Hvordan du rengjør dunjakke hjemme?Når vinteren ender gjelder tid til å sende ned jakke i bod. Før dette, bør det tas til renseri, men du kan ikke gjøre dette, og vaske eller rense sine egne ting.
Å bodde dunjakke som ny, betyr det ikke vaske pulver og flytende vaskemidler brukes. Vaskemiddel kan score mikroporer av materialet som gjorde jakke, som det er vanskelig å oppløse i vann og ikke er helt vypoliskuyetsya. Vask for hånd kan, men du kan maskinvask, men vanntemperaturen må ikke overstige 30 ° C, skånsom vask modus. Til bedre ting ryddet i vaskemaskinen kan du sette noen baller for tennis pinh-.
Hvis flekken er fjær, Kan du prøve å bringe dem selv ved hjelp av de tilgjengelige skift.
Hvordan å trekke fettflekker.
For dette formål passer en vanlig oppvaskmiddel, da den inneholder stoffer som aktivt bryter ned fett, mens mildt påvirke vev. Fortynne en liten bolle et par teskjeer penger med litt vann og lett pisket, deretter bruke et skum svamp bruke skum på flekken. For et par minutter til å forlate skum på overflaten av stoffet, og skyll med en myk, ren klut, mikrofiber bedre, som denne duken absorberer skitt og vann. Hvis flekken er utsatt for første gang, gjenta prosedyren.
Hvordan vise flekker av maskinolje.
Dette gjøres enkelt ved hjelp av raffinert bensin, som selges i jernvareforretninger eller avdelinger bygge supermarkeder. Bør du fukte en bomullsdott med vann, og deretter sette på en tampong lite bensin og lett gni inn i flekken, flytting fra kanten til midten sted. Tørk forsiktig med en fuktig klut alt. Før du starter rengjøringsprosessen, sørg for at bensin ikke vil miste farge stoff. For å gjøre dette, kan du prøve å sette litt bensin på et lite område fjær et sted på innsiden ut og sørge for at alt er i orden.
Dersom fjær er stedet hvis opprinnelse er ukjent for degDeretter bidra til å bringe disse plassene vil hjelpe følgende sammensetning. Bland ammoniakk 10% (ca 100 ml) og en liten mengde oppvaskmiddel. Bomullspinne for å sette blandingen på flekken, lys sirkulær bevegelse fra kantene til sentrum. Ellers ikke unngå erosjon og øke flekker. Hvis du klarte å fjerne forurensning, tørke den med en fuktig svamp eller plassere en serviett. Gjenta hvis jeg ikke kan ta en plass på første forsøk.

Yttertøy
- Ganske stor ting, så for å vaske den for hånd, det vil henge i baren, badekar. Påfør sjampo på stoffet eller annen mild såpe, gni den forurensede områder pensel. Skyll skum slange fra dusjen. Når vannet er drenert, rengjort og tørket dunjakke for lagring.  
Hvordan fjerne skala fra kjelenSkalaen er dannet på grunn av det faktum at vannet inneholder en stor mengde salt som avsettes på bunnen, veggene og spiralvarmekoker. Akkumulering av skalaen inne i enheten kan resultere i at det vil bli mye lengre oppvarming.

Hjemme, avkalking brukt:
mat brus,
9% eddiksyre,
brus,
sitronsyre,
Antinakipin.

Skala i kjelen
Redde våre elektriske kjeler fra skala! :)
Hvis ingenting gjøres, vil dette vannkoker tjene bare et og et halvt år. At han ikke har gått ned på forhånd, vet du hvordan du fjerner skala i kjelen.

Den første måten - den enkleste

Hvordan du rengjør en vannkoker fra skala, kjent for mange husmødre. Vi tilbyr en enkel og effektiv metode som tar litt tid:
Hydrat av skalaen i kjelen

