Hvordan bli kvitt lukten av sko? Hint og tips

 Hvis du tilbringer hele dagen på beina, musklene i føttene, svette voldsomt fremhever dermed opprettholde termoregulering. Forut svette, 98% vann, men handlingen av bakterier på føtter og sko manifestert beryktet lukt. Våte miljø for patogener optimale forhold for reproduksjon.
 Hvordan bli kvitt lukten av sko?
 For å løse problemet, må du først revurdere sin holdning til personlig hygiene. Føtter skal vaskes hver dag og nøye tørk etter vannbehandling. Netto deodorant fot ønskelig å behandle eller antiseptisk (antiseptisk sammensetning omfatter ulike typer desinfiserende og bakteriedrepende tilsetningsstoffer som dreper bakterier og eliminere lukt).
 Undersøke kostholdet ditt. Krydret mat, øker blodsirkulasjonen, og dermed øke svette.
 Måter å eliminere lukt i dag er det mange. En av dem - et fotbad.
 I en bøtte med varmt vann og presse saften av en halv sitron (sitron i stedet for vann kan du sette to eller tre spiseskjeer med salt, og tilsett en halvliter nytraktet te) senke beina til bekkenet i 10-15 minutter, vask deretter godt med såpe og vann og tørk tørre føtter .
 Hvordan fjerne lukt fra sko?
 Å kvitte seg med lukten av sko ofte lufte den etter bruk Pay oppmerksomhet til renslighet ikke bare utad, men internt (vask, føn med papir eller spesial skotørkere).
 Hvis mulig, endre sko (ikke bære de samme skoene uten avbrudd lenger enn 2-3 dager).
 For å hindre utseendet av lukt kan sove om natten inne i skoene natron. Om morgenen brus shake eller samle en støvsuger. For å unngå utseendet på hvit plakett eller skilsmisse dette rådet gjelder ikke sorte skinnsko.
 Du kan spraye skoene ammoniakk etter alkohol vil forsvinne og lukt.
 Det er en mer radikal løsning. Distressed sko over natten, legger i fryseren eller kjøleskapet. Pass på å sette skoene i en tett plastpose. Dette rådet er absolutt ikke akseptabelt å patent sko.
 For å føle seg trygg i alle situasjoner, i alle fall bør du rengjøre sokker eller tights.
 I butikker og apotek har et stort antall spesial deodorant skoen hjelp av svette føtter, naturlige eller aromatiske sålene. Effektiviteten av disse verktøyene kan sjekkes bare empirisk. Velg den som passer deg best.
Hvordan forbedre atmosfæren i huset med planter og blomster

 Planter og blomster i feng shui. Hva slags blomster bør starte hjemme?
 Du kan øke din chi hage, plantet blomster som svarer til forskjellig gua. For eksempel, en blomst med hvit, rød eller rosa blomster forbedre Kun gua (relasjoner) i hagen din eller dine eiendeler. Hvis du bestemmer deg for å bruke feng shui i hagen din, sørg for å velge planter som passer for ditt klima og landskap.
 Hage Feng Shui - En egen sak. I planleggingen og planering av hagen det inkluderer:
 • skape en balanse mellom lys og skygge;
 • form og plassering av trær, stier og blomsterbed;
 • egnede materialer for asfaltering stier og grunning;
 • Utvalget og plasseringen av vannforekomster som bekker, dammer, fossefall og fontener;
 • Utvalget og plasseringen av hage tilbehør som for eksempel fugle bad, benker, søyleganger og andre.
 Husets planter og blomster er blant de mektigste hjelp av Feng Shui, fordi deres naturlige chi bringer vitalitet til ditt hjem. Selvfølgelig, de gir en god "chi, men friskt og sunt. Ikke glem å kvitte seg med tørkede planter og blomster visnet før de blir fiendtlig energikilde for plassen din!
