Hvordan velge en live eller en kunstig juletre for det nye åretNytt år - en magisk ferie og ønsker å se det vel bestått. Ikke den siste rolle her Celebration symbol - treet. Hvordan velge et juletre og holde den inntil det behaget deg til den gamle nyttår?
Hvordan velge et juletre - live eller kunstig?
Først må du bestemme om de viktigste grunnleggende spørsmålet: kunstig eller ekte?
Valget av kunstige juletrær er veldig stort, de er ganske naturlig gjenskape farge og form av ekte nåler, men - akk ... ingen smak, ingen fantastiske mysterier eller magiske julen intriger. Men det er unektelig fordeler: kunstig juletre er ofte billigere enn ekte, en gang kjøpte et par år, ikke dusjet. Det er viktig at vi verne om naturen og ikke kutte ned skogen!
Naturlig samme treet - en sjarmerende furu duft og føler en Christmas tale.
Hvordan velge en naturlig tre
Du bestemmer deg for å velge en tradisjonell levende juletre? For å gjøre det sto til den gamle nyttår, må du først velge riktig treet.
Kjøpe treet
Nok en gang vi står overfor et valg: hva du skal velge - eller furu?
Pine har lengre nåler og synes derfor mer fluffy og sprer seg. Juletre, vanligvis mindre uklar synes mer gjennomsiktig og foregår i et rom som er mindre.
Hvilken kvalitet egenskaper for å vurdere når du velger en vakker skog?
Det er viktig at treet var svizhozrubane, mens treet stå lenge. Å bestemme friskhet av treet, prøve å bryte den nedre gren. Hvis det bryter lett, så et tørt tre, kutte ned for lenge siden. Hvis kvist pauser og svinger, så treet kuttet ned nylig, og vil holde lenge. Legg også merke til fargen på kutt loggene hvis fringe kutt formørket, så lenge treet stå.
Kvaliteten av treet kan bestemmes og tykkelsen av stammen. Hvis polutorametrovoy trestamme diameter på 5-6 cm, betyr det at en sterk treet, akkumulert vitalitet og lang stå i huset.
Den enkleste måten å avgjøre kvaliteten på treet - ta noen nåler og gni dem mellom fingrene. Hvis du føler lys gran duft, og forble i hendene på oiliness, treet godt, kan du ta.
Hvis vi kommer til å sette et juletre i hjørnet eller en vegg, kan det være noen uregelmessig form asymmetri. Hvis treet vil stå i midten av rommet - er det ønskelig at det var symmetrisk fluffy.
Å hente hjem juletreet
Så, vi valgte treet. Nå er det viktig å nøye bringe den hjem uten å skade under transport. For denne grenen bør lett presset til stammen, slips og sjal burlap. Lavere ned tuppen og forsiktig laste i transport.
Hvor lenge å holde juletreet?
Hvilke tiltak som bør iverksettes for å treet sto i vår leilighet så lenge som mulig?
Juletre før innstillingen bør være forberedt på følgende måte: en trestamme ren av bark 8-10 cm og litt splittet. Spør et tre i en spesielt forberedt bøtte med vann, som vil dekke bagasjerommet over skorpe avskåret. Om nødvendig, tilsett vann til vann-nivået falt under cut bark.
Det er ikke ønskelig å plassere treet i nærheten av batteriet eller varmeovn. Juletre i dette tilfellet blir fort tørr og crumble. Hvis et slikt nabolag ikke kan unngås, og deretter sette batteriet i nærheten av et bredt bolle med vann. Dette vil fukter luften.
Ikke over julepynt og antrekk, spesielt tunge.
For å opprettholde friskhet og smaken fluffy babes, tilsett vann en av disse ressursene:
1 ts av eventuelle gjødsel (for innendørs planter eller hage);
1 ts sukker, en klype salt og aspirin;
eller 1 ts glyserin normal, som kan kjøpes på apoteket.
Noen av disse verktøyene vil bidra til å holde møbler vakker friskhet og smak av det gamle til det nye året!
Hvordan velge en kunstig juletre
Hvis valget falt på kunstig gran, er det viktig at det var ikke bare vakker, men også trygt.
Hva er kunstige juletrær
Hvordan velge en kunstig elkuObylye kunstig juletrær i butikkvinduer, deres skjønnhet, farge, størrelse og variasjon er rett og slett fantastisk! Det er trær belagt, simulere snø på vitah, og fluffy fargede "nåler" med LED-fibre med en iriserende glød. Kvaliteten på dette treet er meget vanskelig å bestemme;
For å være sikker, er den prisklassen så stort som utvalget av produkter.
Sammensetning av kunstige juletrær
Kostnad treet avhenger ikke bare av det visuelle appell av produktet, men også på de kjemiske sammensetning og kvalitetsindikatorer. De dyreste og høy kvalitet på juletrær er gjort i Europa. Men det billigste er spist, laget i Kina. De, dessverre, lett å bryte ut av de vanlige elektriske girlander, den kjemiske sammensetningen av slike produkter - er ikke kjent.
Sertifikat for juletrær
I motsetning til den kinesiske, må russiske og europeiske produsenter ledsage varene samsvarssertifikat. Det oppført alt kvalitet av produktet, dets kjemiske sammensetning. Juletre bør være laget av brannsikre og ikke-giftige materialer. Derfor et sertifikat - Din garanti for kvalitet og sikkerhet av trær!
Hvordan velge palmene?
Det er viktig at det materiale som skiller seg egnet for trær. Metallet stativet er dyrere, men mer stabil. Plast - billigere, men kan brekke under vekten av et juletre pyntet med leker.
Hva treet, kunstig eller naturlig du velger, er det viktig at det brakte glede til ditt hjem, ferie, varme og lys !!!
Før nyttår vil velge ikke bare treet, men også en masse julegaver og suvenirer. Dette - i artikkel Hva skal jeg velge en gave for det nye året slektninger, kolleger og kjære?  
Hvordan velge mutonovuyu pels?

