Hvordan du lagrer en side fra Internett?
 Vi er alle så vant til ynernetu av tilgjengelighet myriade av informasjon i det til når nesten alle spørsmål kan bli funnet på nettet detaljert svar at det ble sett på som noe tatt for gitt. Men Internett er fortsatt ikke tilgjengelig i alle deler av verden hvor folk kan være. Hva du skal gjøre i tilfelle at disse rekkevidden av moderne teknologi steder du trenger en side eller bruker av internett, som har bevart bokmerke din favoritt nettleser, men i dette tilfellet ikke hjelpe deg?
For å løse dette problemet vil bidra til å redde sider fra Internett til en lokal disk eller USB minnepinne. Dette kan gjøres på forskjellige måter, og i denne artikkelen vil vi snakke om dem. Som et eksempel vil vi bruke en av sidene på dette nettstedet.
 Hvordan å holde internett side i Mozilla Firefox
 1.  Gå til siden du ønsker å lagre eller åpne den i en nettleser, hvis du ikke har gjort.
  Klikk på knappen merket «Firefox» i øvre venstre hjørne og velg menypunktet "Lagre som". Det samme kan gjøres ved å trykke på hurtigtasten Ctrl + S.
  Hvordan du lagrer en side fra Internett?

  I vinduet, velge plasseringen for å lagre siden om nødvendig korrekt filnavn som vil bli lagret side, i "File type" la det "Fullstendig nettside" og klikk "Lagre".
  Hvordan du lagrer en side fra Internett?

  Den valgte nettside lagres i en fil med filtypen * .htm og relaterte mapper, som er plassert på side image og stil som vil lokalt uten internett side gjennom nesten samme form som du kan se på skjermen på nettleseren din.
  Vise en lagret side, dobbeltklikker på en fil med filtypen * .htm bringe det skal åpnes i nettleseren du bruker som standard.
   Hvordan du lagrer en side i Internet Explorer
  Sammenlignet med Firefox, Internet Explorer har forbedret metode for beskyttelse fra nettsiden som en enkelt fil - web arkiv format * MHT, at du vil være enig i, er mye mer praktisk. Å lage en web arkiv, følger du disse trinnene.
  1.  Åpne den lagrede siden i nettleseren IE.
   I øvre høyre hjørne klikk på bildet og tannhjulmenyen velger du "Fil" og deretter "Lagre som". Dette vinduet kan åpnes ved å trykke hurtigtasten Ctrl + S.
   Hvordan du lagrer en side fra Internett?

   Åpner "Lagre nettsider". Som standard er filtypen feltet satt til "Fullstendig nettside (* .htm;. * Html). Velg et felt fra listen til "Web Archive, enkelt fil (* MHT).
   Hvordan du lagrer en side fra Internett?

   Angi banen for å lagre filen og klikk "Lagre".
   Ulempen med denne metoden er at åpne en Web arkiv vil være tilgjengelig kun i Internet Explorer eller Opera, som også kan arbeide med filer av den valgte typen.
    Lagre Opera side
   Samme som ovenfor beskrevet metoder for nettlesere Mozilla Firefox og Internet Explorer.
   1.  Åpne siden i nettleseren din.
    I menyen velger du i øvre venstre hjørne klikk på «Opera» "Side" og deretter "Lagre som". Eller trykker Ctrl + S.
    Hvordan du lagrer en side fra Internett?

    I dialogboksen angir du et sted å lagre filen, otkredaktyruyte filnavnet hvis nødvendig, og sørge for at i "File Type" er satt til "Web arkiv (enkelt fil)."
    Hvordan du lagrer en side fra Internett?

    Klikk "Save" og nettsiden vil bli tatt opp et angitt sted i en fil med filtypen MHT, som kan åpnes i Opera, og i Internet Explorer.
     Hvordan du lagrer en nettside i Google Chrome
    1.  Åpne Google Chrome siden du ønsker å holde på datamaskinen.
     Klikk på ikonet innstillinger og kontroll Google Chrome i tre horisontale grå riper på øverst til høyre og klikk deretter på «Lagre siden».
     Hvordan du lagrer en side fra Internett?

     I vinduet, hvis det er nødvendig, endrer den foreslåtte standard banen for å lagre filen, filnavnet og klikk "Lagre".
     Hvordan du lagrer en side fra Internett?

