Terter og ost oppskrift med bilder

 Ost pai mange favoritt siden barndommen. Hvis de bakt sine egne hender, jo bedre å se lekker og ikke nødvendig. I dag gir vi deg en oppskrift med ost terter med bilder som sikkert nyte dine barn.
 Hvordan lage ostekake med kremost deigen med hendene?

 Ingredienser for å lage ost vatrushok egen


Terter og ost oppskrift med bilder

 For deigen: 450 g mel 270 ml melk, to spiseskjeer sukker, smør - 50 g gjær - 30 g frisk eller tørket en bag.
 Til fyllet: ost - 500 g, 4 eggeplommer, 4 ss sukker, 2 ss rømme, en spiseskje med mel, vaniljesukker.

 Prosessen med å lage ost vatrushok deigen med hendene


 Terter og ost oppskrift med bilder:
 For å forberede ostekake med kremost deig, må du kna deigen. For å gjøre dette, tilsett varm melk sukker og gjær, rør godt. Når gjær vil gjære og melkeskum er dannet, tilsett melkeblandingen smeltet smør og mel. Elt deigen med hendene. Elt deigen bør være før det vil falle kort av hender. Deigen skal ikke være tøff.
Terter og ost oppskrift med bilder

 Avfeie deigen på et lunt sted. Når det vil øke i størrelse til det halve, og gi deigen tramp igjen og igjen kommer tramp.
 Med deigen ballene ikke veldig stort, og la dem passe. Fra størrelse avhenger av størrelsen på kulene vatrushok. Du kan gjøre gode ostekaker, eller svært lite vatrushechky.
 Nå forbereder fyllet for terter og ost (oppskrift med bilde). Ost i en blender, bland med sukker, eggeplommer, rømme, mel og vaniljesukker. I pålegg kan du legge noen bær eller rosiner.
Terter og ost oppskrift med bilder

 Nå, i sentrum av hver kopp eller glassperler gjør utsparing. Så i midten av hullet der vi satte stuffing. Du kan i midten av hver ostekake med kremost deig sette jordbær eller kirsebær syltetøy. Krayushky smører eggeplomme.
 Bake ostekake på 200 grader i 20-30 minutter.
 Nå som du vet hvordan du skal lage ostekake ost deig.
 Klar varme oste terter dryss med vann og dekk med et håndkle, gi dem til å stå i ti minutter. Deretter pai er myk.

 Terter og ost oppskrift video


Kyllingbryst i ovnen: oppskrift

 Kyllingbryst i ovn - et nyttig kosttilskudd mat. I utgangspunktet kan kylling bli tilberedt på forskjellige måter, avhengig av preferanser. Noen liker kokt kjøtt, andre stekte tredje roll skiver panerte og så videre. I dag skal vi se på en oppskrift hvordan å lage mat kyllingbryst i ovnen. Dette er en fantastisk parabolen som vil sette pris på husholdning.

 Bakt kyllingbryst i ovnen: 45 minutter Oppskrift


 For å forberede seks porsjoner bør ta seks klumper, kopp kylling buljong, 3 tann. hvitløk, 25g smør 2 middels appelsiner og 4 ss appelsin marmelade, og salt og pepper.

Kyllingbryst i ovnen: oppskrift

 Oppskrift på bakt kylling klumper som følger. Skjær i fine strimler av appelsinskall ett, gjør det i en bolle. Det også legge presset appelsinjuice, smør, finhakket hvitløk og syltetøy. Vask og riv obsushenny filetene med salt og pepper, legg i en ildfast form som bør være forhånds smøres med oransje olje. Før du setter kyllingbryst i ovnen, må det være oppvarmet til 180 grader. Dekk kjøttet med folie og sende den i 10 minutter i ovnen. Etter nødvendig tid til å fjerne folien og fortsette å bake i ytterligere 10 minutter. Deretter bakt bryst skal oversette til en rett som forvarmes. Dekk den og sende på et varmt sted.
Kyllingbryst i ovnen: oppskrift

 Saus for kylling klumper i ovnen


 Du må ta den form som zapikalysya kyllingbryst, legge det tidligere tilberedt med hvitløk juice, smør, syltetøy og krydder og kylling kjøttkraft. Sausen forberede på brann 8 minutter, rør av og til. Før servering kyllingbryst i ovnen vannes denne sausen.
 Og du kan bare bake kyllingbrystene i ovnen i majones med hvitløk revet ost.

