izytky - noe uten noe som i dag er en del av en forretningsmann. De bidra til å få nye nyttige kontakter i næringslivet og finne potensielle kunder. Denne lille detalj er viktig Wallet er en type virksomhet maskot.
 Det første jeg ser etter potensielle forretningspartnere - er utseendet på kortet. Overveiende positiv kommunikasjon er avhengig av hvordan det er innrammet. For å forberede en presentabel visittkort, trenger du et godt program for å lage visittkort.
 Denne artikkelen vil fortelle deg om nytten av "Master-kort." Med det vil du lære å lage et visittkort raskt og enkelt hjemme.
 Laste ned og sette malen
 Først må vi laste ned fra det offisielle nettstedet. Det vil ta 3-5 minutter av din tid, da fordelingen blir nødt til å lastes inn manuelt pakke ut. Dobbeltklikk på musa du åpner Setup Wizard - han vil hjelpe deg å installere komponenter på din PC. Men du trenger ikke miste tilgangen til det, plassere en snarvei på skrivebordet.
 Hvis du raskt vil lære hvordan du lager et visittkort i vedlegg "Master-kort"? Deretter starter redaktør og begynne å forberede layout fra bunnen av. Prosessen er enkel og verk basert på konverteringen er ferdig modell.
 For å få tilgang til en rik samling av maler, velger du "Fil» & gt; "Visittkort maler." Da vil du se den imponerende listen over alternativer innebygd innhold - bygging, skjønnhet, reiseliv, etc. Avhengig av området der du arbeider, kan du velge malen. Når det vises i programmet - skrive inn alle nødvendige data.
 En alternativ måte å lage visittkort - visittkort danner sitt eget mønster. For å gjøre dette, når du starter redaktøren du må klikke "Fil» & gt; "Nytt kort". I dialogboksen mal fylt på områder som type, format og størrelse. Vennligst fyll alle radene kontaktinformasjon. Deretter klikker du på "Next" -knappen.
Hvordan å lage et visittkort hjemme?

 Design og redigering visittkort
 Hvordan å lage en original kort - slik at det lett kan skilles fra de andre, og forbinder det med ditt navn? Dette vil bidra til kategorien "Design".
 Her kan du enkelt plukke opp interessant design. Hvis du skriver et visittkort fra bunnen av, ta vare på den vakre og harmonisk bakgrunn. Tror ikke trenger sofistikert ramme. Hvis du bestemmer deg for å begynne å jobbe på forhåndsdefinerte maler, du sannsynligvis bør forlate bakgrunnen kilde, men skriften kan endres.
 I tillegg tilbyr programmet en flott mulighet til å redigere oppsettet som helhet eller de enkelte elementene. For eksempel kan du legge til en fengende logo - med innebygd katalog eller fra ditt eget arkiv. Alle logoer i katalogen er delt inn i temaer, slik at du enkelt kan plukke opp interessant for deg. I logoer layout kan fortynnes med ulike figurer og bilder.
 Noen få ord bør sies om brukerdatabasen som inneholdt i "Master-kort." Poenget er at denne databasen lagrer all nødvendig informasjon om din bedrift og ansatte, som har en viss relevans til arbeidet. Disse er lagt til og fjernet ett museklikk. Dette er nyttig fordi du til enhver tid være i stand til å finne enkelte partnere.
Hvordan å lage et visittkort hjemme?

 Forberedelse layout konkluderte til print
 Så, hvis du mener at utformingen av visittkort er over, må du lagre prosjektet ved å trykke på "Fil» & gt; "Lagre prosjekt". Neste, det siste trinnet av - forbereder utformingen av kortene for å skrive ut.
 Først, tenk på hvor mange kort du trenger. Deretter åpner du "utskrift" og foreta de nødvendige innstillingene. I dette tilfellet, papirstørrelse, type tillatelse og antall kort per ark. For nøyaktig trim etter utskrift visittkort, må du installere spesielle markører beskjæring.
 Så vi fant ut hvordan å lage et visittkort hjemme. Klikke på "Skriv ut" og vente når alle visittkort er klar. Hvis du ikke har en skriver, kan du lagre oppsettet i enhver passende form og ta den til skriveren.
Hvordan å lage et visittkort hjemme?

