Hvordan du rengjør jern fra skalaIron refererer til apparater som er utsatt for slike problemer som avskum. Det dannes inne i tanken, som er fylt med vann. Hvis plakk ved foten av jern-fjerning regelmessig, rengjøre innsiden av dette apparatet blir ofte glemt.
Skala på jern
Skala poengtall hull som er brukt for passering av damp og jern opphører å takle noen av dens funksjoner. Med jevne mellomrom i løpet av de små partikler av skalaen vidkriplyuyutsya og få på klær, forlater hennes design og komplekse patcher.
Etter en stund, når hullet i bunnlaget helt tett stor skala, temperatursensorer og alle varmeelementene helt nekte å arbeide og jern pauser. Til denne situasjonen skjer, bør du med jevne mellomrom rengjøre jernet fra skalaen. Dette kan gjøres på flere måter.
Automatiske rengjørings strykejern
Gjennomføre rengjøring på en måte som er egnet for enheter som har en selvrensende funksjon. Informasjon om denne enheten kan fjerne avskum "selv" er alltid i bruksanvisningen. I jern bør være en spesiell knapp som du kjører Scum.
Før prosessen for å fylle vanntanken til den ekstreme mark, sett temperaturen til maksimum, slå enheten til et strømuttak, må du vente til det varmes opp, og han slått av automatisk. Dette absolutt alle produsenter sterkeste øvelse Scum bare etter den andre nedleggelse enheten. Vent til det å kjøle seg ned, deretter varme opp igjen og igjen av. Neste må du ta ut støpselet fra stikkontakten på badet, holder den over vasken, trykk på automatisk rengjøring jern. Siden da, vil sammen med damp gjennom damphull forlate biter av avskum som dannet dem.
Vanligvis er det oppvarming temperatur eneste enhet ikke nok for en full frigjøring av damp ikke slipper nullstillingsknappen må nøye riste jern til all væske helt "venstre" tank.
Rengjøring kjemikalier strykejern
Noen ganger, hvis forsømt status for enheten, kan det hende du trenger ytterligere behandling. Dessuten er denne metoden egnet for de modellene av jern som ikke har noen spesielle rengjøringsfunksjoner.
Å rengjøre tanken, vil det ta en mellomstor gryte eller varmebestandig glass container på størrelse med en eneste enhet. På bunnen av tankene må sette to identiske små trepinner. De må under rengjøring yttersåle ikke er i kontakt med bunnen av tanken, slik at parene av partikler av skalaen vil gå bedre og bedre.

Prosessen med å fjerne denne måten foregår i flere trinn:

- Put tilberedt på en jernstenger.
- Hell når den er tørr, eller helle flytende vaskemiddel til bunnen av skalaen kapasitet. Det er best å kjøpe en spesiell kjemikalie som brukes til slike formål, men hvis det ikke er det, vil det komme sitron- eller eddiksyre.
- Kok opp vann i en kjele og forsiktig helle i en beholder av jern. Det skal se til sålen ble nedsenket i vann i to centimeter. Helle mer vann ikke kan.
- Å se at alle elektriske og gummielementer jern igjen på overflaten. La strykejern i denne posisjonen i ca 10 minutter. Hvis vannet kjøles ned til slutten av en bestemt tid, nøye sette beholderen på komfyren og vente inntil vannet koker igjen. Etter slå av komfyren.

