Hvordan du rengjør badet fra gulning?
 Vannkvalitet i vårt land er fattige. For hardt vann forlater veggene i badekar og vask kalk og rust som ikke så lett å bli kvitt. Gule flekker er vanskelige å rengjøring og mest kjøpte fondene helt maktesløs mot dem. Du kan selvsagt dekke badekaret emalje eller akryl, men la oss først prøve å verktøy som kan hjelpe rengjøre badet fra gulning og returnere det selv uten hvite flekker og striper.
 Folk rettsmidler for å bekjempe gule flekker
Gule flekker på overflaten av badet - en kalk, noe som er spesielt fan dannes på steder hvor vann, avløp og rundt den motsatte enden av karet. Hvis vannet inneholder mye jern, kan badet noen ganger ta stygge rustne hue. Heldigvis med et slikt forurensning er lett å håndtere og hjelpe oss med denne hendige hjem rettsmidler:
 1.  Eddik. Lukk tappehull og hell i et badekar med varmt vann slik at det dekker alle de gule flekker. Oppløse den i en liten mengde eddik og gå om sin virksomhet. Et par timer Hell av vannet og skyll badevannet. Denne fremgangsmåte er egnet for makulær dannet på bunnen av karet.
   Brus og ammoniakk. Oppløs halv skål med emballasje soda ammoniakk for å danne en slurry. Påfør den resulterende verktøy overflatebevegelser vtyrayuschym bad og la stå i 10-30 minutter avhengig av hvor alt startet. Etter tid, skyll med varmt vann, om nødvendig, gjenta prosedyren.
   Sitronsaft. Klem saften fra sitron og varmet den i mikrobølgeovnen. Ved hjelp av en svamp distribuere det på bassengoverflaten og la stå i en halv time. Skyll med varmt vann.
   Eddik. Eddik trenger også å varme opp i mikrobølgeovnen og sette på gule flekker, og en halv time skyll med varmt vann.
   Vaskemiddel. Fukt overflaten av badekaret og Scatter vanlig oppvaskmiddel. Grundig gni det på veggene og la stå i en halv time. Så igjen, gni og skyll med varmt vann. Denne metoden er ideell for akryl.
  Før du begynner rengjøring bad, sørg for å beskytte hendene med gummihansker. Flekker mistet raskt hvis overflaten av badekaret forhånds renset for fett blomst. Dette kan gjøres ved hjelp av en vanlig oppvaskmiddel. Eddik og sitronsyre håndtere ikke bare kalk, men rust.
   Husholdning kjemi
  Spesialiserte verktøy for rengjøring av bad sett. Dessverre, reklame hevdet mirakuløse egenskaper i de fleste tilfeller er helt ineffektivt. Spesielt forfengelig er et middel som folk er lært en masse penger. Men erfaring har vist at med de verktøyene som var mest effektive:
  "Sanita";
  «Comet Antyrzhavchyna";
  "Drop";
  "Seven Dwarfs";
  «Sanivit»;
  "Super Cleaner".
  «Cif» og «Cilit» så ille fjerne kalk og rust, men med vanskelige flekker, de kan ikke takle.
   Hindre dannelsen av gule flekker
  For ikke å kaste bort tid og krefter på å rense gamle gule flekker av kalk og rust på en daglig basis for å overvåke tilstanden til badekaret og ta forebyggende tiltak:
  hver gang etter bruk skylle overflaten med varmt vannbad;
  En gang i uken lage rene myke bad rengjøringsmidler.
  Dette vil sikre at du badet fra dannelsen av plakk og flekker, og du vil ikke ha lang tid å tenke på hva en ny dekning for henne å velge.
  Viktigst, men renere bad du ikke har brukt, ikke glem de forholdsreglene og les nøye instruksjonene for bruk av husholdningskjemikalier.  
Hvordan velge et bad?