 Skjermbilder av "universalkort" kan bli funnet på den offisielle nettsiden www.master-vizitok.ru.  
Hvordan å gi navn til kattunge gutt?
 Bodde i huset for en stund Kitty kvitt alle de andre, men det vil bringe noe mer verdifullt - lykke. Det er fylt med beroligende vibrasjoner murchanyya huset, opptar godstolen og kan lett vinne hjertene til alle medlemmer av husstanden. Alt vil endre seg, og i et par uker du ikke kan forestille deg hvordan du noensinne klarte deg uten dette miraklet. Men alt dette vil skje, men for nå må vi komme opp med nykommeren troverdighet. Og hvis du har noe klar standard - Vaska, Murzyk, Fluff eller tema - det er på tide å stoppe.
Det vil ta ganske lang tid, og babyen vil være ganske stor, godt vedlikeholdt og full av verdighet kotyskom. Jeg ringte Masik Toshe eller det vil ikke rangere.
Hvordan velge en anstendig navn for kjæledyret ditt? Det er et par ideer.
Du kan starte med hvordan kattungen er hvilken farge og grad puhnastosti. Det er viktig ikke å dvele ved den standard "Ginger, Fluff, Snowball", og viser fantasi og språkferdigheter. Hvit katt kan godt være Frost, marshmallows eller Lucius. Røde Shustrik for både appetittvekkende navn - fersken, appelsin, og noe patetisk, slik som Hefaistos (guden for ild). Men etter å ha bestemt seg for å gi det et navn til ære for Garfield tegneserie feit mann, være forberedt på overspising kjæledyret og fullstendig mangel på disiplin. Black Cat Svart eller kan kalles Morpheus. Listen fortsetter og fortsetter.
Forresten, kan du se på våre guiderasekatten navn for katter - det er slik en rekke alternativer som velger mer egnet du må jobbe.
En annen måte å nevne kjæledyret har tilbudt den verdensberømte finansmannen Bodø Schaeffer. Hans hund heter Penger - penger. Selv om det ikke er et standardnavn av et kjæledyr, en god idé: Hvorfor roper du penger, og de umiddelbart med stor glede for deg som kjører. Slik at katten din kan godt være penger navn - Dollar, vil Pound, og Mani være bra. I tillegg til penger, kan du gi navnet på katten i drømmene dine. Ønsker du å studere ved Oxford, kjøpe en Ferrari eller erobre Everest? Kit for å hjelpe deg!
Navn katt kan være relatert til dine interesser eller hobbyer. En ekte programmerer katt bør ringe Pascal widget og kanskje Linux. Katt filosof kan være et konsept, gnostikerne og selv Paracelsus og fotballfan vil kalle katt som heter favorittlag.
Men det er navn som katter bedre ikke å ringe. Først er det alle slags forbannelser og fornærmelser bare ord. Selv om du tror det er bare et sett med lyder, og til slutt katten ikke forstår betydningen av ord, over tid vil du finne at Sibenik, mobbe eller Merzavchyk finne relevante egenskaper. Så ta deg tid til å lure på egen innsikt. Navn avgjør skjebnen.
En annen kategori av navnene fra å motstå - de som kan bli misforstått andre. For eksempel, uansett hvor røde katten din ikke liker, og ikke ville passe ham im'yachko hvis du begynner å lete etter et kjæledyr rope "Brann! "Naboer er usannsynlig å sette pris på kreativitet i planleggingen. Og uttrykket "Det er et kjøkken Heroin, bære dem inn i rommet" - kan forårsake genuin interesse blant polititjenestemenn. Så denne typen nyanser også verdt å vurdere.
Forresten, de beste kattene svare på navnene, som har en piping og hvesende lyder.
Oh, og til slutt beskrive hvordan deres katt som heter kjendiser. Kanskje noen av disse navnene, og du liker det. Katt Mark Twain kalte Abner, og Ernest Hemingway kalt pet Bro. I katt Freddie Mercury var klengenavnet Goliat. En av kattene John Lennon hadde på seg den stolte navnet Pepper og den andre - Elvis. En katt heter Eminem Tiger (Tiger).
Hvilket navn du velger for kattungen, så lenge de likte eieren og han frivillig gikk til samtalen. Hvis katten hardnakket nekter å svare på ulike kallenavn som du har valgt for det, bedre å forlate den i favør av at ha kjæledyr smak.
Å finne katalogen kattenavn kan bruke linkene nedenfor. Brevet refererer til en data tilsvarer de første brev kallenavn.
 A | B | U | R | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | Om | Q
| R | C | T | U | V | X | U | V | W | Y | Z | I  
 Alle som arbeider vet hvor viktig tid til å spise. Hva gjør du hvis i nærhet er det ingen kafé og ingen kantine? Svaret er enkelt: ta med mat hjemmefra. Men hva du skal ha? Den beste løsningen - kjøpe en praktisk beholder. I disse tankene kan lagre mat hjemme er veldig behagelig. Men at mat er holdt i lager alle sine egenskaper, er det viktig å gjøre det riktige valget.
Hvordan velge en god container for lagring?