 Kanskje hver kvinne ønsker å ha i garderoben din denne luksuriøse ting som et lag med pels. Shuba ikke bare hjelpe deg å holde varmen i den kalde årstiden, og vil legge eleganse og skjønnhet av bildet ditt. Vinteren kommer, og det er på tide å tenke på hvordan "varm" deg selv og din garderobe.
 Unngå kjedelig og kjedelig fjær, med mindre de kan gi deg den samme status som våpen Mouton? Selvfølgelig - nei. I denne artikkelen vil du lese en komplett guide på hvordan du skal velge en frakk, mens understreker figuren og femininitet. Det er en artikkel om "Hvordan velge en mink pels? »
 Dessverre pels - det er ganske dyrt, noe som ikke alle har råd til. Så hva gjør du hvis du virkelig vil ha ny ting, og en svært begrenset budsjett? En perfekt løsning ville være å kjøpe mutonovoy strøk. Billig, men ser flott og varm ting vil være et utmerket alternativ til sine dyrere kolleger. Dette varme og vakre ting vil glede deg i lang tid hvis riktig nærmet seg for å velge det.
 Moderne butikker er fulle av en rekke forskjellige strøk av pels. Den vanligste pels bever, rev, hare, rev og mink naturlig. Videre stiler også varierte, alt fra kort montert strøk, og slutter lang versjon til gulvet.

 Dermed de grunnleggende regler for hvordan du velger kvalitet og god pels:


Hvordan velge mutonovuyu pels?

 Først, naturligvis, ta hensyn til kvaliteten på pelsen. Det skal være, så å si, levende, strålende, silkeaktig å ta på, med ingen bare flekker eller stive hår.
 Oppmerksom sømmene av produktet og spesielt substrat, bør de være glatt og ryddig, det bør ikke være noen slike mangler som utstående tråder, små hull i sømmen eller ulikhet. I god kvalitet frakk sømmer er praktisk talt usynlig for øyet og ikke følte for å ta på. Lining samme produktet skal ikke sydd helt. Bunn må forbli fri kant.
 En annen viktig faktor er dybden av pelsprodukter. Det varierer vanligvis fra 15 til 5-6 cm.
 En viktig vil lukte som kommer fra rullene. Hvis produktet blir ekkel, motbydelig lukt, er det bedre å ikke ta. Dette indikerer enten dårlig kvalitet på produktet, eller misbruk av lagring.
Hvordan velge mutonovuyu pels?
 Tilbring et lite eksperiment. Klem pels palme, og hold i noen sekunder. God kvalitet pels må ta tilbake sin form og volum.
 Det er verdt å være sikker på at produktet ikke er malt, og ikke kaste. Bruke på pels lyse klut. Fra en kvalitativ måte blir det ingen spor.
 Et siste tips - prøv å kjøpe eneste produktet i selskapet butikken. Det er lettere å ikke kjøre inn falske eller substandard ting å kjøpe.
 Her, kanskje, og alle regler og tips for å hjelpe deg å velge høy kvalitet og holdbart produkt som vil glede deg under kalde vinterdager mange år.
 Avslutningsvis vil jeg si, velge en frakk i tillegg til grunnleggende regler guidet av sine personlige følelser. Det vil være viktig at de nye tingene du har forårsaket positive følelser og godt humør. Vellykket og Nyt shopping!

 Nyttig program - hvordan du velger saueskinn pels og videoer


Hvordan velge en frakk?
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en frakk, umiddelbart reiser det spørsmålet - hva pels du velge? Hvordan det tjene?
 Levetid fur først og fremst er avhengig av slitasjebestandigheten. Fra dette perspektivet, de fleste tjener lag med oter - ca 20 sesonger. Litt bak bever - ca 18 sesonger. Neste på reduksjon segl - 17 sesonger, mink - til 10. Karakul mår og rev - 7 nutria, rev - fem sesonger protein - 3-4 kanin - et par sesonger.
 Når du har valgt pels bør bestemme seg for en stil. Jeg forstår, jeg ønsker å kjøpe den mest fasjonable strøk denne sesongen. Men hvis du kommer til å bruke den i mange år, er det bedre å velge en tidløs klassiker. Hvis du fortsatt vil ha noe mega-moderne, velger modellen av året, så vil du være ekstravagant i flere år.
 Når du velger en pels sjekk for styrke. For å gjøre dette, gni pels for og mot haugen. Vær oppmerksom på at hårene var fleksibel, holder seg til hverandre raskt gjenopprette opprinnelige form, sprut og ikke bryte. Produktene er laget av høy kvalitet pels lungene. Motstand farget pels kan sjekke holde haug mot et hvitt lommetørkle. Hvis venstre hvite skjerf, er pels ikke så skummelt selv regn.
 Det bør bemerkes at råd til et lag med pels, kan ikke alle. Derfor stadig økende popularitet fuskepels, som er nesten identisk med naturlig. Disse strøk ungdom liker å bære fordi de er billig og kan kjøpes hvert år ny sesong. foruten farger er mye bredere, noe som gjør at du kan eksperimentere.  
Яндекс.Метрика