Hvordan lage en morfologisk analyse adverb?
 Skolen jevnlig utføre morfologisk analyse av de ulike deler av talen. Noen ord synes vanskeligere å analysere, og at noe blir gitt mye mindre oppmerksomhet. Til tross for den tilsynelatende enkle analysering adverb som en del av tale forbundet med en liten mengde av grammatikalske kategorier, er det også nødvendig å analysere nøye og vet nøyaktig Principles sekvensanalyse. Så kan du lage en morfologisk analyse adverb riktig, vil fortsette å utføre disse oppgavene uten feil, vel eksamener, oppgaveskriving. Vurdere funksjonene i sekvens parsing adverb som en del av talen.
 Hvordan lage en morfologisk analyse adverb? Prosedyre og analysefunksjoner
 1.  Først av alt må du forsikre deg om at før du er et adverb, ikke resten av språket. Merk at adverb ofte forveksles med ordene Star State. Men det er alvorlige forskjeller, å huske at du ikke vil tolerere slike feil. Word kategori status kan tas bare som en skazuemыh tilbyr upersonlig type adverb er vanligvis tjene som omstendighetene. For eksempel:
  Jeg har det gøy (word kategori status);
  Hun smilte lykkelig (adverb virkningsmekanisme).
  Adverb besvarer spørsmålet hvordan? hvordan? Noen ganger ender de med, oh, men kan ha andre suffikser som adverb komparativ grad: fun tregere. Å sørge for at før du denne delen av talen, kan du starte analysen.
  For å gjøre en morfologisk analyse adverb, må du bestemme grammatiske kategorier uforanderlige ord av hans rolle i setningen. Denne delen av talen er den samme, så må du bare oppgir de permanente funksjoner, noe som reduserer analyse volum.
  Spesifisere generelle grammatiske betydning adverb - skilt fungerer symptomer.
  Lær alle kategorier av verdi adverb:
  adverb mål (tilsiktet spesielt);
  adverb grunn (forhastet);
  Adverb tid (tidlig i går)
  adverb gjøre (helt til venstre);
  omfanget og graden adverb (veldig, double);
  adverb virkningsmekanisme (sammen, høyt).
  For mer effektiv utenat kan tegne en tabell skriver henne et par eksempler for hver gruppe av adverb. Deretter under parsing du raskt bestemme kategorien.
  Også adverb kan ha grader av sammenligning. Å utføre morfologisk analyse riktig og raskt, husk: sammenligningen er bare adverb dannet fra adjektiver og kvalitet med suffikset om.
  Vurdere den komparative grad av sammenligning av adverb. Det kan være komplisert og enkel form:
  enkel form for komparativ grad av sammenligning av adverb dannet av suffikset det, -e, -hun og hennes talende. For eksempel: morsom tristere senere;
  kompleks form dannes når han begynte ord mindre enn. For eksempel, mer høylytt.
  Sammenligne superlativ adverb i moderne russisk presenteres vanligvis bare kompleks form. Det er sammensatt av en enkel sammenlignende grad av adverb og ord hele tatt. For eksempel, alle langsomt. Sjelden brukt en enkel form for den høyeste grad av sammenligning av adverb, som det er allerede foreldet. Danner dette skjemaet med suffikser, Aisha, -eyshe. For eksempel: strengt.
  Kjennskap til en annen nyanse for å hjelpe deg å gjøre det riktige adverb morfologisk analyse, ikke forveksle ordet til resten av språket. Homonymous kan være en enkel form for komparativ grad av adjektiver og enkel form for komparativ grad av adverb. Må ikke forveksles i slike tilfeller med adjektiv adverb, bør overveie i sammenheng og analysere ord. Tenk på dette eksemplet:
  Han saktere enn før: det lenger (? Hva) Slow adjektiv.
  Han kjører tregere enn han begynte å jobbe (hvordan?) Mer sakte adverb.
  Analyser adverb nøye og ikke forveksle dem med adjektiver, ord kategori status.