 Velg planter med blomsterSom er egnet element av assotsyyruyuschemusya gua, forbedrer deg. Bruk planter med rosa blomster for et soverom eller Kun gua (sone Relations), rødt eller lilla - for sonen av velstand og ære, hvit - for Dui Hua (kreativitet) og Qian (ekte venner); mørk blå blomster som egner seg for Kan gua (karriere), gule eller oransje blomster - for sone høne (egen-).
 Tenker på hvor du skal sette planter og blomster i hjemmet ditt, kan du prøve å bruke tall tre og ni (bestemt antall Feng Shui). For eksempel:
 • Legg tre eller ni små planter eller vaser på ett punkt;
 • Legg tre eller ni blomster i en vase;
 • Bruk tre planter av en art eller legge til ett i hver av de følsomme områdene.
 Husk at du kan bruke kunstige planter på noe punkt hvor nok lys for levende planter. Unngå tørkede planter, som ikke lenger lever energi.  
Som vidipraty gress med klær
 Når den varme årstid, alt kommer til liv og begynner å blomstre, til ekle grønne flekker fra gress bli trofaste følgesvenner liker å tilbringe tid utendørs. Disse flekkene kan sees ikke bare i klær, de leverer nok problemer og foreldre som liker å aktivt bruke fritiden utendørs. I denne forbindelse, bør du ikke gå glipp av, fordi vidipraty gress med klær er realistisk!
 Lett å håndtere flekker av gress?
 Veldig ofte, gress flekker på klær er et reelt problem for den personen som løsningen kommer til ham umiddelbart. Etter at alle flekker kan fjernes slik at du ikke skader klær og vasket dem er ikke så lett. Men med den rette tilnærmingen er i stand til å fjerne flekker bli en enkel prosedyre som ikke krever at du uanstrengt. Det viktigste å gjøre i arbeidet med flekker av gress - forvelle dem, men det er ikke av stor kompleksitet.
 Kampen mot flekker begynne så snart du finne grønne merker på klær fordi de gamle flekker vil presentere svært vanskelig, mens fersk avtale mye enklere.
 Som vidipraty gress flekker?
 1. Du må ammoniakk, såpe og varmt vann. I et glass vann, tilsett en teskje av ammoniakk. Den resulterende løsningen tørke flekken. Deretter plasserer forurensning Skum såpe, la for et og et halvt år etter vask time.
 2. Cope med grønn flekk vil hjelpe vin eddik, som kan kjøpes i enhver butikk i dag. For å gjøre dette, gjelder en flekk litt eddik, la for en og en halv time, og deretter starte vask.
 3. kokende vann er en annen måte som du kan fjerne gress med klær. Før vask hell kokende vann forurenset sted, deretter umiddelbart fortsette å vaske. Hvis vidipraty gress med jeans på første forsøk mislyktes, gjenta denne prosedyren flere ganger.
 4. Den mest rimelige, men like effektiv metode for å eliminere gressflekker omfatter bruk av en oppløsning av natriumklorid. Forberede det ganske enkelt, bare et glass varmt vann legge en skje med salt. Den samme løsningen vil hjelpe deg å fjerne vin flekker, flekker svette. At salt løsning finne den beste måten å bekjempe tørkede flekker.
 5. Ikke glem om den effektive rødsprit. Herbal flekk bør tørkes med en bomulls disk dynket i alkohol denaturyrovannom inntil ingen forurensning znebarvytsya. Deretter klær Vask som vanlig.
 6. Hvis en flekk av gress igjen på bomull, så vil det hjelpe kvitte seg med 3% løsning av hydrogenperoksid. Det kan komme en løsning av blekemiddel, som skal utarbeides i et forhold - skjeen i et glass vann. Imidlertid kan denne fremgangsmåte bare brukes for lett stoff for å unngå "full" fargen på produktet.
 Hva om rengjøringsmidler?
