Hvordan du rengjør keramisk plate? Funksjoner omsorg
 Glass keramiske ovner ser stilig og moderne, de er ganske lette å holde rene, og hvorfor disse enhetene er så populære. Faktisk, deres vanlige daglig renhold - til en enkel og krever ingen spesielle ferdigheter. Men hvor rent glass keramisk plate av brent mat flekker eller vыkypevshey væske?
 Funksjoner daglig omsorg
 Naturligvis er den beste måten å holde den overflaten av platen rent - er det rengjøres hver gang etter koking. Det er mye lettere å fjerne ferske flekker. Når de tørker opp, for å rense du tilbringer mye mer tid enn planlagt.
 Før du begynner rengjøring, sørg for at ovnen er helt kald. Temperaturen bestemmes av den restvarmeindikatoren. Og det er ikke fordi ellers kan du brenne bare varm overflate lett skadet.
 Hvordan du rengjør platen i et slikt tilfelle? Den vanlige vaskemiddel, sette på en fuktig svamp eller klut. Deretter overflaten blir vasket med rent vann og tørk med en myk klut heller. Hvis det første gang klarte å fjerne, kan vi igjen bruke oppvaskmiddel, la den i 20-30 minutter og skyll igjen.
 Bli kvitt flekker brent mat
 Flekker brent mat ubehagelig faktum at de er ganske dårlig rengjort, og overflaten keramiske plater følsomme for riper. Det er derfor vi ikke kan bruke noen sterke rengjøringsmidler.
 Hvordan du rengjør en keramisk plate? I butikkene kan du finne spesielle skraper for slike plater. Arbeide med dem for å nøye. Skrapen er holdt i en liten vinkel og nøye rengjort plate å ikke forlate riper. Etter mesteparten av forurensningen er fjernet, bør det gjelde for vanlig oppvaskmiddel og vask deretter som vanlig. Hvis flekken er fanget spesielt hardt, kan du forhånds søke om hans olivenolje i ca 10 minutter. Dette vil myke opp det og vil fjerne forurensningen.
 Vi kjemper for spesielt vanskelige flekker
 Selv slip slike plater ikke passer, kan du bruke natron. Hun har en veldig myk og etterlater ikke riper. Fordelen med dette verktøyet ligger i det faktum at det hjelper med å bli kvitt lukt, som ofte har disse plassene. Natron blandes med vann til utseendet våte lim, som deretter påføres på flekken, og forlate området for en stund uten å la det tørre. Deretter forurensning fra overflaten rengjøres med en svamp. Restene av brus vaske grundig. Hvis flekken ikke er helt forsvunnet, er det anbefalt å helle sitronsaft på den og deretter bruke en vanlig oppvaskmiddel. Du kan gjenbruke og pasta av natron, men la ikke mer enn 10 minutter.
 Nyttige tips
 I tillegg til disse verktøyene, kan rengjørings plater bruke eddik vannoppløsning i et forhold på 1: 1. Denne blandingen har en desinfiserende effekt, det dreper bakterier og fjerner fett. I tillegg er det helt ufarlig for keramiske overflater.
 Butikkene er det spesielle vaskemidler for slike plater. Men før du kjøper dem, må du lese nøye gjennom bruksanvisningen og bekrefter at produktet er egnet for slike overflater.
 Aldri flytte gryte eller panne på komfyren, kan de bli klødd henne. Sørg for å sjekke bunnen av rettene før du kjøper.
 For rengjøring av keramiske plater ikke kan bruke skuremidler, metallsvamper, men også fordi de kan alvorlig skade overflaten. For å fjerne flekker kan brukes ikke bare skraper, men en plastskje. Men husk: være kul plate, eller plast smelte og stokk.
Hvordan å lage mat squash i mikrobølgeovnen?
