Hvordan å legge på bordetNoen ferie er komplett uten et måltid. Hver eier tilhører dekke godt bord med deilig mat. I tillegg er det nødvendig å vite om hvordan du riktig og vakkert legge på bordet for gjester.
Dekker bord bør ikke være for vanskelig det tjene en. Bestikk i dag ansett spisestue etikette ved som skapte alle fasiliteter for måltider for gjester og verter å være vert hjem.
Om duk
Hvite duker anses svært høytidelig. Så for underholdende hjemme, kan du bare bruke lyse nyanser. For underholdende og nesten perfekt egnet klut dyp tone. For eksempel, blå, grønn, burgunder. Velge en duk på bordet, ta hensyn til sin størrelse. I henhold til design og эtyketnыm regler duk bør henger ned fra bordet for ikke mer enn tjue eller tretti centimeter.
Bestikk
La oss se i hvilken rekkefølge og hvor bør gå bestikk:
Skjeer bør plasseres på venstre side av platen.
Plugger - på plate på venstre øverste tennene.
Kniver - på høyre side i nærheten av platen.
Plugger for fisk - fra venstre side nær gaflene designet for hovedretter.
Kniv for fisk - fisk i nærheten gaflene.
Plugger for mat - fra venstre side nær gaflene for fisk.
Kniver for mat - høyre side nær bladene ment for fisk.
Plugger for kaker og bakverk, kaffe skje og sukker servert separat.
Serveres briller
Serviruyuchy ferie tabellen, først bestemme hva drikker du vil tilby gjestene. Etter det bør ordentlig ordne briller slik at hver gjest kan prøve noe drikke som han vil, med rene redskaper. Alle brillene er fra venstre mot høyre. Servering begynne med et glass juice og finish på trykk for brennevin. For eksempel, før hver bestikk bør stå på rad følgende briller: første glass konjakk eller vodka, deretter en vin glass for hvite og røde viner, og bare etter at de legger et glass juice eller vann.
Merk at:
Glass hvitvin perfekt for rødvin. Men det fortsatt drikker fra glass og en pot-bellied volum. Rød og hvit vin servert ved bordet i en litt avkjølt.
Champagne skal leveres sammen med is i en spesiell bøtte.
Hell et glass hvitvin nødvendige to tredjedeler, og rød - en tredjedel.
Drikke serveres nødvendigvis sterkere på bordet i spesielle karafler.
For ikke å farge duk, briller for øl servert i spesielle skuffer runde.
Tips deres fantastiske:
Hvis du forbereder å ta imot gjester, sørg for å lage en liste over alle gjestene som trenger å kjøpe, gjøre, lage, og så videre. Det er også viktig å tenke på at de retter og du vil forberede og sende inn til bordet for å gjøre dem velsmakende og frisk.
Til vertinne på en fest så stor, kan noen høsting gjøres på forhånd.
Hvis du koker litt mer mat enn planen, vil du ikke bekymre deg for at det kan ende opp helt uventet.
Hvis du skal besøke et stort antall gjester, bør maten være enkel og deilig. Du kan også vurdere muligheten for buffet.
Før servering alle rettene å skinne vask, tørk og polsk hjelp av et håndkle. Slikt arbeid kan betro sine barn.
Hvis du har til å sette en plate på en plate, plasserer serviett mellom dem som vil hjelpe deg å unngå slip ware.
Metoder for design
For ekstra eleganse festlig bord, kan du bruke følgende triks:
Før hver gjest kan sette en plate eller dekorative levende små buketter av blomster, kort med ønskene til gjestene, stearinlys.
Hver gjest kan levere flygeblader med festlig meny.
Retter laget figurer til å dekorere din egen frukt eller grønnsaker, tilberedte eller kjøpt i butikken.  
Hvordan velge TrykkokereHva er den Trykkokere
Trykkokere er en uunnværlig assistent på kjøkkenet for noen vertinne. Etter dette mirakel enhet vil hjelpe deg å redusere tiden for matlaging, som kan bli gitt til sine barn og ektemann. I multyvartsi matfag er automatisk og krever ikke hyppig overvåking og pomishuvan.
Den enkleste modellen har et minimum Trykkokere automatiske programmer for matlaging velsmakende og nyttig mat. Dette mirakel teknikken hjelper deg raskt forberede grøt, suppe, juice, pasta og andre retter. Trykkokere kan tjene og dampskip. I tillegg er det helt bakes brød. Jo flere funksjoner kan gjøre Trykkokere, jo høyere pris. Men hvis du ser på den annen side kan det Trykkokere erstatte mye nødvendig kjøkkenutstyr og dermed også spare penger og plass på kjøkkenet.
Trykkokere - en flott assistent for nylig moms. Hun kan lage mat og mamma og pappa, og enda et barn. Dette bør legge elskerinnen til de nødvendige produkter og trykker på en knapp.
Kriterier for valg Trykkokere
Til Trykkokere ble uunnværlig assistent i hjemmet ditt, må du riktig velge det. For å gjøre dette, kjøp av slikt utstyr, oppmerksom på følgende kriterier:
1. En stort sett av nødvendige programmer med tilstrekkelig kontroll spekter av funksjoner.
Trykkokere å ha mange ulike funksjoner og programmer som vil hjelpe deg å gjøre en virkelighet alle dine kulinariske drømmer. Dette assistent vil ikke ta opp mye plass på kjøkkenet og kan lett erstatte mest nyttige kjøkkenapparater.
2. "Multypovar."
