Hva feire nyttår 2015

 Grønn Goat kommende året gjelder ikke for utseendet på spesifikke krav, så det er vanskelig å velge hva du skal feire nyttår i 2015 finnes ikke.
 Skytshelgen for året - damen er rolig og avbalansert, setter pris hjem komfort og harmoni, så kjolen skal være hensiktsmessig, ikke for fet, men ikke upersonlig. Det antas at hun elsker oppmerksomhet, men det har en god følelse av smak, så velg et antrekk for hennes behov en som vil se stilig.

 Hva du skal ha på nyttårsaften 2015 - et skjørt eller bukser


 Til tross for at denne sesongen lengde mini er ikke den mest presserende, møte i 2015 Geiter bør ta hensyn til det, forlate bukser på andre dager. Stopper velger en kjole eller skjørt - ikke avgjørende, og i stor grad avhenger av dine egne preferanser.
 Style kjolen bedre en som understreker verdighet av figuren og grasiøse av eieren. Materialene som brukes vil bli valgt klærne må være naturlig, ikke syntetisk geit ikke setter pris på.
 Derfor, god kveld, silke, sateng og blonder kjole. Antrekk kan være dekorasjon av pels. Disse kjolene ser mer enn originalen, og er best egnet for ferie.

Hva feire nyttår 2015


 Farger


 Den viktigste fargen av året - grønn, er det klart fra tittelen det året. I tillegg geit forpliktet seg til alle nyanser av grønt, alt fra smaragd og slutter med blek grønn ung gress. Men dette betyr ikke at kjolen farge nyttår 2015 kan bare være grønn.
 Et annet punkt å kle seg i hvitt, svart og brune nyanser. Tanker astrologer forskjellig på om egnet for Goats blå eller skal fortsatt beholde den gamle, hester, men de er forent i én: rødt og oransje uttrykkelig for denne ferien.
Hva feire nyttår 2015

 Tilbehør og smykker


 I år har sine egne særtrekk i form av dekorasjon. Siden bukken er ikke bare grønt, men også av tre, smykker og best egnet. Derfor, til gull og diamanter bedre utsette, og foretrakk smykker. Disse dekorasjoner vil trekke lykke og velstand i det nye regnskapsåret.
 Velge hva du skal feire nyttår i 2015 bør ikke glemme posen. Det bør være liten og ryddig, så ideelle løsningen ville være lakkert eller skinnende clutch som vil legge litt glitter bilde, men det vil ikke legge vulgaritet.  
Julen 2015 menyen

 Mange husmødre i påvente av det nye året begynner å tenke på menyen festbord lenge før den tid da jorden vil falle hvite fluer.
 På mange måter denne populariteten til denne spesiell kveld med feiring og plikt til barndommen, når du venter på et mirakel hver sødme virket spesielt.
 Moderne 2015 nyttårsmeny kan være fullstendig opp til oppgaven, spesielt hvis du investerer i hans sjel.

 Forretter og salater 2015


 Uten dem på ferie bordet som vil vare mye lenger enn noen annen ferie. rett og slett ikke kan gjøre.
 Hva er å komme opp med original, lett å endre skjæring og Olivier "spilte" med nye farger?
 Det er nok til å vurdere eneste metoden for innsending. I året 2015 geiter nyttårsmeny kan være mer enn demokratisk, slik at du kan bruke nesten hvilken som helst kjøtt, så vel som serverer det er fornuftig å prøve å rydde områder:
 • aspic med biff tungen med grønnsaker dannet i silisium form eller eggeskall, som fjernes ved søknad retter på bordet;
 • hver salat serveres i gjennomsiktig del kremanki.
 Dermed kan de sende inn noen salater, uavhengig av om det er sjømat eller andre ingredienser.

