Hvordan kan du spare energi

Gitt det store antallet elektriske apparater som fyller huset vårt, er strømforbruket vokser raskt. Tilsvarende øke antall gode tips om hvordan du kan spare эlektrychesvto uten å ofre komfort.
 Forresten, en av de mest effektive metoder for å spare energi ble brukt i "Khrusjtsjov". Du har sikkert sett de smårutete vinduene på kjøkkenet og bad. Når foreldre har åpnet for meg et mysterium boks laget til å omfatte mindre lys på badet! Ettermiddag sollys er nok i kveld når lyset slås på i kjøkkenet, badet, og du kan gjøre uten det. Her er litt merkelig, men ganske effektiv metode.
 Jeg vil ikke lære deg hvordan du åpner et vindu, og dele ganske enkel, og det er fortsatt gjeldende i praksis tips for å spare strøm.
Hvordan kan du spare energi

 Kjøleskap.
 Du må riktig installere kjøleskapet, plasserer borte fra alle varmekilder og oppvarming og la mellom bakveggen og veggen klaring på 10 cm. Også ønskelig å falle på kjøleskapet sollys. Still inn ønsket kjølekapasitet og i alle fall ikke sette varme retter med mat i kjøleskapet.
 Jern.
 Hvis du bestemmer deg for å stryke, distraherer det hensyn til noen ting. Få så favoritt show på TV, snakke i telefonen litt, men denne gangen brukt aktivt jern kilowatt elektrisitet. Best strykes sengetøy og klær UkeOg gjør dette hver dag, slik at du ikke trenger å bruke energi til å varme jernet.
Hvordan kan du spare energi

 Kettle.
 Kok i akkurat den mengden vann du trenger. Avhende skala innsiden av kjelen, det øker koke og derfor forbruket av elektrisitet. Og eierne av gassovner kan helt gjøre uten elektrisk lys chaynichek på komfyren varmer vannet rundt samme tid.
 Elektrisk rekkevidde.
 Om femti prosent av elektrisitet er tapt på grunn av dårlig kontakt med brenneren pan. Så si en fast "nei" utvidede brennere og potten med buet bunn! Hvis bunnen av kjelen tilsvarer størrelsen brenner, vil du ikke være forgjeves varmt miljø. 2-4 minutter til kokt måltidet Platen kan slås av, restvarmen nok for den endelige beredskap.
 Det er ganske enkelt. En liten organisasjon og en elektrisk regninger vil slutte å overraske sin uendelige.
Bør jenter kunne lage mat?
 Våre mødre og bestemødre si at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. I dagens verden, der kvinner så vel som menn bygge karriere kjøre selskaper og tjene penger, er dette uttrykket sett på som en levning fra fortiden. I dag, de fleste av de unge mener at en kvinne i et forkle som vet hvordan å lage mat for hundre eller to retter - en stereotypi pålagt av samfunnet. Andre er uenige med dem, og hevder at evnen til å lage mat - en viktig kvalitet for jenter.

 Skulle en kvinne som står ved komfyren?
 Egentlig liker jeg ikke ordet "skal" og "må", de forårsake negative følelser. I dette tilfelle vil ordet "skal" lukte Domostroy. Hvem kan ha og hvorfor? Visste jentene hadde problemer i dag?


Bør jenter kunne lage mat?

