Hvis du liker shopping, har du sannsynligvis foretrekker å spare på kjøp. Så hyggelig å få en god rabatt ved kjøp av varer og tjenester! Men hvordan gjør lønnsom handel? En av de påviste og effektive måter å spare - en kampanjekode. Hva er det som de gir, hvor du finner dem? Lær om alt!

 Hva er det?


 Vanligvis Promo kode dukket opp nylig. Bare et par år siden om dem ingen hørt. Men i dag ordet på alles lepper, og noen aktivt bruker Promo-kode.
Hva er en promo-kode og hvordan fungerer de?

 Generelt er det Promo code en kombinasjon av tall og bokstaver, opprinnelige passordet som må gå inn eller kjøp. Et sett av bokstaver og tall kan være noe, er annerledes og lengde. Mest Promo-kode vil inkludere en 4 til 8 tegn, men det finnes unntak. Den mest brukte latin (engelske bokstaver, men det er mulig å møte russerne.

 Hva gjør Promo-kode?


 Hva er Promocode? Hovedformålet med å bruke dem - få rabatt. Ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall, kan du gjøre et røverkjøp. De fleste av disse kjøpene er gjort i butikker. Selv om kodene for rabatter i butikker kan også bli funnet, de eksisterer.

 Hva er Promocode?


Hva er en promo-kode og hvordan fungerer de?

 Det virker som alt Promo code bidra til å gjøre gode kjøp. Imidlertid kan denne fordelen være forskjellig. Her er de mulige besparelser ved hjelp av salgsfremmende koder:
 •  Spare når du kjøper varer eller tjenester. Dette kan være en rabatt på klær, sko, skjønnhetspleie og legesenter. Faktisk kan ved hjelp Promo code være gunstig å kjøpe noe. Rabatten kan være forskjellig. Det varierer vanligvis 5-10 til 30-40%. Det er klart at butikkene ikke kan operere på et tap, så spare mer enn 40% av kjøpesummen er usannsynlig.

 •  Det er mer sofistikert versjon av besparelser. I dette tilfellet rabatten gis under visse forhold, for eksempel når du når en viss grense kjøp. Det viser seg at først må du gjøre kjøpet et visst beløp, og deretter kan du bruke Promo koden og få en rabatt.

 •  Promo-kode på premiebeløpet. Beløpet dermed fast og bestemt. Hvis du bruker dette alternativet, kan du kjøpe en del (den verdien som er angitt i denne delen av den nominelle code) betaler med Promo-kode. Men i dette tilfelle kan selgeren også sette visse betingelser, for eksempel for å bestemme den minste mengde av kjøpet.

 •  Promo-kode ved levering. Det er svært viktig for kjøp i butikkene som ligger i andre byer eller land. Total levering når du bestiller et stort antall produkter kan være betydelig. Bruken av koden skal kvalifisere for helt gratis levering. Dette er også en god økonomi.

 •  Promo-kode til høyre for å motta en gave. Dette alternativet brukes vanligvis kosmetikk butikker, klær, sko eller tilbehør. Ikke stole på noe stort og dyrt. Men, for eksempel, er et lite sett av kosmetikk eller ekstrautstyr fullt mulig å få. I noen tilfeller mottar en slik gave er kun mulig hvis det handler i butikken.

 •  Hvor du skal lete?


   Hvor å få Promo-kode? Alternativene er ikke så mye:
 •  Området har en nettbutikk som tilbyr rabatter. Vær forsiktig, fordi noen ganger kodene er ikke umiddelbart synlig eller er skjulte hjørner. Til å begynne inspisere alle bannere og pop-ups på noen ressurs koder "skjulte" der. Deretter lære alle seksjoner. Mest Promocode er i "Events", "rabatt", "bargain" og så videre. Men noen nettbutikker har et eget kapittel "Promo code". Gå til det og velge den riktige koden. Sørg også for å abonnere. Skriv inn din e-postadresse. I sitt brev vil bli sendt informasjon om kampanjer, rabatter, salg og Promo-kode.

 •  I spesielle områder. På Internett mange ressurser der du kan finne informasjon om rabatter. De samlet Promo kode forskjellige butikker som tilbyr en rekke rabatter. Det er mange nettsteder i dag. Å finne dem, skriv i søkestrengen ordet "Promo code". Vanligvis mest ressurser er på den første siden av søkeresultatene. Hvis du ønsker å finne en kode for kjøp av varer eller i noen bestemt butikk, må du huske å sjekke dette på er å søkemotor publisert ressurser som dekker dine behov. Forresten, hvis du planlegger å gjøre et kjøp i en utenlandsk nettbutikk, deretter inn i søkestrengen uttrykket «promo-kode» eller «rabattkode».

 •  Hvordan å bruke?


  Hva er en promo-kode og hvordan fungerer de?

   Nå vet du hva salgsfremmende koder. Det er på tide å finne ut hvordan du bruker disse kodene. Så, som en kombinasjon av tall og bokstaver for rabatter?
 •  Promo-kode du fant. Sørg for å grundig lese alt om det. Vær spesielt oppmerksom på vilkårene for bruk kan være noen nyanser. Husk at hver kode er gyldig etter som får en rabatt vil det være umulig.

 •  Nå gå til nettsiden nettbutikk hvor du har tenkt å kjøpe. Bok produkt går til kassen skjemaet. Fyll ut alle obligatoriske felter: navn, adresse, kontaktinformasjon (telefon, e-post, etc.).