 Avtale


 For å starte, bestemme om oppnevnelsen av beholderen. Her er poeng å ta hensyn til:
 •  Hva ønsker du å lagre i en container? For eksempel kan mange arter av små bulkvarer lagres i beholdere (fortrinnsvis mørke) med lokket tett lukket. Og for noen, men trenger luft. Andre i åpen tilgang på oksygen forgjengelig.

 •  Planlegger du å flytte beholderen (for eksempel bære på jobb)? Hvis så, husk at bevegelsen økt risiko for skade, så skjøre materialer i dette tilfellet er kontraindisert.

 •  Hvor vil lagre mat? I kjøleskapet eller i vesken din?

 •  Har du tenkt å varme maten i en container i mikrobølgeovnen? Ikke alle materialene kan tåle virkningen av mikrobølger. Noen kan smelte, og andre, selv eksplodere. Enheten vil sikkert bli bortskjemt.

 •  Hvor mange ganger du bruker en container? For eksempel, mange praktiske beholderen etter bruk rett og slett kastes.

 •  Det er nødvendig at maten beholder viss temperatur?

 •  Materialer


   Mat lagercontainere er laget av forskjellige materialer. Her er noen mulige typer:
 •  Plastbeholdere i dag er sannsynligvis den mest populære. De er lette, enkle å bruke og praktisk. Prisen på slike produkter er lav, som også alltid tiltrekker kjøpere. Men, til tross for alle de åpenbare fordeler, er det noen fallgruver. Først, hvis plasten er defekt eller ikke beregnet for oppbevaring av mat, kan det til slutt (eller umiddelbart begynne å avgi skadelige forbindelser (fordi dette materialet er laget av raffinerte petroleumsprodukter). Deretter lagringskapasitet i slike matvarer kan være farlig for helsen. Hvis beholderen er beregnet for oppbevaring av mat, så det må være et tegn på at bildet er en gaffel og et glass. Hvis du så et bilde krysset gaffel og glass, kan en slik kapasitet brukes til andre formål, men ikke for oppbevaring av mat. Også, hvis du ønsker å varme opp mat containere i mikrobølgeovn, deretter undersøke emballasjen container og finne informasjon som det kan brukes til slike formål. Og husk at plast kan bli ødelagt på grunn av aggressive komponenter av enkelte produkter. 

 •  Glassbeholdere er ansett som den sikreste. Glass tåle ethvert miljø, så det kan spare noe. Denne beholderen kan uten anger sende i en mikrobølgeovn. Men denne kapasiteten bør være forsiktige, så det er ganske skjør og kan bryte, noe som gjør det praktisk talt umulig å bruke den til å lagre forretningslunsjer. For det første er en beholder ganske tunge, og for det andre kan den bryte posen. Tredje, væsker kan flyte. I glasset kan lagres frokostblandinger, kjeks og mer. Prisen på slike beholdere, forresten, mye.

