Oppskrift salat med røkt kylling hvordan å lage mat

 Røkt kylling brukes ofte i salater. Det er best å bruke kyllingbryst, magert kjøtt i det, og det er nyttig for snacks. Røkt kylling salat gir ekstraordinær røkt smak. Selv tradisjonelle kylling salat erverve uvanlig krydret smak hvis kokt kyllingkjøtt erstatning røkt. Oppskrift salat med røkt kylling er svært enkel i utførelse. Forberedelse av salaten tok ikke lang tid, og salaten kan dekorere noen ferie tabellen.
 Hvordan å forberede en salat med røkt kylling oppskrift:

 Ingredienser


 Røkt kyllingbryst, egg salat, chili, oliven, ost, olivenolje, sennep, persille, sitron, salt og pepper.

 Oppskrift salat med røkt kylling hvordan å lage mat:
 For å forberede en salat med røkt kylling, bør røkt kyllingbryst slipper fra huden og skjær kjøttet i terninger. Du trenger ikke å gjøre for lite kuber.
 Chile pepper skåret på langs, forsiktig rense frøene og skjær i fine strimler.
 Oliven halvert.
 Egg koker kul, kul og kutt i terninger.
 Salat med røkt kylling salat gjøre dette. I olivenolje, legg en skje med sennep og sitronsaft, rør ved hjelp av en blender.
 Når alle ingrediensene er klare, plukke salat. På bunnen av fatet Tear vasket og tørket bladsalat. Top lukke dem røkt kylling. På toppen av kyllingen lagt et egg, og deretter oliven. Fyll saus på toppen og dryss med revet ost. Salat pynt med persille.
 Som du kan se, er oppskriften salat med røkt kylling veldig enkelt.
 I stedet for å fylle du kan bruke vanlig majones. Alle ingrediensene kan bli blandet, ikke skjære lag. Hvis du ikke liker veldig sterk mat, kan du erstatte Chili Peppers. For denne første pepper falt i brann for å fjerne hard hud, og skjær den i fine strimler.  
Hvordan å analysere et ord av språket?
 Parsing ord som tungen kalles også morfologisk. Siden det innført allerede i skolen, studere deler av talen. Spesielt denne type analyse kalt lærere utvikle elevenes logisk tenkning, innpode språkferdigheter. Morfologisk analyse bidrar til å lære det grunnleggende av alle deler av talen, lære å skille dem fra hverandre, ikke forveksle begrepet "ordklasse" og "av setningen." Et lignende fenomen oppstår noen ganger også i videregående skole og språklige evner, men sikkert vet hvordan å demontere ordet som en del av talen aldri forvirre substantivet med emnet.
Parsing ord som ordklasser i skolen tar alvorlig funksjon, så gjør det meste av materialet er fast i ferd med parsing, når elevene bytter på å analysere forskjellige ord, det er en repetisjon av temaer delen. For eksempel undersøke hvordan verbet ordklasse etter å lære emnet "verb" Studenter gjenta alle sine hovedkategorier: povorotnist, transitivity, type, konjugasjon, metode, tid, person, antall og kjønn. Det parsing ord som ordklasser er effektive workshops, utvikle språkferdigheter.
I praksis, videregående skole skimte ordet som en del av talen er mer vanskelig fordi det er morfologisk Analysen er utført på mer kompleks ordning tar hensyn til det økende antallet språklige faktorer vurderes flere kategorier.
Hvert universitet kan ha egne krav til morfologisk analyse, dens natur og design, som de som går inn i yrket trenger å lære filologiske standarder parsing en bestemt utdanningsinstitusjon.
Å kunne bestemme ordklasse kategorien er nødvendig for å riktig uttrykke sine tanker.
 Grunnleggende krav for parsing ord som ordklasser
Hvordan å demontere et ord av språket? Betegne de grunnleggende kravene for parsing generelt, uansett hvilken ordklasse det er.