     Som Firefox er en nettleser Google Chrome lagre det som en fil med filtypen * .htm og relaterte mapper som kan åpnes i alle nettlesere. Tilkobling fil og mappe ser ut til at du fjerner bare filen slettes automatisk mappe tilhører ham, og hvis det ikke ble omdøpt. Og vice versa.
     I tillegg til disse metodene, kan du også lagre websiden som en PDF-fil. For å lære hvordan du gjør det som er beskrevet i artikkel lagre siden som en PDF.  
Hvordan du kopierer en side?
 En kopi av en web-side på en lokal stasjon kan trenge i ulike tilfeller. For eksempel når du må jobbe uten Internett-tilkobling i frakoblet modus, men du må gjelde for de materialer av alle nettsteder eller flere nettsteder. En løsning på dette problemet er å fullstendig kopiere sider med alle bilder og andre designelementer. Det finnes også andre måter å kopiere sider. Vurdere alle alternativer.
 Hvordan du kopierer en side helt
Lagre siden fullt ut med alle bildene i alle moderne nettlesere utført omtrent det samme.
 1.  Fra riktig side i Google Chrome eller Mozilla Firefox, høyreklikker du i det tomme området på siden der det ikke er noen linker, bilder og andre elementer. I hurtigmenyen, velg "Lagre som".
  I Opera Klikk på logoen leseren som bunnen av bokstavene på rødt. Denne knappen er plassert i øverste venstre hjørne av nettleservinduet. I menyen som vises, velger du alternativet "Side" og den neste menyen, klikk på "Lagre som".
  I Internet Explorer 9, klikk ikonet tannhjul i øvre høyre hjørne for å gå inn i menyen "Verktøy" i listen, velger du "Fil" i neste vindu "Lagre som".
  Alle de samme, slik det er beskrevet i de foregående par setninger i alle nettlesere kan gjøre et enkelt tastetrykk Ctrl + S.
  Åpner lagre sider, som angir mappen der dokumentet lagres, redigere filnavn, og fra listen over alternativer i linjen "File Type" velger Fullstendig nettside ".
  Klikk "Lagre". Siden vil bli kopiert i den attraktive beliggenheten i form av hypertekst rozshyrennyam.html filer og mapper fra multimedia filer knyttet til denne filen. Deretter hypertekst-filen kan åpnes i alle nettlesere uten å koble til Internett.
   Kopier side i MS Word
  Ganske behagelig hver nettside kopi i Word av programvarepakken Microsoft Office. Å kopiere den ønskede siden, gjør følgende.
  1.  Velg den nødvendige innholdet på nettsiden. Hvis du ønsker å velge hele siden, er det praktisk å lage snarvegen Ctrl + A (A - engelsk).
   Kopier innholdet i de valgte hurtigtastene Ctrl + S.
   Åpne Word-dokumentet og lime innholdet ved å trykke hurtigtasten Ctrl + V.
    Kopi sider som skjermbilde
   Hvis du ønsker å spare bare den synlige delen av skjermen nettsider, kan du bruke skjermen fange i Windows.
   1.  Mens siden åpnes i nettleseren, trykker PrtSc eller tastatursnarveien Alt + PrtSc. Sistnevnte vil bli kopiert innholdet i det aktive vinduet, ikke hele skrivebordet.
    Åpne den innebygde grafikk redaktør Paint og lime den kopierte siden fra utklippstavlen hurtigtaster Ctrl + V.
    Lagre bildet i det valgte formatet.
    Det er også muligheten til å lagre sider som en PDF-fil. På det vi har nevnt i artikkelen som lagrer en nettside som pdf på vår side. Men uten installasjon av ekstra utvidelser, er denne funksjonen finnes bare i nettleseren Google Chrome.  
Hvordan du lagrer en nettside som en pdf?
 I en fersk artikkel, snakket vi om hvordan du lagrer en side fra Internett som en full backup, som består av en tekst html-fil og tilhørende mappe med bilder, stiler og skript. Det er en annen mulighet til å laste ned - lagre en nettside som en pdf-fil. I noen tilfeller er dette den eneste mulige måten for den videre åpning av de lagrede data. For eksempel, kan på en iPhone eller iPad laste opp filer og html spesielt mapper, men du kan laste ned pdf-filer.
I Windows-systemer lagre en nettside som en pdf-fil uten å installere ekstra plug-ins kan bare én nettleseren Google Chrome. For å opprettholde den nødvendige Internett-side som pdf-fil av det, følger du disse trinnene.
 1.  Åpne siden du er interessert.
  I øvre høyre hjørne av nettleserinnstillingene, trykk på ringeknappen og kontrollere nettleseren i form av tre horisontale grå polosok.V menyen, velg "Skriv ut". Det samme resultatet kan oppnås ved å trykke hurtigtasten Ctrl + P på tastaturet.
  Hvordan du lagrer en nettside som en pdf?

  I utskriftskontrollfunksjoner i venstre kolonne i rekken "Skriver" klikk "Rediger".
  Hvordan du lagrer en nettside som en pdf?

  En pop-up vindu der lokal destinasjon for utskrift, velger du "Lagre som PDF».
  Klikk "Lagre" for å skrive ut, og om nødvendig, angi filnavn og dens navn i vinduet. Deretter klikker du på "Lagre" -knappen. Nettside vil bli lagret i den angitte sted.
  Hvordan du lagrer en nettside som en pdf?

  Forresten, på samme måte som Google Chrome kan brukes som fil konverter, støtter det i PDF-format. Anta at du ønsker å konvertere pdf til tekstfil * .txt. I dette tilfellet, åpne filen i nettleseren og lagre det som en pdf for ovennevnte skjema.
  Du kan også få og beholde en liste over filmapper. For å gjøre dette, din nettlesertype C: / og åpne ønsket mappe ved å flytte dem allerede i nettleservinduet. Når riktig mappe er funnet, lagre listen over filer i et pdf-dokument.
  Hvordan du lagrer en nettside som en pdf?

  I andre nettlesere for å lagre websider i pdf trenger å installere tredjeparts utvidelser eller bruke nettjenester som tilbyr disse tjenestene.  
Яндекс.Метрика