 Tenk deg en vellykket, godt preparerte kvinne som med sin kunnskap og talenter bringe selskapet, som sysselsetter en enorm fortjeneste. Etter en hard dags arbeid når hun kommer hjem med en eneste tanke - ta et avslappende bad og sove på kvelden før hun møter sultne mennesker. Hva kan du gjøre - det seirer tretthet, binde et forkle og er ved komfyren. Om en og en halv time, etter å ha forberedt en deilig næringsrik middag og fôring hennes mann, kan hun gjøre noe. For eksempel, vaske gulvet, støv på hyller, kaste tøyet i vaskemaskinen. Og så er hver kveld
 Selvfølgelig overdriver vi. Disse kvinnene arbeide for å gjøre det og på jobb, hjemme, er sjeldne. Men jentene ofte studere eller arbeide (eller begge deler, og andre) tar all tid og krefter og lyst til matlaging er det ikke. Tvinge noen til å rote med potter - ikke den beste ideen, og ikke innser det. Mange moderne jenter ikke kan og ikke liker denne avtale, men de har et godt forhold sine halvdeler. I tillegg har folk sikkert sette pris på hans valgt å ikke bare for muligheten til å bake kaker og lage mat supper. Og takket være det store antallet av kafeer og et bredt utvalg av halvfabrikata flere jenter ikke lenger bruke tid på kjøkkenet, og foretrakk å vie seg eller elsker. Og ikke alle kan lage mat også, det er ikke best overlatt til profesjonell matlaging deilig middag kokk eller tjenestepiker?
Bør jenter kunne lage mat?
 Men det mange ikke er enig med denne oppfatningen. Et av argumentene som fører oftere - hver person, uavhengig av kjønn, skal være i stand til å tjene deg. Uansett: ryddig rom for å ta vare på utseende, holde klærne i ren form eller mate seg selv, etter å ha forberedt en enkel middag. Det er vanskelig å være uenig. Disse ferdighetene kan være nødvendig for alle som ønsker å leve et normalt selvstendig liv. Dessuten vet vi ikke i hvilke situasjoner og økonomiske situasjon kan være, og muligheten til å lage sine egne måltider aldri vondt. Som en venn sa til kvinnen: "Å være i stand til å lage mat - du trenger en kokk -. Ikke nødvendigvis"
Bør jenter kunne lage mat?
 Et annet argument i favør av hjemme mat - er det mye billigere. Tross alt, ikke alle kan ha råd til daglige turer til restauranten. Å være en jente forvalter ganske dyrt - å kjøpe gode klær, sko, tilbehør og kosmetikk, en måned brukt betydelige summer, og evnen til å lage mat kan spare mer enn tusen rubler. I tillegg hjem mat er mye sunnere, bedre og mer varierte butikk semis. På Internett, millioner av bilder - og video oppskrifter for enhver smak, lage mat som kan lære til noen.
 Den tredje grunnen til at det er nødvendig å elske matlaging - ønsket om å skjemme bort din kjære. Det er fint når folk først og fremst ønsker å se deg lykkelig og vakker, men ikke anser som kokk, men mange kvinner ønsker å overraske sin halvdel blir tilberedt middag. Kvinners ønske om å fylle magen elskede naturlig og er et stort pluss i øynene av hennes utkårede. Hva den sterke halvparten av menneskeheten ikke vil komme etter jobb i en koselig og rent hus hvor velsmakende fôr? Og det er hyggelig å høre kjære skrøt av at ingen vet hvordan å lage mat så vel som hans kone!
 Det er ikke engang ønsker å behage mannen deilig mat - jenter som kommer til å bli mødre bør lære å lage mat supper og grøt. Barnet vokser ikke på dumplings og smørbrød, og her mer enn noen gang trenger muligheten til å konvertere et sett med vanlige ingredienser i usedvanlig deilig lunsj, etter som alltid spør kosttilskudd.
Bør jenter kunne lage mat?

Bør jenter kunne lage mat?

 Matlaging - er en kunst. Å lage mat satte vi henne sjel og kjærlighet, gjennom hvilke måltider er enda mer smakfull. Evnen til å skape komfort i huset er alltid høyt verdsatt, men hvis du ikke kommer til å lære kulinariske ferdigheter - det spiller ingen rolle. Det viktigste er å være i harmoni med sine ønsker og verden, og nyte et deilig måltid kan ikke bare hjemme.  
Hvordan vannkopper hos barn?
 Vannkopper er en virussykdom som overføres av luftbårne dråper - derav sin populære navn - vannkopper. Denne sykdommen, tilsynelatende ganske uskyldig, men feil behandling kan føre til komplikasjoner. Vannkopper bedre perebolet et barn, fordi barnet bærer sykdommen mye lettere enn voksne. Etter sykdommen i kroppen produserer immunitet mot varicella viruset fordi vannkopper kan bli syk en gang i livet. Det er selvfølgelig sjeldne tilfeller når en person blir syk igjen, men dette er et unntak fra regelen.
Hvor tydelig vannkopper hos barn? Selvfølgelig, det viktigste kjennetegn på vannkopper er utslett og noen andre symptomer:
 1.  Feber, sykdomsfølelse, svakhet. Disse symptomene kan oppstå med vanlig virusinfeksjon, men snart babyen kroppen utslett begynner å vises. Da vil du ikke tvile på at barnet fanget vannkopper.
  Utslettet er mange små kviser som til slutt blir til blemmer fylt med væske.
  Utslett vises daglig på nye steder, ofte ledsaget av utseendet av feber. Men i noen tilfeller kan temperaturen være i det hele tatt.
  Bobler til slutt tørke opp, og i deres sted vises brun. Utslett svært kløende, så du trenger for å gi antihistaminer at barnet ikke er rozchesav kviser, og det er ikke rustet infeksjon.
  Hvis barnet ditt er i kontakt med barn som er syke vannkopper, være forberedt på det faktum at barnet ditt vil snart bli syk. Vanligvis Sykdommen manifesterer seg i minst en uke. Gutten er ikke smittsom etter fem dager etter siste utslett på kroppen.
  Hvorfor smøre bobler grønn maling? Det er to svar på dette spørsmålet:
  1.  Zelenka tørker sår, blemmer tørke opp og leges raskere.
   Denne kunsten bidrar til å se om det er nye utslett på kroppen til barnet. Vi sto opp om morgenen, baby seksjoner og umiddelbart se hvor det er nye kviser. En morgen, når nye kviser ikke finner referansepunktet er fem dager til å marsjere til barnehage eller skole.
   Hos barn er vannkopper vanligvis ikke enkelt nok, men det er verdt å vise babyen lege.  
Яндекс.Метрика