Hvordan lage en cocktail med iskrem?
 Den viktigste ingrediensen er melkemilkshakes, som er ansett som et nyttig produkt. Men, det blir mye folk sporstoffer som er nødvendige for normal funksjon. Så blanding av iskrem, laget av melk innhentet velsmakende og sunt. Det er en godbit du kan forberede deg hjemme, og brukes som en godbit for barneselskap eller en fest. Det finnes mange oppskrifter på cocktail med iskrem, både enkel og kompleks, sammensatt av forskjellige ingredienser.
 Klassisk Cocktail
 Du vil trenge:
 Melk - 400 ml;
 iskrem - 100 g;
 sirup - 50 ml
 Matlagingsinstruksjoner
 Måler den riktige mengde av hver av bestanddelene og plassere dem i en dyp skål, visp grundig blander. Du kan bruke en blender til dette formålet. I fravær av elektriske kjøkkenapparater er det mulig å få ned blandingen med en visp, men det tar litt mer tid og konsistens er ikke klar til å drikke så lett og luftig. Det anbefales å bruke litt isen begynner å smelte, for å gjøre det lettere å skyte ned. Klar til å drikke helle i glassene for cocktails, dekorere en skive sitron og server.
 Cocktail "Chocolate River"
 Du vil trenge:
 mørk sjokolade - 100 g;
 varmt vann - 150 ml;
 Melk - 600 ml;
 Ice Cream - to typer: med sjokolade og vanilje smak - fire baller.
 Matlagingsinstruksjoner
 Ta 20 gram sjokolade og male den med et fint rivjern. Anbefalt å få sjokolade fra kjøleskapet, tok han til romtemperatur og blandes godt sammen med andre ingredienser. De resterende 80g av sjokolade, bryte seg inn i biter, legg i en blender bolle, tilsett varmt vann, slå på enheten og visp til, til blandingen er glatt. Deretter tilsett melken med sjokolade iskrem og fortsette å kjerne. Klar til å drikke helle i glassene for cocktail, satt i hver av dem et scoop av vaniljeis, sjokoladebiter og obsypte tjene.
 Kremet jordbær cocktail med iskrem
 Dette cocktail vil være den beste dessert for barneselskap.
Hvordan lage en cocktail med iskrem?

 For å gjøre det, trenger du:
 Melk - 200 ml;
 fersk fløte - 80 ml;
 iskrem - 100 g;
 friske jordbær - 400.
 Matlagingsinstruksjoner
 Visp melk blender med krem, iskrem og bær og en halv. Og drikken er klar! Søler drikke i glass topp og ordne de resterende friske bær.
 Milkshake med krem ​​likør
 Du vil trenge:
 brennevin - 30 ml;
 vaniljeis - 50 g;
 soda Sprite - 50 g;
 melk - 50 ml;
 å dekorere: pisket krem ​​og jordbær.
 Matlagingsinstruksjoner
 Visp melk blender med iskrem og likør. Hell forberedt drinker i høye cocktailglass, legg sprite på toppen og pynt med pisket krem ​​og bær, skåret i 4 biter.
Hvordan lage en cocktail med iskrem?
 Tips for matlaging deilig cocktail med iskrem
 1.  Den endelige smaken av cocktail er i stor grad avhengig av mengden av visse ingredienser som du har tenkt å bruke for å gjøre det. Hvis du putter mer grønnsaker og redusere mengden av melk vil squash, næringsrik og sunn.
   For å gjøre en milkshake med iskrem, vurdere å bruke vanlig krem ​​sundae uten tilsetningsstoffer. Noen smaker og fyllinger kan ødelegge smaken av drikken.
   I en milkshake kan legge fruktjuice å redusere kalori og få stor zhazhdoutolyayuschyy drikke.
   For å forberede milkshake med iskrem kan brukes ikke bare jordbær, men banan, kiwi, epler, avokado, aprikoser, bringebær og andre.
   Til dessert gjort et godt inntrykk på de besøkende ikke bare for sin smak, men også i utseende, serverer drinker i spesielle briller for cocktails med sugerør eller skjeer dessert (frukt). Pass på å drikke pynt før servering, ved hjelp mynteblader, kirsebær, skiver av sitron, appelsin, kiwi eller andre frukter.
   Disse enkle oppskrifter med iskrem milkshake bli din telefonkort. Prøve, eksperimentere, skape sine kulinariske mesterverk å få en corporate cocktail som er sikker på å sette pris på dine gjester.  
Oppskrift hvordan å lage mat fisk i folie i ovnen

 Hvordan koke fisk i folie i ovnen vet ikke alt, men dette er en flott måte å få parabolen med utmerket smak med minimale kostnader og tid og krefter. I dag vil vi fortelle deg oppskriften hvordan å bake fisk i ovnen i folie.