Den "Multypovar" vertinne vil forberede en annen rett fra en hvilken som helst mat. Med dette programmet kan du endre temperatur og steketid på din nyttig og deilig mat.
3. Har utstyr til salgs Trykkokere.
Gjør et kjøp Trykkokere, bør du sørge for at når du bærer boller kan du enkelt erstatte dem. Det bør også bemerkes at koppen kan ha forskjellig dekning: teflon, keramikk, rustfritt stål. Det finnes forskjellige typer av måltider lettere å fremstille en mer passende boller.
4. bok med oppskrifter som er spesielt utviklet for multyvarok.
Hvis Trykkokere er i tillegg til seg selv og boka av oppskrifter, det vil tillate deg å ikke kaste bort tid på å lete etter hva retter kan tilberedes med assistenten. Den virkelige kokebok skal beskrive mange forskjellige retter for alle modi som kan utføre dine Trykkokere. Oppskrifter bør være detaljert i et bestemt forløp. Kokebok bør inneholde mer enn hundre forskjellige oppskrifter.
5. Søknader må ha en nedtelling.
Dette programmet vil hjelpe vertinne ikke bekymre deg når det kokte parabolen. Det kan ses på skjermen mengde tid som er nødvendig for koking middag eller lunsj.
6. Det er mulig å deaktivere "Avtopidihriv."
All Trykkokere er "Avtopidihriv", som lar ferdigmat bor i en varm tilstand. Men hvis du måtte bo på arbeid - parabolen din kan peresushytsya. Derfor er nærværet av denne funksjonen meget viktig i denne enheten.
7. Tilstedeværelse garantikort.
Siden Trykkokere lenge vil du uunnværlig assistent i matlaging, bør du få en garanti på den. Og da vil du ikke overleve i tilfelle uforutsette problemer.
For de ovennevnte kriterier Trykkokere du gjør det riktige valget, og mirakel assistent vil bare glede deg med sin deilige og sunne retter.  
Hvordan velge en pålitelig paraply?I aksjehandel, er det flere forekomster paraplyer, spaserstokker start til komplekse modeller. Til paraply var god kvalitet og servert i lang tid i første omgang å se opp for sin funksjonalitet og ytelse, og deretter gjøre et valg i henhold til din smak.
Når du velger en paraply sette det første hånd. Håndtaket må ikke være glatt, for tungvint, det bør plasseres komfortabelt i håndflaten. Laget av plastdeler etter en viss tid kan gi en sprekk eller vidlamatysya. Den mest holdbare er paraplyer med skaft av tre eller gummibelagt materiale.
Vi bør ta hensyn til kvaliteten på materialet som eiker i en paraply. Ofte er produsenter ikke bare metaller eller legeringer av stål, men bruke en kombinasjon av stål og plastnåler i å gi materiell styrke og stabilitet i sterk vind. Fordelen er strikking utstyr produkter fra glassfiber, vil det legge ekstra fasthet. Disse nålene er funnet i skjermblomster trostochkah.
Formen av kuppelen paraplyer, sin skjønnhet og rundhet avhenger av antall eiker. Det kan være mer enn åtte (antallet er ikke påvirker kvalitet og holdbarhet). Med høy kvalitet samling nåler festet konkave side opp hvis de strider fix eiker groove ned i stykker slik paraply selv den svake vinden blåste. I trygge modeller paraply eiker er festet til kuppelen på flere steder, det gjør dem mer holdbare og ikke sag våt klut.
Spør selgeren en sammensetning av stoff, som gjorde kuppelen. Nylonstoff forårsaket av vann kan slippe unna og sette seg ned. Mest av høy kvalitet, slitesterk og holdbar polyester vil, produsenter noen ganger fly under hans sateng, silke eller tyngre nylon og hardt. Hvis tett stoff som ligner på plashchevki det anvendes pongee - polyester, inneholder en liten mengde av bomull i komposisjonen. Dette er den mest slitesterkt materiale for paraplyer. Tilsvarende egenskaper som er karakteristiske for satin, men gummierte. Til bedre paraply stoff frastøtt vann, er det impregnert med en spesiell løsning. Du trenger også å nøye gjennomgå alle sømmer og hull i tilgjengeligheten nøyaktighet bør tråder være godt sikret.
Hvis du planlegger å gjennomføre en paraply i vesken din, vil du være den perfekte modellen komplisert. De er lette og er uunnværlig i daglig slitasje. I motsetning til pinner, ikke skaper ulemper når du reiser på offentlig transport. Det finnes modeller av mekanisk åpnes og lukkes manuelt og halvautomatiske, åpnet ved å trykke på en knapp. Husk, jo mer designe noen "bjeller og fløyter", jo lettere vil det bryte.
Franske produsenter produserer paraplyer med teflon impregnering, lik i kvalitet modeller er i Japan. Foretrakk en modell, se på produktet tegn, etikett produsenten. Den bør inneholde informasjon om plasseringen av produksjon, materialet som gjorde paraply. Ellers kan enheten være skadet eller helt falske.
Sjekk de stedene der nålene er festet i ønsket modell. Det er for tiden bare to typer festeanordninger, kalt "kronene" og "vinsjer." "Kroner" anses å være mer pålitelig og lettere å reparere, er fjæren, og "vinsj" - blonder. Brettes paraplyen slå den gjentatte ganger i hånden. Det skal ikke være noen bulker, hakk på overflaten, er en god paraply stoff strukket jevnt sømmer nøye gjort.  
Яндекс.Метрика