Hvordan vet jeg Beeline tjenester tilkoblet?
 For noen tariff plan mobiloperatør Beeline, kan i tillegg til standard sett med tjenester også koble tilleggstjenester både gratis og krever daglig abonnementsavgift. For å unngå unødvendige utgifter av midler på konto er nyttig å jevne overvåke listen over tilkoblede tjenester for å deaktivere bli unødvendige eller feilaktig koblet tjenester. Dette kan gjøres på forskjellige måter.
 1.  For en liste over tilknyttede tjenester fra Beeline mobiltelefon USSD-kommando på formen send:
   * 110 * 09 #?
   Etter en stund, har telefonen fått en SMS-melding med en liste over tilknyttede tjenester.
  Du kan også bruke den gratis meny for selvbetjening management "Beeline", som er tilgjengelig ved å ringe:
   * 111 * #?

  Gå med denne menyen ved å trykke på "OK" på tastaturet, velger du riktig menypunkt nummer og re-trykke på "OK" for å bekrefte.
  For å be om en liste over SMS-tjenester i denne menyen, må du navigere følgende bane:
   En "My Beeline" - en "Min konto" - 3 "Mine tjenester".

  Etter litt tid motta en SMS med en liste over alle aktiverte tjenester.
  Den mest praktiske måten å bestemme tilknyttede tjenester for Beeline abonnent i nærvær av en datamaskin og internett er bruk av personlig studium.
  Kontor - et system av selvbetjente kunder, arbeider på den offisielle nettsiden til Beeline og designet for enkel service management og kontrollere dem.
  Å logge på SIP Inviter passord til det fra mobiltelefonen ved å sende en forespørsel til følgende:
   * 110 * 9 #?

