Snart kommer sommeren, noe som betyr at vi vil angripe alle typer insekter. Noen av dem bite, noe som er veldig, veldig frustrerende. Slik beskytter du deg mot disse skadedyr? Heldigvis, i dag i hvilken som helst butikk kan du finne spesialverktøy - repellents. Og som de velger? Hvordan bruke det? Vi vil forstå!

 Hva er det?


 Hva repellents? Dette er et felles navn for alle midler for beskyttelse mot ulike insekter: mygg fra midd, veggdyr, fluer, møll videre og så videre. Disse midlene brukes til å drepe skadedyr, men bare for å skremme dem, så naturvernere kan være lett.
Hva repellents og hvordan de hjelper fra flått og mygg?

 Måter å påvirke slike verktøy kan være forskjellig. For eksempel, en drifts i olfactory organer og motvirke ved hjelp upassende for insekter lukte. Andre påvirker de auditive organer og simulere ulike insekter er bare tilgjengelige skremmende lyder. En tredje akt direkte på kontakt.

 Hvordan velger jeg?


 Hvordan velge en frastøtende? Når du velger bør ta hensyn til flere viktige punkter. La oss se på hver av dem.

 Hvem beskytte?


 Funds kan beskytte mot ulike typer insekter. For eksempel, noen forferdelig bare for mygg og annen beskyttelse mot flått, mygg noen innvirkning. Det finnes også kombinerte midler som gir beskyttelse mot flere insektarter. Dessuten kan du finne nesten universell måte de vil skremme noen "drittsekk" som tør å fly opp til deg og bestemmer seg for å bite.

 Læring lager


 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe myggmiddel, vil du sikkert undersøke dens sammensetning. Spesiell oppmerksomhet bør studeres inn hvis du ønsker å håndtere barnets midler. Vi bør også nevne at ikke alle midler som er godkjent for bruk hos barn.
Hva repellents og hvordan de hjelper fra flått og mygg?

 På pakken vil du finne informasjon om det. Babyer under ett år kan ikke være praktisk talt ingenting, siden du kan finne frastøtende, tillates bare ett år. Også på salg er verktøy som kan brukes fra 3 år. Vanlige voksne repellents ofte egnet for barn over 6 år gammel, men bedre sjekke dette ved å studere instruksjonene for bruk.

 Så hva kan være en del av insektmidler?


 •  Dietylftalat (forkortet DEET). Denne komponenten brukes oftest. Det er billig og svært effektiv. Men det er en stor fallgruve. Dette stoffet er giftig og kan være skadelig for helsen. Barn er ikke egnede midler nøyaktig, men du bør være forsiktig og voksne. Meninger av leger og forskere om emnet noe uenig, men for eksempel i USA og Europa på følgende er en indikasjon på at de kan bare brukes til klær, og barn under 6 år midler er kontraindisert hos denne gruppen. For gravide DEET er også farlig fordi det kan føre til spontanabort eller foster patologi. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil, husker du reglene for bruken. Sett det i små mengder, og bare i klær, men ikke huden.

 •  Alkohol. Den blir brukt som en basis (ikke alltid). Faktisk er denne komponenten trygt, men det kan irritere sensitiv hud også.

 •  Pyretroider. Slike stoffer er også effektivt beskytter mot insekter. Men de er farlige bare insekter, men ufarlig for mennesker.

 •  Essensielle oljer. Vanligvis, de beste naturlige ingredienser siden de er mindre skadelig enn syntetiske eller kjemisk.

 •  Brukte andre hjelpe komponenter.

 •  Grad av beskyttelse


   Hvor godt og hvor lenge vil beskytte bilen? Det avhenger av konsentrasjonen av den aktive substans. Dermed, hvis det er 30-40%, kan du være rolig så mye som 5 timer etter påføring. Ved en konsentrasjon på omtrent 25% for å glemme insekter i tre timer. Hvis konsentrasjonen er bare 10%, vil verktøyet beskytte et par timer, ikke lenger.
  Hva repellents og hvordan de hjelper fra flått og mygg?