Godt til brus fra skala

Fyll en kjele med vann og tilsett en spiseskje med natron.
Når vannet koker, la det stå i 20 minutter, deretter renne.
Deretter fylle kjelen med friskt vann med 20 gram sitronsyre.
Bare koke kjelen og la stå i en halv time.
Etter denne prosedyren skylle kjelen. Hvis vekten er borte, dens struktur var løs, og du kan enkelt rengjøre kjelen vanlig svamp.
Metode to - "bestemors metode"
Hvordan rengjøre kjelen fra skala, våre bestemødre absolutt ikke visste - på den tiden var det ingen vannkoker)). Men denne metoden for å rense kobberkjeler oss helt fint. Så vi trenger ni prosent løsning av eddiksyre, eller mer rett og slett, eddik.
Eddiksyre Calc
Eddiksyre fra skala
Hell først en kjele med vann til 2/3, en annen tredjedel er eddik.
Gi vann til å koke og deretter la kjelen så lenge vannet er kult. Etter en tidsskala i kjelen å oppløse. Dette er fordi syren inneholdt i eddik, inngå i en kjemisk reaksjon med salt og legger dem på en enkel sak.
Men sørg for å skylle grundig etter te, som eddiksyre vil forbli på vegger og da får inn i kroppen din med te.
Den tredje måten - med soda vann
Kanskje den mest ukonvensjonelle måten å rengjøre kjelen fra skalaen. Imidlertid, i henhold til mange husmødre, er denne metoden meget effektiv.
For å utføre denne behandlingen, må du liter fargeløs brus, slik som "sprites". Fyll brus og koke kjelen. Og skalaen i en vannkoker forsvinne!
Nøkkelen her er oppkjøpet av fargeløs brus. Vær forsiktig - fargestoffer som finnes i farget soda vann, kokende kjele igjen på veggene, og gned dem vil bli enda vanskeligere enn å kvitte seg med avskum.
Metode Fire - sitronsyre
Vil du vite hvordan du rengjør kjelen fra skalaen med normal sitronsyre?
Hell en pose full av syre i kjelen og kok.
Hell denne væsken og skyll under rennende vann vannkoker.
Koke et par ganger vanlig vann fra springen og hell det.
Sitronsyre avkalking
Det tar bare en pose sitronsyre
Grunnlaget for denne metoden er fortsatt den samme kjemiske reaksjonen som ved bruk av eddiksyre. Avkalking i kjelen kan ikke skje umiddelbart - det er fortsatt en mer skånsom måte. For å gjøre dette, gjenta prosedyren igjen, til rensebeholderen av salt. Ikke glem å skylle kjelen etter inngrepet.
Metode Five - husholdningskjemikalier
I manuell rengjøring kan du også ty til bruk av ulike kjemikalier. For informasjon om hvordan du fjerner avskum av kjelen, vet de store husholdningskjemikalier.
Vi anbefaler følgende måte:

