Gull produkter - det er vakkert. Dessverre, hvis de ikke bryr seg, kan de bli svart. Og hva gjør du i denne situasjonen? Hvordan kan jeg rengjøre smykker uten skade og uten å skade dem?
Hvordan du rengjør gull hjemme?

 Hvorfor gull er svart?


 Det antas at den mørkere gull - er dette det første tegn på problemer i kroppen. Noe sannhet i denne troen er. Det faktum at gull smykker ikke er laget av rent gull (rent veldig myk og ikke så sterk), lagt det andre mer holdbare metaller som kobber, palladium, sølv.
 Og disse metallene selv under påvirkning av en rekke negative faktorer kan også være mørkt. Her er følgende faktorer:
 •  Økt fuktighet. På grunn av sine metaller kan oksidere og mørkere.

 •  Økt svetting. Hvis personen iført smykker, svett tungt, er det sannsynlig at gull med svette vil mørkne. Hvis potten vil inneholde giftstoffer (de kan vises med svette), er den mørkning enda mer uttalt.

 •  Årsaken mørkning kan være laget av forurensning. For gull smykker kan godt slå seg støv, smuss og andre partikler i luften. Hvis du for eksempel å fjerne ringen, jobbe i hagen, så lurer absolutt ikke verdt det.

 •  Bruken av noen kosmetikk (kremer, for eksempel). De kan også inneholde forurensende komponenter.

 •  Hva gjør jeg?


   Hvordan rengjøre gull? Du kan gå til en smykker butikken og be om hjelp fra en gullsmed. Og alt du kan gjøre hjemme. Vi tilbyr flere metoder for rengjøring.

   Spesielle metoder


   Erfarne gullsmeder vet at et produkt kan bli gjenopprettet, renset og revitalisert. Eksperter dele sine hemmeligheter og teknikker. For eksempel, noen ren smykker med ultralyd.
  Hvordan du rengjør gull hjemme?

   Denne metoden fjerner alle urenheter enda sterkere. Men ikke alle produkt vil tåle en slik "tortur". Noen perler (som smaragder) under påvirkning av ultrasoniske bølger kan kollapse.

   Spesiell


   Du kan gå til den samme smykker butikken og spør selgeren om de spesielle rengjøringsmidler som er spesielt utviklet for å fjerne forurensninger fra overflaten av smykker.
   Disse løsningene er sammensatt ikke inneholde aggressive stoffer som kan skade metall, men effektivt fjerner mørkere. Men, men ved slike midler, selvfølgelig, må du betale svært økonomisk forvirret noen mennesker.

   Tradisjonelle metoder


  Hvordan du rengjør gull hjemme?

   Fordi kvinner elsker smykker og slitasje lang, ble umilytsyamy skapt mange rimelige måter å rense smykker. Her er de mest effektive folk rettsmidler:
 •  Du kan bruke ammoniakk, det er perfekt fjerner urenheter fra alle overflater. Å forberede rengjøring blandingen vil du trenge 10 dråper ammoniakk, en halv kopp varmt vann, 10 gram såpe. Såpe bør rive for å få en chip. Oppløse denne chips i vann, tilsett alkohol, rør godt. Lavere produkt i løsningen, la den i en halv time. Deretter fjerne skitt med en bomulls disk (for eksterne behandlingen soner, bruke bomullspinner).

 •  Grønnsaker kan også komme til unnsetning. Ja, utmerket jobb med forurensning løk og rå poteter. Ta en fjerdedel så mange pærer og poteter. Gni på et lite rivjern for å få et rot. Dypp i dette rotet ditt kjetting eller annet produkt, la den i en time. Vask deretter med såpe produkt. Hvis du ikke ønsker å sette opp med lukten av løk, poteter, bruke separat.

 •  Hvis produktet nedtonet, og du ønsker å returnere skinne, bruke en vanlig leppestift (kan være gamle, hvis holdbarheten er utløpt). Ha rengjøringsmiddelet på en bomulls plate, tørk denne stasjonen produktet fra alle sider. La leppestift i 10 minutter, deretter fjerne med en ren klut eller bomull pads. Glitter garantert!