 Eiere ofte bruke hennes mikrobølgeovn til å varme mat og ikke for matlaging. Og forgjeves! I mikrobølgeovnen kan lage en rekke nyttige og smakfulle retter raskt og enkelt. For eksempel, gresskar. Dette kan være et gresskar uten tilsetningsstoffer, og hele fatet fullt av flere komponenter. Sørg for å spesielle retter for mikrobølgeovn med et hull for damp i lokket. Gresskar skiver med honning
 Til tross for at gresskar - kan denne grønn brukes som en dessert med te eller kaffe. For å forberede en dessert av gresskar i mikrobølgeovnen, må du:
 liten gresskar eller en del derav;
 spiseskje honning blomst;
 kanel;
 sitron;
 medium eple.
 Gresskar, vask og skjær dem i små biter. Epler også vaske, skrelle og kutte i små terninger. Gresskar peeling er også ønskelig, det er ikke dårlig propikayetsya bærer nyttige mineraler.
 I beholder for mikrobølgeovn Put squash, dryss med sitronsaft, tilsett eplene. Topp til smak, tilsett sitron masse, en klype kanel. I en mikrobølgeovn ved full effekt koke i 20 minutter. I den ferdige dessert, tilsett en spiseskje honning. Honning er søtere enn bokhvete, uten bitterhet, det er mer egnet for gresskar dessert.
 Bakt gresskar
 Å bake gresskar i mikrobølgeovnen, ikke nødvendigvis gjøre det i en egen beholder. Hvis mengden av grønnsaker kan sette det hele inn i mikrobølgeovnen, kan du bake det. Hvis ikke, så vil det ha å kutte. Uavhengig av størrelsen av gresskar med hennes behov for å fjerne alle frø og skall.
 En gresskar fylle smør, sukker, rosiner, kanel og vann. Vann tilstrekkelig nummer to eller tre spiseskjeer. Samme mengde sukker, en håndfull gjennomvåt rosiner, teskje kanel. Oppskåret gresskar, bland alle ingrediensene oppført. Kapasitet pensle den med olje, tilsett vann.
 Ved full kapasitet lage et gresskar til 30 minutter, skiver - under dekke i 20 minutter. Etter at signalet fra koke la det stå i 5 minutter. I den ferdige retten til smak, tilsett frisk mynte.
 Gresskar grøt
 Skjær gresskar i små terninger, epler. Dryss dem med sukker etter smak, tilsett en klype vanilje. Kapasitet for mikrobølgeovn børste med smør, deretter legge ut alle ingrediensene. Innen 20 minutter kok på full effekt. Etter pipetonen, kan du legge honning til smak, smør eller syltetøy. Morgen grøt med gresskar klar!
 Uansett hvilken oppskrift for å forberede deg velge, husk at gresskarfrø å fjerne, og fjern skinnet. Å squash propeklas ganske raskt, kan det bli kuttet med spissen, fjern frøene, fyll ingrediensene, og deretter lukker du den bakre halespiss. I dette tilfellet tar bakeprosessen ca 20 minutter. Bakt gresskar bevarer alle sunne mineraler og vitaminer. Gresskar grøt er energigivende for hele dagen.  
Yoghurt oppskrifter

 Vi vet alle fordelene med yoghurt. Og yoghurt oppskrifter som vi beskriver - det er virkelig ikke vanskelig, men vil kreve litt tålmodighet - bakterier må "gjære" melk.
 Så oppskriften på "yoghurt hjemme." Det vil ta melk av høy kvalitet, bedre - pasteurisert eller kokt hjem. I den åpne, kan være til stede i små mengder patogener som vekst blir forbedret og fører til uønskede konsekvenser.
 Bakterier for startere - den andre delen er nødvendig for å lage yoghurt hjemme. Hvor du finner dem? Tørre startere kan kjøpes online helsekostbutikker, eller på meierier i store supermarkeder. I dette tilfellet, følg instruksjonene på pakkene med surdeig.

 Yoghurt oppskrifter:
 De alternative - ved hjelp av bakterier "live" yoghurt fra butikken, men helst uten frukt tilsetningsstoffer. Vanligvis, de trenger ca 1 spiseskje per kopp melk.
