For å registrere e-post?

 La oss snakke om e-post. De fleste e-postbrukere er allerede lang, og ikke bare én, men det er folk som ønsker å lage sine e-poster.



 Registrer din e-post i innboksen
 Svingete beste gratis e-post, men det er mange tjenester som tilbyr slike tjenester for pengene, men det gir ingen mening for registrering e-post til å betale penger. Det er vanskelig å forestille album verdensomspennende nettverk, som ikke ville være den elektroniske boksen. Tilgjengelighet postkasse er ikke avhengig av avstanden til destinasjonen, avstander mellom byer og gjør kommunikasjon med andre raske og umiddelbare. Posttjenester nesten ikke trenger å sende e-post.


 Enhver Internett-bruker gjentatte ganger møtt med behovet for å registrere e-post. Uten at det du ikke kan gå inn i sosiale nettverk unnlater å registrere seg på ulike internettsider. Mange ressurser gjør det mulig å registrere en postkasse for gratis. Den mest kjente er Google, portaler Mail, Rambler, Yandex.


 Du trenger en datamaskin eller en mobiltelefon med en Internett-tilkobling.
 Åpne nettleseren og i adresselinjen skriver inn adressen til nettstedet der vi vil registrere en postkasse. Vi finner en inskripsjon som tilbyr registrere, klikk på den og gå til siden med registreringsskjemaet. Fylle ut alle feltene i skjemaet som vi tilbyr. I disse spørre er lignende spørsmål på ulike nettsteder, må du oppgi fullt navn, by, land og så videre.


 Tenk på en minneverdig og uvanlig navn på postkassen, vil det logge inn på nettstedet. Det må kombineres med tall og latinske bokstaver. Introdusere innlogging laget i en rad, og systemet vil avgjøre hvorvidt et unikt brukernavn. Hvis ja, fortsett registreringen. Hvis påloggings har valgt noen, tenk på et annet navn. Hvis Registeret på Rambler og Mail, vil den velge domenet til den store listen, kanskje en innlogging vil være gratis.


 Lag et passord som består av tall, latinske bokstaver, symboler og kombinasjoner av disse. Systemet vil varsle deg sterkt passord valgt ikke å re-introdusere den i samsvar spørreskjema for å teste. Passordet bør være vanskelig å angripere ikke kunne bryte det. Bokstavene i passordet ved hjelp av en annen sak. Vi skriver passordet og klar til å plassere den på et trygt sted for å unngå å miste den og glemme.


 Gjenta passord sikkerhetsspørsmålet og skriv at i tilfelle av tap kan tilbakestille passordet og hemmelig spørsmål svar er skrevet. Vi bekrefte at vi husker svaret.


 Oppmerksom på din mobiltelefon. Hvis du har en annen e-postadresse, skriv inn adressen i søknadsskjemaet. Om nødvendig, vil du bli kontaktet og løse problemer hvis de oppstår fra din elektronisk boks. Velg et sikkerhetsspørsmål og besvare det. Hvis for mobile tekstmeldinger kommer med registreringskode, taster du inn koden i den aktuelle linjen på siden.


 Vennligst sjekk, ta en titt på avtalen, skriver inn sikkerhetskoden fra bildet (captcha) og klikk på logg ut knappen. Postnummer er opprettet, befinner vi oss i din e-boksen, bruke den, sende brev og begynne å bruke denne tjenesten e-post.


 Registrer din e-boksen med et vakkert navn og e-post bruk på ferie. Ikke glem at ingen Internett ingen erstatning for reell kommunikasjon. I tillegg bør du følge etikk e-post og svarark. De med hvem du gjennomføre korrespondanse vet ikke om brevet kom, fordi noen ganger mistet post, i tillegg til at du må følge den elementære høflighet.  
Hvordan å fryse frukt og bær

 Minnes de dager da det var utbredt med små kjøleskap frysere, som passer et par porsjoner med iskrem og en pakke med ravioli, lettelsens sukk - den æra av store frysere.




 Hvis jeg fortsatt hadde ideen til å hamstre på frossen mat lager for vinteren, på vanlig byleilighet, ville min idé bli dekket seg kobber bassenget. Nå er alt annerledes - i mange leiligheter der frysere! I private hjem er redde kjelleren der de kalde jordiske områder kan ivareta sikkerheten for vitaminer, men det slår frysing.


 Heldigvis kan du velge og kjøpe noen kjøleskap - frossen mat trygg. Det er mange kjøleskap, kombinert med en romslig fryser, noe som i seg selv er flott. De kan fungere separat, så hvis du må slå, kjøleskap herje ikke har, og vice versa.


 Volumet av kjøleskapet vil fryse mange bær og frukter, slik at når et moderat forbruk, kan det være nok, og den neste avlingen.

 Alle næringsstoffene er lagret i frossen frukt og bær er mye bedre og sikrere enn hermetisk, tørket eller kandisert. Når det gjelder sistnevnte, er det best å ikke drikke i det hele tatt. Disse pickles, syltetøy - en ekte narr av vitaminer og bankene selv med dem, vel vitende om folk kaller hrobykamy for grønnsaker og frukt.


 Kjøtt og fisk er også passer i fryseren, men det er best hvis du plasserer dem på andre sokler, fordi lukten ikke har blitt kansellert, og jordbærsmak fisk fenomenet er ikke ønskelig.

 Beholdere for frysing.