 Har du reparere et nytt hjem eller renovere et gammelt bad, vil det viktigste spørsmålet, som vil dukke opp foran deg høres ut som dette: "Hvordan velge et bad?" Etter badet i seg selv er den viktigste møbel i rommet for bading. Fra sin korrekte valg vil avhenge av om du får det estetiske og funksjonelle for å møte deres behov fra badet, eller å bruke en betydelig sum penger for reparasjoner blir nødt til å sette opp med noen mangler, eller fordi noe ikke klarte å ta hensyn til i utvelgelsesprosessen.
Foreløpig Tilbys forbrukere bad, delt på hvilket materiale de er laget, den funksjonelle formål, og presentert i en rekke design, former og stiler. Som et resultat, blir oppgaven med å velge et bad ganske vanskelig.
Faktisk, hvis vi vurdere spørsmålet om hvordan du velger et bad i rekkefølge ved å bryte det opp i flere trinn, prosessen med utvalget vil ikke synes så vanskelig. Her er den riktige rekkefølgen av handlinger.
Først må du finne ut hvilken type enhet. Det vil være en kompleks boblebad, eller ganske vanlig vodonalyvnoy bolle?
Hvis badet er lett, hvilket materiale du skal betale ytelser basert på deres styrker og svakheter jern, akryl eller stål.
Sjekk ut razmeroy, form og stil på fremtidig kjøp.
 Hvordan velge en badestamp.
Hvis du bestemmer deg for å installere en badestamp, må du først ta kontakt med en elektriker som spesialiserer seg på å koble enheter av denne typen. Han må sjekke de elektriske forholdene for tilkobling til pumpen bad, og påliteligheten og kvaliteten på grunnstøtingen. Ikke å ha nok ferdigheter til å koble sin egen badestamp strengt forbudt, som i tilfelle av en høy sannsynlighet for feil tilkobling av elektrisk støt høy spenning.
Bolig badestamp kan være laget av stål, støpejern eller akryl. Oftest brukt akryl, da dette materialet du må bolle nesten enhver form for temployzolyruyuschym egenskaper enn støpejern og har tilstrekkelig motstand mot ytre skader.
Hvordan velge et bad?

I de fleste tilfelle, boblebad tilgjengelig vannpumpe, slanger og munnstykker system, noe som gir en stråle av vann som er nødvendig retning. Dyrere modeller er utstyrt med en kompressor som vann metter luftbobler, noe som gjør mer intens massasje. I tillegg, i bunnen av karet kan bygges aeroforsunky kommer ut av luften som skaper en ytterligere hudirritasjon, øker behagelige opplevelser.
Sprøyter badestamp kan være laget av messing eller plast. Minste antall dyser første tilbudet prisklasse er 3-4 stykker på hver side. I de dyrere bad kan det være mange flere, men dette er ikke alltid en fordel, da det hydrauliske trykk vil bli delt i forhold til deres numre, som vil redusere trykkdyser og massasjeeffekt. Dysene kan dreies en viss vinkel, å endre retningen av luftstrømmen.
Velg forskjellige moduser av massasje bruker pneumatisk eller elektronisk kontrollsystem. Eventuelt kan fjernkontrollen.
Boblebad kan også være utstyrt med belysning, skaper en ekstra positiv emosjonell stemning.
 Hvordan velge størrelse på karet.
Størrelsen på bad bør samsvare med størrelsen på stedet der det vil bli installert, eller mindre enn det. For stål og støpejern bad lov til å overstige størrelsen på en lengde på 5 cm, som kan være skjult i veggen Stroebe, hvis det ikke er noen rør eller en hvilken som helst annen kommunikasjon. Hvis du ønsker å dekorere bad fliser med dekorative støtfangere på omkretsen, deretter sin størrelse bør reduseres til bredden på siden av hver av partene. Sørg for å kontrollere dimensjonene på bad og døråpninger. Ellers vil du ikke være i stand til å installere enheten i sin rettmessige plass.