 Hva bedre fisk bakt i folie


 De færreste vet at bedre bake fisk i folie. Bake i folie beste store hav fisk. Minst dette fiskebein. Steking kan ta og fileter.
 Bare smaker bedre i folie kommer makrell eller ørret - fisken er best å velge en folie for baking i ovn.

 Fremstilling av fisk i folie


Oppskrift hvordan å lage mat fisk i folie i ovnen


 Hvordan koke fisk i folie i ovnen, må du først forberede ingredienser. Fisk trenger ren av skalaer og fjern innmaten. Vask grundig i rennende vann. Fisken kan kuttes i stykker, og kan bake en helhet. Fisken, tilberedt i folie, gni med salt innsiden, ikke utsiden, som i enkel baking i ovn. Bare ikke overdriv med salt, ellers fisken vil veldig salt.
 Å gi en spesiell smak og smaks fisk fylt med krydder.

 En enkel måte å bake fisk i ovnen i folie


 En god kombinasjon med fisk gi koriander, persille, pepper, ingefær. Du kan bruke forhåndsblandede krydder for å tilberede fisk. Men hvis du koker denne blandingen selvstendig, fisk ut mye bedre og mer velduftende. Du kan med fisk i folie, legg tynne skiver sitron - en fantastisk kombinasjon av fisk.
 Oppskrift hvordan å lage mat fisk i folie i ovnen:
Oppskrift hvordan å lage mat fisk i folie i ovnen

 Folie trenger god fluff eller vegetabilsk olje. På et ark med folie sette fisk. Hvis du kutter fisken i biter, deretter hver brikke bør være et stykke folie.
 Fisken er pakket tett i folie, slik at det ble fremstilt i saltvann. Hvis det ikke er hull i folielaget, og deretter utslipp av juice og fisken vil være tørr. Se hvor enkelt bake fisken i ovnen i folie.
 Fisk i folie setter ut brevet og satt i ovnen. Stek fisken i ca en halv time. Selvfølgelig, det avhenger av størrelsen på fisken.
 Her er hvordan du kan tilberede fisk i folie med hendene, en veldig enkel oppskrift på hjemmelaget selv. Når en tabell fisk ta ut folien og dekorert med skiver av sitron og urter.

 Hvordan koke fisk i folie i ovnen Video


 Interessant video hvordan du koker fisk i folie i ovnen, se selv.
Oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i ovnen

 Hvor deilig å koke fisken i ovnen? I dag avslører vi til dere alle hemmelighetene. Bakt fisk - en kongelig parabolen. I tillegg til den gode smaken, beholder det maksimale næringsstoffer og vitaminer. Og prosessen med steking krever mindre innsats og krefter, for eksempel, enn steking.
 Fisk egnet til baking noen: sjø eller elv. Hovedvilkåret - er sin integritet. Fisk for høner trenger ikke å bli renset av skalaer, som også er veldig hyggelig. Det viktigste er å "bære fisk" ble ikke skadet, da fisken vil bake i naturlig forseglet konvolutt.
 Oppskrift: hvordan å forberede deilig fisk i ovnen hjemme

 Forbereder fisk å bake


Oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i ovnen


 Forbereder seg på å bake fisken vil ikke ta deg mye tid. Fisken trenger ikke å rengjøre, ikke fjern innmaten. Det eneste er forberedelse - er obmazuvannya fisken med salt, er grov slipe beste ikke iodized. Fisk bakt i generell form, helt beholde alle næringsstoffer og saften igjen inne.

 Hvor deilig bakt fisk i ovnen


 Så, hvordan å bake deilig fisk i ovnen? Strødd med salt fisk la brevet i ovnen. Fisk er forberedt raskt. Avhengig av størrelsen, fisk bli i ovnen i 20 til 30 minutter. Dersom fisken er veldig stor og tykk, deretter bake den første 20 minutter på den ene siden, og deretter en annen 20 minutter. Fisk og mellomstore flat trenger ikke å snu under stekingen.
 Vilje av fisk kan bli dømt ved herding skorpe. Hvis jordskorpen til å banke en kniv eller gaffel, er det føltes at den faste skorpe.
 Hvor deilig å koke fisken i ovnen, når fisken er klar, fjerne fra ovnen og la den avkjøles i 10-15 minutter.
Oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i ovnen

 Deretter begynne å rense fisk. Først Bryt av hodet. Deretter fjerner herdet skorpe veldig nøye. Ikke rush å snu fisken på den andre siden. Nå må du fjerne innsiden. Internals er beskyttet mot fiskekjøtt spesiell film, og hvis de trekker forsiktig, gjorde kjøttet ikke falle.
 Nå kan du snu fisken på den andre siden. Renset side umiddelbart satt på en tallerken som du har tenkt å tjene fisk. Rens fisken og den andre siden er klar.
 Ingenting er enklere oppskrift hvordan å forberede deilig fisk i ovnen. Fisk bakt i ovnen, fri fra massen av motsetninger rengjøring fisk, og fisk slik fantastisk smak.  
Яндекс.Метрика