  Etter å ha mottatt et passord, åpne hovedsiden av den offisielle nettsiden til Beeline og skriv i boksen øverst til høyre login form i de siste ti sifrene i mobiltelefon og passordet du har mottatt i SMS-meldingen.
  Når siden oppdateres, vil du bli tatt til hovedsiden personlige konto. Følg linken "Service Management" og ta kontakt på en ny side til "Liste over tilknyttede tjenester" for informasjon om aktivert
  Alle tjenestenavn i listen på siden personlig kabinett utstedt i form av hyperlenker, klikke der du kan få detaljert informasjon om en bestemt tjeneste.  
Hvordan skrudd hår med jern?
 Det har lenge vært kjent paradoks - kvinner med rett hår drøm av krøller og rette krøllete hår jente hardt. Ved å gjøre det, hjelper de en rekke brett, Curlers, curlers og mer. I starten var enhet opprettet for å rette krøllete hår, senere dukket dyse Bølge hår, men dette stopper ikke dens funksjonalitet. Ironisk nok, av jern krøller kan gjøres i forskjellige former og størrelser, samt en rekke flotte frisyrer. Hvordan skrudd hår med jern?
Noen regler som du trenger å huske
Ved avslutningen av håret jern og curling må bruke spesielle midler termozahysnoyi hår.
Før legging håret bør vaskes grundig med klimaanlegget, og tørk godt. Selv med minimal fuktighet hår krøller vil ikke fungere.
På hvert hårstrå zavyvaemuyu brukes mousse, gele eller skum for styling håret. Det viktigste - for å gi produktet er fullstendig tørt, da det ellers er fare for brenning hår.
For å gjøre den avsluttende volum kan krølle håret separat under, den øvre delen separat.
Ikke hold lange jern på ett sted.
Ikke bruk strykejernet på en daglig basis - med hyppig bruk av jern er i stand til å ødelegge håret permanent.
Hvis du følger disse reglene, vil ikke bare bruken av stryking være mye enklere, men også en sjanse til å bevare helsen til håret ditt vil vokse flere ganger.
 Hvordan skrudd hår med jern?
 1.  Den klassiske vikle håret.
  Separat ett hårstrå og forsiktig gre;
  Ta tak i håret på 2-25 cm under røttene og forsiktig vri dem til utyuzhok rulle det på innsiden;
  Treffer på ett sted, for å bremse ned for å holde jernet;
  På tuppen av håret jern sveiv i den indre siden igjen;
  Skru klar til å krølle fingeren for å fikse sin form.
  Pakk håret "flagellum".
  Separat kam og en lås;
  Fast forvrenge hår flagellen;
  Hver 2-4 centimeter fikse krølltang;
  Dele den resulterende spiral inn i flere tråder og forsiktig "slå ned" hands.
  Det er alt. Den største forskjellen fra stryking når perms Curlers - å ikke utyuzhok måtte jukse en lås og låser ut den samme vakre. Størrelse krøller avhenger av tykkelsen av trådene - jo tynnere tråd, den mindre og tettere bøyning. For å gjøre din konklusjon lenger fast, kan du røre resultere hårspray med en avstand på 20-30 inches.  
Hvordan velge hår rettetangSannsynligvis er det ingen kvinne som drømmer om et vakkert hår og sunt hår. Hvor fint å komme fra en mester frisør, som var i stand til å lage med ditt hår og overraskende glad deg. Men noen ganger er det situasjoner når salongen for å mestre du ikke har tid eller ikke har midler til det. Så hjemme alle kvinner må alltid være ulike stylingapparater hårføner, curling, hår rettetang. Den mest allsidige av dem alle - likeretter. Det kan behage eierne av krøllete hår, fordi bare noen få sekunder gjør håret rett. Men representanter for glatt hår det gjør ikke vondt, fordi det kan brukes til å lage vakre krøller.
Hvordan gjør en liker
Første utyuzhok hår rettetang ble oppfunnet i 1906. Skaperen - Simon Monroe. Men det var litt som en moderne versjon av likeretter på grunn av sju metalltenner for en vanlig kam. Men i 1909 Isaac K. shero oppfunnet prasochku hår, som er sammensatt av plater. De tett sammen, justert curl under varme. Siden prinsippet for likeretteren er ikke endret, men selvsagt har denne enheten blir mer sofistikerte og trygt for hår.
Hvorfor alle varmt jern? Bølgete hår når de har for mye fuktighet. Tilkoblings hydrogen som er i cortex - håret hårstråene lag under, utøve sin aktivitet i et vått miljø. Så vått hår med krøller eiendom. Utyuzhok oppvarmet, tørr strand etter strand, og dermed fordamper fuktighet i dem, og håret er glatt.
Materialet arbeidsflater liker
Kronisk eksponering for varme svært negativ påvirkning på å endre strukturen av håret. Jo mer du overopphetes håret, jo mer de blir sprø, så hvis du har til å kjøpe enheten, bør du velge en som minst skade på låser.
Først av alt, bør du vurdere hvor ofte du skal bruke det og at hår, tørr eller våt, vil du justere. Det avhenger av hvilken modell du trenger. Velge enheten, må du først ta hensyn til hva materialet laget benkeplater.De kan være:
metall - Med plater av metall hår blir for kjølig, og det er på grunn av tid vil føre til sin skjørhet og veikryss. De fleste bruker dette stryking lider hårtuppene - de begynner å splitte og visuelt ser veldig skjemmende. Prisen på disse strykejern er svært lav, slik at de er populære blant kjøperne som ikke forventer å kjøpe en dyr enhet for hår.
keramisk - I dag er jernplater med den mest populære. Fra metall de varierer i at varmen jevnt og mer sparsom knyttet til hår uten overoppheting dem. Ulempen ved denne type plater som kosmetikk med hår kan holde seg til arbeidsflaten på strykejernet. Så etter hver operasjon bør de rengjøres.
turmalynovыmy eller nanoalmaznыmy - Utyuzhok slike plater er ikke billig. Men det er verdt å kjøpe, som under påvirkning på arbeidsflaten ionisere hår hår og tjene dem antistatisk.
Teflon- Den sikreste hår anses Teflon belegg plater stryking. Det gjør ikke vondt i håret og gjør det veldig enkelt og på kort tid for å gjøre en god styling.
titan - jern med denne type arbeidsflater praktisk talt ikke skade håret og raskt varmes opp.
Kjøpe for hjemmebruk og kan kombineres likerettere. De er preget av minimal innvirkning på håret. De kommer i flere former: + tourmaline keramikk, keramikk nanodiamonds + + Teflon, titan + keramikk. Disse strykejern er svært enkel å bruke, som med svært høy hastighet oppvarming og lett å skli på håret.
Størrelse likeretterplatene
Hår Irons arbeider med ulike størrelser på tallerkener. I en smal platebredde på arbeidsflaten varierer fra 2 til 3 cm bred I -. Fra 3 til 10 cm Deres lengde er heller ikke det samme og kan nå 12 cm..
Vyznachayuchys bredden av platen, må man ta hensyn til tettheten av hår. Bred plate er mer praktisk for eiere av tykt hår. Smal benkeplater likeretter er mer allsidig, fordi de kan ikke bare å justere hår, men krøller.