"Remedy skala», Major Domus
"Antynakyp: dyp rengjøring"
.
Imidlertid kan denne metoden ikke gir ønsket resultat, og pengene vil bli brukt. Kettle kan ikke slettes fordi den laget av avskum allerede kontakthuset og varmeelement.
Og til slutt,
Med disse enkle tipsene vil du være i stand til å rengjøre kjelen fra skala, men vi må ikke glemme at prosedyren må gjentas med jevne mellomrom.
Og husk, før du fjerner avskum i kjelen, bør du varsle dine familiemedlemmer så vel som noen av dem kan være et uhell forberede en kokte kaffe "Sprite", eller verre.
Det finnes en rekke metoder for hvordan å fjerne skala fra vannkoker, men ikke alle av dem er effektive. Husk at bruk av uprøvde metoder kan du få motsatt effekt og vannkoker din kan bli helt ubrukelig.  
Hvordan velge en smarttelefonPopulariteten til "avanserte telefoner" i verden er økende. Mini-maskiner som kjører et operativsystem som brast raskt inn i våre liv og siste trenden er å øke andelen av markedet for smarttelefoner i forhold til vanlige telefoner. På hva du skal velge en smarttelefon, vil vi fortelle deg i denne artikkelen.
Først av alt la oss se hva som er forskjellig fra den vanlige smarttelefon:
mulighet til å gå på nettet via Wi-Fi-modul eller 3G
jobbe med e-post
kommunisere i sosiale nettverk og områder åpnes i en nettleser
jobbe med Office-dokumenter og programmer
laste opp videoer og bilder, dele dem på den populære videodeling, for eksempel Youtube
spille alle kjente musikk filformater
Hva du skal velge, smart telefon?
Identifikasjon av disse anordninger er praktisk talt identiske, er forskjellen mellom de to enhetene praktisk talt fraværende. Det antas at smarttelefonen er en mobiltelefon med mange ekstra funksjoner PDA, Smartphone, og det bare mini-PC med integrert GSM-modul. Alle de samme smarttelefon i sin fylling og funksjonalitet nærmere telefonen enn enhet konstruert for kommunikasjon, dvs. kommunikasjon mellom mennesker. kommunikatører og besitter mer sofistikert berøringsskjerm, fullt QWERTY - keyboards.
La oss prøve å forstå de viktigste punktene som du trenger for å fokusere og svare på spørsmålet: hvordan å velge en smarttelefon?
Hvordan velge en smarttelefonOperating System
Logoer operativsystemer for telefonovPozhaluy det første du bør ta hensyn etter utseendet på enheten er i sitt operativsystem. Faktisk er konkurranse i operativsystemet markedet i dag mellom to giganter: Apple med sine iOS og Google med deres avkom kalles android. Andre konkurrenter som Microsoft vinduer Fhone, eller å få fart, leie eller skarpe gjenstander slående eksempel er Nokia og OS Simbian.
La oss starte fra begynnelsen.
Android er en av de mest populære operativsystemene. I dag er hun med hell solgt med netbooks, e-bøker, smarttelefoner og nettbrett kurset.
Fordeler OS
et stort antall gratis programmer å laste i nettbutikken Googlla Play
integrasjon med alle populære tjenester fra Google. De fleste tjenester er tilgjengelig som standard enhet når du kjøper
evne til å installere programmer uten en datamaskin
spekter av enheter fra ulike produsenter på Android er ekstremt høy
brukervennlige grensesnitt, annerledes design, temaer, bakgrunnsbilder og andre dekorasjoner vil tilfredsstille enhver kunde
Ulemper:
Ganske høyt energiforbruk
Hyppige oppdateringer systemet og dermed mulige inkompatibilitet applikasjoner.
iOS
Fordeler:
den største nettbutikk for mobile enheter AppStore
Unity grensesnitt alle enheter Apple, uansett iPad, iPhone eller iPod i hendene
lang tid uten å lade
Synkroniser enheter forbindelsesutstyr til én post
Ulemper iOS:
nødvendig å ha en programvare iTunes. Overføringen av datafiler utføres bare med det.
manglende støtte for minnekort
Windows Phone 7
Fordeler:
synkronisering av tjenester med Microsoft, inkludert Outlook, vinduer Veksling
Microsoft Office programvarepakke
høy hastighet
Ulemper:
et lite antall søknader til å lagre brukerMarket
overføre musikk, bilder og filer er bare mulig med en installert programmet Zune. Ingen direkte kopiering av filer
manglende støtte for minnekort
Symbian - Nokias
Fordeler med systemet:
muligheten til å installere programmer direkte fra minnekort
nevыskoye disse. maskinvarekrav
mulighet til å oppgradere til nye versjoner
Gratis ikringstjenester Ovi Maps
Ulemper:
funksjonsfeil
et lite antall søknader Ovi Store
Blackberry OS
Fordeler:
trafikk komprimering bruker mobilt internett
kryptere e-post og Internett-trafikk
tilkobling til datamaskinen som vanlig disk
Ulemper:
begrenset utvalg av enheter
et lite antall apps i App World
Det viktigste når du velger et operativsystem er de tekniske funksjonene, spesielt dens grensesnitt og brukervennlighet, sende meldinger, samtaler og praktiske bruksområder fungere korrekt. Utvalg vil ha fokus på brukervennlige grensesnitt, ta kontakt med din rådgiver og lese anmeldelser av enheten.
Plattform