 Innenriks yoghurt trengte rolig og stabil temperatur. Disse forholdene kan fortsette å sende melk til yoghurt med surdeig. Eller varm melk med gunstige bakterier for å fylle en termos eller en del potter og sted i ovn forvarmet til en temperatur som ikke overstiger 40 ° C. Omformingen av melk til yoghurt kan ta opptil 8-10 timer.
 Det var en oppskrift for yoghurt hjemme alene.

 Hjemmelaget yoghurt, video oppskrift


 Vi presenterer en interessant video oppskrift hjem yoghurt.
Hvordan lage yoghurt hjemme?
 Yoghurt som voksne og barn. Og yoghurt hjemmelaget sine egne hender, garantert vil tilfredsstille alle. I motsetning til meieri produkt laget vei for industriell melk plante, naturlig yoghurt inneholder ingen stivelse fortykningsmidler og veldig sunt og har en myk, behagelig smak. For å gjøre det, trenger du fersk kumelk og yoghurt, tørket gjær, som er tilgjengelig over disk. For å forbedre smaken av naturlig yoghurt kan brukes bær, honning, nøtter eller tørket frukt.
 Funksjoner Cooking
 1.  Hva melk til å velge? Å lage yoghurt hjemme, er det best å bruke pasteurisert kumelk. Du kan kjøpe i enhver matbutikk. Før du kjøper, sjekk holdbarheten på produktet: melk skal alltid være frisk. Hylle pakke - ikke mer enn fem dager. Hvis produsenten lover at det vil bli helt frisk melk for 20 eller flere dager, sette pakken tilbake på sokkelen, kjemiske tilsetningsstoffer yoghurt sunnere og appetittvekkende ikke gjør.
  Du kan bruke yoghurt fra butikken som forretter? Noen ganger kokebøker og tematiske ressurser på internett rådes til å bruke som forretter vanlig yoghurt fra butikken. I utgangspunktet er dette alternativet er mulig, men ikke glem at perfekt sterilitet under produksjonen for å sikre umulig. Så selv om yoghurt laget uten konserveringsmidler og smakstilsetninger, patogene mikroflora det likevel dannet. Dette betyr at under perekvashyvanyya kan den aktiveres, og etter bruk av produktet i matforgiftning eller infeksiøs mulig forurensning.
   Her er fremgangsmåten på hvordan å lage yoghurt hjemme
  1.  Å riktig gjøre yoghurt hjemme, må du først lage retter. Retter må være helt rent for sterilitet før koking kan slukke det med kokende vann.
   Kok et glass kumelk (ca. 200 ml), og deretter avkjøle den til en temperatur på ca. 40? C. Åpne flaske yoghurt starter og tilsett melken. Trykk på dekselet til halsen på en flaske, riste den godt. Hell forsiktig i yoghurt starter. Hvis du koker uten yoghurt, kan du bruke en termos.
   Sette en termos eller yoghurt med surdeig i et varmt og tørt sted. Du kan også pakke retter håndkle og putetrekk. Etter 9-10 timer surdeig er klar. Hold det anbefalte væske i kjøleskapet ikke mer enn 13-15 dager.
   Når gjær er klar, koke brannen en liter frisk kumelk. Hell den i en ren retter, kjølig til 40? C. Tilsett melken en spiseskje av kjølte startere. Skvashuvaty melk tar ca 5-7 timer i en glasskrukke, yoghurt eller termos. Hold naturlig hjemmelaget yoghurt anbefales i kjøleskapet opp til 5-7 dager. Alternativt kan du legge bitene av frukt, bær, honning, kandisert frukt, etc.
   Ved hjelp av denne oppskriften får du naturlig yoghurt gunstig med hva som tilbys i butikken utelukkende for sine gode egenskaper og fravær av ulike tilsetningsstoffer.  
Яндекс.Метрика