Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?
 Den stasjonære datamaskinen og et bakgrunnsbilde satt til oss, brukerne se mer enn noe annet i datamaskinen. Så ingen overraskelse at etter hvert vil endre kjedelig bakgrunn og sette ditt eget bilde på skrivebordet ditt. Heldigvis er det et stort utvalg av bakgrunnsbilder og bakgrunnsbilder av utmerket kvalitet rekke emner. Du kan selv sette nytt hver dag uten frykt for at det snart vil gå lei.
Finne mange nettsteder bakgrunnsbilder du vil ikke være vanskelig hvis du bruker en søkemotor for å skrive det som en forespørsel "tapet" eller noe sånt. Dvele ved dette problemet vi vil ikke. I stedet fortelle deg hvordan du kan sette et bilde på skrivebordet på ulike måter i de viktigste versjonene av operativsystemene Windows.
En enkel metode for operativsystemene Windows Vista og Windows 7

Klikk på bildet du ønsker å se sette som skrivebordsbakgrunn høyreklikk på hurtigmenyen, velg "Bruk som skrivebordsbakgrunn".
 Installere Windows XP kontrollpanel
 1.  Klikk "Start".
  I menyen, velg "Control Panel" og deretter "Display".
  I vinduet, klikk på "Desktop".
  Listen over tilgjengelige bilder velge en ny standard.
  Hvis du ønsker å sette et bilde som er lagret på harddisken din, i dette vinduet, klikk på "Browse" og velg det stedet hvor den ble plassert.
   Innstilling av bakgrunnsbildet på kontrollpanelet i Windows Vista og Windows 7
  1.  Klikk "Start".
   I menyen, velg "Control Panel".
   Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?

   Om kontrollpanelet under "Ledelse og personalisering" kjøre komponent "Endre skrivebordsbakgrunn".
   Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?

   Velg et nytt bilde av den standard skrivebordsbakgrunn, som ligger i mappen C: WindowsWebWallpaper.
   Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?

   I tilfeller der du ønsker å installere et bilde fra slike personlige bilder, eller reddet fra Internett tapet, klikk deretter "Browse" og naviger til bildet.
    Installasjons bilder direkte fra skrivebordet i Windows Vista og Windows 7
   1.  I ethvert område på skrivebordet, i tillegg til etiketter på den, gjør en høyre museklikk og velg menypunktet "Tilpass".
    Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?

    I det nye vinduet klikker du på linken "skrivebordsbakgrunn".
    Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?

    Et vindu konfigurasjon og oppsett skrivebordsbakgrunn. Jobbe med ham på samme måte som i metoden for å sette bakgrunnsbildet på kontrollpanelet for Windows Vista og Windows 7.
    Hvordan å sette et bilde på skrivebordet?