 •  Metallbeholdere. Kanskje mange er nå presentert seg blikkbokser som våre mødre og bestemødre holdt godteri, kjeks og frokostblandinger. I dag fant følgende vil være vanskelig, men du kan kjøpe en hendig og lett metallbeholder med et plastlokk. Det er mulig å bake noe i ovnen og straks ta med lokk. Lettvint og praktisk. Men ikke prøv å sette beholderen i mikrobølgeovnen! Kostnaden for denne beholderen er gjennomsnittlig.

 •  Silikon også brukes til å lage beholdere for oppbevaring av mat. Dette materialet er lett, veldig holdbar, allergivennlige og ufarlig. Splitte det umulig lokket er tett, noe som sikrer tetthet. I mikrobølgeovn kan den også brukes som varmebestandig og tåler nesten enhver temperatur.

 •  Disponibel eller gjenbrukes?


   Hvis du foretrekker å bruke beholderen etter kast, vil engangsbeholdere være for deg en virkelig finne. De er laget av tynn plast. Dette materialet er svært deformerte mekaniske effekter og kan også sprekke, slik at flytende produkter er bedre ikke å holde.
  Hvordan velge en god container for lagring?

   I tillegg er ofte tilstøtende beskyttelseshetten, noe som resulterer i den. Men slike beholdere er enkelt og billig. Men ikke prøv å vaske dem og gjenbruk! Det er ikke så bra (etter vask dårligere kvalitet) og til og med farlig (sannsynlig skadelig avdamping av varme, vann og andre faktorer).

   Shape


   Formen er også viktig. Det hele avhenger av dine personlige preferanser og bekvemmelighet. Noen bedre spare og å bringe mat i rektangulære beholdere, andre foretrekker runde. Noen Beholderne er laget i form av produkter, som er designet for lagring (kalt Sandwich og sandwich containere).

   Flere funksjoner


   Hvordan velge en lagringsplass container som ville være komfortabel, og selv gikk på holdbarheten på mat? Ta hensyn til følgende tilleggsfunksjoner:
 •  Vakuumbeholdere i lokket med et hull i ventilen. Fordi den kan fjernes fra beholderen luften absolutt forlenge oppbevaring av mat (mat raskt oksydere og begynner å forsvinne under påvirkning av oksygen). Luften inne kan fjernes ved å klikke på knappen og den påfølgende lukking av ventilen. Men det kan brukes en pumpe som inngår i settet. De fleste av disse pumpene operere på batterier.

 •  Sammenleggbare beholdere er kompakte og allsidige. Om ønsket kapasitet kan brettes og brukes til å lagre mindre volum produkter. Skapet slik container tar ikke opp mye plass.

 •  Hvis du skulle glemme da satt i en container produkt, du trenger bare å kjøpe container med den dato som er angitt på omslaget. Sette nødvendige antall og måned du vil lett forstå hvor lenge er maten i beholderne.

 •  Kapasiteten kan være på flere avdelinger for ulike retter.

 •  Castle på coveret redde deg fra søl og uautorisert åpning.

 •  Varmefunksjon vil nyte varme måltider når som helst og hvor som helst.

 •  Nyttige tips


  Hvordan velge en god container for lagring?

   Et par nyttige tips til kunder:
 •  Ta en titt på dekselet. Det skal sitte tett til kapasitet.

 •  Undersøke informasjonen på pakken. Det må være både produksjon og anbefalinger om bruk og stell.

 •  Det er bedre å stole på i påviste produsenter.

 •  Prisen kan variere fra 50 rubler til 300-400 rubler per container (alt avhenger av funksjonene og konfigurasjon), men for lavt det bør ikke være (sannsynligvis en dårlig kvalitet falske).

 •  Hvis du lagrer mange produkter, er det best å kjøpe sett. Det er enklere og mer lønnsomt. De kan inneholde beholdere av forskjellige former og størrelser.

 •  La maten holdes lengre og mister ikke sine egenskaper!  
  Яндекс.Метрика