 Morfologisk analyse som enhver annen form for språklig analyse bør gjøres klart etter en bestemt plan. En algoritme som skal følges. Du kan ikke angi kategori i hvilken som helst rekkefølge. For eksempel, hvis studenten første samtalene der de som er tatt substantiv, men animasjon kategori / ufølsomhet snakker bare på slutten av analysen fra dette kan vi konkludere med at studenten dårlig bevandret i kategorier ikke vet hvem av dem som er permanente, og som - variabler. Kunnskap om riktig rekkefølge av parsing gir bedre memorization kategorier og deres forhold, konsistent analyse av hvert ord som en representant for et bestemt språk.
Rekkefølgen for parsing den samme overalt.
 1.  Første ordet skjema indikert razbyraemoho ord. Dette er den form som ordet vises i sammenheng med, uten ytterligere endringer. Morfologisk analyse utsettes for ord som er presentert i passasjen av teksten.
  Angi deretter første form av ordet. For hver del av talen bestemmes individuelt. For eksempel er substantivet nominativ entall.
  Tredje ledd bør sette den generelle grammatisk betydning. I substantiver - verdien av objektet, i verb - handling, adjektiver - attributtverdi objekt i tall - nummer, etc.
  Deretter bestemme grammatisk kategori. I utgangspunktet er alle permanente skilt av ordet, og deretter - variabler. Grammatiske kategorier for hver av de enkelte språk. De bør inkluderes i orden.
  Det siste elementet morfologiske parsing - Definisjon av syntaktiske funksjon ord. Dette er viktig spesielt for parsing ord som ordklasser, men ofte studenter mener at kravet ikke er i sin helhet knyttet til morfologi og mer relevant i "syntaks". Faktisk er det de syntaktiske funksjonene til et ord i en setning er noen ganger mulig å finne ut nøyaktig hva ordklasse det er. Videre tillater dette kravet oss til å koble ulike deler av det russiske språket, språket for å lage et enkelt bilde.
  Analyse av ordet som en del av talen. Krav til morfologiske analyse bestemte deler av talen
  Å undersøke hver del av talen present individuelle behov fordi alle deres ordklasser kategorier som skal være et strengt definert rekkefølge. Slik er de klassiske kravene for parsing ord som ordklasser.
   Substantiv
  1.  Indikerer ordet skjema.
   Skrevet opprinnelige form, ordet du trenger for å sette i nominativ og entall.
   Da bestemt leksikalske og grammatiske kategorier. Fast: riktig eller vanlig, livløst eller entusiasme, kjønn, type konjugering. Variabler: antall og sak. Identifisere ikke-permanente funksjoner i sammenheng med ordet skjema.
   Den syntaktiske rolle.
    Adjektiv
   1.  Ordformer.
    Den primære form. Ordet er satt i nominativ entall og brukes i det maskuline.
    Identifisere funksjoner i tale. Fast: kategori i verdi (adjektiver er kvalitative og relativ prytyazhatelnыmy); grad av sammenligning (noen ganger, men kun kvalitative adjektiver); kort eller full form (i kvalitet).
    Steady funksjoner: sak, antall og kjønn.
    Det syntaktiske funksjon i setningen.
     Navn tall
    1.  Ordformer.
     Den primære form. Er bestemt av nivået av tall i verdi. Den primære form av kvantitative lag og brøk tall - nominativ. Den primære form for ordenstall - nominativ, entall, maskuline.
     Indikere permanente skilt (kategori) navn tall, kategori av verdi (kvantitativ brøkdel, ordinal, kollektiv); kategori for morfologisk struktur (sammensatte, kompliserte enkelt).
     Identifisere tegn på variabler, det vil si i tall skjemaet brukes i denne sammenheng. Trenger du å skrive en sak, antall, kjønn tall hvis den har disse egenskapene.
     Representert rolle i setningen.
      Pronomen
     1.  Angir form av ord der det er brukt i sammenheng.
      Bestem opprinnelige form av pronomenet. Ordet du trenger for å sette i det maskuline, entall og nominativ, hvis mulig.
      Deretter skrive faste innslag av pronomen som ordklasser. Disse inkluderer utslipp for belåningsgrad gruppe med andre ordklasser og person for personlige pronomen. Utslipp til verdien av pronomen: usikre, negative, relative, spørrende, eiendomspronomen, personlige og refleksive pronomen selv. Grupper forholdet med andre deler av talen: pronomen, adverb (adverb pronomen), pronomen, tall, pronomen, adjektiv og pronomen, substantiv.
