Hvordan du rengjør en hvit skinnpose
 Hvit skinnpose - det er alltid veldig hyggelig og elegant. Men det er i dette tilbehøret er en stor ulempe - rask forurensning og dens tilhørende tap av skjønnhet. Selvfølgelig, vil denne vesken beskytte og gi næring, behandle det veldig forsiktig og nøyaktig. Det på posen forurensning bør ikke bli grunn til panikk, fordi du kan rense dem, hvorfor det er forskjellige måter.
 For å begynne, bare å fjerne skitt fra hvite poser. For å gjøre dette, ta en liten bolle og hell den i varmt vann som en litt flytende såpe oppløse. I den resulterende løsningen fuktet klut, klem det litt å fukte og tørke posen. Dersom forurensningen er veldig sterk, kan du gjenta prosedyren igjen. For ytelsesforbedring løsning er lagt til det litt ammoniakk.
 Når den første rengjøringen er ferdig, gjentatte ganger tørke ren med en fuktig klut pose og tørk så at det ikke var en skilsmisse.
 Når posen tørker, videre til ytterligere rengjøring. Hvordan du rengjør en hvit skinnpose, bør velges avhengig av graden av tilsmussing. Du kan prøve så vaskemiddel vanlig kumelk. Ta en beholder med melk bomullspinne. Fukte den i melk og tørk av flekken. Hvis svært skitten tampong, erstatte den med en ny. Denne prosedyre gjentas flere ganger. Alternativt kan du fortynne en eggehviter i et glass melk, slått av en gaffel. Og denne blandingen til å tørke skitt steder på en hvit skinnpung.
 God rengjøringseffekt bruker lakserolje. Det skal gnis inn i huden. Castor olje gir en beskyttende effekt og forfriskende farge poser.
 Butikkene selger spesialverktøy utviklet for å ta vare på skinnmøbler i hvitt. De kan også bli assistenter ved rengjøring hvite poser. Men ikke bare la verktøyet i aksjon. For å starte, gjennomføre en liten test. Væske eller spray som ble kjøpt, teste et lite synlig sted på posen. Hvis alt går greit, deretter instruksjonen prosessen all bag. Lær vil få nødvendig beskyttelse og mindre forurensende. Egnet til disse formålene og gjennomsiktig sko. Når kremen er absorbert, tørk posen med en tørr klut.
 Du kan ofte se råd om zamaschuvannya flekker på en hvit pose som bruker tannkrem eller pulver. Men det bør ikke gjøre. Se denne maske er minst uestetisk.
 Redd for forurensning på en hvit skinnpung er ikke nødvendig. Det finnes måter og metoder for å rense det. Men unn deg en stilig motetilbehør og slett uakseptabelt!  
Hvordan du rengjør en mink pels hjemme?
 Mink pels - ikke bare klesplagg, er det også en uunnværlig egenskap av flotte kvinner. Myk og glitrende pels beskytter elskerinnen til vinterkulda og trekker beundrende blikk. Verdt mink billig, ser fantastisk - ikke overraskende at med en slik pels nøye ivaretatt og holde den på alle måter. Men selv i høy nøyaktighet klær kan bli skitten eller potmyanity med tiden. Til pels igjen spilt i solen, må du rengjøre strøk. Bære den til renseri og undervise en pen sum, selvfølgelig, gjør jeg ikke. Så kommer spørsmålet: hvordan du rengjør en mink pels hjemme.
Hva kan jeg si? Når nykommeren pelsen plutselig dukker opp forrædersk spot, knapt verdt risikoen og gni den med sagflis bensin som anbefalt "håndverkere" og gratis rådgivere. Hvis vertinne strøk smarte nok til ikke å drive selvstendig handling, og finne de beste renseriene i byen med kvalifiserte medarbeidere og gode anmeldelser, vil produktet bli frelst.
 Renseri
Ren mink pels er hjemme alene og bare hvis det er veldig lite forurensning, for eksempel produkt støvete og mistet glansen.
For å takle dette, trenger vi talkum. Pelsen skal spre seg ut på et flatt underlag og strø litt talkum, deretter forsiktig gni pels hender (bedre sette dette rene bomullshansker). Deretter forsiktig riste talkum pels. Prosedyren kan gjentas.
Ikke forsøk å erstatte talkum og stivelse, mel eller bygg. Så du kan ødelegge pelsen, muligens, matrester mellom fibrene tiltrekker insekter (samme mol) eller namoknuvshy podtayavshyh av snøflak begynne å svekkes - neppe til fordel for en dyr pels. Selv om sannsynligheten for et slikt utfall er ikke for mye å risikere neppe verdt det.
 Våt rengjøring
Hvis du bestemmer deg for fuktighet rensing deg fra å bruke sterke vaskemidler. Det er bedre å foretrekke baby shampoo adskilt fra vann. Først prøve løsningen i et lite område som ikke er synlig - på baksiden av kragen, for eksempel. Hvis alt er i orden, kan du begynne å rense hele pelsen. Du må henge den på hengeren. Nå forsiktig bruke et skum pad og deretter holde den ren, tørr klut. Hold væske kontakt med hud "- kan bare ren lur. Når ferdig med rengjøringen, la tørke pelsen godt, bare ikke ønsker å forlate det tørre batterier eller nær en varmekilde.
Uansett hvor stort ønske om å rydde huset frakk, hvis du har selv den minste tvil i suksessen til denne bedriften, er det bedre å referere til renseri. Det er ingen risiko - Moderne teknologi tillater rengjøring for å være sikker på at du lagrer dine hårete eiendom.  
Hva drømme rotter