Hver produsent tilstreber å imponere kjøperen funksjonene til telefonen din og legge til ulike programmer operativsystemkjernen. Det negative aspektet er inkompatible programmer på enheter fra forskjellige produsenter.
Form Factor
I enkle ord en form for telefon. For tiden er det mange former for faktorer, men stadig mer populært sanseapparat som lar deg kommunisere med enheten via touch.
Berøringsskjerm
Skjermen er en så stor telefon med ham veldig lett å lese bøker, å korrespondere og surfe på Internett, se på bilder og videoer. Ulempen er bruk av høy energi (batteri kan sitte i 4-6 timer med aktiv bruk av telefonen) Begrenset bruke telefonen under den kalde årstiden (vinter fingrene bare fryse, blant annet ved korrespondanse eller trykke på utendørs er ikke behagelig)
Slider
Ganske vanlig form for form for vanlige telefoner, inkludert smarttelefoner og kommunikatører mye sjeldnere, fordi de store skjermene til moderne enheter ikke tillater produsentene å bruke denne formfaktoren for en rekke av design begrensninger.
Sammenleggbar seng
Den største fordelen med denne formfaktoren er beskyttelse skjerm og ekstra skjerm på utsiden av telefonen. På den annen side konstant åpnings- og lukkeapparat slitasjemekanisme.
Monoblock
Den vanligste tiden formfaktor. Pålitelig og upretensiøs. Vi anbefaler på det sterkeste plivochku limt til skjermen og ta dekning for å beskytte skjermen mot tsapapyn.
Skjermoppløsning
Denne verdien måler antall piksler på skjermen horisontalt og vertikalt. Jo høyere denne verdien, jo bedre og mer ser ut som bildet på skjermen. Også viktig er skjermoppløsning og størrelse. I dag selve diagonal 3, 2 og høyere. En tilsvarende skjermstørrelse hjelper deg enkelt lese bøker, spille og kommunisere i sosiale nettverk. Baksiden av skjermstørrelsen er et høyt energiforbruk. Jo større og lysere skjerm, jo ​​raskere batteriet brukt.
Trådløs
Enhver moderne smarttelefon har trådløse kommunikasjonsgrensesnitt Wi-Fi-modul og 3G. Takket være dem, vil du være i stand til å kommunisere i sosiale nettverk, steder å besøke og bruke ulike elektroniske tjenester. I tillegg trådløs tilkobling gjør det mulig å foreta videosamtaler. Dit raskere kommunikasjonsgrensesnitt, som for eksempel 4G, men ikke alle russiske operatører i dag støtter disse tilkoblingene.
Å koble trådløse hodetelefoner eller hodesett bruker Bluetooth 2.0-modul eller 2.1. I tillegg bruker dette grensesnittet, kan du overføre filer fra telefonen til en datamaskin eller mellom telefoner. Moderne bærbare datamaskiner eller datamaskiner utstyrt med mer fart bluetooth V3.0 forskjellig høyere hastigheter tilsvarende hastigheter største Wi-Fi-nettverk. Ulempen med å bruke trådløs kommunikasjon er igjen drive mer du bruker den trådløse tilkoblingen, sitter batteriet over telefonen.
GPS-navigasjon
GPS-navigasjon modul prystustvuet mest moderne enheter, og vil hjelpe deg å fastslå posisjonen din når som helst. Dette krever spesialisert programvare og kart som du kan finne på internett. Ved fastsettelsen av plasseringen, vil GPS-modul hjelpe deg til å få veibeskrivelser fra ett sted til et annet.
Prosessor og minne
Den kraftigere prosessor og over den første klokkefrekvens, jo raskere vil telefonen fungere. Når du velger en prosessor, noterer antall kjerner og klokkehastighet. Det bør igjen obmovytsya så høy ytelse utvilsomt ha en negativ innvirkning på strømforbruket til enheten.
Jo mer RAM, jo mer produktiv telefonen og med større hastighet vil det fungere med applikasjoner.
Egen minneinnretning i dagens anordninger kan økes ved bruk av minnekort. De mest populære formatet utvidelseskort er SD - format, det kan du jobbe komfortabelt smarttelefon med 32 GB internt minne.
Celle
Oppløsningen kamera en av de viktigste parameterne for enheten, som i dag er utstyrt med nesten alle "smarttelefoner". Hva det er høyere, klarere bilder vil kameraet. Innhentet ved hjelp, for eksempel ved 3 eller 5 megapiksel kamera skudd er ganske egnet for visning på en skjerm eller TV og for utskrift på en skriver.
Det bør advares om at det var god kameratelefon, er det fortsatt ikke kan konkurrere med profesjonelle kameraer.
Flash er et viktig aspekt i utvalget. Det er LED og Xenon blits. Sistnevnte er mer vanlig i mer avanserte modeller. LED-blits, i tillegg til sine direkte funksjoner kan tjene som en lommelykt, selv om det er mindre lys enn xenon.
Videografi er et ekstra pluss i en stor liste med ulike funksjoner i en moderne smarttelefon eller kommunikator. Moderne enhetene støtter opptak i HD, og ​​kan spille av video spilt inn er.
Multimedia funksjoner
Alle moderne biler med hell forstå format MP3, er sammenlignbare med digital spiller lydkvalitet. Jack 3, 5 mm gjør at du kan koble hodetelefoner til telefonen.
Radio er også nesten uimotsagt eksisterer med moderne "smarttelefoner", som antennen er kablet hodesett.  
Яндекс.Метрика