      Deretter utskiftbare skilt viser pronomen, antall, kjønn og fall, hvis noen.
      Bestemt syntaktisk funksjon i setningen.
       Adverb
      1.  Adverb - konstant ordklasse, bør merke seg at i prosessen med morfologisk analyse. Derfor er det tilstrekkelig å markere meget lingvistisk enhet som ordet.
       Kategorier adverb - nivå og grad av sammenligning (hvis noen). Adverb er delt inn i følgende kategorier: adverb virknings formål, fornuft, tid, omfang og grad av plass. Sammenligning er den komparative og superlativ. For eksempel, alvorlig - superlativ, alvorlig - en sammenligning.
       Indikerer rolle i setningen.
        Word kategori status
       Denne delen av talen er det eneste tegnet endres ikke, er det alltid innrammet i upersonlige setninger. Det er trist. Det er sol.
        Verb
       1.  Representert ord skjema.
        Verbet er satt i infinitiv form (infinitiv). For eksempel: skriving - skriving.
        Identifisere faste kategorier av språket som et verb: konjugering, skriv (oppnådd eller ufullkommen), reversible (refleksive verb med postfix-Xia eller camping), transitivity.
        Steady tegn verb er tiden måte (verb veiledende humør), antall, identitet og familie. Alle kategorier skal skrive, om noen.
        Deretter angir syntaktisk funksjon.
         Nattverd
        1.  Skrevne ord skjema.
         Bestem opprinnelige form for dette sakramentet bør settes i nominativ, maskuline og entall.
         Deretter indikere permanent skilt Communion: sikkerhet (passiv eller aktiv) form (kort eller full), tid, type og reversibilitet.
         Steady tegn på fellesskap, antall, kjønn, sak.
         Rolle i setningen.
          Deeprychastye
         Dette er en permanent del av språket. Indikerer bare type og reversibilitet, og syntaktisk funksjon.
         Noen ganger ukritisk en offisiell del av talen.
          Preposisjoner inndelt i ikke-derivatet og derivatet (dannet fra resten av språket).
          Union er sochynytelnыmy (tegnsetting, protystavni, tilkobling) og podchynytelnыmy (yzъyasnytelnыe, sammenlignende, etterforskere, innrømmende betinget, målrettet, årsakssammenheng, tid).
          Partikler bestemte seg for å dele inn formoobrazovatelnыe, indeks, negativ, forsterke, utrops, spørrende, bekreftende restriktiv, oppklarende, og komparativ partikkel uttrykker tvil.
          Utrops er en egen ordklasse, uten å gå inn på alle kontorer eller i separate deler av talen. Det er ikke utsatt for å analysere.
          Nyansene og funksjoner parsing ord som ordklasser i videregående skole
         I videregående skole parsing lingvister beskrive kategorier i mer detalj. Deler av talen analysert i lys av en detaljert undersøkelse av språket i sin alminnelighet. Mest svært forskjellige morfologisk analyse av verb. Spesifiseres særskilt grunnlag: infinitiv basis og fundament dato. Som det er definert klasse verb er alle fem klasser. I kategoriene sette av tid absolutt og relativ tid. For eksempel, definere fire underkategorier Dato: irrelevante, abstrakte, kommenterte, fine. Fremtiden tid være konkret, er resultatet, konstant, betegnet gjenta denne handlingen ikke er mulig i denne handlingen.
         I et annet substantiv bøying skille typer: materielle (noen ganger endre misvisning 1 og 2), adъektyvnыe (så tilbøyelig konversyvы, dvs. substantiver som adjektiver) blandet declension. Det indeclinable substantiver - de er også noen ganger erklæres som en egen, fjerde, konjugasjon.
         Hver død i videregående skole parsing overdra sin verdi: subjektive, objekt, adverbial eller klar.
         Analysere tallet på universiteter ofte avgjøre hvilken type forbindelse med substantiv, substantivet hodet saken. Snakker av adjektiver og deres former for sammenligning, isolert syntetiske og analytiske former for komparativ og eufori.
         Det finnes andre nyanser av taleanalyse som en del av språket, men de er individuelle, avhengig av vilkårene i en bestemt forsker, universitetsprogrammer.  
Яндекс.Метрика