   Sekvensen av morfologiske parsing adverb
  1.  Pass på at før du adverb, ikke resten av språket.
   Skriv ordet ut av kontekst.
   Spesifisere generell adverb grammatisk betydning.
   Merk at adverb er den samme delen av talen.
   Bestem kategori ved verdi adverb, skriv det ned.
   Finn ut om graden adverb sammenligning.
   Hvis denne sammenligningen holder adverb skrive det. Sjekk også graden av form sammenligning.
   Spesifisere syntaktisk funksjon av adverb.
   Gjør morfologisk analyse adverb nøye forstå betydningen av ord, kontekstbevisste funksjoner i analysen.  
Hvordan å kartlegge en setning?
 Muligheten til å gjøre ordningen må tilby elever og studenter av filologi. Ofte når du utfører analyse problemer med utarbeidelse av plan tilbyr. Dette er på grunn av en klar og forståelig diagram, kan du se en del av en kompleks setning, for å spore logikken i arbeidet og underkastelse, klart fikse de viktigste medlemmene. Spesielt praktisk å bruke ordninger parsing setninger kompliserte strukturer med ulike typer relasjoner. I skoler og universiteter tilbyr også kurs som ikke bare utgjør de ferdige ordningen forslag, men også gjør teksten for en gitt krets. Det er viktig å ha grunnleggende metoder for å gjøre ordningen en setning riktig. Da vil det hjelpe deg å visuelt til stede den syntaktiske strukturen i teksten.
 Vi gjør ordningen tilbyr. Generelle råd
Først må du huske alle de grunnleggende informasjon fra "syntaks".
Trenger du å vite nøyaktig hva en enkel setning forskjellig fra komplekset, for å være i stand til å finne en del av en kompleks setning.
Krever kunnskap om hvilke typer enkle og komplekse setninger.
Av stor betydning er definisjonen av ferdighet setningsgrenser, sin grammatiske fundament.
For mer nøyaktig fordeling av grammatiske grunnleggende du trenger å vite skazuemыh typer, grunnleggende uttrykksmåter.
Det er vanskelig å gjenta alle elementene i forslaget til raskt å finne og skille fra hverandre separert homogen setningen, appell, inngang og spesifisere design.
Må være i stand til å identifisere typen av forslag for sin grammatisk struktur av basen.
Det er tilrådelig å fritt navigere kommunikasjons setninger, konjunksjoner skilles fra unionen av ord. Utmerket hvis du er i stand til umiddelbart å bestemme hvilken type forening tilkoblingstype klausulen.
Foreløpig er det spesielt fokus på å analysere kompliserte setningsstrukturer med forskjellige typer tilkobling, så du vil trenge disse ferdighetene analyse tilbyr muligheten til å definere parallelt, sekvensiell, homogen innlevering.
Hvis du har mulighet til å henvise til opplæring, analyse av prøver. På scenen for læring er ønskelig å analysere og tegne diagrammer, kontroll av prøvene. Skriv for en spesiell påminnelse Charting Hotel indikere det forskjellige typer kretser, metoder for notasjon, legge eksempler. Så du bedre huske detaljer kan utnytte syn, hvis du har noen problemer med å utføre oppgaven.
 Algoritme kartlegging tilbyr
Reaksjonsskjema setning bør være en bestemt algoritme. Prøv å konsentrere seg og ikke bli distrahert, gjøre notater på et stykke papir, skrive et utkast. Først etter en fullstendig analyse tilbyr når du sjekke om den kompilerte posisjonen din, kan du overføre den til krevet.
 1.  Vennligst les tilbudet 2-3. Tenk om innholdet i hvert ord - det vil ikke fortsette å forvirre rolle ord i setningen.
  Først bestemme grammatisk basen. Velg et emne og predikat. Predikatet fremhever to trekk, emnet - en.