 •  Se etter koden. Det kan bli kalt "code", "kampanjekode", "passord for rabatter" og så videre. Skriv inn din Promo koden i boksen. Vær forsiktig så du skriver. Husk at streng av tall og bokstaver må helt lik originalen. Hvor du trenger å sette stor bokstav, sette den så, ikke kapital.

 •  Sjekke alt nøye en gang.

 •  Ready. Mengden av betalingen for kjøpet vil bli beregnet på nytt med rabatten.

 •  Nå vet du hvor du skal lete og hvordan Promocode bruker dem. Ikke gå glipp av sjansen til å få en rabatt. Gjøre bare gode kjøp!
  For å få en Subway?
   Det foreta kjøp i butikker engros Metro Cash & Carry nettverk, som eies av tyske entreprenører og eies av Metro Group, lønnsom, alle vet. Men for å kunne kjøpe det produkter og varer på engros-priser, trenger du et kundekort. Ønsket om å spare - alvorlig motivasjon, så det er ikke overraskende at mange interessante spørsmål: hvordan få kundens kort Subway? Ja, hvordan kan du bli en klient av distribusjonsnettet og skaffe mat og industrielle produkter på engros-pris?
   Hvem kan bli en klient Subway?
  Gitt at Metro - liten engros nettverk og kjøpe varer kan det bare pakker logisk å anta at samarbeidet med disse butikkene lønnsomme hovedsakelig små utsalgssteder, individuelle entreprenører og juridiske enheter. Så det egentlig er. Og det er grunnen til at kundene butikk kan være restauranter, kafeer, små butikker, hoteller, medisinske sentre, industrielle komplekser, og generelt, noe selskap, uavhengig av omfanget av sin virksomhet.
  Partnerskap med Metro vil ikke bare en fordel å kjøpe mat eller drikke på restauranter, men også bestikk, tekstiler, kjøkkenutstyr, hvitevarer, kontorrekvisita, kontormøbler, rekvisita for kontorer, hoteller og andre organisasjoner. Så kan du billig gi normal drift av virksomheten eller kontor og fylle hyllene i deres butikk.
  Samarbeid utstedt en spesiell kontrakt, og IP-business representant eller kundekort synes at jeg kan gjøre gode kjøp for selskapet. Det spiller ingen rolle hvordan kjøpet skal skje på en jevnlig basis eller av og til.
   Kan vanlige folk blir kunder METRO?
  Som for vanlige folk som ikke er representanter for bedrifter eller individuelle entreprenører, kan de gjøre innkjøp for en enkelt passering (midlertidig kort) utstedt av kjøperen når du besøker butikken på grunnlag av hans pass, og deretter fjernet i kassa etter kjøp betalings.
   Nødvendige dokumenter for klient-kort
  Klient kortet er utstedt umiddelbart motta kortet i klientens subway noe i nærheten av kjøpesenteret nettverk Cash & Carry) og helt gratis for levering av de nødvendige dokumenter. En pakke innsendte dokumenter for registrering kortet, er avhengig av statusen til en potensiell kunde. Vurdere hva verdipapirer skal gi:
  Representanter for russiske selskaper tilbyr et utfylt og stemplet form for "Vilkår shopping" og en kopi av TIN, en kopi av ordren utnevne lederen for organisasjonen (eller en kopi av protokoll fra generalforsamlingen), en kopi av pakten (eller en side som viser den juridiske adresse) av en fullmakt navnet på hodet av navnet på den ansatte som er ansvarlig for innkjøp. Du må også fylle ut registreringsskjemaet klient.
  Individuelle entreprenører må fylle ut skjemaet "Vilkår shopping" og for å sikre sitt eget stempel, og gi en kopi av sertifikatet EHRIP, en kopi av TIN, kopi av pass (første og sider av registrering), fullmakt for den ansatte ansvarlig for innkjøp av varer (med mindre, selvfølgelig, en g). Dersom entreprenøren selv vil foreta kjøp, er fullmakten ikke nødvendig. I tillegg må du fylle ut registreringsskjemaet klient.
  Representanter for utenlandske selskaper må gi bekreftede kopier bestemmelse av (eller gren) av protokollen og utnevnelsen av leder av moderorganisasjonen og fullmakt til hovedkontorene og tar varsel om skatteregistrering. Det er viktig at alle dokumenter var klar og tydelig print representasjon underskrift av rektor. Trenger også en attestert fullmakt til en bestemt medarbeider vil være ansvarlig innkjøp. Og du må fylle ut et skjema på nettstedet METRO "Vilkår shopping" og klienten registreringsskjemaet.
  Representanter for fremmede stater diplomatiske representanter) må gi en kopi av sertifikatet for å ta på Skatterevisjon, Skatt ID, dokument som bekrefter akkreditert ambassadør eller advokat, fullmakt i navnet til den ansatte som er ansvarlig for innkjøp og fylle ut registreringsskjemaet klient. Det er viktig at alle dokumenter var opprinnelig stempel og leselig signatur med detaljer om hvem forsikret dem.
  Hvis du bestemmer deg for å få et kort kunde metro, sørg for at alle offisielle papirer som trengs for sin kjøring, ble trukket opp riktig, har all nødvendig informasjon, stempel og signatur. Da prosessen med registreringskort vil raskt og enkelt.  
  Яндекс.Метрика