 Kvitte seg med ubehagelige grønne flekker muligens ved hjelp av rengjøringsprodukter som er på markedet er presentert i overflod. Dette er den enkleste og mest effektive måten å hjelpe slå klærne opprinnelige utseende. Men når du bruker flekkfjernere være ekstremt forsiktig, sørg for å studere manualen og følger de grunnleggende retningslinjer.
 Disse enkle måter å hjelpe deg å bli kvitt flekker og holde klærne. Så neste gang ikke bekymre deg, hvis etter en aktiv utendørs klærne dekorert med grønne flekker av gress som du kan håndtere dem uten store problemer.  
Hvor glatt kunstskinn jakke?
 Skinnjakke, lang provysevshaya skapet, blant annet kjøper ofte folder og rynker. Forvente at de rozhladyatsya under sokker - forgjeves. Leather er mye mindre fleksibel struktur enn skinn fordi all deformasjon kan bo der veldig lenge. Så hvis du ønsker å ta med sine ting i riktig form - vil ha sin egen glatt. For å starte, finne ut hvilken type skinn er laget jakke. Hvis skai eller vinilisshkira - som er fast eller porøs PVC på bomull eller strikket basis kan det være normalt å jern jern. Naturligvis, dette bør være mest nøye vyvernuvshy jakke innsiden ut. Temperaturen av jern bør være rundt 30 til 35 grader.
 Aldri jern bør strykes direkte til skinn, selv gjennom gasbind eller klut. Proprasovuyte bare inversjon og ikke fukte den med for mye - under påvirkning av temperatur og fuktighet kunstlær kan begynne å skalle. Det er lurt å gjøre i det hele tatt uten å tisse og uten damp - i dette tilfellet kan de bare videre forvrenge ting.
 Damp kan brukes bare i ett tilfelle - hvis du ønsker å jevne ut bare et lite område. For eksempel, hvis yzmyalsya jakke ermet. I dette tilfellet, henge på en jakke "kleshenger" innenfra og ut, sammenkrøllet hylseinnsats pute med foldede håndklær for å maksimere utbredelsen. Deretter jernet vertikalt og forsiktig, med en avstand på 10-15 inches, hell zizhmakani tomten ferje - bare noen få ganger. Det er viktig å observere en sans for proporsjoner. Etter det jevner hender stoff fôr og gi jakken en liten "otvisetsya" - bokstavelig femten minutter til den er tørr fôr. Deretter slår ut på forsiden av jakken og sjekke resultatet. Om nødvendig, gjenta prosedyren.
 Når glatting jern jakke er det viktig å spre seg. Det er best å bruke en spesiell strykebrett, gjerne med flere enheter som er satt inn i hylsen. Hvis det er ingen - du kan bruke badehåndklær. Rull dem i en rektangulær pute og presse inn i ermene.
 Hvis jakken er laget av en mykere type skinn, og du er redd for å skade strykejernet, prøv en annen måte. For ham, behovet spray, vann og kleshengere (eller enda bedre - dummy). Skriv i vanlig vann spray, skru jakke innsiden ut og jevnt fukte innsiden. Deretter henge den på skulderen eller dummy maksimal rozhladte og rette det. Etter denne jakken skal "otvisetsya" i denne posisjonen i minst en dag, gradvis tørking ved romtemperatur.
 Når du bruker denne metoden for å glatte jakke fra første mislyktes - prøve og pre-fukte det øverste laget av lær. Gjør det bedre å bare bruke fargeløs skokrem eller vannavstøtende midler for sko, rasprыskyvaemoho løpet spray. Kom og normal glyserol. Før du påfører produktet rengjør jakke, tørke den med en fuktig klut.
 Vel, den siste tips - hvis pom'yalasya jakke veldig mye, og du ikke har tillit til at du kan ta den i riktig form selv - det er bedre å slå til fagfolk til renseriet. Det hun og prohladyat og rengjøres grundig for å være så god som ny.  
Яндекс.Метрика