det er størrelsen av den maksimale mengde vann. Det er det som har gjort at produsentene å beskytte bedrifter fra uønskede brukere av kokende vann forbrenninger.
Til ingen problemer med å koble fra enheten tid til slutten av hans varmeapparat trenger tid til å rengjøre avskum. Noen modeller er utstyrt med spesielle dummies signal levert etter koking dem i vann, og noen har en blokkering inkludering, som utløses når lokket er åpent. Dette hindrer branner og andre kriser.
Men i tillegg, som tar vare på din sikkerhet produsent, du bør også huske på det, så hvis en familie barnets liv bør være begrenset mulighet til å nærme kjelen.
Design vannkoker
Hver moderne husmor drømmer om hennes kjøkken var innrammet av pick-me design så alle apparater er valgt i de riktige farger og form. Vannkoker, selvfølgelig, er intet unntak. Og produsentene frir så lite innfall av sine kunder. I dag kan du velge forskjellige farger vannkokere, keramikk, glass eller spesiell plast med tegninger og andre vakre smykker.
Form av elektriske kjeler er:
Classic;
med glatt strømlinjeformet;
som en mugge.

Den vanligste formen er kuvshynnaya. Det er veldig enkelt og praktisk å bruke. Denne teen tar ikke opp mye plass og blander med noen interiør kjøkken.
Kjeler med glatt strømlinjeformet ansett som mer effektiv og kraftig. Fra de som er laget i form av en krukke, og de skiller seg i pris.
De billigste anses klassiske tekanner har et større volum enn de andre modellene, men de bruker ikke disse praktisk.
Vannkoker
Et viktig element i kjelen, som er avhengig av sin brukervennlighet, dette dekselet. Sørg for å ta hensyn til sin størrelse og brukervennlighet av åpningen. Velg dette apparatet slik at det passer for deg, og bidra til å forme tuten. Å helle vann var praktisk, bør nese ikke være for liten. Det er også ønskelig å tut dukket opp over kroppen.
En vanlig materiale for produksjon av plastkoffert. Det er billig, lett og ikke for varmt. Men stopper opt for plast vannkoker, bør du være sikker på at det er kvalitet. Ellers kokt vann vil alltid ha smaken plavlenoy plast. Har ikke spart på din helse, så følger nøye med bedre vannkoker med trygge materialer.
Ser visuelt vakre gjennomsiktig glass tekanner. De er sylindrisk, og sfærisk form, noen enda designet for å trakte te, men den største ulempen er at glass er skjør og kan bryte enkelt.
Stadig mer populært i dag er metall kjeler er laget av rustfritt stål. De kan beskrives som en mer holdbar og sterkere. De ser mye mer spektakulær i kjøkkenene av moderne design. Men vi må vurdere når du kjøper en høyere pris av kjelen, fordi stål er mye dyrere enn plast.
Nyttige tips om hvordan du velger en vannkoker
Velge en kjele, ta hensyn til:
ledningen kjelen - den kan fjernes fra stativet uten å koble fra nettverket;
bilateralt nivå indikator;
tilstedeværelsen av et lydsignal ved et oppkok;
lyspære på og av å vise vannkoker;
tilgjengeligheten av vann filter som gir beskyttelse mot inntrengning av potten i en kopp skala (også filtre som fjerner klor lukt);
lette tilbaketrekking vanligvis kort ledning nettverk;
tilgjengeligheten av plass for svingete rist.

Det er viktig å vite når du kjøper en tekanne produsenter. Vannkokere fra kjente merker av høykvalitets materialer og drift av enheten, som produsenten har skapt et navn for seg selv og ikke har til hensikt å redusere hans interesse kjøpere, produsere lav kvalitet på produktene. Men det må tas hensyn til at kostnadene for disse dummies vil være høyere sammenlignet med vannkoker fra lite kjente selskaper. Hvis du hadde muligheten til å kjøpe en billig vannkoker fra den kjente merkevaren bør tenke på om det er fake, så sørg for å gjennomgå dokumentene knyttet til dette, særlig kvalitet sertifikat. Lav pris vannkoker ikke være berettiget i alle fall, siden slike apparater er vanligvis veldig lett skadet og reparere dem er ikke mulig.  
Som grønn kaffe stresset?