 Jule kjøtt


 Du kan ikke velge de samme relevante oppskrifter for alle, siden de avhenger ikke bare av smakspreferanser, men også på antall gjester.
 For eksempel velger nyttårsmeny er ikke veldig praktisk matlaging en hel kalkun for en familie på to personer.
 I dette tilfellet, være mye mer lønnsomme medaljonger av kalvekjøtt med sopp og ost som kan tilberedes individuelt.
 Like original kan være forberedt i møte med vanlig kylling. Det er nok å kylling og koker det som "chicken tobakk" eller dumpe noen smak som skinke stuffing for stuffing, som deretter vikle bacon, yngel og stek i ovnen til ferdig. Når du søker kan du dekorere med nøtter eller urter.

 Jule desserter


 Som for desserter, 2015 nyttårsmeny forårsaker noen kontroverser, som det antas at desserter på ferie bordet nå bare ett.
 Hvis dette skjer hvert år, er det fornuftig å ikke kaste bort tid på å lage flerlags kake, bare kjøpe pakkisen og et par flasker flavored sirup.
 Ingen skade vilje og en skål med frukt som ikke overbelaste magen etter et tungt måltid.  
Hvordan fjerne rust fra metall: utprøvde metoder
 Problemet med utseendet på rust på visse metalloverflater kan stå overfor enda veldig ryddig hjem. Forebyggende tiltak er ikke alltid hjelpe. For noen er problemet rustne kniver og verktøy for noe mer ting, for eksempel en bil eller hage lysthus. I slike situasjoner må finne midler til å bidra til å fjerne rust fra metall.
 I utgangspunktet, hvis du ønsker kan du gå til butikken for bilistene bygning eller supermarked og kjøpe det spesielle verktøy for å bekjempe rust. Så snart du trenger for å kvitte seg med rust merkene på baksiden av bilen eller noe annet som har en stor størrelse, er denne metoden mest hensiktsmessig. Hvis du trenger å beseire rust på mindre elementer eller mirakel måte å gå dit, kan du prøve å gjøre dette med tradisjonelle metoder.
 Triks
 Hjemme, kan du fjerne rust på følgende måter:

 Tørk rusten tomten rå potet eller potet velling med en normal salt. I mer kompliserte tilfeller, er det nødvendig å la poteten mye på metallisk artikkel femten minutter.

 Lag en blanding av hundre gram vaselin olje og femti gram melkesyre og sette den i tjue minutter med et tykt lag på den skadede overflaten. Tørk bort alt tørr klut.

 Bland like mengder av eddiksyre og sitronsyre, og anvende den resulterende løsning til overflaten i to til tre timer. Etter denne tiden, bør metallet rydde opp i en spesiell stålbørste og skyll med vann.

 Bruk brus. For å oppnå dette, bør pulveret gradvis tilsette vann for å oppnå en pastalignende konsistens. Denne pasta påføres på rust ganske tykt lag og la femten minutter eller tyve. Etter at overflaten er behandlet med jern børste og vasket.

 Hell spist av rust tomten sirkel. Finnes der fosforsyre fjerner stygge stormbaner.

 Vanligvis disse metodene klarer å beseire rust. I spesielt vanskelige tilfeller til kjemiske rengjøringsmetoder bør først vaske av mekanisk rusten plakett. Du kan gjøre dette ved hjelp av ulike metallbørster og svamper, sandpapir eller sliping av maskinen.
Hvordan fjerne rust fra metall: utprøvde metoder


