Tre trinn til et rent skrivebord på jobben

 Når mitt bord var strødd med alle slags unødvendige ting at det var synd å kaste, men ingen steder ble fjernet. Jeg tror at du hadde et slikt problem. Bare over tid du begynner å forstå det nytteløse i en ting. Dette tall på små papir klistremerker avtale som ytterligere utdypet flere ganger, og de tidligere prøvene med manuell redigering forble på skrivebordet mitt, ulike planer for dagen, notater og så videre. D.
 Alle de ovennevnte til slutt bare fører til mitt bord ser ikke veldig ryddig, vel, i henhold til eieren av den andre tabellen kan bli dømt på eieren. Så du må lære deg å vokte rekkefølgen på bordet, i fremtiden vil det påvirke holdning til deg av andre mennesker, og hva er sjelen vri, vil du selv være veldig hyggelig å tilbringe tid ved bordet er der renslighet og orden.

 For å begynne å gjenopprette ro og orden på bordet, trenger bare å bestemme hva ting bør alltid være på fingertuppene, på meg - en penn, notisblokk og kalkulator. Det er med disse tingene jeg kan arbeide effektivt hele dagen. Du anbefaler også å velge de elementene som vil passe spesifikk av arbeidet ditt. Til slutt, når bordet er ryddet, vil du forstå hvordan det påvirker deg og din psykiske tilstand. Du vil føle deg mer avslappet, ikke på grunn av nervøsitet evig kaos er minst en illusjon av å bestille dine saker, men vi håper at ikke bare en illusjon, men vi snakker om de psykologiske aspektene, som i vårt tilfelle, en illusjon - Dette er vår lille seier.

 Hvordan kan fortsatt komme til å rense bordet ditt, det var ikke et engangs utbrudd, og styre livet ditt. Det er viktig å huske på at du trenger å tenke på arbeidsflyt. Det vil si, en type dokument du oppretter mappen der kan vi alle slå opp lignende dokumenter, så vi vil bestille dokumentene og av tabellen. Jeg tror du bør ikke snakke om hvordan å distribuere dokumentene du vil også være i stand til å bestemme selv hvilke mapper og dokumenter som du trenger for å lage. Fremfor alt, følger reglene du oppretter om i løpet av dagen du gjør det den typen, anbefaler jeg deg å holde på din arbeidsplass etter timer og alle slags. Stoler på 5-10 ekstra minutter vil hjelpe deg til å jobbe neste morgen for å starte dagen med en veldig god stemning. Følg dette bør være hver dag, er ikke så vanskelig, men resultatet er ganske enkelt fantastisk.

 Her er ordningen med veiledning og støtte rekkefølge for meg personlig kjent med det, vil det være lettere å lage sine egne regler, tilpasset av deg personlig:

 •  In - Først, jeg plukket opp og sette alt på min pult og bryst, som ligger ved siden det i en stor haug. Jeg har gjennomgått alle dokumenter og papirer og sendt hver ment at det dukket opp som kastet.

 •  I - For det andre jeg klart definert sted på skrivebordet i det aktuelle dokumentet, på et sted jeg må sette dem i en haug. De dokumentene som jeg ikke har tid til å behandle, gå til mappen "Ubehandlede dokumenter", som er pent på sokkelen. Fra det begynner jeg neste virkedag.

 •  På slutten av hver dag, ser jeg skrivebordet i form av unødvendige ting, la bare de som er nødvendige for effektiv drift. Alt annet er ment.

 •  Etter disse enkle reglene, i det øyeblikket jeg har sannsynligvis en av de reneste pulter i vårt kontor. Jeg er for det nå aldri skamme. Jeg håper at jeg har overbevist deg om at det er veldig viktig i våre liv som kan være kriterium for å vurdere din profesjonalitet av personer som første møte med deg. Det er som å si: ". For klær møtes"  
  Vertinne note - ikke glem brus

   Natron anvendes i husholdninger i lang tid. Den brukes til rengjøring av overflater boller og tallerkener, og deig. Nå er det mange kjemikalier laget for å utføre "mirakler", men ikke glem vanlig brus. Dens verdi er lavere enn noen kjemiske produkt i rekkefølge, med brus helt giftfri. Bruk den på gården kan ikke bare ren, vanlig brus brukes til mange formål.
 •  Ødeleggelse av lukt. Med konvensjonell brus raskt og smertefritt bli kvitt utseende i kjøleskapet, skoskap, bin lukt. Løsningen av natron kan brukes med jevne mellomrom for forebygging av lukt.

 •  Den rette for halsbrann. En løsning av en teskje natron i et glass vann pålitelig lindre halsbrann. Soda bidrar til å redusere surhet i magen, nøytralisere den negative virkningen av mange kjemiske tilsetningsstoffer i mat.

 •  Badesalt. Fem eller seks spiseskjeer natron og noen dråper aromatiske oljer gir utmerket mykgjørende for bad. Denne sammensetningen gir en fantastisk effekt - foran øynene våre huden er glattet og blir myk. Soda løsning bad har anti-inflammatorisk effekt, lindrer irritasjon og kløe.

 •  Universal rengjøring. Ingen andre midler kan ikke takle kalkholdige sedimenter og gjørme v'yidayetsya å synke, vask, fliser, krom overflater, som vanlig brus. Dette soda er ikke giftig, ikke irritere huden, slimhinner og luftveier. Den kan også brukes til å fjerne plaque fra tennene på grunn av te og kaffe.

