Hvordan velge en frakk
 Nærmer seg kald, og snart alle uten unntak det smukke kjønn ønsker varme og skjønnhet. Uten tvil, alle typer klær pelsen er den mest luksuriøse og sofistikerte representant.
 Nå damene tilbyr et stort utvalg av forskjellige pelskåper, stil, farge. Men valget av strøk - en vanskelig lekse. Du trenger å vite fordeler og ulemper med hver pels i stand til å velge en stil som ville være stresset verdighet. Vi vil forstå når du velger en frakk.

 Valget av pels


 Shuba er en luksus og bli en vinner kan ikke hver kvinne. Siden verdien av klesplagg er høy, bør dens valg gå meget nøye. Før du bestemmer deg for hvordan du skal velge en frakk for vinteren, må du bestemme på sin hensikt.
 Målet ditt er å kjøpe strøk praktisk eller ønsker å gjøre dine venner misunner deg. Hvis dine ønsker er nær det andre alternativet, jo mindre du bør bekymre evne til å belegge varme. I dette tilfellet er den kritiske verdien på produktet og firmanavn på etiketten.
Hvordan velge en frakk

 For å bestemme rekkefølgen hvorfra pels velger, bør du vurdere hver. Den kaldeste strøk er laget av pels murmeldyr og røyskatt. Produkter fra mink, bever, rev og chinchilla på denne parameteren på andre plass. Best varm vinter pels vil Mouton, sobel og rev.

 Varighet sokker strøk


 •  Den lengste du tjene strøk av oter og sel, ca 20 år.

 •  Produktet bever pels er slitt 18 sesonger.

 •  Mindre lengde sokker i Astrakhan og mink - 10 sesonger,

 •  Garvete skinnjakker, rev, sobel tjene 7-8 vintre.

 •  Ekorn, nutria har en levetid 4 vinter.

 •  Det minste du vil ha chinchilla og kanin, bare to år.

 • Hvordan velge en frakk


   Valget av farge


   I dag den mest populære farget pels. Verdien av litt mer enn umalt. Hvilken farge strøk for å velge - alle bestemmer for seg selv. Mørke farger bidra til å skjule feil og lys forfriskende bilde.
   Når du velger fargede produktene du trenger for å forstå hensikten med maleriet. Det er ofte denne måten selgere prøver å skjule mangelen på stykker av pels. Ofte strøk malt i mørkere farger for å øke sin verdi. Men nutria utbrodere spesielt fordi dens naturlige farge er ikke populært.
  Hvordan velge en frakk

   Hvis du bestemmer deg for at du velger en frakk, og foretrekker naturlige farger, må du undersøke pels. Legg merke til at det ikke gulnet, ikke vytsviv. Ofte fargelegger dyrene fortsatt er i live, kan variere. Tilbring en hånd på haugen mot sin retning dersom pelskvalitet, så han vil forholde seg raskt. Pelsen skal skinne, og berører ikke være fet.
   Lese frakk nøye tilstedeværelse av rustflekker. De oppstår fur dyr interaksjoner med den celle som den inneholdt. Denne feilen kan ikke elimineres, ikke hør selgere som gjør en rabatt hevde at det kan bli slettet i tørr rengjøring.
  Hvordan velge en frakk

   Hva du skal se etter


   Kvaliteten er vanskelig å finne en god pels på markedet, foretrekker bevist salonger. I denne butikken vil du garantere at du vil få pengene tilbake eller bytte varene.
   Svaret på spørsmålet som pelsen er best å velge, avhenger i stor grad på sin hensikt. For bekvemmeligheten av å kjøre en bil er bedre å velge en kort jakke med mink, men hvis du flytter til fots, er det anbefalt å velge lang dags rev, bever og rev.
  Hvordan velge en frakk
  Hvordan du lagrer

   Ingen ønsker å være bak, og noen åpenlyst kalt en gnier eller musling. Men tid er slik at noen kostnader kan kuttes lett uten å være Gogol Elias.