Innen minutter kan du re-rengjøre jernet første metoden. Og hvis det ikke er utstyrt med en spesiell knapp for automatisk rengjøring, kan du bruke knappen, som er ansvarlig for utvelgelsen av et par av husholdningsapparater. Det er nesten alle moderne jern.
Du kan også prøve å rengjøre apparatet ved å helle en løsning av vann og sitronsyre er ikke en container hvor du ønsker å behandle jern og jern direkte inn i tanken med en hastighet på 25 gram betyr et glass varmt vann. Deretter stryke oppvarmet til en maksimumstemperatur valgknapp og bruke damp. Når all væske ut, må du rengjøre tanken av sitronsyre. Du vil trenge et par ganger for å fylle en vanlig jern rent vann og snakkende enhet i luften, hell det.
Også, hvis hullene i bunnen for mye tett damp utgang, kan du bruke en type sprøyte sitronsyreløsning direkte på noen av dem.
Bruk én av følgende metoder for å rengjøre enheten, og du vil definitivt glemme å kjøpe en ny enhet for de neste årene.  
Hvordan du raskt rydde opp i rotet på kjøkkenet. Til strålte kjøkken renslighetEt stort antall retter, apparater og produkter opprinnelig laget denne oppgaven vanskelig. Imidlertid kan prosedyren på kjøkkenet føre raskt.
Vi fjerner alt overflødig og unødvendig
Bøker, aviser, magasiner, leker, kammer og manikyr sett har evnen til å trenge på mystisk vis inn på kjøkkenet og bli der i lang tid. En gang for alle, besluttsomt og ugjenkallelig erklære krig mot rot og fjerne alle objekter som ikke er relatert til prosessen med matlaging ut av kjøkkenet.
Arm med søppelsekker og sette dem i det hele søppel som ikke kan finne en overfladisk gjennomgang. Pakke av avfall kastes på ingen hast, vi fortsatt trenger det.
Tak, vegg og tak
Maystruyemo hjemlig design med en fuktig klut og en kost eller en kost. Bevæpnet med denne metoden, fjerne spindelvev i taket og i hjørnene av veggene. Tørk taklamper og lysekroner. Siterer orden i toppetasjen kjøkken dukkert under og gå til kjøkkenskap.
Kjøkken Skap
Spres med skap og panner, ulike enheter, apparater og spiselig prypasы.Udyvlyaemsya, som det viser seg, mange av oss alle på lager og revisjoner korn, pasta og krydder. Ingen angrer kaste i søppelsekker (at han var enig!) Alle produktene som har utløpt, kjøkken verktøy, bestikk og min tørk og apparater bare tørke av med en fuktig klut.
Tørk toppen av sidevegger og kjøkken skap støv sjenerøst krydret fett. For å lette kampen mot fett innskudd med oppvaskmiddel og svamp på en hard overflate. Nøyaktig hvor mye arbeid og bære inni skap. Tørke tørr vegg skap og hyller, litt oversette ånden og stoppe griner ditt syn på kjøkkenhette.
Ekstrakt og flislagt forkle
Vi tar ut av kjøkkenhette filter og suge den i varmt vann med skuremidler, og det mest på denne tiden ta hensyn til å trekke ut den svært flittig vidmyvayuchy det uunngåelig nalypayuscheho blanding av fett fra støv. Etter eksamen fra panseret, slår til flislagt forkle, frigjør overflaten av fliser av samme motstridende blanding som på tegningen.
Etter å ha jobbet med fett og skitt på panseret og fliser, solid børste rengjøre kjøkkenhette filter razmyakshey fettlag etter tørking og sett den til sin opprinnelige plass.
Tallerkener og bestikk
Alle skitne (og skitne) retter stablet i en vask, ikke glem å legge til et stort fjell av retter, gryter og kopper bestikk spisestue og kjøkken tilbehør.
Mer spesifikt beskrive prosessen er ikke nødvendig - alle mine retter, tørk og legg på plass i skinnende renhet skap og hyller.
Funn i en slik situasjon er tilstedeværelsen på kjøkkenet oppvaskmaskin, retter som bedre ikke vaske noen, selv de mest flittige husmor.
Stort kjøkken enheter
Dette er et kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn, gass eller elektrisk ovn. Kjøleskap frakobling, trekk den helt ut alle produktene vidbrakovuyemo skadet og utløpt uten anger sender dem i søpla. Mens kjøleaggregatet er tint, grundig og tørk tørke min mikrobølgeovn, stekeovn og komfyr, og deretter presentere ren og nedkjølt.
I konklusjonen, generell rengjøring vыdrayvaem å skinne vask, forlot feie gulvet og vask den grundig.
Rengjøring er ferdig, kjøkkenet lukter friskt og skinnende rent! Fra hva vi har, og velkommen!  
Hvordan du rengjør sølvSannsynligvis alle har minst en gjenstand som er laget av sølv (bestikk, smykke, etc.). Etter en stund pengene begynner å sverte eller anløpe og vi har spørsmålet: "Hvor rent er sølv produkt for å gi den tilbake tidligere glans? ". Tvert imot, er prosessen med å rense sølv smykker ikke så tidkrevende. Silver - et metall som gir seg veldig rent og også godt beholder sine egenskaper.
Silver kan anløpe og mørkere på ulike faktorer. Disse faktorene har sølv reaksjon med svovel eller svovel elementer, feil oppbevaring og individuelle egenskaper av organismen eier. For mange mennesker, er spørsmålet ofte hvorfor noen er sølv i mange år og det er fortsatt i sin opprinnelige form, mens andre påpeker at deres produkt blir mørkt svært raskt. Svaret er ikke så vanskelig. Det hele avhenger av hvor stor svovel eller nitrogen i svetten av en person. De menneskene som har forhøyede nivåer av nitrogen i svette, slitasje produkter for år, og de endrer ikke farge, men de med forhøyede nivåer av svovel svette raskt merke at deres sølvtøy begynner å mørkne. Og pluss til alt dette, spiller en betydelig rolle knyttet til sølv fartøy og miljøet der de bor.
Det er flere måter å rense sølvtøy om dem, og vi vil fortelle deg i denne artikkelen.
Hvordan du rengjør sølv ved hjelp av ammoniakk
Rengjøring sølv ammoniakk er den vanligste måten som ikke krever mye tid og tar ikke mye innsats. Alt du trenger er å gå på apoteket å kjøpe en 10% løsning av ammoniakk og suge produktet i denne løsningen i 10-15 minutter. Deretter bør man får et produkt fra oppløsningen, skyllet med vann og tørket.
Hvordan du rengjør sølv med svovelsyre
Denne fremgangsmåten anses å være rimelige, men for de som lett kan få svovelsyre eller det eksisterer. Du kan lage en løsning av svovelsyre fra et bilbatteri. Svovelsyre må fortynnes med vann, deretter en 10% løsning bør koke sølv produkt, fjerne og skyll den med vann.
Hvordan du rengjør sølv ved hjelp av sitronsyre
Denne metoden for rengjøring sølv er svært rimelig. Å rengjøre sølv produkt ved hjelp av sitronsyre, bør du ta en liter krukke og hell den i vannet, ca 0, 5-0, 7 liter. Så 100 g sitronsyre og hell i banken, da banken satt i et vannbad. Bend ene enden av kobbertråd på halsen av bankene og den andre enden (også buet) slippe det, vil det skade produktet og pakke det i løpet av renseprosessen. Kok i 15-30 minutter nødvendig produkt, og skyll med vann eller brus løsning.
Hvordan du rengjør sølv ved hjelp av brus
Til å rengjøre produktet med sølv hjelp brus, må du helle i en bolle 0, 5 liter vann og hell tilbake 1-2 ss natron. Alt dette er blandet og satt i brann. Når vannet koker, bør det kaste et stykke folie, som anvendes for koking. Etter folie og dyppe vårt produkt sølv, ca 15-20 sekunder og du kan få produktet og skyll med vann.