 Kjøpe et middel til å lagre

 Så snart trenger en sterkere effekt, er det nødvendig å bruke spesielle profesjonelle verktøy for å fjerne rust. De kan være i form av spesielle løsninger eller beisepasta. I hjertet av disse og andre - potent konsentrert syre.
 Blant de mest spesialiserte verktøy tilgjengelig for de som selges i de avdelinger av husholdningskjemikalier og designet for å ta vare på VVS. Mer effektiv, men samtidig og dyrere, lett å finne og handle for bilistene eller DIY butikker.
 Gå den andre veien
 Hvis rust er i et utilgjengelig sted, og fjerne det helt er ikke mulig, er det nødvendig å bruke en spesiell omformer som vil sette den i en inaktiv tilstand ved å stoppe ytterligere ødeleggelse av metall. Etter at overflaten må være dekket med et beskyttende anti-korrosjonsforbindelse.
 I noen tilfeller, for eksempel når det var rust på gjerdet eller pergola kan gå den andre veien og bare male overflaten med spesiell maling som kan brukes direkte på rust.
 For å hindre gjentakelse
 På en eller annen måte, og hindre fremveksten av en rusten plakk er mye enklere enn å holde ham slåss.
 Når det gjelder hjemme plate, ikke la den i vannet i lang tid, og opprettholde en høy luftfuktighet, bør følge produsentens anbefalinger når du vasker.
 Utendørs design fullt beskyttet mot vann umulig, så de må rengjøres regelmessig for å fjerne den minste spor av rust. Også, er det fornuftig å beskytte metallkonstruksjoner, bare malt dem.
 Karosseriet for å beskytte spesielle profesjonelle verktøy og sink. Det viktigste - å starte i tide og gjøre regelmessig.
Som alltid gledelig? Vi jobber med affirmasjoner

 "Tenk positivt", "opp for den optimistiske stemningen", "universet alltid høre deg", "Du får det du ber" Kanskje vi har de få som ikke har hørt om filmen "The Secret" og oppfyllelse av ønsker. Instruksjoner for å få den ønskede ganske enkel, de er skrevet i mange bøker og artikler. Deres største fordel - de arbeid og Resultatene er ikke tvunget til å vente.
 En måte gravitasjon attråverdige ting og hendelser - affirmasjoner. Denne positive og godt artikulert uttalelse at innpode en underbevissthet sinn. For eksempel, en person som ønsker å ha mye penger, alltid sier selv at han er utrolig rik og vellykket, og etter en tid det er selvhypnose fungerer.
 Mange mennesker bruker teknologi afirmatsiy, nyte den resulterende effekten. Men noen, uansett hvordan de prøver, noe ikke legge til dette ikke er sammensatt. Årsaken ligger i de feilene som mange gjør. I denne artikkelen vil vi lære å bruke affirmasjoner for å lykkes.

 Velge affirmasjoner
Som alltid gledelig? Vi jobber med affirmasjoner


 I web tusen afirmatsiy for enhver smak, helse, kjærlighet, rikdom, suksess, etc. For å oppnå ønsket du har å velge den du foretrekker. Du kan tenke på dine affirmasjoner, så lenge det er ideelt for deg.
 De fleste mennesker gjør feil i å velge mange påstander umiddelbart. Erfarne trenere til å gjennomføre ønskene hevder at tidlig er bedre å velge en og fokusere på det enn grep på noen attraktive fraser - effekten vil være sterkere.
 Faith
Som alltid gledelig? Vi jobber med affirmasjoner


