Hvordan ta vare på huzmanyey?
 Noen pryder terskel anlegget, som en palme med rød prytsvetyyamy. Dette huzmanyya, termofile eviggrønn plante som kom til oss sine sydlige breddegrader. Nye varianter av tropiske skjønn mulig å dyrke det hjemme. Huzmanyya upretensiøs, vokser godt selv uaktsom eiere. Men å plante føler stor, må du følge visse regler opprettholde den. Hvordan ta vare på huzmanyey?
 1.  Potten. På grunn av den lille rotsystem huzmanyy egnet for potten liten. Imidlertid trenger god drenering, slik at bunnen av potten omtrent en tredjedel volum satt KERAMZIT. Du kan bruke dette og biter av knust servise.
   Jord. Å berede grunnen tatt i like deler torv, humus fra blader, sand og torvmose. Du kan kjøpe ferdige jord blanding for bromelievyh.
   Vanning. Vann anlegget en gang i uken, regn eller sammenslått vann. Tilbringer vanning vanligvis rosett av blader. Ved høye omgivelsestemperaturer en ekstra daglig fuktighetsgivende spray av blader huzmanyy. Den nødvendige fuktighet for plantene - 60 til 80%. Ved lav omgivelsestemperatur er i sokkelen anlegget vann skal dreneres.
   Overnatting. Huzmanyyu bør plasseres på solsiden av huset, men vil spre sollys, som direkte stråler kan skade bladene. Anlegget kan ikke plasseres innenfor. Ønsket temperatur for huzmanyy - opp til 24 grader om sommeren og minst 18 grader - i vinter.
   Gjødsling. Anlegget må stadig mate 1-2 ganger i måneden gjødsel for orkideer i flytende form eller svakt konsentrert flytende gjødsel blomst.
   Blomstring. Huzmanyya våroppblomstringen starter i det små og vanskelig å skille farger, men distriktets lyse røde eller oransje bracts ca 5 inches lang. I midten av anlegget er en pensel med små hvite blomster.
   Reproduksjon. Voksen huzmanyya la sideskudd, barn, og hun sakte dør. Når barn når halve høyden av den overordnede og zaymeyut sine røtter, kan de bli transplantert. Skuddene er kuttet med en skarp kniv fra den voksne anlegget etter utryddelse sin, sammen med en del av rotsystemet og transplantert. Det er bedre å gjøre det i løpet av våren. Ved høye temperaturer mulig avl og frø.
   Transplantasjon. Krever transplantasjon, for det meste bare ung huzmanyy vokser i nært potten. Modne planter transplantasjon er nødvendig. Gjør transplantasjon bare om våren. Obligatorisk transplantasjon i en gryte og litt sur jord planter etter kjøpet.
   Sykdommer. Farlig for huzmanyy sneglen, edderkopp midd og bladlus grønt. Med hyppig stagnasjon av vann i stikkontakten og overdreven vanning anlegget begynner å råtne i roten del eller ark.
   Utseendet av sunne planter. Later huzmanyy en lengde på 70 cm og skjema bromelyevuyu utløp. Høyde huzmanyy om 40-70 cm. Det tar ca 3 år før planten ikke blomstrer ikke. Etter ytterligere seks måneder, vanligvis den overordnede for å dø.
   Huzmanyya skremmer henne som ønsker å ha sin korte levetid. De fleste planter er ettårige, men med riktig pleie og kan vokse i flere år.  
Hvordan kan jeg fortelle aktivert Windows 7?
 Alle funksjoner som er aktivert i Windows 7 du kan rolig nyte i 30 dager, hvoretter å fortsette, må du legge inn lisensnøkkelen, eller fortsette prøveperioden. Men disse saker av interesse for de få brukerne som jobber med en lisensiert kopi av operativsystemet. Ikke bekymre deg inntil de gjør en alvorlig oppgradere datamaskinen og bytte hovedkort eller andre maskinvareenheter andre tasten. I dette tilfellet kan Windows beregne at den er installert på en annen datamaskin, og tilbakestiller aktiveringen produsert.
Et annet spørsmål er hvordan å vite Windows 7 aktivert ofte begeistrer de som bruker ulisensiert programvare og ulike måter å omgå aktiveringen.
I begge tilfeller, aktivering sjekket den enkle måten.
 1.  Klikk "Start".
  I hurtigmenyen til høyre linje "Computer" høyreklikk.
  En annen meny og velg den nederste linjen "Egenskaper".
  I notatet til gruppen "Aktiver Windows" nederst i vinduet. Hvis Windows er aktivert, så den må inneholde strengen "Windows Activation gjort." Hvis denne linjen i denne gruppen ikke gjør det, så du bruker unactivated program.
  Hvordan kan jeg fortelle aktivert Windows 7?

  Svært sjelden, men det skjer at GUI gir uriktige opplysninger om aktivering. I dette tilfellet vil anmodning til kommandolinjen til kjernen. Å lage det, gjør du følgende:
  1.  Klikk KLVA kombinasjonen Win + R på tastaturet.
   I boksen skriver
    slmgr.vbs-XPR
    og trykk på Enter (Enter).
   Hvordan kan jeg fortelle aktivert Windows 7?