   Metode for produksjon


   Hva er midler i form av utgivelsen? Vi liste dem:
 •  Kremer og salver. Disse verktøyene brukes bare til huden. Dette er flott som en varm, mange iført avslørende klær, og hele kroppen er utsatt for bitt. Men det er noen ulemper. For det første kan mange fete kremer og sette merker på klær og forårsake ubehag etter søknad. For det andre kan noen insekter bite selv gjennom klær.

 •  Lotion er også påføres huden og absorberes raskere og bedre enn kremer.

 •  Blyanter. Det er ikke veldig praktisk, som brukes lang vei.

 •  Spray. Han har også brukt det meste til huden når den brukes til klær kan forbli spor.

 •  Aerosol. Dette betyr praktisk spray, det kan brukes på klær, hår, omkringliggende stedene. Det er veldig praktisk og praktisk.

 •  Spiraler. Dette alternativet er best for sammenkomster på gaten i et stort selskap. Spiral og antent ulmende dannet duft avskrekker insekter. Men disse repellents røyk og ubehagelig lukt.

 •  Fumigator. Fumigator er en oppvarmingsinnretning, som er satt inn i platen med en aktiv substans. Ved oppvarming stoffet fordamper og sprer seg til rommet. Bruk disse midler kan bare hus og leiligheter.

 •  Ultralyd frastøtende. Dette betyr trygg for mennesker, men helt avskrekker myggen. Det gjør lyder, som PIP male, i henhold til fare. Bare hunner bite, og de hørte alarmen, sikkert fratre.

 •  Klut impregnert med væske. De kan tørke kroppen.

 •  Kvalitet


   Å vurdere kvaliteten, inspisere emballasjen. Den bør inneholde informasjon om sertifisering av kvalitetsstandarder. Hvis merket er "Godkjent Brain", så er det bedre å kjøpe en frastøtende.
   Videre bør det gi preferanse til en populær måte å ha en uklanderlig omdømme og utprøvd beste side.

   Hvor kan jeg kjøpe? Hvor mye?


   Kjøpe de beste insektmidler i apotek eller i store butikker. I kiosker og paviljonger kjeller og markedene kan bli solgt falske eller lav kvalitet varer som har utløpt.
  Hva repellents og hvordan de hjelper fra flått og mygg?

   Prisen på slikt utstyr kan variere 50-70 til 300-500 rubler og mer. Alt avhenger av sammensetningen av produsent og type frastøtende.

   Hvordan å bruke?


   Noen grunnleggende regler:
 •  For å unngå uønsket reaksjon betyr test på et lite område av huden (eller for en kort tid når fumigators).

 •  Ikke gni på huden krem, bruke dem til overflaten.

 •  Unngå området rundt øynene, munn og nese.

 •  Ikke legg verktøyet på skadet hud.

 •  Hands of barnet det er bedre ikke å håndtere, fordi han kan trekke dem inn i munnen hans.

 •  Gjelder ikke store mengder behandling og ikke gjenta for ofte, slik at du kan bli forgiftet.

 •  Bruk myggmidler bare når den virkelige trusselen er i direkte kontakt med insekter, snarere enn "just in case".

 •  Ved frastøtende klær fortsetter å være aktive i en eller to uker (når det er vått aktiviteten avtar, slutter vask).

 •  Etter å ha kommet hjem betyr nødvendigvis vaske med såpe og vann forbli på huden i lang tid det bør ikke.

 •  La insektene ikke bry deg og din familie!  
  Planlegging rengjøring. Secrets av riktig renhold

   SLIK GJØR RENGJØRING?