 •  Rengjøring av rør og avløp. Slay kjøkkenbenken avløp kan være et reelt problem. Men for å bli kvitt er det enkelt. Bare hell i en vask hull om en kopp natron og hell et glass til samme vanlig eddik. Fem minutter avrenning kan rengjøres med vann. Dette betyr ikke bare trygt renser, men også eliminerer lukt.

 •  Omsorg for dyr. Når noen gang bade kjæledyret ditt, men du må ta pelsen hans i orden, synes mat brus uunnværlig. Pretty hårspray brus løsning og kam kjæledyr. Ull vil være glatt og lett å gre, forsvinner lukt "Dog". Soda løsning er en stor forebygging mot lopper.

 •  Vaskeri. Effekten av soda vann mykner ikke verre enn de dyre medikamenter, annonsert daglig. Når du legger natron til vannet i vask bedre bevart farge.

 •  Vaske håret. Ved akutt behov perfekt erstatter brus sjampo. Soda, kna med litt vann og påføres på hodet. Etter skylling av hår gevinst glans, er myk og ren. Ofte mer effektivt å bruke natron til å fjerne sminke og spiker med hår enn spesialverktøy.

 •  Tepperens. Soda løsning blir kvitt forankret i teppe lukt og revitalisere bleke farger og fjerne alt støv. Du kan bruke pulver og brus. Nok for en halv time å fylle brus teppe og vakuum etter og skitt vil være over.

 •  Omsorg for bassenget. Mye økning intervallet mellom rengjør bassenget vil hjelpe en liten mengde natron, lagt til vann. Vann vil ikke blomstre veldig lang tid, dets syrebalansen tilbake til det normale. Soda ikke forårsaker irritasjon og øynene huden, har ingen smak og lukt i konsentrasjoner tilstrekkelig til bassenget.

 •  Brann betyr. Raskt slukket brannen på kjøkkenet komfyr hjelp vanlig brus. De fleste kjemikalier som brukes i hverdagen, lyse opp raskt og godt opplyst. Soda er unntaket, og kan beskytte mot en eventuell brann.

 •  Insektbitt. Fjerne betennelse og bli kvitt kløe etter myggstikk, veps, bier, fluer vil lime med noen dråper vann og natron. Den kan også brukes sammen med vannkopper for å lindre kløe.
 • Moderne kunstige juletrær og dekorasjoner til dem

   Når vi nærmer oss det nye året med en følelse av feiring det er bekymring om kjøp av de viktigste attributter av ferien. Produsenter tilbyr mange typer syntetisk olje, som varierer med hver høyde og farger.   Moderne kunstige juletrær er enkle å bruke og ser vakrere enn snittet i skogen. De er allergivennlige, fordi de er laget av miljøvennlige materialer. Kunstig gran fordel fordi de ikke smuldrer, og opprettholder et attraktivt utseende for alle julefeiringen. I tillegg, når du kjøper høy kvalitet kunstig gran ingen grunn til å kjøpe det for neste år. Først av alt uveshyvayut juletregirlander. Jule Electrogarlands forskjellig på visse parametre: utseende, størrelse, antall lysende elementer og blinkende modus. Noen lys er koblet direkte til brenne lysere og andre er strøm fra strømadapteren som er tryggere, men mindre lys.

   Deretter pynte juletreet i de store og spektakulære dekorasjoner og leker - baller av gull, glass istapper, ulike tall. Moderne julekuler og laget av glass, og av spesielt materiale, hvor sterk og er mye lenger enn kampen. For å gjøre den pomp og dekorasjon baller oshatnosti elochnomu til greiner bundet blanke bånd, om ønskelig bånd bue dekorert. Tradisjonelle ferie farger - gull og purpur og lilla, blå, sjokolade. En rekke flotte smykker, ta dem i et sett eller en enkelt gjenstand. Det er hovedregelen, ta hensyn til når dekorere et juletre: en top-down verdi av leker øker, og dermed skape en visuell letthet, dyktig og mesterlig kledd juletre.

   De mest reflekterende leker plassert ved siden av den blinkende krans, og skaper en bisarr spill av lys og forbedrer den magiske atmosfæren. Etter det, er juletreet pyntet med små leker. For eksempel, små figurer av engler, eventyr tegn, forskjellige dyr, Fader Frost og snø Maiden. Tinsel - full attributt outfit juletre. Produsenter produserer fluffy tinsel varierende farger og farger. Videre varierte den konfigurasjon, lengde og diameter. Laget av holdbar tinsel, miljøvennlig og sikker materiale, er så egnet for langsiktig bruk. Husk den strålende, flyter regn av musserende snøflak og glitter, tradisjonelle sprocket, kjegler og krystaller, forskjellige i form, volum og farge. Og, selvfølgelig, den siste finpussen i dekorere juledekorasjon er en vakker tretoppene stjerne eller spir.

   Kupler "Snowflake" og "Star" i dag - spesielt populært for dekorere kunstige juletrær. Noen juletre topper har en innebygd LED elementer, noe som gir dem muligheten til å skinne fristende og intense. Deres pålitelighet og enkel betjening sikrer høy kvalitet og lang arbeid. Nylig rader med tradisjonell julepynt forstørret moderne nyvinninger, blant annet kunstig snø. Fordi det gjør små fonner, helte den over festlige grener. Kunstig snø dekorere vinduskarmer og speil; så hele leiligheten, huset, blir som et eventyr. Pynte juletreet - ikke bare respektere skikk, men legemliggjørelsen av den forventede generøsitet av den kommende nye året. Det anses: hvor mange og lyse juletre fjernet, er så trygg hele kommende året.  
  Яндекс.Метрика