 Det var store hindringer for våre ønsker - er avhørt. Du kan gjenta seg så mange du sjarmerende og folkemengder av mennesker er villige til å selge sin sjel for ett besøk med deg, men hvis du ser i speilet usikker, stygg og ubrukelig jente lener seg på afirmatsiy null. For å bli virkelig elsket, velstående, sunn og vellykket, må du bli kvitt negative holdninger. Å elske og å overbevise deg selv at du fortjener den ønskede.
 Men overbevise deg selv det er svært vanskelig, særlig hvis de frykt og komplekser, sjenerøst krydret med selv-tvil, sitter dypt. Fra barndommen vtovkmachuvaly vi at for å lykkes må du jobbe lenge og møysommelig, og pengene, kjærlighet og lykke å få er ikke alt. Fordi vi er så vanskelig å tro at ønske kan utføres enkelt. Og enda vanskeligere å overbevise oss om at vi fortjener ønsket, fordi i hver av våre "ønsker" i hodet av dusinvis av pop begrensende tro.
 "Jeg ønsker å gifte seg med en vellykket og attraktiv mann som vil elske meg," sier jenta som er lei av å være alene. Dens negative holdninger, pryvyvavshyesya år kommer umiddelbart til å tenke: "dette er ikke nok du slank (flink, vakker, høy, etc.)", "ikke får denne drømmen", "frie menn er liten, og det er enda mer", " skjønnhet og deretter måtte tilbringe dager alene, og du er i med utseendet som teller? ". Kjent ut? I så fall bør du umiddelbart endre din tro. Først av alt må du forstå dem. Abonnerer på troen på at hindrer du tror på veranda ønsket. For hver negative oppsett må du finne overbevisende positive affirmasjoner.
 Eksempel:
 "Jeg er ikke lov til å gifte seg med mannen, siden jeg hadde aldri noe hell med menn"
 Bakre tro:
 "All min tidligere forhold - dette er en stor lærdom og givende opplevelse. Å belønne meg, vil universet snart sende meg en fantastisk mann med hvem jeg vil lykkelig gift. "
 Ikke undertrykke negative holdninger - dette kan det bare bli styrket. Det er som å si: "Ikke tenk på en hvit bear" - i tankene vil du uforvarende tegne bildet av dyret nord. Tillate negativ installere lyd i hodet mitt, og erstatte den positive utsagn mer overbevisende da.
 Husk at du - en unik skapelse av naturen, som ligner på deg i verden nei. Ikke streker problemet og ulemper - tro meg, ingen er perfekt. I stedet finner så mange fordeler som ikke tidligere lagt merke til. Ros deg selv så mye som mulig, selv i de små tingene. Du vil bli overrasket over hvor enkelt og fantastisk liv du føler.
 Praksis
Som alltid gledelig? Vi jobber med affirmasjoner


 Når du føler at negative holdninger mistet sin makt, gjerne gå videre med affyrmatsyyamy. Ta opp stemmen din på bånd, trygg prohovaryvayuschyy ønsket melding. Lytt til denne posten hver dag, flere ganger om dagen og gjenta det for deg selv, skrive og la disse bladene i en fremtredende plass. Snakke høyt eller til deg selv når du reiser i en trikk, vaske retter eller venter kø i banken. Din oppgave - å innføre dette i de ubevisste bekreftelser på at det trodde det, som har yspolnyvshuyusya. Gjenta det morgen og kveld, etter å ha våknet opp og før du går til sengs. Gjenta til du føler for å ta av lett fra språket disse ordene. Du kan skrive det ut, feste det ønskede bildet. Forutsetning - Bildet skal reflektere og affirmasjoner som deg.
 Ting du bør unngå: Husk at når du arbeider med affyrmatsyyamy ordet "ønsker" og "I" er bedre å ikke bruke. I stedet setningen "Jeg vil ha et hus på stranden" fortell deg selv, "Jeg har en fin og koselig hus på stranden med varm eksotisk land." Husk at underbevissthet tar alt for gitt, og du må heve affirmasjoner, som allerede sbыvshuyusya ting.
 Hold godt humør. Til affirmasjoner for å jobbe, er det viktig å unngå slike følelser som sinne, bitterhet, frustrasjon, frykt, sinne. Kvitte seg med det som bringer deg ubehag. Eksempel - nyheter kriminalitet nyheter, gjennomgang som i betydelig grad kan påvirke humøret. Forhindre si til meg selv: "Hva er jeg vanskelig! "" Jeg hadde ikke flaks med klienter "," jeg ser forferdelig ", selv om du føler deg veldig dårlig dag og alt faller ut av hånden. Finn og feire bare en god, og etter hvert vil det gå inn i en vane.
 Vi håper at artikkelen var nyttig. I neste artikkel vil vi snakke om det videre arbeidet med andre affyrmatsyyamy og dele effektive teknikker oppfyllelse av ønsker.  
Яндекс.Метрика