Hvordan du rengjør sølv ved hjelp av Coke

Selvfølgelig har denne metoden ikke blitt bekreftet, men mange hevder at hvis i 5-10 minutter i kokende sølv produkt Coca-Cola, effektivt hjelper det å fjerne mørk film med sølv.
Hvordan du rengjør sølv bruke salt
Å rengjøre sølv salt vi trenger kapasiteten der du kan helle 200 ml vann og en teskje salt, vi helle vann, bland og slippe denne løsningen vår sølv produkt i flere timer. Du kan også fremskynde prosessen og kok sølv i denne løsningen i 15-20 minutter. Vask deretter med vann.
Hvordan du rengjør sølv mekanisk
For å rengjøre sølv mekanisk inkluderer slike metoder, hvor mekaniske effekter på produktet bidrar til å fjerne mørk film på overflaten av sølv produkter. Selvfølgelig ville vi ikke ha slike dyr måte å rengjøre sølvtøy. Denne fremgangsmåte er ment av en fjerning under rengjøring liten overflatelaget, og denne fremgangsmåten være uten å skade overflaten er meget, meget vanskelig. Selvfølgelig vil de riper være usynlig, slik at det blotte øye ikke kan se dem, men det faktum av deres eksistens er ikke fornøyd.
Hvordan du rengjør sølv bruker leppestift
Noen hevder at hvis tannbørsten å sette på henne leppestift og polsk sølv produkt, vil det hjelpe ham til å kjøpe den tidligere syn. Selv om denne uttalelsen er relativ og ikke mye brukt.
Hvordan du rengjør sølv ved å bruke et viskelær
Denne metoden er ganske rimelig og enkel. Tross alt, er nesten hver tabell viskelær å slette blyant enkelt. Bruke viskelær kan være raskt og godt polert sølv produkt, men denne metoden er egnet for enkle ringer og sølvsmykker, men polsk flettet sølvkjede med viskelæret er svært vanskelig.
Hvordan du rengjør sølv bruker tannkrem
Igjen, denne måten som mange av dem er svært rimelig, så vel som tannkrem er i alle hjem. Dette er fordelen med denne fremgangsmåten, men også har den også en ulempe. Som jeg skrev tidligere, kan mekaniske effekter på produktet forårsake små riper, men det er ikke bra.
Hvordan du rengjør sølv ved hjelp av rengjøringsprodukter for sølv
Mange smykker butikker på salg er det en rekke verktøy for å rense sølv. Også, hevder produsenten at disse midlene vil ikke bare rene og skitne oksid film med sølv produkter, men også skape en spesiell beskyttende film på sølv produkt som er i stand til å beskytte den mot ondsinnede omkringliggende faktorer. Etter vår mening, den viktigste fordelen med slike verktøy - en dyp indre fred eieren av dette produktet, spesielt hvis det er dyrt for hans hjerte og øyne.  
Яндекс.Метрика