Hvordan gå med trange sko? Tips fagfolk
 Vi blir ofte møtt med en situasjon der allerede kjøpt et par sko ble oppdaget. Returnere det til butikken eller ikke er mulig, eller det er så mye at du ikke ønsker å gå tilbake. La oss se hvor nær distribuere skoene hjemme.
 Metoder roznoshennya sko:
 Fortvil ikke, det finnes måter å hjelpe deg med dette.
 Såpe, alkohol, stearinlys
 Å starte gni trange steder dyppet i vann og såpe, parafin (voks) stearinlys eller alkohol. Slitasje ullsokker på føttene og gå for en stund i skoene til leiligheten. Denne metoden er effektivt bidrar til raskt å distribuere trange sko.
 Plaster
 Alternativt kan du stikke lappen på innsiden av skoene i den delen der det knuser og gange. Ikke lukk hele dagen på seg sko for en time eller to om dagen er nok, og sko vil strekke og føtter gjør ikke vondt.
 Stretching
 I alle skobutikk selger spesiell strekke sko, har det vanligvis form av en spray. Sbrыzhyvaete hennes indre overflaten av sko eller støvler og gå rundt i huset en halvtime.
 Aviser
 En interessant måte å strekke sko er bruken av aviser. For gjennomføringen må være tålmodig: Riv i stykker så mange aviser og suge dem i vann. Tett dyttet dem inn i sko, prøver å sette så mye som mulig, fordi det påvirker sluttresultatet av din innsats. Når den er ferdig, kan vi bare vente til den er tørr våt avis. Det tar ca en dag (en viktig forutsetning - i alle fall ikke tørr sko tørketrommel eller i nærheten av batteriet). Deretter fjerner du papiret fra skoene og nyte effekten. Imidlertid er denne metoden ikke gjelder i alle tilfeller skjer det også at fuktighet vyparuvavshys, smalner sko ytterligere.
 Kokende vann
 Det er ofte brukt for å strekke sko kjølig kokt vann: de skåldet den indre overflaten av sko, slitasje, iført tykke ullsokker. Under påvirkning av kokende vann sko strukket.
 Søk profesjonell
 Hvis du ikke ønsker å bry deg med stretching trange sko vil hjelpe deg i skobutikken, hvor er spesielt designet for dette utstyret.
 Lær og semsket sko
 Du kjøpte skinnsko, og hun var nær? Ikke bekymre deg, kan du distribuere det. Bruk 3% - ing eddik eller cologne inneholder alkohol. Behandle den første eller andre midler til den indre overflate av sko og en liten diaré (i tillegg til alkoholen ikke etterlater flekker på sko). Denne metoden er egnet for både sko med skinn og skosåle. Forresten, vil være effektiv og vodka, fordi den også inneholder alkohol. Men vær klar over at skoen semsket skinn, disse metodene er ikke egnet.
 Andre populære metoder
 Svært populær måte å fryse sko i kjøleskapet. Under påvirkning av lave temperaturer og det utvider seg slitasje i det blir mye lettere. Gjelder ikke denne metoden bare sommersko, fordi det i utgangspunktet ikke er konstruert for lave temperaturer.
 For ikke lenge siden, fottøy markedet var svært interessant og fremfor alt svært nyttig nyhet. Men det er ikke billig, men gården er nødvendig. Dette er en spesiell mannekeng humant fots. Det er mulig å justere lengden og bredden av enkelte fasetter som gjør det mulig å strekke den trange sko.
Hvordan får jeg sko ikke gni? Tips fagfolk
 Hver av oss er kjent ubehag når sko gni. Svært ofte "oppmuntret" slike overraskelser nye sko. Å kjøpe et par sko, støvler eller sandaler, har vi nesten ingen mulighet lang tur i dem rundt i butikken for å finne ut om eller fot gni. Derfor, å finne den ubehag selvfølgelig vi frustrert. Videre utvekslet et par sko som er slitt på gata, for å si det mildt, problematisk. Hva gjør du om skoene? Du kan dra nytte av andres erfaringer og bruke den i praksis.
 Ting å gjøre å ikke gnidd sko?
 Måter å heve sterk sko eller støvler, det er mange:
 - Velprøvd måte: pensel sko i områder som gnis, rubbing alkohol eller vodka og gå den rundt i rommet i ca 15-20 minutter. Metoden er effektiv og fottøy raznashyvaetsya raskt;
 - I skobutikkene å kjøpe spray eller skum-stretching-stretching. Mesteparten av disse midlene er brukt til å bære i skinnsko, og handle umiddelbart. Du setter spray på sko gni området og gå i det for en stund. Dersom effekten er liten eller ingen grunn til å gjenta prosedyren;
 - En annen måte å lindre lidelsene til revet ben - et sted smøre sko som legger press dyppet i vann og såpe eller voks (parafin) stearinlys;
 - Du kan også suge en klut på eddik, legg den i deres sko og la over natten. Ulempen med denne metoden er lukter av eddik nøytraliserer sin hydrogen peroxide;
 - Kom til unnsetning og konvensjonell gips, stikke den på problemområdene i sko (til fots) og gå noen dager. Når bena blir komfortabel, kan du fjerne plasteret;
 - Du kan kjøpe en liten silikon podkladochky (med andre ord, zapyatochnyky). De er godt bevart inne sko, ingen slip og ikke noe press. Slike underlag er festet til ryggen, på et sted hvor vanligvis gnir hælen eller siden (se selv på steder der de fleste TPE);
 - En annen oppfinnelse av fottøy i kampen for komfort - spesielle myke strimler er limt på innsiden, og dermed beskytte føttene fra friksjon eller hard hud;
 - Mennesker, enkel oppskrift, bløt i kokende vann i en stor klut og legg den i en sko. Etter 5-10 minutter, fjern tøy og sko å ha tykk ull sokk. Vandring i hjemmet halv time - en time, og effekten vil ikke ta lang tid;
 - Veien til "pakke" er veldig populær: du bare pakke inn boksen med de nye skoene med en fuktig håndkle og la over natten. Våte omgivelser som skal opprettes inne i boksen, legge til rette for smertefri raznashyvanyyu nye sko;
 - Oppvarming sko - en effektiv metode. Peke den varme luftstrømmen fra tørketrommelen til den indre overflaten av sko, deretter strø med henne spray-stretching og bære en tykk sokk. Sound minutt 15. Når skoen begynner å kjøle seg ned, gjenta prosedyren med en hårføner og skum. Metode effektiv selv i håpløse tilfeller;
 - Hvis du ikke ønsker å bruke noen av disse metodene, så bare vzuvayte periodisk nye sko, og etter hvert vil det roznoshuvatysya. Det vil imidlertid ta lengre tid enn hvis du bruker en av metodene ovenfor.
 Det er viktig å kjøpe kvalitet sko av sin størrelse, i dette tilfellet, en garanti for at du ikke vil lide, øker flere ganger. Hold bena og slitasje nye sko med glede!
 Utenfor slaps, gjørme, sludd, og dermed på overflaten av skoen vil danne salt flekker.