 Video Oppskrift Kyllingbryst bakt i ovnen


 Vakker video oppskrift kyllingbryst, bakt i ovnen.
Hvordan bleke kluter?
 Moderne husmor bryr seg om komfort i hjemmet i en langt bedre vilkår enn sine bestemødre. Og fortsatt klager! Vask få moduser, er grillen varmes i mikrobølgeovnen i lang tid generelt, uansett, men minst de problemene. Hvordan bestemor liksom takle? Men sine kjøkken alltid perfekt orden og renslighet. Selv kluter, til tross for konstant bruk under matlaging for hele familien, glød hvit. Ikke bare som opplevde vertinne brukt noen magiske besvergelse! Faktisk er ikke det ingen magi eller obskurantisme - bare trimme kokk til enhver tid vet hvordan å bleke kluter og opprettholde deres undertøy. I fravær av moderne kjemikalier og vaskemidler, de gjorde det med sine hender og / eller folk metoder. Og, merkelig nok, disse testet oppskrifter i dag nekter minst (og noen ganger - og mer!) Effektiv enn høyteknologiske industri vaskemidler. Men også de ikke skader miljøet, ikke føre til allergier, og koster bare pennies. Så, selv de mest progressive husmor skader ikke å lære bleike kjøkkenhåndklær hjemme. 
 Hvit Kjøkken Håndklær hjemme
 Produsenter av husholdnings bagateller tilby oss mange alternativer - tørkepapir, servietter cellulose, skum svamp og absorberende svamper - men vi likevel fortsette å bruke tekstilkjøkkenhåndklær. Hvorfor? Og fordi det er praktisk og lett kjent. Mye hyggeligere raskt tørket hendene hengende på plate med et håndkle, trekk forsiktig enn en rull med absorberende klut. Men du kan bare kaste servietten og håndkle over de resterende plassene. Å minimere mengden med rimelighet kan bruke kjøkkenhåndklær:
 Ikke kjøp inn i kjøkkenet frottéhåndklær. Ja, de er mykere og mer behagelig å ta på enn andre tekstiler, men heller skitne, vasket verre og lengre tørr, bli en ideell grobunn for bakterievekst. Kjøkkenhåndklær bør lin, bomull og / eller såkalte "vaffel" - du er sikker på å bleke kjøkkenhåndklær fra disse materialene mye enklere.
Hvordan bleke kluter?

 Ikke bruk et kjøkkenhåndkle til å tørke av bordet, vask, komfyr og enda mer. Denne applikasjonen raskt bringe dem i forfall, og vidipraty av kjøkkenhåndklær fett flekker og skitt blir nesten umulig. Hånd håndkle og vasket retter, og alle skitne og våte overflater, bruk en svamp og engangskluter.
 Endre kjøkken håndklær og vaske dem så ofte som mulig. Ja flekker på dem ikke har tid zastaret, og vil være mer sannsynlig å riktig bleke håndklær. Samtidig holde på hånden noen kjøkkenhåndklær og grytekluter og noen servietter til å tørke og våt rengjøring.
 Men som fargen på kjøkken tekstiler, da, merkelig nok, den beste tingen kluter hvit. Bare det faktum at den mest merkbare spot lys bakgrunn - noe som betyr at du yspachkavsheesya håndkle vaske så snart som mulig, selv før de har tid til å stille skitt "root" i seg.
 Som vidipraty kjøkkenhåndklær
 Før blekemiddel kluter intensive midler, prøver å starte vidipraty dem i maskinen i intensiv modus. Bruke bleke vaskemiddel og en ekstra porsjon av Stain og må aktivere den forrige soaking. Flekkfjerningsmiddel, bør blekemiddel være kyslorodosoderzhaschym, og sikkert uten klor. Det er mulig at disse tiltakene vil være nok til å bleke kjøkkenhåndklær med uten ekstra innsats.
 Hvis maskingeværet mislykkes, er fortsatt til disposisjon andre bestefar (eller rettere sagt - Bestemor) -metoden - kokende håndklær. Det er ganske lang og ikke særlig hyggelig, men i sin egen effektiv metode til ikke bare bleke kjøkkenhåndklær, men i tillegg desinfisere dem. Vыvaryvayte kjøkkenhåndklær i en emalje eller aluminium gryte på svak varme i 20-30 minutter. Hvis dette ikke hjelper, er det best å kaste slike håndklær og ikke lenger bringe ny til omfanget av forurensning.
 Hvordan bleke kjøkkenhåndklær uten koking - 10 måter
 Snarere, koke ut håndklær du ikke har - men likevel moderne kjemisk industri produserer svært effektive blekemiddel og flekkfjernere. Men i noen tilfeller kan de ikke bruke, for eksempel hvis noen i husstanden de er allergiske eller egnede midler endte på verst tenkelige tidspunkt. Så kommer til unnsetning produkter som sannsynligvis er det i ethvert kjøkken. Så ikke rush til butikken, prøv å bleke kjøkkenhåndklær folk rettsmidler:
Hvordan bleke kluter?