   Trinn 1


   Først av alt må du lage en liste over alle saker Rengjøring - fra de minste til de mest arbeidskrevende, for eksempel vaske, vinduer, speil, gulv, vaske vegger og tak, bad, toalett, vask, rist gulv, tepper støvsugd, børste bort støvet fra møbler, spredt ut ting på sin plass, for å ordne bøker om kjæledyr ren, og så videre. n. Kort sagt, vil listen trolig være svært lang, men likevel ikke hastverk med å fortvile.

   Trinn 2


   For en komplett liste, velger du først arbeidene som skal gjøres hver dag; så de som må forholde seg til hver uke eller flere ganger i uken; så de som er knyttet til generell rengjøring (1 tilbringe det hver 1-2 måneder, og i noen tilfeller mindre). Når du putter tre separat liste, vil du se at alt er ikke håpløst.

   Trinn 3


   I listen over daglige saker spesifisere hvilke av hjemmet kan være din følgesvenn i dem, for eksempel, hadde hvert familiemedlem en seng fjerner henne klærne og setter på plass, gjør mannen avfall, eldste datter rydder opp etter hans favoritt katt, og så videre. P. Som et resultat av fordelingen av dine daglige saker er, si, vaske, tørke spisebord, utenom gjøre flat med det formål å spre noen ting i sine steder (sko - på hyller, magasiner - på stuebordet bok - en bokhylle, og så videre. s.). Det siste punktet kan unngås hvis vant seg selv og krever sitt hjem hele veien til umiddelbart returnere til sine plasser. Kan fortsatt noen små ting, fordi rengjøring - individuell konsept for hvert hus og hver familie.

   Trinn 4


   Fikk din del av de daglige gjøremål Rengjøring dividere med de du gjøre om natten, og de som satt i morgen. I denne tilnærmingen, vil daglig rengjøring ta deg til totalt min. 20 til 30 eller enda mindre.

   Trinn 5


   Så gå til den ukentlige business. Vurdere den andre listen og distribuere alle ting ved dagen. Samtidig, må du huske på at hvor mange ganger i uken bør rydde opp. For eksempel bør våt rengjøring av gulv gjøres en gang hver 2-3 dager. (Hvis det er små barn, rengjøring gulvet bør være daglig og dermed passere på den første listen. Dust tørke overflaten av møbler som sin akkumulering, men minst en gang per uke.
   Støvsuging bør gjøres i gjennomsnitt hver 2-3 dager. Andre tilfeller, som for eksempel tørke vinduskarmer, persienner, dører, renhold bærere spor, vaske badekar, vasker, ovner og andre følger med en slik frekvens at du tror er nødvendig. Når du har en liste over oppgaver for en uke og angi frekvensen av sin trening, bestemme selv hvordan du gjør en rasjonell plan. Det er to alternativer:
   • Alle ting som kan gjøres en gang per uke tidsplan for start og krever mer repetisjon en gang jevnt fordelt på alle dager i uken;
   • Alle saker fordeler seg jevnt på alle dager i uken.
   Hvilken versjon av stopp avhenger av hvordan du foretrekker. Hvis du er veldig sliten på jobb og om natten trenger du en ferie, velge det første. Hvis du heller ønsker å losse helgen og på kveldene du har nok strøm, foretrekker den andre. I kompilering ukentlig rengjøring tidsplan ikke glem om hans assistenter.

   Trinn 6


   Endelig er våren renhold. Hvor ofte er det nødvendig for deg. Du kan gjøre det tradisjonelt - en gang i 1-2 måneder, men hvis du har lagt inn i det ukentlig rengjøring tidsplan og huset ditt er rent og ryddig, kan den generelle rengjøringen utføres to ganger i året - vår og høst, fordi, faktisk, er det mulig å fullføre at du ikke gjør det med jevne mellomrom. Det er best å ta det i første halvdel av en helg. Det bør ta hele familien, og på kvelden samme dag hyggelig ferie tidsplan, uansett kom til å smake på alle hjemmelaget.  
  Яндекс.Метрика