 Fra dette fenomenet ikke kan unnslippe, men det skader sko, og ser veldig stygg. Som et resultat av reduserte levetids sko, og du vil være enig i at vi har hvert år for å bruke penger på et nytt par sko. For å spare penger og forlenge levetiden på skoene dine må rengjøres regelmessig skoene til salt.
 Hvordan de skal beskytte skoene mot fuktighet og hindre prostuplenye salt?
 Hvis du bruker skinnsko, først av alt, må det beskyttes mot fuktighet. Dette må gjøres på forhånd, dvs. før sesongen slaps og sludd.
Hvordan rengjøre skoene til salt?

 Behandle overflaten fett krem ​​sko. Dette vil hindre inntrengning av fuktighet til huden, og vil således ikke salt flekker dannes på overflaten. Og hvis du foretrekker semskede sko, bruke en spesiell vannavvisende spray.
 Hvordan vaske skoene?
 Selvfølgelig vinter nirazu ikke vaske skoene vil du mislykkes, fordi veiene i vårt land blir behandlet reagenser som ikke bare hindrer dannelsen av is på veiene, men også erodere våre sko. Derfor bør du vaske overflaten med disse reagenser sko.
 For en slik prosedyre, det er spesielle vaskemidler, rengjøringsmidler, skum, gel vaskemiddel og såpe. Kjøpe dem er ikke vanskelig, da de er solgt i nesten hvilken som helst skobutikk.
Hvordan rengjøre skoene til salt?

 Ikke эkperymentyrovat av vaskemiddel og bruke en rekke verktøy som ikke er egnet for rengjøring sko.
 Hvordan fjerne saltet var skilsmissen skinnsko?
 Hvis, derimot, merker du at skoene sto salt, deretter rense skoene å begynne å bruke de ovennevnte midler, skyll grundig med kaldt vann. Det ville være bedre selv skyll med kaldt vann, men i alle fall ikke varm.
Hvordan rengjøre skoene til salt?

 Deretter må du ordentlig tørre sko. Dette gjøres i flere trinn. Når skoene tørke i omtrent halvparten, satt på overflatelaget av fett krem ​​skoen. Bruke krem ​​for glatt hud. Hva skoene tørke helt, må du søke et annet lag av samme krem ​​og deretter bare gni sko å skinne.
 Hvordan du rengjør semsket sko av salt?
 Hvis du foretrekker semskede sko, bør du vite at denne skoen er mer følsom for fuktighet pozdeystvyyu enn skinn. Det er derfor du trenger å ta vare på det penere og mer.
 Så, til å begynne med semsket sko bør også underkastes rensing. Som i tilfellet med sko, er rensing nødvendig å bruke spesialverktøy.
Hvordan rengjøre skoene til salt?

 Etter tørking sko i to, sette avstøtende spray og la dosыhat. Etter tørking påføres et annet lag av det samme spray og bruke en spesiell børste haug for å gi et pent utseende.
 Husk at produksjonen fra salt flekker fra semsket nubuck og mye vanskeligere enn lær fottøy som kan påvirke dens utseende. Derfor ville du ikke liker dine komfortable og vakre sko, best henvist den tørke vær.  
Яндекс.Метрика