 •  Sennep. Bare sennep fra kjøleskapet, "fransk" eller "Russian med pepperrot» vil ikke fungere - du trenger sennep pulver. Rør den i varmt vann til det er oppløst, tar 1 ss tørr sennep for hver halvliter væske, og finne ut hvor mye vann basert på antall håndklær. Suge dem i sennep vann, vask deretter. Eller bruk en mer intens måte, spre sennep pulver med vann til en tykk slurry og gjelder på stedet for et par timer, og deretter vaske kjøkkenhåndklær.
   Soda. Dette er vanligvis et svært populært middel for rengjøring og miljøtalsmenn. Soda kan oppløses i vann og avslapnings og vaske kjøkkenhåndklær, ikke bare hvite. Beregne mengder i forholdet 1 avrundet spiseskje med natron i 1 liter vann eller et stort håndkle.
   Salt. Før vask må bruke tid avslapnings håndklær i en sterk saltlake: en spiseskje av bitter salt per liter vann. Skitne håndklær bør ligge i saltvann natt. Men når morgenen du vыstyraete kjøkkenhåndklær, blir de hvite.
   Eddik. Denne metoden bør brukes hvis flekkene hadde zastaret. Eddik ikke kan fortynnet med vann, og suge dem er hvitvaskede håndklær. En halv time senere re-vask og skyll grundig håndklær for å bli kvitt skitt med eddiklukt.
   Peroxide. Normal Pharmacy peroxide og hidroperyt med sterk blekende effekt, så de må fortynnes med vann og brukes på de gulnede håndklær for lange, 10-15 minutter. Jeg bruker bare den tykke hvite duken, slik at andre peroxide kan ruste ikke bare male, men fibrene selv.
   Oppvaskmiddel. Denne metoden er egnet for håndklær som viste gult fra fet flekker. Flytende vaskemiddel for retter oppløses i vann for å få en gjørmete såpe løsning. Sug inn håndkleet og la den i en halv time, deretter vaske kan selv uten blekemiddel, vil stoffet fortsatt ser lysere og lysere.
  Hvordan bleke kluter?

   Vegetabilsk olje. Dette kan virke bakvendt, men olje hjelper å mykne og vidipraty forurensning. Vann for vasking dette må være veldig varmt. Bringe den til en byll, deretter raskt tilsett matolje, natron, og eventuelle vaskemiddel i forholdet 5: 1: 1. Ikke vent til vannet er avkjølt, suge det kluter, som krever bleking og la over natten. I morgen, vaske noen måte.
   Ammoniakk. Ammoniakk blekemiddel erstatte hvis fortynne den i vannet der du vasker håndklær. Det er nok til en spiseskje av ammoniakk i 3 liter vann. Men håndklær bør skylle i rent vann uten tilsetningsstoffer.
   Kaliumpermanganat. Denne fremgangsmåte er tidkrevende, men effektiv: i 10 liter varmt vann oppløses meget 6-7 krystaller av kalium permanganat til vannet zabarvylasya i lys rosa. Deretter gni på et rivjern eller hogge med en kniv om lag en fjerdedel et stykke såpe. Legg såpe flak i vannet med kaliumpermanganat og fullstendig oppløsning. Om natten håndklær suge i denne løsningen, og i morgen vask og skyll.
   Såpe. Således, brun, med en sterk lukt og fettsyreinnhold på minst 72%. Håndklær vil suge forsiktig klem såpe og sterkt til dannelsen av hvitt skum. Deretter satte håndklær i en plastpose, klem luften ut av det, og knytte tett glemme den dagen. Neste dag kan du enkelt otstyraete kjøkkenhåndklær og overrasket deres undertøy.
   Som du kan se, vidipraty blekemiddel og kjøkkenhåndklær fett, sjokolade, ketchup og andre kulinariske forurensning kan ikke bare dyrt, men også ganske egnede midler hjemme. Dette er desto mer billigere enn jevnlig kjøpe nye og nye håndklær i stedet for skadet. Og for å fortsette tøyet og rent kjøkkenhåndkle etter hver vask og tørk dem proprasovuyte varmt jern. Overraskende, men sant: etter stryke kjøkken tekstiler mye lenger forblir hvitt og frisk. Hva vi oppriktig ønsker deg. Komfort og renslighet av ditt hjem!  
 • Яндекс.Метрика