 En rekke kosttilskudd legemidler som fyller hyllene i apotek og dagligvarebutikker, forårsaker en økt interesse for mange kvinner. Spesielt mye oppmerksomhet til dem de av det smukke kjønn som ikke er fornøyd med sin figur og er på jakt etter mirakuløse virkemidler for å oppnå harmoni og letthet. Heldigvis, mange av dem tilnærming til vekttap bevisst og forstå hvor viktig det er ikke bare å kvitte seg med overskytende pounds, men også for å opprettholde helse. Herunder utstyr som er egnet for sunn vekttap, krymper og begrensede naturprodukter. Blant dem er fremtredende plass er grønn kaffe. Alle har hørt om det, men ikke alle vet hvordan man bruker det. Faktisk, grønn kaffe - er det nesten det samme råstoff for oppkvikket drikke, som er i alle hjem. Bare, i motsetning til svart kaffe, dets korn er ikke utsatt for steking og / eller andre termiske effekter. Dette gjør at du kan lagre mer bioaktive næringsstoffer, som deretter overføres drikke og ta hans menneskekroppen. Med andre ord, den grønne kaffe - er en naturlig nær naturlig produkt, og det virkelig kan positivt påvirke menneskekroppen. 
 Anvendelse av grønn kaffe
 Hovedeffekten av grønn kaffe er å forbedre prosessene i metabolisme, bedre fordøyelse og bruk av mat av kroppen. Spesielt hvis dets bruk er kombinert med en riktig diett og fysisk aktivitet. Men selv dette er definitivt gunstig produkt må være i stand til å forberede ikke bare taper, men øke dens egenskaper. Og dette er ikke så lett, fordi grønn kaffe er vanligvis selges i form av hele korn, sliping og forberedelse er fullt tilgjengelig for forbrukerne.
 For enkelhets skyld har mange markedsførere kommet opp med avanserte alternativer for å forenkle bruken av grønn kaffe. Disse ulike ekstrakter, instant drinker og tabletter basert på grønn kaffe. Men ingen sublimert medisiner vil ikke gjøre den samme effekten som et naturlig produkt. Så hvis du virkelig bryr seg om deres helse og prøver å spise kvalitet matvarer vil fortsatt kjøpe hele hvete grønn kaffe. Og hva de skal gjøre og hvordan du kan forberede for matlaging - du forklare og undervise.
 Flyter grønn kaffe
 Den viktigste funksjonen i grønne bønner og de skiller seg fra brent kaffe er at de inneholder mer fuktighet, noe som gjør dem tettere og sterkere. I praksis viser det vanskeligheter med sliping korn til pulver, passende for brygging. Kjøpe grønn kaffe med spesialisert dagligvarebutikk, be forhandleren din eller barista kaffe male på profesjonelt utstyr. Det er mye kraftigere innenlands og enkelt håndtere selv de mest solide korn. Samtidig kan du bestille størrelsen på sliping som passer din modell to kaffe.
 Men hvis du fikk hele korn, og profesjonelle teknikere på hånden der, det er ingen grunn til å bli sint eller noe godt å gi opp et nyttig produkt. Prøv å forholde seg til det improviserte metoder, inkludert:
Som grønn kaffe stresset?
  1.  Hjem kaffekvern. Det er best hvis ditt hjem modellen tilhører klassen av semi eller annen styrke. Fordi korn grønn kaffe er veldig sterk og svake maskiner kan dem rett og slett ikke kan håndtere. Det er en risiko for at når du prøver å male korn nesmazhenyh barberhøvel mislykkes. Men mest av alt, hun bare hogge dem i ganske store biter. Mange mennesker liker det fordi det vil spare mer intens aroma av kaffe. Du kan bruke et lite triks og stek korn før fresing. Dette vil forenkle prosessen med knusing og pulver vil være mer subtil, men denne kaffen vil ikke bli vurdert helt grønn.
     Blender, food prosessor. Dagens modeller av hvitevarer er inkludert spesiell tilknytning til sliping krydder. Det er de som også spiller inn, men i stedet for erter pepper i en container last av grønne kaffe korn. Ved hjelp av en nedsenking blender, sørg for å dekke bollen med et håndkle eller et lokk, eller malt kaffe knust over hele kjøkkenet. Og husk at veldig fint pulver med en slik metode vil ikke fungere.
     Slice og terninger. Skyll installasjon som vanligvis møtt med rått kjøtt og satt veldig tynn og skarp kniv vedlegg for krydder. Få grind, diameteren som avhenger av egenskapene til jeksel.
     Hammer. Denne prosessen er lik chopping nøtter med den forskjellen at i stedet for delt nøtter korn av grønn kaffe. Sett dem i en solid pakke eller lin pose og jevnt gå på den med en hammer. Shards er ganske stor, men det gjorde ikke ødelegge smaken av det ferdige drikke.
     Som du kan se, den viktigste oppgave - å forberede korn for å trakte kaffe og valg av metode avhenger av dine evner og preferanser. Det viktigste kravet for bare én ting: å hindre blanding av bakken grønn kaffe med andre stoffer og deres smaker. Derfor, hvis det ikke er direkte knust før matlaging og god, og så legge i en tett lukket krukke.  
Яндекс.Метрика