 Som er bedre å velge et bad.
I utgangspunktet er det et spørsmål om personlig smak og ethvert budsjett. Vurdere fordeler og ulemper ved ulike bad, ulike materialer som de er laget.
 Støpejern bad.
I lang tid var landet vårt eneste mulige alternativet for installasjon.
Fordeler: høy varme, styrke og holdbarhet.
Ulemper: høye kostnader, høy vekt, gradvis tap av emalje av sine egenskaper som glans og opprinnelige farge.
 Akryl bad.
Fordeler: nesten ubegrenset utvalg av former, lav vekt, gode isolerende egenskaper, akryloverflaten ikke anløpe over tid, og lett å rengjøre.
Ulemper: Stabil kjemisk lukt på badet dårlig kvalitet akryl riper lett, så et bad ikke kan vaskes slipemidler og bade i hennes kjæledyr.
 Stål bad.
Fordeler: lav pris, lav vekt.
Ulemper: lav varmekapasitet og øket støy av fallende vann, som imidlertid lett kan fjernes fra den nedre overflate av stålbadet skum konstruksjon.
 Hvordan velge en støpejern badekar.
Farger jern bad er vanligvis ikke veldig variert og består hovedsakelig hvite. Du må først velge type støpejern kar som kan utføres på en egen vakre ben, eller innebygd i ulike partisjoner er gjort, for eksempel, hiposkartona. Den første typen er bedre egnet til design, romslige bad, mens andre passer best inn i begrenset mengde plass. Lengden jernbadet varierer 100-180 cm, bredde 70-90 cm. Støpejern bad utenlandsk produsert av presisjon støping, slik at de kan veie betydelig mindre enn lige kolleger. Levetid jern kar vil avhenge helt på emaljen holdbarhet, er kvalitet i butikken rett på din estimat mislykkes. Indirekte om det kan bare bli dømt på gjennomsnittlige produksjon kvalitet badeprodukter og omdømme.
 Hvordan velge akryl badekar.
Akryl relativt nytt produkt på markedet fordi de er til stede alle 10-12 år, men denne gangen klarte de å få en velfortjent popularitet og overskredet denne indikatoren jern og stål bad sammen.
Velge akryl bad første du må ta hensyn til tykkelsen og kvaliteten på akryl ark fra som det er gjort. For å gjøre dette, se på baksiden av rekkverket og bad. Kvalitativt ansett produkter laget av akryl platetykkelse 4-6 mm.
Neste må du sjekke kvaliteten på forsterkning. Du kan banke knuckles fingrene akryl. Hva hluhishe lyd - bedre gjort forsterkning. I moderat trykke på veggen bør de ikke deformere og sag. I klaringen akryl bør ikke gløde som det ugjennomsiktig polymermateriale. Hvis badet fotografert - kanskje du prøver å gi billig akrylplast. Fra dette kjøpet skal være forlatt.
 Hvordan velge en stål bad.
Stål bad kjøper hovedsakelig på grunn av sine attraktive priser. Som de er laget av støpejern med emalje belegg og utenfor stål badekar skille fra jern ganske lett, så du ikke betaler oppmerksomhet til veggtykkelse og vekt. Det hele faller på plass, slik at veggtykkelsen av stålbadet er 3,4 mm og vekt på 30-40 kg jern kar veier mer og har en større veggtykkelse.
De viktigste kriterier i å velge en stålbadet bør være sin størrelse og styrke som sikrer at ingen belastning under vekten av personen. Ellers emaljen svært raskt komme i forfall.
Noen bad er utstyrt med spesielt belegg på bunnen Snø strimler som kan være nyttig for eldre mennesker og personer med nedsatt funksjonsevne.
Avslutningsvis vil artikkelen gjerne minne enkel regel. Baderom design bør ikke avhenge av valget festes til badekaret. Det bør passe godt i en pre-tenkt design.  
Яндекс.Метрика