 Visjonen om en drøm rotte kan være en god prediktor og dårlig. Først av alt, kan dyret symboliserer tilstedeværelse nær deg forrædere. Det bør spørre deg selv om du tilhører noen dårlig eller kanskje forrådte folk som er nær deg. En analyse av sine handlinger, og følge andres handlinger, ikke la deg bruke. Prøv ikke å ta alle og ikke bli et offer i hendene på andre.

 Kanskje dyret ønsker å vise deg alle de kvaliteter som du hater i deg selv og de vises i drømmen. Du må nøye undersøke alle dine dårlige side, som dukket opp i søvne. Når du bli bevisst sitt potensial for fremtiden. Elsk deg selv for alle lovbrudd.


 Hvordan du kan beskytte deg selv fra søvn, å drømme hva en rotte?


 Hvis du krypende dyr, forventer suksess i kjærlighetsforhold. For å unngå problemer bære med seg et lite stykke ost.
 Hvis dyret er dødt, så du er misunnelig. For å unngå uønskede virkninger på venstre fot bærer en gullkjede og pendant.
 For russisk drøm, drømmen om rotte - som betyr tap av ting. Hvis mange rotter i en drøm, vil det føre til krangler med sine kjære. Døde dyr - for å vinne utfordringer.
Hva drømme rotter


 Hva rotte drømme live?


 Levende dyr betyr en hemmelig fiende under dekke av en venn. Så du bør være forsiktig.
 Hvis du ønsker å vite hva en kvinne drømmer om rotter, slik drøm sett en gift kvinne, sannsynligvis betyr skandaler mann. Drømmen om ugifte jenter vil føre til et vellykket ekteskap.
 Farge og aktiviteten til dyrene er også av stor betydning. Rotte om Dream stort kan bety sjalusi kommer fra fiender som prøver å skade deg på alle måter. Søvn rotte grå menes endringer i viktige saker. Tolkning advarer deg om at noen nær kan gjøre deg stygg.
 Å drømme om en rotte i huset på Miller drøm betyr en kamp med naboer og krangler med kolleger.
 For godhet drøm rotte vil føre til velstand og trivsel av familien. Husdyr bringe mye glede.
 Hvis du har sett mye av rotter i en drøm - et tegn på at det er nødvendig å betale mer oppmerksomhet til deres avlinger og høsting, kan crop-spising rotter skade deg enestående.
 Spørsmålet, hva drømme rotter kan også snakke om gode endringer i mitt personlige liv.
 Dette vil sove i det nye livet av en ung mann eller ung kvinne. Dette vil bringe inn i livet ditt mange lykkelige stunder. Kanskje snart vil du bli invitert til å feire bryllupet feiring. Schuryk for menn betyr at han vil finne en god og flittig elskerinne i huset hans.
Hva drømme rotter