 Mest frossen mat i små beholdere. Prosessen med å fryse den er raskere og det er mer praktiske deler å tine før bruk. For eksempel, hvis du fryse et stort stykke kokt sopp, så må vi ta øksen for å skille den ønskede delen. Men hvis du har en stor familie, og du ikke er for lat til å lage mat for alle, derfor velge en standard tjene seg selv.


 Vel-bruk plast glass med rømme, iskrem beholder, ost, vanlige plastposer. Spesielle retter også solgt, men ikke alltid fornuftig å bruke på det. Ikke bruk glassbeholdere, fordi det kan knekke fra kulden. Bruken av rektangulære beholdere, slik at mer kompakt fylle fryseren.


 Før bruk emballasjen, bør det vaskes og tørkes grundig. Produktene er plassert i tørre beholdere godt, slik at de ikke inneholder for mye luft. Ugjennomsiktig kapasitet bedre signere ikke å åpne hver gang for å finne det rette produktet.


 Alle beholdere der du fryse matvarer bør passe ukuporyvatsya. På dette avhenger ikke bare kvalitetsprodukter, men fordampning under lagring, noe som kommer til å "frakk" inne i fryseren, vil det kreve å koble fra og tining.


 Hvis fryseren måtte slå av, sørg for at produktene. Om vinteren kan du inkludere dem i kulden, og om sommeren innpakket i et teppe q-tip, og dermed hindre tap av kulde. Raskt behandling kjøleskap, umiddelbart slå den på og sette mat tilbake. Emergency avriming kamera er ikke nødvendig med mindre du åpner fryseren for bagateller, og når dørene ikke inkluderer fryser kjøleskap.


 Plastposer av frosne produkter knyttede loop, ikke på noden, vil det lette din oppgave når matlaging.

 Hvordan å fryse bær og frukt.


 Før fryse bær, bør de rengjøres grundig, bust, slik at bare den beste. Med fersken, plommer og aprikoser trenger for å få frø. Aprikos før frysing bør problanshyrovat 30 sekunder i kokende vann, deretter kjølig, tørt, og du kan fryse.


 Stor frukt skåret i stykker, men ikke gjør dem for lite, ellers saften vil strømme ut.


 Små og delikate bær å unngå pom'yatosti bedre fryse på en flat plate eller ark. Det vil være lettere å holde sin form og utseende. Dette er nødvendig for å fryse de første dagene, og da trenger de å helle en konvensjonell holdes tett og lagre i fryseren i bruk.


 Frysing jordbær og jordbær.
 En stor jordbær frosne hele bær tørr og ren form. Først promorozte den på et brett i et enkelt lag, deretter i en bolle, tett og satt i lagring.


 Frossen rå sukker jordbær og jordbær etter tining er ikke veldig attraktivt smak og mer egnet for matlaging kompott. Men hvis disse bær knuse med sukker og fryse, får du virkelig delikatesse.


 Frysing moreller, kirsebær og stikkelsbær.
 Vask bær kirsebær, kirsebær og stikkelsbær renset for frø og stilker, pakket i små beholdere, blonder sukker.


 Frysing bringebær.
 Modne bær er plassert i en container i lag spyling av sukker. Tre timer bringebær trenger å sette på et kjølig sted, for eksempel et kjøleskap uten å lukke lokket. Tre timer dekselet er lukket og bringebær blader i fryseren, men merk at under lagring kan ikke tines.


 Ikke fryse bær med bringebær bille larver. Hvis du suge dem i salt vann, kan du gjøre halvparten av larvene ut til overflaten, men resten av gjennomgangen under frysing.


 Frysing tyttebær.
 Tyttebær - en svært beskjeden bær under lagring. Du kan legge vann og dermed spare uten å utsette frysing og holde bare i kjøleskapet. Intakte, hele bær deilige værende til våren, ikke mister den helbredende egenskaper.


 Fryser vil alltid være stor nok til å dekke alle behov, så ikke la seg rive med ved å fryse alt bedre å konsentrere seg om de deilige bær. En perfekt bevarte tyttebær i vann.


 Frysing blåbær, bringebær, rips, tyttebær.
 Disse bærene må vaske, tørke, promorozyty løs på en pall. For frossen helle en pose eller andre beholdere, klem kollisjonsputen for å knytte sløyfe og sette i fryseren. Ta for frysing små poser til å ta frukt porsjoner.


 Frysing av fersk puré eller juice.
 Bær kan fryses i form av juice. Ferskpresset juice helles i små plastflasker kapasitet 05 liter, men ikke fylle den til randen. Rozmorozyvshy en juice, får du mye friskere produkt enn den som kjøper i butikken.


 Puré med sukker, sted i en plastbeholder nivå i en halv centimeter under øvre kant.


 For å spare plass i fryseren, men det er aldri nok, du kan fullføre fryse etter et par sekunder, hold beholderen i varmt vann, banke på bunnen, fjerner den frosne massen og legg i en plastpose. Av seg selv, betyr pakken ikke finne sted, men i tilfelle det ikke gir effekt besparelser, men hvis du gjør et triks med alle produkter, kan du oppnå større kapasitet.


 Etter tining, bør grønnsaker og frukt brukes snart, ellers vil de ikke appetittvekkende, rozkysnut og miste alle sine nyttige egenskaper.


 Berry sorbet med frosne bær.
 Ikke vent til tinte bær, hell dem i en blender, tilsett bærene i fire deler en del sukker, litt mineralvann. Etter masse rozmishayetsya godt, sorbet pålegge i kremanki eller iskrem og server umiddelbart for bruk.  




Яндекс.Метрика