 •  Såpeløsning. Denne fremgangsmåten er meget effektiv og fleksibel. Ta babyen eller såpe, gni på et rivjern, løses i varmt vann (en liten del av såpe i en halv kopp). Dukkert i vann golden produkt, la den i en halvtime eller en time og skyll med varmt vann.

 •  Soda løsning. Ta et glass vann og 3 ss natron. Vannet kok opp, tilsett brus, koke alt sammen et par minutter. Løsningen ble en litt kjølig, og deretter dyppe den i dekorasjon og la den i 15-30 minutter. Deretter bør produktet skyll og tørk.

 •  Prøv å bruke moderne midler tilgjengelig, for eksempel vaskemiddel eller vaskemiddel for retter. Ta en spiseskje med pulver eller væske, oppløse et halvt glass varmt vann. Dypp dekorasjon i denne komposisjonen for en halv time, skyll godt med rent vann.

 •  Du er hjemme tann pulver? Bruke den. Bløt i varmt vann unødvendig tannbørste, strø pulver på det og nøye behandle ring eller noe annet. Ikke trykk børsten for hardt, kan du skraper i overflaten.

 •  Du kan prøve å bruke hydrogen peroxide. Hell det i en beholder, ingen utvannende, lavere produkt der for en time, skyll med varmt vann. Forurensning skal forsvinne.

 •  Bruke alkohol eller parfyme. Dip bomull pads i væsken, tørk dekorasjon.

 •  Fettete flekker kan fjernes med en klut dynket i bensin.

 •  Boraks pulver (en teskje) oppløses i et glass vann. Lavere produkt i løsningen, la stå i en time, skyll deretter med rent vann.

 •  Å gi glans dekorasjon, kan den plasseres over natten i sukkervann. I et glass varmt vann oppløse en spiseskje sukker, lagt der dekorasjon, la over natten. I morgen, fjerne og rengjøre produktet.

 •  Noen bruker "Coca-Cola", stuper hennes smykker i flere timer. Uvanlig, men svært effektiv måte å praktisere.

 •  Viktig!


   Før du velger en bestemt metode for rensing, bestemme type produkt. Hvis produktet er allerede gammel og ripete, kan du ikke være redd, trenger du ikke gjøre verre. Men smykker med steiner bør rengjøres nøye, som steiner når utsatt slip komponenter (pulver og bulk ingredienser i flytende form) kan bli ripete.
   Hvis du skal rengjøre hvitt gull, i dette tilfellet, også bør være forsiktig. Ikke bruk slipemidler og aggressive forbindelser (brus, hydrogenperoksid, syre).
   I alle fall bør den valgte sammensetningen teste den interne areal på usynlig eller dekorasjoner å være sikker på at etter all manipulasjoner produktet ikke er bortskjemt.

   Hvordan unngå forurensning?


   Å zabrudnyuvalysya produkter ikke følge enkle regler:
 •  Butikk smykker i esker, er indre overflaten trukket.

 •  Beskytt produktet mot sollys og overoppheting.

 •  Når du utfører husarbeid fjerne smykker.

 •  For produkter som ikke dryapalysya hverandre, rulle deres klut (for eksempel flanell).

 •  Før du søker behandling kremer eller salver bedre ta av smykker, siden noen komponenter slike fond kan provosere forurensning. Slitasje produkter kun etter helt absorbert sammensetning.

 •  Ta av smykker, tørke den til å fjerne støv.

 •  Tilbring rengjøring om en gang eller to ganger i måneden til produkter er ren og skinner.