  Tenk om den setningen før du, enkle eller komplekse. Noen ganger bare ett fag, skazuemыh to, er en vanskelig proposisjoner. Ikke glem at det er en-kompositt og ufullstendige setninger.
  Markerer grensen forslag røret.
  Identifisere all den mindreårige setningen, understreke dem ved å følge generelle notasjon:
  definisjon - bølget linje;
  søknad - prikkete;
  omstendighet - dot, strek, prikk, dash;
  deeprychastnыy omsetning - dot, strek, prikk, strek, står på begge sider av røret;
  Omsetningen involvert - bølget linje, står på begge sider av fall egenskaper.
  Markere den komplekse setning predicative del. Du må finne ut hvilken type tilkobling i forslaget, det vil avhenge av symbol:
  like deler av sammensatte setninger er omringet av firkant parenteser;
  slozhnopodchynennom i hoveddelen av setningen påvirker braketter og prydatochnaya - runde.
  Merk konjunksjoner: unionen slozhnosochynennom setning bør stå utenfor, skille enkle setninger fra hverandre. I slozhnopodchynenno setning allianse er en underordnet del. Noen ganger fagforeninger er dobbel, en av dem er i hoved klausulen.
  Finn hoved klausul ord som du kan stille spørsmål til prydatochnomu. Noen ganger spørsmålet er stilt av alle setninger generelt. Således varierer forholdet pryslovnaya og predlozhencheskaya. Hvis tilkoblingen pryslovnaya, plassere en stor slutten av hoved klausulen, bruke den på pilen til prydatochnomu. Over pilen skrive ned et spørsmål som tilsvarer klausulen. Når tilkoblingen predlozhencheskaya, håndholdt uten et poeng.
  Nå kan du begynne å overføre ordningen. Hun ikke trenger å skrive samme setning. I den klassiske ordningen indikere grammatiske fundamenter, grenser setninger kompliserende elementer knytte setninger indikerer pil med et spørsmål som tilsvarer klausulen, innskrevet fagforeninger og union tale. Men ikke glem de spesifikke krav til læreren. Noen ganger praktisk opplæring bør merkes på kretsen hele setningen.
  Hvis setningen før du komplisert struktur, din plassering er ikke bygget på én linje og volum. Identifisere hvilken type underkastelse, avhengig av hans bygge ordningen.
  Konsekvent underkastelse, først sjekke den viktigste forslaget fra ham gli ned pil, og neste linje grafisk velger klausul, tegning parentes. Fra klausul sveipe ned pilen ved siden prydatochnomu, deretter følger sekvensen.
  Uniform innlevering - klausul avhenger av hjernen og svare på ett spørsmål. Sjekk den viktigste forslaget fra ham skli ned pilen. På den andre linjen, legger betegnelser på para tilbud. Skriv et generelt spørsmål.
  Parallell innlevering - klausul besvare ulike spørsmål avhengig av rektor. Mark brak viktigste forslaget, føre ham til å underordne pil pil ned ved siden av hvert skrive et spørsmål som tilsvarer klausulen.
  Når kombinert underordnet kombinerer ulike typer kommunikasjon. Ordningen vil også bli kombinert, konsekvent fremme forslag sted over hverandre, og parallelt eller jevnt beslektet - i én linje.
  Notater tall lik divisjon. For eksempel er når gjentatte innlevering av den første klausulen på bakkenivå, og den andre - den andre. Ett nivå - én linje, men de viktigste forslagene i numerisk betegnelse ignoreres: dette er nivået av divisjonen, ikke antall forslag.
  En ordning som omgir tilbud, må du lese teksten på nytt. Vær spesielt oppmerksom på grense tilbud, noe som gjør det vanskelige elementer og tilkoblingstyper. Etter en grundig inspeksjon fortsette til design ordningen tilbyr en rettferdig kopi. Ved hjelp av algoritmen og vdumavshys i essens tilbud, verdiene av alle sine medlemmer, kan gjøre feil uten hans ordning.  
Яндекс.Метрика