    Skrivebordsbakgrunn, hvis dimensjoner samsvarer ikke skjermoppløsningen datamaskinen, kan du prøve å justere plassering. Vi tilbyr tre alternativer for å sette belegg strekke bildet, flis og sted i sentrum. At de ikke fungerer og sette bildet ser stygg, deretter klippe det nettopp størrelsen på skjermen ved hjelp av noen bilderedigeringsprogram. For eksempel Photoshop.  
Hvordan trene deg selv til å bestille?
 Selvdisiplin - en svært nyttig kvalitet. Som barn, hver av oss foreldre å våkne opp om morgenen, hjalp å kle seg i barnehagen og samle koffert til skolen, minnet når du trenger en hårklipp, støv eller returnere bøker til biblioteket. Vokser opp, vi delegere oppgaver tekniske innretninger, vind alarm, gjøre notater påminnelse telefon. Men dette betyr ikke eliminere behovet for å opprettholde orden i hjemmet, på jobb og i næringslivet. Ingen vil gjøre for deg, men før eller senere må overvinne latskap. På hvor raskt dette skjer avhenger av suksess for mange tilfeller. Men viktigst av alt - selv vant til prosedyren, vil du lære hvordan du effektivt bruke og som et resultat spare mye tid vil gjøre det mye mer enn før. Uansett, begynner å få noen uforlignelige gleden av bestilling og riktigheten av de omkringliggende plass. Viktigheten og kompleksiteten av selv
 Selvorganisering, dvs. uavhengig organisasjon egen tid og personlige ressurser - konseptet er tvetydig. På den ene side, er evnen til å følge rutine tilfeller og tid, som tidligere innført, for uendelig lang tid. På den annen side, antyder denne egenskapen stor viljestyrke, kontrollere sin egen atferd og evne til å overvinne latskap og uvilje mot å tvinge deg selv til å gjøre hva du ikke vil. Slik selvdisiplin hvis blir en vane, sikrer full orden i alle fall. Men la oss innse det, heve det i er selv ikke lett, spesielt med vane. Derfor ville en fornuftig taktikk være å begynne å trene deg opp til å bestille hjemme, og deretter for å utvide disse prinsippene er nyttige for alle andre områder av livet.
 Vane av ordren - er ikke bare kjedelig plikt. Hvis du forstår det - en slags nøkkel til suksess i enhver bedrift, fra faglig aktivitet (rekkefølgen på dokumentene, rekkefølgen på skrivebordet og på kontoret) til innenlandsk detalj (rekkefølge på ting, gjorde TV-fjernkontrollen og nøklene til leiligheten ikke trenger å lete etter rundt huset). Venne meg til å bestille viktig for husmødre (ellers ikke være i stand til å gjøre det for å opprettholde komfort og renslighet) og studenter (i tid for å ta tester, ikke gå glipp av forelesningsnotater og ikke miste). Men først, master, dette er ikke bare nyttig, og faktisk nødvendig ferdighet sjekk at alle komponentene. Dermed vane av ordren er avhengig av:
 formål, dvs. ikke bare drømmer og ønsker, og bevisst intensjon;
 viljestyrke, det vil si evnen til å oppnå målet på tross av sin egen latskap;
 motivasjon, at disse argumentene for å hjelpe deg å overvinne hindringer på veien til målet;
 planlegging, dvs. tidlige tegne taktikk;
 vaner, er det nyttig å tilpasse de ferdigheter som kreves for å nå målet.
 Hver av disse egenskaper spiller en viktig rolle i den samlede rekkefølge. Derfor, hvis du fortsatt ikke har jobbet for å trene deg opp til å bestille, sjekke hvilke av disse alternativene du "lame". Trekke det, du automatisk forenkle et problem, og du kan bli vant til å bestille raskt.
 Hvordan heve selvdisiplin
 Så du har fast bestemt at rotet ingen plass i livet ditt. Dette rosverdig ideen kom opp - nå trenger å sette det ut i praksis. Kanskje den bølgen av entusiasme feide du gjøre dette enkelt. Vel, i så fall, du kan bare gratulere og ønske ikke lenger å gå fra den rette vei! Men folk flest å gjennomføre selv de mest riktige og fornuftige formål knyttet til omskolering og avvisning av gamle vaner, ha en prøve. Dette ville være mye enklere hvis du bruker noen triks. Hvis du raskt vil venne seg til å bestille, kan du prøve følgende metoder:
Hvordan trene deg selv til å bestille?
 1.  Lag en liste over ting du bør gjøre. Så du vil se og være i stand til å objektivt vurdere arbeidsmengden. Det er mulig at det vil være ikke så stor, som syntes å passere systematisk plan. Ser på listen og slette gjort elementer, vil du se hvor mye som er igjen å gjøre og når du kan slappe av.
   Hvis tross noen klar plan, kan du ikke sette mye tid til å vie tilfeller, kan du gå til nyttige aktiviteter minst en kort periode. For eksempel 20 minutter per time. Det trenger ikke bry enten fysisk eller mentalt. Men selv en mulig belastning vil bære positive resultater.
   For det første gjør at bekker ingen forsinkelse. For å gjøre dette må du bygge et hierarki av betydning tilfeller i seg selv bidra til å organisere tanker og planer. For eksempel, en kul dag du ikke kan forlate huset uten jakke, deretter sy det virket som knappen skal så snart som mulig. I mellomtiden kan Vask håndklær vente til en annen dag.
   Spre okkupasjonen av ulike slag på ulike dager i uken. Så kan du stille inn på "tema" for hver av dem og ingen oppstyr, ignorerer de andre. For eksempel, for å rense huset, kan du tørke støvet på mandag, tirsdag - vaske gulvet, på onsdag - en støvsuger for å rengjøre, torsdag - Vask vinduer, fredag ​​- ordne vask, lørdag - klapp vasket ting og søndag - med en følelse av prestasjon resten.
   Etter dette prinsippet aldri prøve å skylde alle tilfeller i nechlenorazdelnuyu haug. Uten systematisering de bare virke mer komplisert og "forferdelig", men også forstyrre hverandre, og hindre deg organisere dine handlinger. Som et resultat, og du ikke gjør halvparten av hva som ville ha kommet lett gitt klarhet. Også, finne i denne sammensurium og prøver å gjøre så mange på en gang, får du bare sliten mer enn normen, og i stedet for i morgen med nye krefter traff bakken kjører, vil komme til liv.
   Alle er forskjellige og mer imponert av noen bare motsatt taktikk: Velg en dag i uken, som vil være i stand til å vie tilfeller. Når det kommer til orden i huset, så i morgen på den fastsatte dagen begynne å arbeide. Ikke bli distrahert og stoppet ikke før til du er fornøyd med resultatet. Som en hyggelig bonus vil varme deg to fakta. Først vil denne dagen være like god grunn. Sekund, for en uke, kan du glemme den minst favoritt klassen.
  Hvordan trene deg selv til å bestille?