 •  La gullet skinner på deg og aldri blir mørkt!  
  Hvordan lage en and med poteter i ovnen?
   Matlaging i ovnen i mange husmødre virker for komplisert og tidkrevende. Men hun har mange fordeler fremfor andre fremgangsmåter for termisk behandling av mat, hvorav de fleste - at resultatet er en sunn mat. Det var under baking i ovnen for en betydelig del av næringsstoffer som er lagret ved en slik teknologi ikke trenger den ekstra fett. Hvis kjøtt eller grønnsaker innpakket i folie på overflaten er dannet stekt (meget velsmakende, men kreftfremkallende) skorpe. Delvis matlaging i ovnen sparer tid fordi du kan få av kjøtt og pynte det.
  Også, for noen grunn, bakt retter skape subtile atmosfære av feiring for mange mennesker fuglen i ovnen - en uunnværlig egenskap av en ekte familie feiring. Og hvis for en stor middagsselskap vil ta minst en kalkun, for vanlig familie på 3-4 personer er ideelt duck. Denne fuglen av fett, men kosthold og veldig mørt kjøtt er deilig bakt. Annektert frukt aromaer impregnert henne, har utsøkt smak og potetskivene perfekt absorberer overflødig olje og balanserer det.
  Nylig blitt svært populære oppskrifter på andebryst med tillegg av søte og sure ingredienser: appelsiner, ananas. Imidlertid er det nasjonale russisk mat rik konkurrerende oppskrifter, som er de følges duck potet, sopp, svart brød.
  Så, hvordan du skal lage mat en and med poteter i ovnen?
  For steking bør ta små (15-2 kg), fett (sett i gulaktig hudfarge) ung fugl (gi den lyse skinnende labb). Fjern giblets, rydde restene av fjær grundig, vask og tørk.
  I ender, vil du trenger:
  dusin små poteter;
  dusin fedd hvitløk;
  salt og pepper;
  urter for smak, timian, rosmarin.
  Salt og pepper gni duck inne og ute, dryss med en blanding av urter. Fedd hvitløk skåret i langsgående deler nadrizhte huden på forskjellige steder og kutt feste disse brikkene.
  Forberede poteter, ren, vask, skåret i skiver. Hvis knollene er meget små, kan de bli halvert.
  Deco stryke lett med olje. Ikke overdriv: duck snart begynne vыtaplyvatsya eget fett, og det er helt nok for henne, og poteter. I midten sette anda (i motsetning oppskrifter utstoppede fugler, her sette den opp igjen). Rundt henne lå potetene.
  Ovnen bør inkluderes på forhånd at det varmes opp til 200 grader. Sett det i pannen med anda og potet bake for omtrent en og en halv time. For en god tid propechetsya polutorakylohrammovaya and, en stor lang tid det tar litt lengre tid. Under utarbeidelsen må samle skje juice natikaye i pannen og forsiktig helle dem duck og poteter, eller de kommer ut tørr.
  Hvis anda rødme dannet skorpe og ikke nok tid har gått, reduser varmen til ca 80 grader og suge fatet ved denne temperaturen de siste 40-50 minuttene.
  Etter å ha fjernet anda, skjær den i deler, legg dem på en plate, hver levere poteter som tilbehør.
  Her er en annen oppskrift, her i favør av andebryst med epler og poteter - er en av de mest delikate kombinasjoner av russisk mat.
  Som i den første oppskriften trenger du:
  Young lubben anda;
  slakteavfall av ender;
  Poteter i antall 7-8 brikker;
  det samme antall epler;
  salt og pepper.
  Forberede kadaveret, gni med salt og pepper og la for en stund. Mens hun marynuyetsya, kan du gjøre ting.
  For stuffing vask, hogge giblets og epler, bland dem.
  Natolkayte blanding i magen, dens harde tråd sydd eller kuttet tannpirkere. Til juice lekker for mye tuck snitt i halsen i strupehodet eller zasheyte.
  Duck trenger å sette på en stekeplate på baksiden, spredt rundt potetene. Plassere i allerede oppvarmet ovn, stek i 30 minutter av hver kilo fugl som er halv til to timer. Ikke glem å vanne anda fett poteter og pan.
  I begge tilfeller kan du ikke dukke bake direkte på pannen og pakk inn i folie, spre den på en stekeplate, legg anda, poteter rundt kantene og bryte opp.  
  Яндекс.Метрика