   Vent til meldingen boksen, som sier at "permanent aktivering er vellykket," eller vil du se begrepet, når rettssaken bruk av operativsystemet.
   Du kan også skrive inn kommandoen
    slmgr.vbs-dlv
    og få mer detaljert informasjon vedrørende aktivering.
   Hvordan kan jeg fortelle aktivert Windows 7?

   Den mest nyttig informasjon i denne boksen er igjen på tallinjen for å gå tilbake til den opprinnelige tilstanden av Windows. Multiplisere dette tallet med 30 dager, kan du finne ut størst mulig periode, der du kan lovlig bruke denne kopien av Windows.  
Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?
 Som sannheten gjentatte ganger testet mange livserfaringer, hvis du ønsker å skjule noe, og deretter sette det på den mest fremtredende plass. Hvordan kan jeg søke i forhold til datamaskiner? Veldig enkelt. Hvis du har noen filer eller dokumenter som du ønsker å gjøre tilgjengelig for andre på denne datamaskinen, oppretter en mappe på skrivebordet, gjør det usynlig og nyte resultatet. Dette er absolutt ikke den ideelle måten å skjule personlig informasjon, men i de fleste tilfeller ganske effektiv.
 Hvordan du oppretter en usynlig desktop mappe
 1.  Lag en mappe på skrivebordet på noen vanlig måte for deg. Vi brukte som et eksempel, en av de raskest alternativer - klikk på høyre museknapp på en hvilken som helst ledig plass på skrivebordet og velge "New" og deretter "Folder" i kontekstmenyen.
  Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

  Etter en mappe, endre navn, gir det en minneverdig navn. I vårt eksempel bruker "Secret Folder".
  Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

  Klikk på ikonet opprettede mappen og høyreklikk på listen over mulige tiltak, velg "Properties".
  Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

  I vinduet Egenskaper, sette mark mapper for å velge "Skjult" klikk "Apply" og "OK" for å lukke vinduet.
  Mappen skal være usynlig, eller skjult.
  Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

  Hvis det ikke er "forsvant" fra skrivebordet, betyr det at datamaskinen er endret Standard vise skjulte mapper. For å gjenopprette standardinnstillingene, følger du disse trinnene.
  1.  I alle åpne mappen i øvre venstre hjørne, klikk på "Organiser" i hurtigmenyen, velg "Mappe og søkealternativer."
   I navnet til "Folder Options" fanen "Vis".
   Klikk "Gjenopprett" klikk "Apply" for å lagre endringene og "OK" for å lukke vinduet.
    For å få tilgang til en skjult mappe?
   Å åpne en mappe på skrivebordet, du har gjort usynlig, og legge til det enkelte filer, vise eller redigere en eksisterende Windows Vista og Windows 7, klikker du på "Start" i søkefeltet ovenfor knapptypen
    c: Brukere [brukernavn] Desktop [Tittel skrыtoy mappe]

   I Windows XP, følger mappebanen vil bli som:
    c: Documents and Settings [brukernavn BRUKER] Desktop [Tittel skrыtoy mappe]

    Det er en annen måte å skape en usynlig mappe
   1.  Den begynner som oppretter en ny mappe.
    Når du har opprettet mapper klikke på ikonet, høyreklikk og klikk deretter på "Egenskaper".
    Nå trenger vi denne kategorien vinduet "Innstillinger". Gå for det, klikker du på knappen nederst i dette vinduet med tittelen "Change Icon".
    Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

    I valg av type mappeikoner tildele en av tre typer gjennomsiktig og klikk "OK". I den siste fellesmappe egenskaper klikker på "Apply" og "OK" for å lukke vinduet.
    Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

    Som et resultat, vil mappeikonet være helt gjennomsiktig, men mappen vil utstede sin artsnavnet. Å endre navn på mappenavnet for å gjemme seg i en spesiell måte.
    Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

    Slette mappenavnet, trykker du på Alt-tasten og hold den på det numeriske tastaturet, type 0160. Slipp Alt. Som et resultat av denne handlingen mappe med tittelen som en brytende mellomrom at brukerne ikke ser, men gjenkjennes av operativsystemet som mappenavnet.
    Som for skrivebordet for å skape en usynlig mappe?

    På bærbare datamaskiner til å omfatte bruk numeriske tastaturet bør holde på funksjonstasten (Fn). Det vil si at du må trykke Alt, trykker du på Fn og bare da ringe 0160 tall som vil matche nøkler med engelske bokstaver M, J, O, M.
    Som et resultat, vil mappen være helt usynlig. Finn ut om sin tilgjengelighet bare gjør relaterte felt mus valgskjermen.
    Laget skjult mappe på denne måten er best å ikke plassere PC, hvor det kan oppdage utilsiktet utslipp, og noen sjelden besøkt katalog på disken.  
Яндекс.Метрика