   Så jeg ønsker å gi deg noen tips for å hjelpe deg å redusere kostnadene og opprettholde positive omdømme. Vel, til å begynne med, la oss si, slutte å røyke eller røyke lære ordentlig. Du vil ekstra penger og ekstra tid.
   Fortsett dermed den moderne verden krever at vi skal ta raske beslutninger, tilgjengeligheten av mobilitet og brukervennlighet. Disse inkluderer plastkort. Faren for dem er at du kan aldri fortelle hva du gjør det er penger. For at dette skal være for hånden betalingsterminal eller tilgang til Internett.
   Tror ikke falsk bankfolk, som plastkort redninger. Bare gjør det motsatte, utgifter økt med 12-18 prosent. Fordi du kommer til fondet holder ut et ukjent kort og hvor mange penger. Menneskelige psykologi er slik at vi tror at det er mer penger enn det faktisk er. Derfor Handlekurv kaster mer enn vi ønsker, men på kassaapparat, ser det ut til at du har kjøpt alle pengene som er på kortet, og flere av dem der. Cash kan du alltid stole og beregne sine kostnader.
   Et annet interessant faktum, og vite at du kan spare mye. Ikke gå til butikken sulten. Ellers få noe søppel som ikke vil spise selv.
   Noen føler skammelig å kjøpe ting i butikker som selger second hand. Forgjeves. Denne metoden praktiseres ganske mye rike mennesker. Dette betydelig spare pengene dine. Og husk at alle de store kjøpesentrene er alltid dyrere å bestille. Den trendy boutique høy leie, høy lønn, er mer penger brukt på reklame. Alle disse kostnadene bæres i prisen. Samtidig det samme og er mye billigere enn du finner i noen andre, ikke så dags sted.
   Prute overalt. Husk at oppgaven med noe salgssjef for å selge så mye som mulig. Og i jakten på dette kan de maksimere sine marginer undervurdert og noen ganger også forlate den i favør av salget. Bruk dette hemmelig kunnskap.
   Lære å arbeide med torrent tracker. Tro meg, noen ganger bedre film nedlasting på nettet, enn å angre bittert kjøpt billetter på ytelsen på en film som ikke lever opp til dine forventninger. Sørg for at filmen er lastet ned og må se den på storskjerm. Deretter kan du invitere en jente på kino.
   Se etter en god dataabonnement for mobil. Fornuftige priser, den såkalte bedrifts, er i store selskaper. For eksempel innenfor et bedriftsnettverkstilkobling er gratis, men andre tall kostnaden er minimal. Ta deg tid, og du vil finne billig kommunikasjon.

   Video hvordan du lagrer


  Hvordan unngå sammenbrudd kjøleskapBest og logisk måte å unngå sammenbrudd apparater - en guide til å følge reglene som er beskrevet i bruksanvisningen. I tilfelle av et kjøleskap de vanligste problemene er feil tining, forbindelse og installasjon system.
  Først, å ha et kjøleskap på kjøkkenet, flytt den vekk fra komfyren og andre apparater som produserer varme. Et kjøleskap er helt ubrukelig, og ekstreme temperaturer dårlig effekt på ham "helse".
  Dernest til enheten og ikke mindre rattled støy - ikke vær lat og utsetter det strengt når det gjelder. Det vil bli roligere og utstyr vil tsilisha. Selv mykrotryaska kan påvirke de enkelte elementene i enheten. Nå et par ord om riktig avriming kjøleskapet. Det er nødvendig å systematisk og ikke kaste bort det, selv om ved første øyekast en liten lag med snø. Forresten, er systemet "vet frost" også tidvis trenger tining om ikke full, så ventilere nøyaktig. Bedre ennå, tørk innsiden av maskinen med vann Wash Solution. I normal tining ta deg god tid og ikke prøve å fjerne plakk gjennom mekanisk stress kniv eller et annet objekt. Det er bedre å ta deg tid og la deg tine teknikk. Ellers risikerer du skader på vegg eller kanal som strekker kjøle tetthet og bryte maskinen, og det er nervøs med konsekvenser neharantyynыmy. 
  Reparasjon av kjøleskaper kan være svært kostbare tiltak - se mer om prisene her.
  Snakker om reparasjon hvis det skjedde en historie som er beskrevet ovenfor, er ikke nødvendig forsinkelsen av reparasjon teknikk. Bedre å ringe hvitevarer og tilbringe løse problemet. Det er ingen mangel på selskaper som tilbyr tjenesten. La oss vende tilbake til driftsreglene.
  En annen liten, men viktig nyanse kan være støv som samler seg på bunnen og et kjøleskap. Siden det er bedre å kjempe, regelmessig rense maskinen. Også, når du installerer apparater, sørg for at ditt kjøleskap organisert rundt normal luftsirkulasjon. Og mange som elsker å kjøre ham inn i et hjørne, og selv skubbe alt fra en tredjepart. Kontroller at "vaktmester" av maten hadde en permanent og stabil catering. Som krever en egen stikkontakt og god kabling under. Også kontrollere at kjøleskapet ikke er "jobbet" på maksimal effekt i lang tid unødvendig. Frakt til grensen fremmer raskere forringelse av enheten. Justere temperaturen om nødvendig - og det blir ingen uforutsette driftsstans!  
  Яндекс.Метрика