Vedlegg til liker

Hvis du er en elsker av eksperimentering, vil du sannsynligvis være interessert i stryke er utstyrt med tilleggsutstyr. Med deres hjelp, kan du gjøre håret effekten "korrugerte" curl krøller etc. Noen modeller av strykejern dyser kan også flytte, slik at de kan presse mer nøye til håret.
Design likerettere
I utgangspunktet er tilfellet med alle strykejern laget av plast. Men saken design, kan du velge: farger, tekstur, skjemaelementer, ulike tilsetninger. Det hele avhenger av dine personlige preferanser.

Temperaturprofiler liker

Snakker om arbeidet med strykejern, er det grunnlaget for sin høye temperatur.Derfor å kjøpe en rettetang, bør du alltid ta hensyn til:
- Hvor lenge det er oppvarmet;
- Du kan justere temperaturen;
- Er temperaturen.

Moderne modeller av strykejern varmes hovedsakelig i 25 sekunder. Likeretter med titanbelegg når ønsket temperatur raskere enn sine kolleger. Ofte er det mest oppvarmede utyuzhok, jo høyere er dets pris.
Vel, hvis enheten har en temperaturregulator. Deretter kan du velge en høyere temperatur for tykke og svært krøllete hår eller lavere temperaturer for tynt hår.
Nyeste strykejern har et digitalt display, elektronisk termostat. Men, igjen, bør kjøpet være klar over at disse tilleggsfunksjonene betydelig påvirke verdien av produktet. Derfor bør de som ikke forvente for mye å bruke på utyuzhok hår rettetang, forlate slike likerettere.
Funksjoner likerettere
Stryking kan ha mange ekstra funksjoner. Veldig bra hvis stryking er ionisert. Takket være negative ioner vyvilnyayuchys arbeider med plater, dekke det øverste laget av håret skalaer. Dette lar deg holde låser skinne og være lydig og lys selv etter varmeutjevning.
Mange likeretter er "kjøling". Hvis håret under styling avkjølt, er det svært gunstig innvirkning på dem, forhindrer overoppheting og slår håret skjellaget. Etter avkjøling, vil håret være glatt, sterk og sunn.
Stabling vått hår - en annen avansert funksjon i utyuzhkah. De som ikke ønsker å tørke håret før installasjon må du velge modellen med mulighet for en slik liker styling. Ja, de vil ikke bli skadet. Det er likerettere som helle ferje håret under styling.
Ofte problemet er tap av hår rettetang deres volum. Noen produsenter har tatt dette mangel og jern frigjøres, i form av en kam, hvis tennene er skiftet. De gir en god frisyre volum.
Nå strykejern er modeller som kjører på gassbeholderen. De er enkle å bruke på farten når du ikke alltid har på hånden socket.
Sikkerhet liker
For å kunne bruke denne enheten nahrevayuschymsya som liker var trygg, til valg ser for tilstedeværelsen av:
avtovidklyuchennya i løpet av 15-25 minutter. arbeide på stryke bryter som kan hindre antennelse av både produktet og de omkringliggende ting. Også avtovidklyuchennya liker kan forlenge levetiden til enheten.
kalde elementer- Hvis stryking er å sette såkalt "kald sone", som ikke er oppvarmet, kan brukeren beskytte seg mot uønskede brannskader.
motstandsdyktig dekselet - Sikrer at dekselet etter at han satt på en annen varmt jern gløder.
ledningen- Vel, hvis strykehengsling ledningen, gir det sin mobilitet under drift og hindrer brudd på svingen.
Jern - er ikke noe som bør spare fordi det avhenger av tilstanden og helsen til håret ditt. Derfor velger en enhet, er det best å se nøye til en rekke kjente produsenter. Det er selskaper som er produksjon majors bare enheter for hår. Arbeider i denne retningen, tar hensyn til alle de egenskapene som skal ha god kvalitet rettetang. Selvfølgelig, de koster mye, men dette vil stryke kvalitet og lang arbeid selv med daglig bruk. Og håret ditt vil ikke bli skadet og blir bare vakrere etter hver retting.  
Яндекс.Метрика