 Hvis rotter drømme: hva er det?


 Animal møkk indikerer den menneskelige sjel, at han hadde gjort tidligere. Det kan være liten eller ugagn av styggheter og bedrag små.
 Generelt bringer dyret tårer. Denne drømmen forutsier mye av bedrag og svik. Animal bringer uflaks, ødelegger hjem, eiendom og spoils spiser innhøsting. Hvis du drømmer om en drøm, så mest sannsynlig vil du snart bli kjent med din fiende selv.
 Denne dårlig tegn gitt vår underbevissthet grunn. En person bør snarest analysere situasjonen, venner og familie rundt for å prøve å beskytte seg mot skade. Det antas at hvis drømmen drømmer på helligdager, så det vil gå i oppfyllelse mye raskere.
Hva drømme rotter

Hvordan å legge vekt i Word
 I ordene til en berømt klassisk, russisk stor og kraftig. I tillegg er det svært variert og enkelte ord det kan helt endre sin mening når du flytter til en annen aksent vokaler. Å eliminere tvetydig tolkning av disse ordene, ville det være svært nyttig å kunne etablere den nødvendige vekt på brevet når du skriver i Word. De færreste vet at muligheten han har.
 Metode 1  Den enkleste måten å aksent i Word er at etter sjokket vokalen skrive fire siffer 0300 eller 0301 som viser de riktige aksenttegn, og bruke tastatursnarveien Alt + X. 0301 tallene vil bli erstattet av den vanlige vekt ledet oss med betinget øvre høyre hjørne i den betingede nederst til venstre og 0300 på sin omvendt alternativ som er betinget av at det øverste venstre hjørne til nedre høyre betinget.
Hvordan å legge vekt i Word

Hvordan å legge vekt i Word

Hvordan å legge vekt i Word

Denne metoden har blitt testet i Microsoft Word 2003. Andre versjoner av Word-tall som legges inn i vokalen, som legger vekt.
 Metode 2
Hvis du legger vekt på å bruke "hurtigtaster" for en eller annen grunn ikke fungerer kan vi legge vekt litt annen måte.
I skrevet ord som satt markøren etter en vokal, noe som er nødvendig for å etablere stress.
I toppmenyen gå til neste bane "Insert" - ". Symbol"
Hvordan å legge vekt i Word

I navnet til "Symbol" velg still av "United dyakr. tegn. "
Hvordan å legge vekt i Word

Aksent - en spesiell språklige symboler som indikerer hvilke tegn de leser en flott måte fra de bokstavene som ikke inneholder disse tegnene.
Velg ønsket tegn eller manuelt for rask søkeboksen markering nabyryte 0300 eller 0301 avhengig av konsentrasjonen av hvilken type du vil installere, og klikk "Lim inn". Lukk vinduet ved å klikke på "Close" og sørge for at vekten ligger på den tilsvarende bokstaven.
Hvordan å legge vekt i Word

Sletter vekt som en vanlig karakter. Markøren er satt etter sjokkbrev og slettetasten trykkes. For enkel plassering av aksenter at hver gang ikke utføre mange repeterende skritt, kan du lage en makro og gjøre symbolet til verktøylinjen for enkel tilgang til det.  
Яндекс.Метрика