   Prøv å følge logikken i "tvert imot". Spesielt forestille seg hvor vanskelig det vil angres razgresti blokkeringer tilfeller der hver gang utsatt. Tiden flyr i denne modusen raskt, men jo lenger du drar, de store problemene har å forholde senere. Sammendrag av tapte forelesninger er mer klumpete, rotete klær i et skap rot alle stoler og bord i huset, hauger av dokumenter på skrivebordet stige til taket. Det er bedre å gjøre på en jevnlig basis og gradvis enn å ligge bein under åket av umulige oppgaver.
   Finn stimulans. Det kan være enten positiv (følelse av rightness som er, ros, etc.), eller negativ. For eksempel får en tradisjon gang i uken invitert til å besøke en venn, eller enda bedre - hennes mor eller svigermor / svigermor. For gjester som ikke kjenner deg sluts og ikke snublet over kullet, har du willy-Bulle på kvelden traff bakken kjører. Hvis besøk "revisor" vil være vanlig, med deres hjelp du indirekte og gradvis venne seg til å bestille.
   Psykologer sier at det å anskaffe nye vaner trenger 21 dager. Enkelt sagt, hvis innen tre uker vil du viljestyrke for å tvinge deg selv til å handle på en bestemt måte, etter denne perioden av handlingen kommer til automatisk og holde seg til det vil være lett. Derfor prøver å venne seg til bestillingen innen 21 dager til 22 dager, og ble overrasket over å se at utkastet for å bli din andre natur.
   Til ikke å bli vant til den rekkefølgen - ikke venne seg til sykdommen. Det er velkjent at ren, ikke hvor rent, men hvor ikke søppel. Cat Matroskin sa også at vi bør i det minste bli skitten. Generelt, begynner å venne seg til rekkefølgen av hva ikke skape forvirring rundt ham, uansett hva det gjelder. Betimelig sjekk og ikke la mindre "lovbrudd", straks henge jakken på skulderen hans, sette fjernkontrollen til TV på samme sted, vaske koppen fra kaffe selv før sediment på bunnen igjen skorpe.
   Og ikke glem at vi alle, uavhengig av hvilken type temperament og intelligens - å være sosial. Så mye for miljøet, selv om det ikke er opplagt innvirkning på bildet av din tanker, livsstil og holdning til ordre. Dette betyr slett ikke at du bør slutte umiddelbart kommunisere med søte ludder som i årevis har vært venner. Men samtidig er det nødvendig å omgi deg med mennesker som eksempel vil påvirke deg positivt. Det kan være lærere, idrettsutøvere eller interessant personlighet, hvis suksess er uatskillelig fra selvdisiplin.
   I en klemme, du kommer alltid til unnsetning motiverende filmer, inkludert dokumentarer og bøker om aktuelle temaer. Og interessant, strengt brukt litteratur som "Skolegang prosedyren for Dummies" er i denne sammenheng mindre effektive enn fiksjon, inspirerende til endringer i livet. Og det står at venne seg til ordren kan bare være hvis du virkelig ønsker det. Så lenge ikke noe ønske tok form inne, vil alle eksterne forsøk ender i fiasko. Så ta den riktige avgjørelsen og orden hadde kommet inn i livet ditt.  
Яндекс.Метрика